Principal Relacions Blake Shelton

Blake Shelton

Blake Shelton CompromèsRang 2245 747Edat de 44 anys Zodiac Bessons Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Blake Shelton i estan compromesos.

Relacions

Blake Shelton estava casat anteriorment amb Miranda Lambert(2011 - 2015)i Kaynette Williams(2003 - 2006).



Blake Shelton ha estat compromès amb Gwen Stefani(2020).

Blake Shelton ha tingut una relació amb Lindsey Sporrer(2013).

Sobre

Blake Shelton és un músic country nord-americà de 44 anys. Nascut Blake Tollison Shelton el 18 de juny de 1976 a Ada, Oklahoma, és famós per single: Austin. El seu signe del zodíac és Bessons.



Blake Shelton és membre de les llistes següents: artistes de la Warner Records, cantants masculins nord-americans i participants en sèries de televisió de realitat nord-americana.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Blake Shelton. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat215 anys, 4 mesos12 anys, 8 mesos-
Compromès15 anys, 7 mesos--
Cites18 anys, 4 mesos--
total415 anys, 4 mesos9 anys, 10 mesos5 anys, 7 mesos

Detalls

NomBlake
Segon nomTollison
CognomShelton
Nom complet al naixementBlake Tollison Shelton
Edat44 anys
Aniversari18 de juny de 1976
Lloc de naixementAllà, Oklahoma
Alçada6 '5' (196 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacBessons
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutBatxillerat Ada- 1994
Text d’ocupacióCantant de música country
OcupacióMúsic country
Reclama famaIndividual: Austin
Gènere musical (text)Country, Bro-Country
Gènere musicalPaís
Any (s) actiu (s)2001 – actualitat
Instrument (text)Veu, guitarra
Segell discogràficGiant, Warner Bros. Nashville, Reprise Nashville, Warner Music Nashville, Ten Point
Actes associatsBobby Braddock, Miranda Lambert, Luke Bryan, Brad Paisley, Gwen Stefani
Llocs web oficialshttp://blakeshelton.com, https://blakeshelton.com
PareRichard Shelton (concessionari de vehicles) (7 de setembre de 1940 - 17 de gener de 2012)
MareDorothy Shelton (propietària de saló de bellesa), Terrie Ann Horton Delozier (madrastra)
GermàRichard 'Richie' Shelton (1966-1990), Terrell Delozier (germanastre), Mike Intrieri (cunyat)
GermanaEndy Shelton Intrieri, Phileshia Anderson, Tashina Delozier (cunyada)
Membre de la famíliaDolphia Shelton (avi), Ruby Mead Shelton (àvia), Ryan Intrieri (nebot), Taevyn Delozie (nebot), Kylee Anderson (neice), Jesseca Anderson (neice), Jace Intrieri (nebot)

Blake Tollison Shelton (nascut el 18 de juny de 1976) és un cantant nord-americà de música country i personalitat televisiva. El 2001 va debutar amb el senzill 'Austin'. El senzill principal del seu àlbum debut homònim, 'Austin', va passar cinc setmanes al número u de la llista Billboard Hot Country Songs. L’àlbum de debut ara certificat per Platinum també va produir dues entrades més importants de 20 ('All Over Me' i 'Ol' Red ').



Més informació sobre Blake Shelton Menys sobre Blake Shelton

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Gwen StefaniRelacióoctubre 2015 -
3Lindsey SporrerDesconegut R 20132013-
2Miranda LambertCasatjuliol 2005juliol 201510 anys
1Kaynette WilliamsCasatjuliol 1991Novembre de 200615 anys
Gwen Stefani #4

Gwen Stefani

2015

Blake Shelton i Gwen Stefani es van comprometre amb ...[veure parella] Lindsey Sporrer #3rumor

Lindsey Sporrer

2013

Es rumoreja que Lindsey Sporrer i Blake Shelton ...[veure parella] Miranda Lambert #2

Miranda Lambert

2005 - 2015

Blake Shelton i Miranda Lambert es van divorciar ...[veure parella] Kaynette Williams #1

Kaynette Williams

1991 - 2006

Kaynette Williams i Blake Shelton eren divins ...[veure parella] #4

Gwen Stefani

2015

Blake Shelton i Gwen Stefani han estat compromesos des de fa 6 mesos. Van començar a sortir a l’octubre de 2015 i després de cinc anys van estar compromesos el 27 d’octubre de 2020.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 68% veure relació #3

Lindsey Sporrer

2013 (Remor)

Es rumoreja que Lindsey Sporrer es va connectar amb Blake Shelton el 2013.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 47% veure relació #2

Miranda Lambert

2005 - 2015

Blake Shelton i Miranda Lambert van estar casats durant 4 anys. Van sortir durant 4 anys després de reunir-se el juliol de 2005. Després d'un any de compromís, es van casar l'11 de maig de 2011. 4 anys després es van separar el 19 de juliol de 2015 i es van divorciar el 20 de juliol de 2015.

Relació 10 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 60% veure relació #1

Kaynette Williams

1991 - 2006

Kaynette Williams i Blake Shelton van estar casats durant 2 anys. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se el juliol de 1991 i es van casar el 17 de novembre de 2003. 2 anys després es van divorciar el novembre de 2006.

Relació de 15 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat52%'> Compatibilitat 18% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Blake Shelton44 BessonsMúsic country
Nord-americà
Gwen Stefani51 lliuraCantant
Nord-americà
Lindsey Sporrer29 peixActriu
Nord-americà
Miranda Lambert37 EscorpíMúsic country
Nord-americà
Kaynette Williams48 peixMestre
Nord-americà

Galeria de fotos

Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton a la 62a edició dels premis Grammy (2020) Gwen Stefani i Blake Shelton - 62a edició dels premis Grammy a Los Angeles Gwen Stefani i Blake Shelton - 62a edició dels premis Grammy a Los Angeles Gwen Stefani i Blake Shelton - 62a edició dels premis Grammy a Los Angeles Gwen Stefani i Blake Shelton - 62a edició dels premis Grammy a Los Angeles

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
UglyDolls2019Bou (veu)Pel·lícula
Ocells enfadats2016Earl Pig (veu)Pel·lícula
El ridícul 62015Wyatt EarpPel·lícula
Pitch Perfect 22015El jutge de veuPel·lícula
Roman White: Diari d'un director - 'Over' de Blake Shelton2012ArtistaPrograma de televisió
País de Malibu2012Blake MacKenziePrograma de televisió
La Benedicció de Nadal2005Blake SheltonTV Movie
American Dreams2002Blake SheltonPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.