Principal Relacions Ryan Seacrest

Ryan Seacrest

Ryan Seacrest CitesRang 855 201Edat 46 anys Zodíac Capricorn Relacions 17 en total

Amb qui surt ara mateix?

Ryan Seacrest i Larissa SchotLarissa Schot surt amb Ryan Seacrest veure relació

Relacions

Ryan Seacrest ha tingut relacions amb Hilary Cruz(2015), Shayna Terese Taylor(2013 - 2019), Dominique Piek(2013), Julianne Hough(2010 - 2013), Jasmine Waltz(2009), Sophie Monk(2008), Tara Conner(2008), Holly Huddleston(2008), Sheryl Crow(2006), Shana Wall(2003 - 2005), Debbie Gibson(2003), Erica Lancellotti(2002 - 2003)i Tiffani Thiessen.

Ryan Seacrest ha tingut trobades amb Katrina Darrell(2009), Sara Jean Underwood(2008)i Teri Hatcher(2006).



Sobre

Ryan Seacrest és un amfitrió de xerrades nord-americanes de 46 anys. Nascut Ryan John Seacrest el 24 de desembre de 1974 a Dunwoody, Geòrgia, EUA, és famós per Host of American Idol. El seu signe del zodíac és Capricorn.

Ryan Seacrest és membre de les llistes següents: American Idol, naixements de 1974 i personalitats de la televisió nord-americana.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ryan Seacrest. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites1418 anys, 4 mesos2 anys, 5 mesos2 mesos, 1 dia
Trobada3---
total1718 anys, 4 mesos1 any, 12 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomRyan
Segon nomJoan
CognomSeacrest
Nom complet al naixementRyan John Seacrest
Nom alternatiuSeacrest
Edat46 anys
Aniversari24 de desembre de 1974
Lloc de naixementDunwoody, Geòrgia, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsavellaner
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola secundària Dunwoody (1993)
UniversitatUniversitat de Geòrgia (abandonament escolar), Universitat Estatal de Kennesaw, Santa Monica College
Text d’ocupacióPersonalitat radiofònica, presentadora de televisió i productora
OcupacióPresentadora de televisió
Reclama famaAmfitrió d'American Idol
Any (s) actiu (s)1990 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)42 West, Creative Artists Agency, Ryan Seacrest Productions
Aprovació de la marca(2003) (EUA) Comercial de telefonia mòbil sense fils AT&T, comercial de televisió amb Josie Maran per a pasta de dents Crest Extra White més escut bucal Scope White (2007), (2011) Anunci de ràdio / TV per a RADD (Artistes de gravació, actors i atletes contra la conducció borratxa)
Llocs web oficialswww.ryanseacrest.com/, twitter.com/RyanSeacrest, ryan.kiisfm.com/main.html, www.people.com/people/ryan_seacrest/, www.pinterest.com/ryanseacrest/, instagram.com/ryanseacrest#, www.nndb.com/people/581/000028497/, instagram.com/ryanseacrest?ref=badge, http://www.ryanseacrest.com, http://ryanseacrest.com
PareGary Lee Seacrest
MareConstance Marie (nascuda Zullinger) (mestressa de casa)
GermanaMeredith Seacrest

Ryan John Seacrest (nascut el 24 de desembre de 1974) és una personalitat radiofònica nord-americana, productora i co-presentadora de Live amb Kelly i Ryan. També allotja programes en múltiples plataformes multimèdia, incloses American Idol, American Top 40 i On Air amb Ryan Seacrest.

Més informació sobre Ryan Seacrest Menys sobre Ryan Seacrest

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
17Larissa SchotRelacióJuny de 2019present1 any
16Hilary CreuRelació2015Agost de 20157 mesos
15Shayna Terese TaylorRelacióoctubre 2013mar 20195 anys
14Dominique PiekRelacióMaig de 2013octubre 20135 mesos
13Julianne HoughRelacióMaig de 2010mar 20132 anys
12Jasmine WaltzRelacióAbril de 2009Juny de 20092 mesos
11Katrina DarrellTrobada20092009-
10Sara Jean UnderwoodTrobadaDesembre de 2008Desembre de 2008-
9Sophie MonkRelaciófebrer 2008Agost de 20086 mesos
8Tara ConnerRelació20082008-
7Holly HuddlestonRelació20082008-
6Teri HatcherTrobadamar 2006mar 2006-
5Sheryl CrowRelació20062006-
4Debbie GibsonDesconegut R 20032003-
3Shana WallRelació2003juliol 20052 anys
2Erica LancellottiRelació200220031 any
1Tiffani ThiessenRelació -
Larissa Schot #17

Larissa Schot

2019

Larissa Schot surt amb Ryan Seacrest ...[veure parella] Hilary Creu #16

Hilary Creu

2015

Hilary Cruz i Ryan Seacrest es van separar a Au ...[veure parella] Shayna Terese Taylor #15

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Separa Shayna Terese Taylor i Ryan Seacrest ...[veure parella] Dominique Piek #14

Dominique Piek

2013

Dominique Piek i Ryan Seacrest es van separar a ...[veure parella] Julianne Hough #13

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough i Ryan Seacrest es van separar a ...[veure parella] Jasmine Waltz #12

Jasmine Waltz

2009

Jasmine Waltz i Ryan Seacrest es van separar a ...[veure parella] Katrina Darrell #11

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell i Ryan Seacrest estan separats ...[veure parella] Sara Jean Underwood #10

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood i Ryan Seacrest són set ...[veure parella] Sophie Monk #9

Sophie Monk

2008

Sophie Monk i Ryan Seacrest es van separar a Au ...[veure parella] Tara Conner #8

Tara Conner

2008

Tara Conner i Ryan Seacrest estan separats ...[veure parella] Holly Huddleston #7

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston i Ryan Seacrest són separats ...[veure parella] Teri Hatcher #6

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest i Teri Hatcher estan separats ...[veure parella] Sheryl Crow #5

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest i Sheryl Crow estan separats ...[veure parella] Debbie Gibson #4rumor

Debbie Gibson

2003

Es rumoreja que Ryan Seacrest i Debbie Gibson ...[veure parella] Shana Wall #3

Shana Wall

2003 - 2005

Shana Wall i Ryan Seacrest es van separar el juliol ...[veure parella] Erica Lancellotti #2

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti i Ryan Seacrest es van separar ...[veure parella] Tiffani Thiessen #1

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest i Tiffani Thiessen estan separats ...[veure parella] #17

Larissa Schot

2019

Larissa Schot i Ryan Seacrest citen des del juny del 2019.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Edat1%'> Compatibilitat 25% veure relació #16

Hilary Creu

2015

Hilary Cruz i Ryan Seacrest van ser del 2015 a l’agost del 2015.



amb qui surt Billy Joel
Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Edat44%'> Compatibilitat 41% veure relació #15

Shayna Terese Taylor

2013 - 2019

Shayna Terese Taylor i Ryan Seacrest van ser d’octubre de 2013 a març de 2019.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat13%'> Compatibilitat 18% veure relació #14

Dominique Piek

2013

Dominique Piek i Ryan Seacrest daten de maig a octubre de 2013.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 41% veure relació #13

Julianne Hough

2010 - 2013

Julianne Hough i Ryan Seacrest van ser de maig de 2010 a març de 2013.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 70% veure relació #12

Jasmine Waltz

2009

Jasmine Waltz i Ryan Seacrest daten d'abril a juny del 2009.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 66% veure relació #11

Katrina Darrell

2009

Katrina Darrell i Ryan Seacrest van tenir una trobada el 2009.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 30% veure relació #10

Sara Jean Underwood

2008

Sara Jean Underwood i Ryan Seacrest van tenir una trobada el desembre del 2008.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 35% veure relació #9

Sophie Monk

2008

Sophie Monk i Ryan Seacrest van ser de febrer a agost del 2008.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 47% veure relació #8

Tara Conner

2008

Tara Conner i Ryan Seacrest van sortir el 2008.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 30% veure relació #7

Holly Huddleston

2008

Holly Huddleston i Ryan Seacrest van sortir el 2008.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat44%'> Compatibilitat el 21% veure relació #6

Teri Hatcher

2006

Ryan Seacrest i Teri Hatcher van tenir una trobada el març del 2006.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació #5

Sheryl Crow

2006

Ryan Seacrest i Sheryl Crow van sortir el 2006.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 19% veure relació #4

Debbie Gibson

2003 (Remor)

Es rumoreja que Ryan Seacrest es va connectar amb Debbie Gibson el 2003.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 47% veure relació #3

Shana Wall

2003 - 2005

Shana Wall i Ryan Seacrest van ser del 2003 al juliol del 2005.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Edat98%'> Compatibilitat 45% veure relació #2

Erica Lancellotti

2002 - 2003

Erica Lancellotti i Ryan Seacrest van ser del 2002 al 2003.

Relació 1 anys veure relació #1

Tiffani Thiessen

Ryan Seacrest i Tiffani Thiessen van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 49% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ryan Seacrest46 CapricornPresentadora de televisió
Nord-americà
Larissa Schot26 SagitariModel
Hilary Creu32 SagitariModel
Nord-americà
Shayna Terese Taylor29 ÀriesModel (adult / glamour)
Nord-americà
Dominique Piek35 CàncerModel
sud-africà
Julianne Hough32 CàncerBallarina
Nord-americà
Jasmine Waltz38 LeoReality TV
Nord-americà
Katrina Darrell33 lliuraModel
Nord-americà
Sara Jean Underwood37 ÀriesModel (adult / glamour)
Nord-americà
Sophie Monk41 SagitariActriu
Australià
Tara Conner35 SagitariModel
Nord-americà
Holly Huddleston35 AquariPersonalitat televisiva
Nord-americà
Teri Hatcher56 SagitariActriu
Nord-americà
Sheryl Crow58 VergeCantant
Nord-americà
Debbie Gibson50 VergeCantant
Nord-americà
Shana Wall46 CàncerActriu
Nord-americà
Erica Lancellotti- Negocis
Nord-americà
Tiffani Thiessen47 AquariActriu
Nord-americà
Més socis Menys socis

Galeria de fotos

'American Idol' d'ABC - Temporada 16 - Final (2018) Ryan Seacrest, Michael Douglas i Catherine Zeta- Jones a la 85a edició dels premis de l'Acadèmia - Arribades (2013) Viure amb Kelly i Ryan - Ryan Seacrest Jack White actua a l’escenari durant el Festival de Música iHeartRadio 2018 al T-Mobile Arena el 21 de setembre de 2018 a Las Vegas, Nevada L’amfitrió Ryan Seacrest, el cantant / compositor Steven Tyler i el finalista Jax parlen a l’escenari durant la Grand Finale XIV d’American Idol al Dolby Theatre el 13 de maig de 2015 a Hollywood, Califòrnia. L’amfitrió Ryan Seacrest, el cantant / compositor Steven Tyler i el finalista Jax parlen a l’escenari durant la Grand Finale XIV d’American Idol al Dolby Theatre el 13 de maig de 2015 a Hollywood, Califòrnia. L’amfitrió Ryan Seacrest, el cantant / compositor Steven Tyler i el finalista Jax parlen a l’escenari durant la Grand Finale XIV d’American Idol al Dolby Theatre el 13 de maig de 2015 a Hollywood, Califòrnia. L’amfitrió Ryan Seacrest, el finalista Jax i el cantant / compositor Steven Tyler parlaran a l’escenari durant la XIV Gran Final de ‘American Idol’ al Dolby Theatre el 13 de maig de 2015 a Hollywood, Califòrnia. Ryan Seacrest va veure el seu hotel a la ciutat de Nova York, Nova York, el 25 de gener de 2015 Ryan Seacrest va veure fora del seu hotel a la ciutat de Nova York, Nova York, el 25 de gener de 2015 Ryan Seacrest va veure fora del seu hotel a la ciutat de Nova York, Nova York, el 25 de gener de 2015 Ryan Seacrest va veure el seu hotel a la ciutat de Nova York, Nova York, el 25 de gener de 2015

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Famós enamorat2017Ryan SeacrestPrograma de televisió
American Housewife2016Ryan SeacrestPrograma de televisió
Vinga #MakeItHappy2015Ryan SeacrestPel · lícula curta
Cap d'any2011Ryan Seacrest (segment 'Times Square')Pel·lícula
Shrek Forever After2010Pare dels pantalons de mantega (veu)Pel·lícula
Fer-se intel · ligent2008Ryan Seacrest (veu)Pel·lícula
Noquejat2007Ryan Seacrest (sense acreditar)Pel·lícula
Verificació de la realitat1995Programa de televisió
Hola Arnold!1994Amfitrió de famílies lluitadoresPrograma de televisió
Beverly Hills, 902101990Lovers 'Lane HostPrograma de televisió
Els Simpsons1989Ryan SeacrestPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

El millor manga ciberpunk de la història
El millor manga ciberpunk de la història
El manga sempre ha tingut avantguarda en ciència ficció i quin subgènere és millor per al manga que el ciberpunk? Per a aquesta llista organitzem ...
Llista d’astronautes famosos
Llista d’astronautes famosos
Aquesta llista d’astronautes famosos inclou fotos, biografies i altra informació quan estigui disponible. Qui són els astronautes més importants de la història de l'espai? Aquests ...
Meagan Camper
Meagan Camper
28 de maig de 2021 ... Notícies de Meagan Camper, xafarderies, fotos de Meagan Camper, biografia, llista de nuvis de Meagan Camper 2016. Història de la relació. Llista de relacions Meagan Camper. Història de cites de Meagan Camper, 2021, 2020, llista de relacions de Meagan Camper.
Carter Jenkins
Carter Jenkins
28 de maig de 2021 ... Notícies de Carter Jenkins, xafarderies, fotos de Carter Jenkins, biografia, llista de núvies de Carter Jenkins 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Carter Jenkins. Història de cites de Carter Jenkins, 2021, 2020, llista de relacions de Carter Jenkins.
Harold Ford
Harold Ford
28 de maig de 2021 ... Notícies de Harold Ford, xafarderies, fotos de Harold Ford, biografia, llista de xicotes de Harold Ford 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Harold Ford. Història de cites de Harold Ford, 2021, 2020, llista de relacions de Harold Ford.
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Una de les preocupacions més grans que tenen els conservacionistes avui en dia és la cada vegada menor població de gats grans a tot el món. Les vostres preocupacions són sens dubte ...
saga Rickmer
saga Rickmer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Saga Rickmer, xafarderies, fotos de Saga Rickmer, biografia, llista de nuvis de Saga Rickmer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Saga Rickmer. Història de cites de Saga Rickmer, 2021, 2020, llista de relacions de Saga Rickmer.