Principal Relacions Cançó Joong-ki

Cançó Joong-ki

Cançó Joong-kiRang 1222 40Edat de 35 anys Zodiac Verge Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Song Joong-ki és possiblement solter.

Relacions

Song Joong-ki estava casada anteriorment amb Song Hye-Kyo(2017 - 2019).



Sobre

Song Joong-ki és un actor sud-coreà de 35 anys. Nascut el 19 de setembre de 1985 a Daejeon, Corea del Sud, és famós per Quan va interpretar Gu Yong-ha a Sungkyunkwan Scandal en una carrera que abasta el 2008 i el 2008 fins al present i el 2008 fins al present. El seu signe del zodíac és Verge.

Song Joong-ki ha participat en 6 enfrontaments en pantalla, inclòs Yoo Ah-In Escàndol de Sungkyunkwan (2010), Song Hye-Kyo a Tae-yang-eui hoo-ye (2016), Ji va guanyar Kim a Aseudal yeondaegi (2019), Va guanyar Moon Chae L’home innocent (2012)i Si-yeon Park a L’home innocent (2012).

Song Joong-ki és membre de les llistes següents: naixements de 1985, gent de Seül i actors de cinema sud-coreans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Song Joong-ki. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat12 anys--
total12 anys--

Detalls

NomJoong Ki
CognomCançó
Nom complet al naixementCançó Joong-ki
Nom alternatiuCançó Joong-ki, 송중기, Song Jung-gi, Song Chung-gi, Joong-ki Song, Jove actiu, Brain Joong-ki, Flower Joong-ki
Edat35 anys
Aniversari19 de setembre de 1985
Lloc de naixementDaejeon, Corea del Sud
Alçada5 '10' (178 cm)
Pes65 kg
ConstruirPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaAsiàtic
NacionalitatSud-coreà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaQuan va interpretar Gu Yong-ha a Sungkyunkwan Scandal
Any (s) actiu (s)2008 – actualitat (hiatus, exèrcit), 2008, 2008-actualitat, 2008 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Blossom Entertainment
Llocs web oficialspeople.nate.com/people/info/ju/ng/jungki_act/

Song Joong-ki (coreà: 송중기; nascut el 19 de setembre de 1985) és un actor sud-coreà. Va guanyar fama a l’històric drama Sungkyunkwan Scandal (2010) i al programa de varietats Running Man (2010-2011) com a un dels membres del repartiment original. Des de llavors, va interpretar diversos espectres de papers a les sèries de televisió The Innocent Man (2012), Descendents of the Sun (2016) i Arthdal ​​Chronicles (2019), així com als èxits de taquilla A Werewolf Boy (2012) i The Battleship Island (2017), tots dos a la llista de pel·lícules amb més recaptació de Corea del Sud.

Més informació sobre Song Joong-ki Menys sobre Song Joong-ki

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Cançó Hye-KyoCasatjuliol 201722 de juliol de 20192 anys
Cançó Hye-Kyo #1

Cançó Hye-Kyo

2017 - 2019

Joong-Ki Song i Song Hye-Kyo es van divorciar ...[veure parella] #1

Cançó Hye-Kyo

2017 - 2019

Joong-Ki Song i Song Hye-Kyo es divorcien després d'un matrimoni d'un any.



Relació 2 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 52% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Cançó Joong-ki35 Vergeactor
Sud-coreà
Cançó Hye-Kyo39 EscorpíActriu
Sud-coreà

Galeria de fotos

Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding Song Joong Ki i Song Hye Kyo Wedding

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Seungriho2021Tae-hoPel·lícula
Vincenzo2021Park Ju Hyeong, Vincenzo CassanoPrograma de televisió
Aseudal yeondaegi2019Eun SomPrograma de televisió
Doraemon: Exploració de la Crònica de la Lluna de Nobita2019Father Time (veu)Pel·lícula
Doraemon Nobita no Takarajima2018Father Time (veu)Pel·lícula
Gun-ham-do2017Park Mu-young (com a cançó de Joong-ki)Pel·lícula
Maen Too Maen2017Banc CaixerPrograma de televisió
Tae-yang-eui hoo-ye2016Capità Yoo Si JinPrograma de televisió
Bigfoot Littlefoot2016Kevin BigfootPrograma de televisió
Doraemon2014Temps ParePrograma de televisió
Eiga Doraemon: Nobita to himitsu dougu myûjiamu2013Jang-hwan Choi (veu)Pel·lícula
Un noi home llop2012Chul-Su (llop-noi) (com a cançó de Joong-ki)Pel·lícula
L’home innocent2012Kang Ma-RooPrograma de televisió
Ti-kkeul-mo-a ro-maen-seu2011Ji-Woong (com a cançó de Joong-ki)Pel·lícula
Arbre amb arrels profundes2011adolescent Lee Do (després rei Sejong)Programa de televisió
Escàndol de Sungkyunkwan2010Gu Yong-haPrograma de televisió
Eum-si-que-Doo-beon jjae I-ja-gi2010Dong-wook (com a cançó de Joong-ki)Pel·lícula
Sanbuingwa2010Ahn Kyung Woo (com a cançó de Joong-ki)Programa de televisió
Cinc sentits d'eros2009Jae Hyuk (segment 'Believe in the Moment') (com a cançó de Joong-ki)Pel·lícula
Teuripeul2009Ji Poong-hoPrograma de televisió
Neixerà per Nadal?2009Han Ji-yongPrograma de televisió
Itaewon salinsageon2009Jo Joong-pilPel·lícula
Ssang-hwa-jeom2008No-tak (com a cançó de Joong-ki)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Joong-ki Song i Ah In YooYoo Ah-In
    • Escàndol de Sungkyunkwan
      2010
    [veure coincidència]
  • Joong-ki Song i Hye-kyo SongCançó Hye-Kyo
    • Tae-yang-eui hoo-ye
      2016
    [veure coincidència]
  • Joong-Ki Song i Ji-won KimJi-won Kim
    • Aseudal yeondaegi
      2019
    [veure coincidència]
  • Joong-ki Song i Moon Chae-wonMoon Chae-won
    • L’home innocent
      2012
    [veure coincidència]
  • Joong-ki Song i Si-hyeon ParkSi-yeon Park
    • L’home innocent
      2012
    [veure coincidència]
  • Joong-Ki Song i Yeo-bin JeonYeo-bin Jeon
    • Vincenzo
      2021
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

John Louis Mansi
John Louis Mansi
28 de maig de 2021 ... Notícies de John Louis Mansi, xafarderies, fotos de John Louis Mansi, biografia, llista de núvies de John Louis Mansi 2016. Història de la relació. Llista de relacions de John Louis Mansi. Història de cites de John Louis Mansi, 2021, 2020, llista de relacions de John Louis Mansi.
Els 16 moments més divertits d’Attack on Titan
Els 16 moments més divertits d’Attack on Titan
La majoria de les vegades no hi ha moltes bromes a Attack on Titan. Simplement no hi ha massa coses divertides sobre l’últim bitllet que queda ...
Rachel Brosnahan i Jason Ralph
Rachel Brosnahan i Jason Ralph
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Rachel Brosnahan i Jason Ralph. Obteniu més informació sobre ...
Llista completa de tots els personatges de Pokémon
Llista completa de tots els personatges de Pokémon
Aconsegueix-los tots! Quan Pokémon es va llançar per primera vegada el 1995, va canviar per sempre la manera com els nerds jugaven a jocs de cartes. Pokémon és un ...
Sutton Tennyson
Sutton Tennyson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sutton Tennyson, xafarderies, fotos de Sutton Tennyson, biografia, llista de núvies de Sutton Tennyson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sutton Tennyson. Història de cites de Sutton Tennyson, 2021, 2020, llista de relacions de Sutton Tennyson.
Els millors clàssics de culte de tots els temps
Els millors clàssics de culte de tots els temps
Els millors clàssics de culte són pel·lícules que es poden veure una i altra vegada. També és fantàstic mostrar al vostre xicot una gran pel·lícula de culte si encara no l’ha vist ...
Els millors jocs d’acció-aventura del 2018, classificats
Els millors jocs d’acció-aventura del 2018, classificats
Aquests són els millors nous jocs d’acció-aventura del 2018, classificats pels jugadors d’arreu. Aquesta llista inclou entorns de ciència ficció, fantasia, terror i món obert ...