Principal Relacions Bryan Craig

Bryan Craig

Bryan CraigRang 6357 0Edat 29 anys Zodíac Escorpí Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Bryan Craig és possiblement solter.

Relacions

Bryan Craig ha estat compromès amb Kelly Thiebaud(2015 - 2016).



Sobre

Bryan Craig és un actor nord-americà de 29 anys. Nascut Bryan Allen Craig el 27 d'octubre de 1991 a Boca Raton, Florida, Estats Units, és famós per Morgan Corinthos a l'Hospital General. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Bryan Craig és membre de les llistes següents: guanyadors del Premi Emmy diürn, naixements del 1991 i actor de televisió nord-americà, premis del naixement dels anys 90.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Bryan Craig. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès12 anys, 6 mesos--
total12 anys, 6 mesos--

Detalls

NomBryan
Segon nomTots
CognomCraig
Nom complet al naixementBryan Allen Craig
Edat29 anys
Aniversari27 d’octubre de 1991
Lloc de naixementBoca Raton, Florida, Estats Units
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaMorgan Corinthos a l’Hospital General
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)El grup Arlook (LA)
Llocs web oficialstwitter.com/@bryan_craig, www.instagram.com/bryan_craig/?hl=en
PareDonnie Craig

Bryan Allen Craig (27 d'octubre de 1991) és un actor nord-americà. És conegut sobretot per interpretar a Morgan Corinthos a la telenovel·la General Hospital.

Més informació sobre Bryan Craig Menys sobre Bryan Craig

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Kelly ThiebaudRelació28 de juny de 201320162 anys
Kelly Thiebaud #1

Kelly Thiebaud

2013 - 2016

Bryan Craig i Kelly Thiebaud es van separar en 2 ...[veure parella] #1

Kelly Thiebaud

2013 - 2016

Bryan Craig i Kelly Thiebaud van estar compromesos durant 6 mesos. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 28 de juny de 2013. Es van comprometre el 28 de juny de 2015, però després es van separar el 2016.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 34% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Bryan Craig29 Escorpíactor
Nord-americà
Kelly Thiebaud38 VergeActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Kelly Thiebaud i Bryan Craig Kelly Thiebaud i Bryan Craig Kelly Thiebaud i Bryan Craig Kelly Thiebaud i Bryan Craig Kelly Thiebaud i Bryan Craig Kelly Thiebaud i Bryan Craig Kelly Thiebaud i Bryan Craig Bryan Craig Bryan Craig Bryan Craig Bryan Craig Bryan Craig

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Grand Hotel2019Javi MendozaPrograma de televisió
Les dones són perdedores2019MateuPel·lícula
La volta2018JackPel·lícula
valor2017Adam CooganPrograma de televisió
Atordiment juvenil2012Jimmy LowePrograma de televisió
Reina del drama2012El nuviPel · lícula curta
Les nou vides de Chloe King2011JonàsPrograma de televisió
Esperit de Nadal2011JustinTV Movie
Bucket and Skinner's Epic Adventures2011BlakePrograma de televisió
Li dec la meva vida a Corbin Bleu2010Cool GuyPel · lícula curta
El pilot sense títol de Michael Jacobs2010Alexander Morgan (com a Bryan Allen Craig)TV Movie
True Jackson, vicepresident2008Programa de televisió
Fora de la cadena2005Jason Evridge (com a Bryan Allen Craig)Pel·lícula
General Hospital1963Morgan Corinthos, Morgan Stone CorinthosPrograma de televisió
American FighterRyanPel·lícula
NarcAixò. Cody Harris (2019)Programa de televisió
Guerres de venjançaEl. Cody 'Omaha' Harris (2019)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.