Principal Relacions Sheryl Crow

Sheryl Crow

Sheryl Crow SolterRang 403 917Edat 58 anys Zodíac Verge Relacions 12 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Sheryl Crow actualment és soltera.

Relacions

Sheryl Crow ha estat compromesa amb Lance Armstrong(2005 - 2006).



amanda cerny i logan paul

Sheryl Crow ha tingut relacions amb Doyle Bramhall II(2011), John Cass(2008), Steve Bing(2007 - 2008), Hank Azaria(2006), Ryan Seacrest(2006), Josh Charles(2003), Owen Wilson(1999 - 2001), Eric Clapton(1998 - 2000), Kevin Gilbert(1994 - 1995)i John O'Brien.

Sheryl Crow ha tingut una trobada amb Kid Rock(2002).

Sobre

Sheryl Crow és una cantant nord-americana de 58 anys. Nascuda Sheryl Suzanne Crow l'11 de setembre de 1962 a Kennett, Missouri, EUA, és famosa per All I Wanna Do en una carrera que abasta el 1987 –actualitat, 1985 –actualitat i 1984– actualitat. El seu signe del zodíac és Verge.



Sheryl Crow és membre de les llistes següents: naixements de 1962, cantants nord-americanes i cantants de pop nord-americanes.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Sheryl Crow! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès13 anys, 1 mes--
Cites102 anys6 mesos, 26 dies1 mes, 1 dia
Trobada1---
total123 anys, 1 mes8 mesos, 26 dies1 mes, 1 dia

Detalls

NomSheryl
Segon nomSuzanne
Cognom de solteraCorb
Nom complet al naixementSheryl Suzanne Crow
Edat58 anys
Aniversari11 de setembre de 1962
Lloc de naixementKennett, Missouri, EUA
Alçada5 '3½' (161 cm)
Pes53 lliures (117 lliures)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaCicatriu del llavi inferior (un gos el mossega de petit)
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatUniversitat de Missouri (1984)
Text d’ocupacióCantant, actriu, compositora
OcupacióCantant
Reclama famaTot el que vull fer
Gènere musical (text)Pop, Rock, Country, Pop Rock, Folk Rock, Country Rock, Blues Rock, Roots Rock, Southern Rock, folk, blues, soul, Americana
Gènere musicalPop, Pop / Rock
Any (s) actiu (s)1986 – actualitat, 1987 – actualitat, 1985 – actualitat, 1984 – actualitat
Estil musicalPop / Rock contemporani, Pop / Rock alternatiu per a adults, Rock tradicional americà, Rock alternatiu / independent, Cantant / compositor contemporani, Pop
Music MoodDespreocupat, estiuenc, amable / amb bon caràcter, relaxat / suau, buscant, tardorenc, confiat, juganer, agredolç, melancòlic, anhelant, brillant, sec, malenconiós, literat, íntim, terrós, alegre, despert, arrollador, volant lliure
InstrumentGuitarra, compositor, veu
Instrument (text)Veu, guitarra, baix, teclats, baix, piano, harmònica, acordió
Segell discogràficA&M, Old Green Barn, Warner Bros., Big Machine
Actes associatsKid Rock, Scott Weiland, Willie Nelson, Stevie Nicks, Doyle Bramhall II, Todd Wolfe
Talent Agency (per exemple, Modelització)W Gestió
Aprovació de la marca(1994) Comercial de televisió: xarxa de televisió VH-1, (2001) Comercial de televisió: botigues de roba GAP, (2007) Anuncis impresos: Revlon's Colorist Hair color system conjuntament amb la seva gira de concerts 'Not Fade Away', (2007) Comercial de televisió : American Express Members Project, (2007) Anuncis impresos: esdeveniment QVC i FFANY Shoes On Sale per a la investigació i educació del càncer de mama, (2009) Anunci televisiu (PSA): RepowerAmerica.org, (2012) Anuncis impresos de Bayer One-A- Day multi-vitamines., (2013) Comercial de televisió: Bayer 'One-a-Day' multi-vitamines., (Setembre de 2013) anunci de televisió que promou l'estrena de la temporada de la sèrie de televisió ABC 'Nashville' (2012).
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)33
Llocs web oficialstwitter.com/SherylCrow, www.sherylcrow.com/, instagram.com/SherylCrow#, www.youtube.com/user/Sherylcrow, www.facebook.com/sherylcrow, http://sherylcrow.com
PareWendell Crow (trompetista i advocat)
MareBernice Crow (professora de piano)
GermàSteven
GermanaKathy, Karen
AmicKelly Lynch

Sheryl Suzanne Crow (nascuda l'11 de febrer de 1962) és una música, cantant, compositora i actriu nord-americana. La seva música incorpora elements de pop, rock, country, jazz i blues. Ha publicat deu àlbums d’estudi, quatre recopilatoris, dos àlbums en directe i ha col·laborat en diverses bandes sonores de pel·lícules. Les seves cançons més populars inclouen 'All I Wanna Do' (1993), 'Strong Enough' (1993) 'If It Makes You Happy' (1996), 'Everyday Is a Winding Road' (1996), 'Tomorrow Never Dies ( 1997) '(la cançó principal de la pel·lícula del mateix nom de James Bond),' My Favorite Mistake '(1998) i' Soak Up the Sun '(2002). Ha venut més de 50 milions d’àlbums a tot el món. Crow ha obtingut nou premis Grammy (de 32 nominacions) de l'Acadèmia Nacional d'Arts i Ciències de la gravació.



Més informació sobre Sheryl Crow Menys sobre Sheryl Crow

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
12Doyle Bramhall IIRelacióMaig de 2011Juny de 20111 mes
11John CassRelació20082008-
10Steve BingRelació200720081 any
9Hank AzariaRelació20062006-
8Ryan SeacrestRelació20062006-
7Lance ArmstrongRelacióGener 2003febrer 20063 anys
6Josh CharlesRelacióGener 2003Abril de 20033 mesos
5Kid RockTrobada20022002-
4Owen WilsonRelacióSet 199920011 any
3Eric ClaptonRelació199820002 anys
2Kevin GilbertRelació199419951 any
1John O'BrienDesconegut R -
Doyle Bramhall II #12

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II i Sheryl Crow es van separar ...[veure parella] John Cass #11

John Cass

2008

John Cassimus i Sheryl Crow estan separats ...[veure parella] Steve Bing #10

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow i Steve Bing es van separar el 2008 ...[veure parella] Hank Azaria #9

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow i Hank Azaria estan separats ...[veure parella] Ryan Seacrest #8

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest i Sheryl Crow estan separats ...[veure parella] Lance Armstrong #7

Lance Armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong i Sheryl Crow es van separar a ...[veure parella] Josh Charles #6

Josh Charles

2003

Josh Charles i Sheryl Crow es van separar l'abril ...[veure parella] Kid Rock #5

Kid Rock

2002

Sheryl Crow i Kid Rock estan separats ...[veure parella] Owen Wilson #4

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow i Owen Wilson es van separar el 2001 ...[veure parella] Eric Clapton #3

Eric Clapton

1998 - 2000

Eric Clapton i Sheryl Crow es van separar en 200 ...[veure parella] Kevin Gilbert #2

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert i Sheryl Crow es van separar el 19 ...[veure parella] #1rumor

John O'Brien

John O'Brien i Sheryl Crow eren rumors ...[veure parella] #12

Doyle Bramhall II

2011

Doyle Bramhall II i Sheryl Crow van ser de maig a juny de 2011.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 6% veure relació #11

John Cass

2008

John Cassimus i Sheryl Crow van sortir el 2008.

veure relació #10

Steve Bing

2007 - 2008

Sheryl Crow i Steve Bing van ser del 2007 al 2008.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat52%'> Compatibilitat 51% veure relació #9

Hank Azaria

2006

Sheryl Crow i Hank Azaria daten el 2006.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 76% veure relació #8

Ryan Seacrest

2006

Ryan Seacrest i Sheryl Crow van sortir el 2006.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 19% veure relació #7

Lance Armstrong

2003 - 2006

Lance Armstrong i Sheryl Crow van estar compromesos durant 5 mesos. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el gener del 2003. Es van comprometre el setembre del 2005, però després es van separar el febrer del 2006.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació #6

Josh Charles

2003

Josh Charles i Sheryl Crow van ser de gener a abril del 2003.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació #5

Kid Rock

2002

Sheryl Crow i Kid Rock van tenir una trobada el 2002.

gabrielle anwar i john verea
MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació #4

Owen Wilson

1999 - 2001

Sheryl Crow i Owen Wilson van datar del 1999 al 2001.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 39% veure relació #3

Eric Clapton

1998 - 2000

Eric Clapton i Sheryl Crow van ser del 1998 al 2000.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 42% veure relació #2

Kevin Gilbert

1994 - 1995

Kevin Gilbert i Sheryl Crow van ser del 1994 al 1995.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Edat33%'> Compatibilitat 53% veure relació #1

John O'Brien

(Remor)

Es rumoreja que John O'Brien es va connectar amb Sheryl Crow.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Edatel 72%'> Compatibilitat el 38% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Sheryl Crow58 VergeCantant
Nord-americà
Doyle Bramhall II52 CapricornMúsic
Nord-americà
John Cass- Negocis
Steve Bing55 ÀriesNegocis
Nord-americà
Hank Azaria57 Taureactor
Nord-americà
Ryan Seacrest46 CapricornPresentadora de televisió
Nord-americà
Lance Armstrong49 VergeCiclisme
Nord-americà
Josh Charles49 Vergeactor
Nord-americà
Kid Rock50 CapricornMúsic
Nord-americà
Owen Wilson52 Escorpíactor
Nord-americà
Eric Clapton76 ÀriesMúsic
Britànic
Kevin Gilbert29 EscorpíMúsic
Nord-americà
John O'Brien36 Sagitari
Més socis Menys socis

Galeria de fotos

Reese Witherspoon, Sheryl Crow i Nicole Kidman - 53a edició dels premis CMA al Music City Center de Nashville La 53a edició dels premis CMA al Music City Center de Nashville Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Sheryl Crow - 13è Concert anual de beneficis de Stand Up For Heroes a Nova York Robert Plant actua a l’escenari durant el tercer concert anual de beneficis de Love Rocks a Nova York per l’amor de Déu que lliurem el 7 de març de 2019 a la ciutat de Nova York Robert Plant actua a l’escenari durant el tercer concert anual de beneficis de Love Rocks a Nova York per l’amor de Déu que lliurem el 7 de març de 2019 a la ciutat de Nova York

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
NCIS: Nova Orleans2014Sheryl CrowPrograma de televisió
Julius Jr.2013Programa de televisió
Cougar Town2009SaraPrograma de televisió
Cotxes2006Elvis (veu, sense acreditar)Pel·lícula
30 Rock2006Sheryl CrowPrograma de televisió
De-Lovely2004Intèrpret musical - 'Begin the Beguine'Pel·lícula
L’home menys1999CasperPel·lícula
541998Patró VIPPel·lícula
Fairway to Heaven1996PeriodistaTV Movie
La veritat nua1995Sheryl CrowPrograma de televisió
En contra1994Sheryl CrowPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.