Principal Relacions Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda SolterRang 676 64Edat Zodiac de 50 anys peix Relacions 12 en total Nens 1 nen

Amb qui està sortint ara mateix?

Rozonda 'Chilli' Thomas actualment és solter.

Relacions

Rozonda 'Chilli' Thomas ha tingut relacions amb Nick Cannon(2016), Brad James(2015 - 2016), Wayne Brady(2013 - 2014), Tyrese Gibson(2011 - 2012), Floyd Mayweather Jr.(2008 - 2010), T.J. Holmes(2006 - 2007), Usher(2001 - 2003), Marlon Wayans i Dallas Austin(1990 - 1999).



Rozonda 'Chilli' Thomas ha tingut trobades amb Larry Johnson (futbol americà)(2008 - 2009)i Hill Harper(2006).

Es rumoreja que Rozonda 'Chilli' Thomas es va connectar amb L.A. Reid(1994).

Sobre

Rozonda 'Chilli' Thomas és un cantant nord-americà de 50 anys. Nascuda Rozonda Ocielian Thomas el 27 de febrer de 1971 a Columbus, Geòrgia, EUA, és famosa pel grup de noies R & B / hip-hop TLC. en una carrera que abasta 1991-actualitat. El seu signe del zodíac és Peixos.



Rozonda 'Chilli' Thomas forma part de les llistes següents: artistes d'Epic Records, cantants americanes i participants en sèries de televisió de realitat nord-americana.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Rozonda 'Chilli' Thomas! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites99 anys, 1 mes1 any, 9 mesos3 mesos
Trobada25 mesos, 1 dia3 mesos, 16 dies2 mesos, 1 dia
Rumorós1---
total129 anys, 1 mes1 any, 4 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomRozonda
Segon nomOcielian
CognomThomas
Nom complet al naixementRozonda Ocielian Thomas
Nom alternatiuRoz, Chilli, Rozonda Thomas, Rozonda Ocelean Thomas, Rozonda Ocielian Thomas
Edat50 anys
Aniversari27 de febrer de 1971
Lloc de naixementColumbus, Geòrgia, EUA
Alçada5 '0' (152 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutInstitut secundari Benjamin E. Mays
Text d’ocupacióCantautora, ballarina, actriu, personalitat televisiva, model
OcupacióCantant
Reclama famaGrup de noies R & B / hip-hop TLC.
Gènere musical (text)Pop, R&B, Hip Hop, New Jack Swing, Funk, Hip Hop Soul
Any (s) actiu (s)1990 – actualitat, 1991 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficLaFace (1991-2001), Arista (2001-2005), Epic (2013-actualitat), Epic (2013), LaFace, Arista, Epic
Actes associatsTLC, Tionne Watkins, Lisa Lopes, Tlc, Tionne 'T-Boz' Watkins, Lisa 'Ull esquerre' Lopes, Usher, Dallas Austin
Talent Agency (per exemple, Modelització)Richard De La Font Agency
Aprovació de la marca(2012) Infomercial: aparegut en un infomercial per a 'Brazilian Butt Lift' :.
Llocs web oficialstwitter.com/officialchilli, fitchilli.com/, www.facebook.com/pages/Rozonda-Chilli-Thomas/263986910318438, myspace.com/officialchillimusic, http://fitchilli.com
PareAbdul Ali |
MareAva Thomas
AmicTionne 'T-boz' Watkins ', Lisa' Lefteye 'Lopez

Rozonda Ocielian Thomas (nascuda el 27 de febrer de 1971), més coneguda pel seu nom artístic Chilli, és una cantautora, ballarina, actriu, personalitat televisiva i model nord-americana que va guanyar fama a principis dels anys noranta com a membre del grup TLC. dels grups de noies més venuts de finals del segle XX.



Més informació sobre Rozonda 'Chilli' Thomas Menys sobre Rozonda 'Chilli' Thomas

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
12Nick CannonRelacióJuny de 2016Set 20163 mesos
11Brad JamesRelaciómar 2015Maig de 20161 any
10Wayne BradyRelació R Desembre de 2013mar 20143 mesos
9Tyrese GibsonRelacióDesembre de 2011mar 20123 mesos
8Larry Johnson (futbol americà)TrobadaDesembre de 2008Maig de 20095 mesos
7Floyd Mayweather Jr.Relaciófebrer 2008Set 20102 anys
6T.J. HolmesRelacióNovembre de 2006Maig de 20076 mesos
5Hill HarperTrobadaMaig del 2006juliol 20062 mesos
4UsherRelacióDesembre 2001Desembre 20032 anys
3L.A. ReidTrobada R 19941994-
2Marlon WayansRelaciójuliol 1992Set 19922 mesos
1Dallas AustinRelaciójuliol 1990Agost 19999 anys
Nick Cannon #12

Nick Cannon

2016

Rozonda 'Chilli' Thomas i Nick Cannon separen ...[veure parella] Brad James #11

Brad James

2015 - 2016

Brad James and Rozonda 'Chilli' Thomas separa ...[veure parella] Wayne Brady #10rumor

Wayne Brady

2013 - 2014

Thomas i Wayne Brady de Rozonda 'Chilli' eren ...[veure parella] Tyrese Gibson #9

Tyrese Gibson

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas i Tyrese Gibson sep ...[veure parella] Larry Johnson (futbol americà) #8

Larry Johnson (futbol americà)

2008 - 2009

Larry Johnson (futbol americà) i Rozonda ...[veure parella] Floyd Mayweather Jr. #7

Floyd Mayweather Jr.

2008 - 2010

Floyd Mayweather Jr. i Rozonda 'Chilli' Tho ...[veure parella] T.J. Holmes #6

T.J. Holmes

2006 - 2007

T.J. Holmes i Rozonda 'Chilli' Thomas separen ...[veure parella] Hill Harper #5

Hill Harper

2006

Rozonda 'Chilli' Thomas i Hill Harper separen ...[veure parella] Usher #4

Usher

2001 - 2003

Thomas Usher i Rozonda 'Chilli' van separar-se de ...[veure parella] L.A. Reid #3rumor

L.A. Reid

1994

L.A. Reid i Rozonda 'Chilli' Thomas estan separats ...[veure parella] Marlon Wayans #2

Marlon Wayans

Rozonda 'Chilli' Thomas i Marlon Wayans sep ...[veure parella] Dallas Austin #1

Dallas Austin

1990 - 1999

Dallas Austin i Rozonda 'Chilli' Thomas sep ...[veure parella] #12

Nick Cannon

2016

Rozonda 'Chilli' Thomas i Nick Cannon daten de març a setembre de 2016.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 33% veure relació #11

Brad James

2015 - 2016

Brad James i Rozonda 'Chilli' Thomas van datar del març del 2015 al maig del 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació #10

Wayne Brady

2013 - 2014 (Rumor)

Es rumora que Rozonda 'Chilli' Thomas es va connectar amb Wayne Brady el desembre del 2013.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat el 72% veure relació #9

Tyrese Gibson

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas i Tyrese Gibson daten de gener a març del 2012.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 43% veure relació #8

Larry Johnson (futbol americà)

2008 - 2009

Larry Johnson (futbol americà) i Rozonda 'Chilli' Thomas van tenir una trobada el desembre del 2008.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 73% veure relació #7

Floyd Mayweather Jr.

2008 - 2010

Floyd Mayweather Jr. i Rozonda 'Chilli' Thomas van datar d'octubre de 2009 a setembre de 2010.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 24% veure relació #6

T.J. Holmes

2006 - 2007

T.J. Holmes i Rozonda 'Chilli' Thomas van datar del 2007 al maig del 2007.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 1% veure relació #5

Hill Harper

2006

Rozonda 'Chilli' Thomas i Hill Harper van tenir una trobada el maig del 2006.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 81% veure relació #4

Usher

2001 - 2003

Usher i Rozonda 'Chilli' Thomas van datar del 2001 al desembre del 2003.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació #3

L.A. Reid

1994 (Remor)

Es diu que L.A. Reid es va connectar amb Rozonda 'Chilli' Thomas el 1994.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Edat13%'> Compatibilitat 18% veure relació #2

Marlon Wayans

Rozonda 'Chilli' Thomas i Marlon Wayans daten de juliol a setembre de 1992.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 92% veure relació #1

Dallas Austin

1990 - 1999

Dallas Austin i Rozonda 'Chilli' Thomas van datar de juliol de 1990 a agost de 1999.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 68% Nens 1 nen veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Rozonda 'Chilli' Thomas50 peixCantant
Nord-americà
Nick Cannon40 lliuraRaper
Nord-americà
Brad James39 Cànceractor
Nord-americà
Wayne Brady48 BessonsPresentadora de televisió
Nord-americà
Tyrese Gibson42 Capricornactor
Nord-americà
Larry Johnson (futbol americà)41 EscorpíFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Floyd Mayweather Jr.44 peixBoxa
Nord-americà
T.J. Holmes43 LeoTelenotícies
Nord-americà
Hill Harper55 Taureactor
Nord-americà
Usher42 lliuraCantant
Nord-americà
L.A. Reid64 BessonsProductor musical
Nord-americà
Marlon Wayans48 Cànceractor
Nord-americà
Dallas Austin50 CapricornCantautor
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
TronHome2 de juny de 199723 anys Dallas Austin

Galeria de fotos

Usher Raymond i Rozonda Chilli Thomas Usher Raymond i Rozonda Chilli Thomas Usher Raymond i Rozonda Chilli Thomas TLC als premis MTV Movie de 1995 TLC als premis MTV Movie de 1995 Marshall - Rozonda 'Chilli' Thomas Xile, T Boz i ull esquerre Rozonda 'Chilli' Thomas Rozonda 'Chilli' Thomas Chilli Maxim en línia Chilli Maxim en línia Floyd Mayweather i Chilli

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Marshall2017Zora Neale HurstonPel·lícula
Noies solteres2011XilePrograma de televisió
TLC: La vida en 3D2002TV Movie
Ticker2001Lilly (com a Chilli)Pel·lícula
Dia de la neu2000Nona (com a 'Xile')Pel·lícula
Una nadala de Diva2000Marli Jacob (com a Chilli)TV Movie
Cançó d'amor2000Director de la CambraTV Movie
Medicina forta2000Amber SteelePrograma de televisió
Els Parkers1999KaiPrograma de televisió
Aquell espectacle dels anys 701998Infermera calentaPrograma de televisió
Hav Plenty1997Kris (com a Chilli)Pel·lícula
Festa de la casa 31994El sexe com a arma (com a TLC)Pel·lícula
Especial CBS Schoolbreak19841r RaperPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Els amors i les cites de Chace Crawford
Els amors i les cites de Chace Crawford
Amb qui és Chace Crawford? Amb qui sortia Chace Crawford; Llista de Chace A Crawford li encanten ser exnòvies; Rumors de ruptura. Els éssers estimats, ex i relacions de ...
Les millors cites de 'The Muppet Christmas Carol
Les millors cites de 'The Muppet Christmas Carol'
Les millors cites de The Muppet Christmas Carol demostren per què és una de les pel·lícules de Nadal familiars més populars dels anys noranta. La pel·lícula veu a tothom ...
Danny Jones i Georgia Horsley
Danny Jones i Georgia Horsley
28 de maig de 2021 ... Danny Jones i Georgia Horsley, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Freddie Stroma
Freddie Stroma
28 de maig de 2021 ... Notícies de Freddie Stroma, xafarderies, fotos de Freddie Stroma, biografia, llista de núvies de Freddie Stroma 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Freddie Stroma. Història de cites de Freddie Stroma, 2021, 2020, llista de relacions de Freddie Stroma.
Ekrem Bora
Ekrem Bora
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ekrem Bora, xafarderies, fotos d'Ekrem Bora, biografia, llista de núvies d'Ekrem Bora 2016. Història de la relació. Llista de relacions Ekrem Bora. Història de cites d'Ekrem Bora, 2021, 2020, llista de relacions d'Ekrem Bora.
Evan Peters
Evan Peters
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Evan Peters, xafarderies, fotos d'Evan Peters, biografia, llista de núvies d'Evan Peters 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Evan Peters. Història de cites d'Evan Peters, 2021, 2020, llista de relacions d'Evan Peters.
Oscar De La Hoya
Oscar De La Hoya
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oscar De La Hoya, xafarderies, fotos d'Oscar De La Hoya, biografia, llista de núvies de l'Oscar De La Hoya 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oscar De La Hoya. Història de les cites d'Oscar De La Hoya, 2021, 2020, llista de relacions d'Oscar De La Hoya.