Principal Relacions Kid Rock

Kid Rock

Kid RockRang 1041 -31Edat Zodiac de 50 anys Capricorn Relacions 20 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Kid Rock és possiblement solter.

Relacions

Kid Rock estava casat anteriorment amb Pamela Anderson(2006).



Kid Rock ha estat compromès amb Audrey Berry (1)(2017).

Kid Rock ha tingut relacions amb Alyssa Lipsky(2007 - 2008), Kellie Pickler(2007 - 2008), May Andersen(2007 - 2008), Erin Naas(2006 - 2007), Briana Banks(2006), Tamara Mellon(2006), Conchita Leeflang(2005 - 2006), Jaime Pressly(2004), Jesse Jane(2004 - 2005), Jaime King(2000), Midori(1999), Kelley Russell(1991 - 1994), Amy Brooke i Loretta Lynn.

Kid Rock ha tingut trobades amb Krista Ayne(2007), Paris Hilton(2007), Sheryl Crow(2002)i Tina King(2000).



Sobre

Kid Rock és un músic nord-americà de 50 anys. Nascut Robert James Ritchie el 17 de gener de 1971 a Romeo, Michigan, és famós pel rocker nord-americà, raper en una carrera que abasta 1989-actualitat i 1988-actualitat. El seu signe del zodíac és Capricorn.

Kid Rock és membre de les llistes següents: cantants de rock nord-americans, cantautors nord-americans i artistes de Atlantic Records.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Kid Rock. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat15 anys, 3 mesos--
Compromès111 anys, 4 mesos--
Cites143 anys7 mesos, 2 dies18 dies
Trobada41 mes7 dies-
total2011 anys, 4 mesos1 any, 2 mesos18 dies

Detalls

NomNen
CognomRock
Nom complet al naixementRobert James Ritchie
Nom alternatiuBob, Bobby, Bobby Shazam
Edat50 anys
Aniversari17 de gener de 1971
Lloc de naixementRomeo, Michigan
Alçada6 '0' (183 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Característica distintivaBarbat i cabell llarg, barret Fedora
Signe del zodíacCapricorn
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutRomeo High School
Text d’ocupacióMúsic, cantautor, actor, raper, DJ, ballarí, multiinstrumentista
OcupacióMúsic
Reclama famaRocker dels Estats Units, raper
Gènere musical (text)Rock, Country Rock, Blues Rock, Rock alternatiu, Nu Metal, Rap Metal, Metall alternatiu, Hip Hop alternatiu, Rap Rock, Hick-Hop, Country, Hip-Hop, hip hop
Gènere musicalHard Rock, Pop / Rock, Rap-Rock
Any (s) actiu (s)1990 – actualitat, 1989 – actualitat, 1988 – actualitat
Estil musicalHard Rock, Heavy Metal, Rap-Metal, Rap-Rock, Midwest Rap, Alternative Metal
Music MoodBravat, Rebel, Cínic / Sarcàstic, Festa / Celebració, Teatral, Agressiu, Rowdy, Brash, Rollering, Boisterous, Fun, Raucous, Energetic, Volatile, Angst-Ridden, Druggy, Confident, Poignant, Roking, Passionate, Freewheeling
InstrumentVeus
Instrument (text)Veus, guitarra, banjo, teclats, plats giratoris, bateria, percussió, talkbox, baix, teclats, piano
Segell discogràficAtlantic, Jive, Top Dog, Lava, Warner Bros., Broken Bow
Actes associatsUncle Kracker, Joe C., Champtown, Yelawolf, Lynyrd Skynyrd, Sheryl Crow, Too $ hort, Hank Williams Jr., D-Nice, Bon Jovi, Champtown ,, Eminem, Too $ hort ,, Misty Gillis, Mgk, Limp bizkit , Twisted Brown Trucker, Joe C, Machine Gun Kelly
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gestió d’artistes i marques
Aprovació de la marca(2002) Anunci de televisió per a la cervesa Coors Original (veu en off), (novembre de 2014) Anunci de televisió 'Chevrolet és el més premiat', amb Clancy Brown (narració en off) i Kid Rock (cançó en off - Born Free) per al Chevy del 2014 Silverado (veu en off)., (2003) Anuncis de televisió per a cervesa Coors Light (veu en off).
Llocs web oficialswww.KidRock.com, www.facebook.com/kidrock, http://kidrock.com, twitter.com/kidrock, instagram.com/kidrock/, www.nndb.com/people/684/000025609/
PareWilliam 'Bill' Ritchie (concessionari de cotxes)
MareSusan Ritchie
GermàWilliam 'Billy' Ritchie
GermanaJill Ritchie (actriu), Carol Ritchie
AmicSlash, Sheryl Crow, W. Axl Rose

Robert James Ritchie (nascut el 17 de gener de 1971), més conegut com Kid Rock i ocasionalment Bobby Shazam, és un cantant, compositor, raper, músic i productor discogràfic nord-americà. El seu estil alterna el rock, el hip hop, el country i el heavy metal. Músic autodidacta, toca tots els instruments de la seva banda i ha supervisat la producció de tots els seus àlbums menys de dos.

Més informació sobre Kid Rock Menys sobre Kid Rock

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
20Audrey Berry (1)Relació2010 -
19Alyssa LipskyRelacióoctubre 200720083 mesos
18Krista AyneTrobadaSet 2007octubre 20071 mes
17Kellie PicklerRelacióMaig de 2007Maig de 20081 any
16May AndersenRelaciómar 2007200810 mesos
15Paris HiltonTrobadaGener de 2007Gener de 2007-
14Erin NaasRelació14 de desembre de 2006Gener de 2007<1 month
13Briana BanksRelaciófebrer 2006Abril de 20061 mes
12Tamara MellonRelació20062006-
11Conchita LeeflangRelació200520061 any
10Jaime PresslyRelacióGener 2004Abril de 20043 mesos
9Jesse JaneRelació200420051 any
8Sheryl CrowTrobada20022002-
7Pamela AndersonCasatAbril de 2001juliol 20065 anys
6Tina KingTrobadaAgost de 2000Agost de 2000-
5Jaume KingRelaciófebrer 2000Set 20007 mesos
4MidoriRelació19991999-
3Kelley RussellRelació199119943 anys
2Amy BrookeRelació -
1Loretta LynnDesconegut R -
Audrey Berry (1) #20

Audrey Berry (1)

2010

Audrey Berry (1) va començar a sortir amb Kid Rock el 2 ...[veure parella] Alyssa Lipsky #19

Alyssa Lipsky

2007 - 2008

Alyssa Lipsky i Kid Rock es van separar el 2008 ...[veure parella] Krista Ayne #18

Krista Ayne

2007

Krista Ayne i Kid Rock es van separar el 200 d'octubre ...[veure parella] Kellie Pickler #17

Kellie Pickler

2007 - 2008

Kellie Pickler i Kid Rock es van separar al maig ...[veure parella] May Andersen #16

May Andersen

2007 - 2008

May Andersen i Kid Rock es van separar el 2008 a ...[veure parella] Paris Hilton #15

Paris Hilton

2007

Kid Rock i Paris Hilton estan separats ...[veure parella] Erin Naas #14

Erin Naas

2006 - 2007

Erin Naas i Kid Rock es van separar el gener del 2007 ...[veure parella] Briana Banks #13

Briana Banks

2006

Briana Banks i Kid Rock es van separar el 2006 de ...[veure parella] Tamara Mellon #12

Tamara Mellon

2006

Tamara Mellon i Kid Rock estan separats ...[veure parella] Conchita Leeflang #11

Conchita Leeflang

2005 - 2006

Conchita Leeflang i Kid Rock es van separar en 2 ...[veure parella] Jaime Pressly #10

Jaime Pressly

2004

Kid Rock i Jaime Pressly es van separar el 2 d'abril ...[veure parella] Jesse Jane #9

Jesse Jane

2004 - 2005

Jesse Jane i Kid Rock es van separar el 2004 a popa ...[veure parella] Sheryl Crow #8

Sheryl Crow

2002

Sheryl Crow i Kid Rock estan separats ...[veure parella] Pamela Anderson #7

Pamela Anderson

2001 - 2006

Pamela Anderson i Kid Rock es van divorciar el ...[veure parella] Tina King #6

Tina King

2000

Tina King i Kid Rock estan separats ...[veure parella] Jaume King #5

Jaume King

2000

Kid Rock i Jaime King es van separar el setembre del 2000 ...[veure parella] Midori #4

Midori

1999

Midori i Kid Rock estan separats ...[veure parella] #3

Kelley Russell

1991 - 1994

Kelley Russell i Kid Rock es van separar el 1994 ...[veure parella] Amy Brooke #2

Amy Brooke

Amy Brooke i Kid Rock estan separats ...[veure parella] Loretta Lynn #1rumor

Loretta Lynn

Es rumoreja que Loretta Lynn i Kid Rock serien ...[veure parella] #20

Audrey Berry (1)

2010

Audrey Berry (1) i Kid Rock han sortit des del 2010.

Relació 11 anys veure relació #19

Alyssa Lipsky

2007 - 2008

Alyssa Lipsky i Kid Rock van ser d’octubre del 2007 al 2008.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #18

Krista Ayne

2007

Krista Ayne i Kid Rock van tenir una trobada el setembre del 2007.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 64% veure relació #17

Kellie Pickler

2007 - 2008

Kellie Pickler i Kid Rock van ser del maig del 2007 al maig del 2008.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat13%'> Compatibilitat el 71% veure relació #16

May Andersen

2007 - 2008

May Andersen i Kid Rock van ser del març del 2007 al 2008.

Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #15

Paris Hilton

2007

Kid Rock i Paris Hilton van tenir una trobada el gener del 2007.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 40% veure relació #14

Erin Naas

2006 - 2007

Erin Naas i Kid Rock daten del 14 de desembre del 2006 al gener del 2007.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #13

Briana Banks

2006

Briana Banks i Kid Rock van ser del 2006 a l'abril del 2006.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 76% veure relació #12

Tamara Mellon

2006

Tamara Mellon i Kid Rock van sortir el 2006.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat el 72% veure relació #11

Conchita Leeflang

2005 - 2006

Conchita Leeflang i Kid Rock van ser del 2005 al 2006.

Relació 1 anys MesuraResultatAlçada55%'> Compatibilitat 14% veure relació #10

Jaime Pressly

2004

Kid Rock i Jaime Pressly daten de gener a abril del 2004.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 51% veure relació #9

Jesse Jane

2004 - 2005

Jesse Jane i Kid Rock van ser del 2004 al 2005.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #8

Sheryl Crow

2002

Sheryl Crow i Kid Rock van tenir una trobada el 2002.

amb qui nicholas no ha de sortir
MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació #7

Pamela Anderson

2001 - 2006

Pamela Anderson i Kid Rock van estar casats durant 28 dies. Van sortir durant 9 mesos després de reunir-se l'abril del 2001. Després de 4 anys de compromís, es van casar el 29 de juliol del 2006. 28 dies després es van divorciar el 27 de novembre del 2006.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat el 72% veure relació #6

Tina King

2000

Tina King i Kid Rock van tenir una trobada l’agost del 2000.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #5

Jaume King

2000

Kid Rock i Jaime King van datar d’abril a setembre del 2000.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 81% veure relació #4

Midori

1999

Midori i Kid Rock van sortir el 1999.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 47% veure relació #3

Kelley Russell

1991 - 1994

Kelley Russell i Kid Rock van ser del 1991 al 1994.

Relació 3 anys Nens 1 nen veure relació #2

Amy Brooke

Amy Brooke i Kid Rock van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 52% veure relació #1

Loretta Lynn

(Remor)

Es diu que Loretta Lynn es va connectar amb Kid Rock.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 34% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Kid Rock50 CapricornMúsic
Nord-americà
Audrey Berry (1)-
Nord-americà
Alyssa Lipsky39 peixPersonalitat televisiva
Nord-americà
Krista Ayne38 LeoModel (adult / glamour)
Nord-americà
Kellie Pickler34 CàncerMúsic country
Nord-americà
May Andersen38 BessonsModel
Danès
Paris Hilton40 AquariSocialitat
Nord-americà
Erin Naas39 CàncerModel
Nord-americà
Briana Banks43 TaureEstrella porno
Nord-americà
Tamara Mellon53 CàncerDissenyador de moda
Britànic
Conchita Leeflang- Actriu
Surinàmes
Jaime Pressly43 LeoActriu
Nord-americà
Jesse Jane40 CàncerEstrella porno
Nord-americà
Sheryl Crow58 VergeCantant
Nord-americà
Pamela Anderson53 CàncerActriu
Canadenc
Tina King50 SagitariAltres
Nord-americà
Jaume King42 TaureActriu
Nord-americà
Midori52 CàncerEstrella porno
Nord-americà
Kelley Russell-
Amy Brooke32 CàncerEstrella porno
Nord-americà
Loretta Lynn89 ÀriesMúsic country
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Robert JamesHome14 de juny de 199327 anys Kelley Russell

Galeria de fotos

Kid Rock i Jaime King Kid Rock i Jaime King Kid Rock i Audrey Berry (1) Kid Rock i Audrey Berry (1) Kid Rock i Audrey Berry (1) Kid Rock i Audrey Berry (1) Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 Honda NHL All-Star Game 2018 The Eagles actuen en concert al Grand Ole Opry - Nashvile, TN Charlotte Hornets contra Detroit Pistons

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Americans2012TrogloditaPel · lícula curta
30 per 302009NarradorPrograma de televisió
Actriu grossa2005Kid RockPrograma de televisió
Apilats2005RepartidorPrograma de televisió
Biker Boyz2003DoggPel·lícula
Stripperella2003Stiffy WoodsPrograma de televisió
Joe Dirt2001RobbyPel·lícula
Osmosis Jones2001Roca del ronyó (veu)Pel·lícula
Kid Rock: Lonely Road of Faith2001IntèrpretPrograma de televisió
Els Simpsons1989Kid RockPrograma de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.