Principal Relacions Marlon Wayans

Marlon Wayans

Marlon Wayans SolterRang 1305 126Edat de 48 anys Zodiac Càncer Relacions 5 en total Nens 2 nens

Amb qui surt ara mateix?

Marlon Wayans actualment és solter.

Relacions

Marlon Wayans estava casada anteriorment amb Angela Zachary(1994 - 2013).



Marlon Wayans ha tingut relacions amb Rozonda 'Chilli' Thomas, Tami Roman, Simply Jess i Salli Richardson-Whitfield.

Jennifer beals married ken dixon

Sobre

Marlon Wayans és un actor nord-americà de 48 anys. Nascut Marlon Lamont Wayans el 23 de juliol de 1972 a la ciutat de Nova York, Nova York, EUA, és famós per Wayans Brother en una carrera que abasta des de 1990 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és el càncer.

Marlon Wayans ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Rachel Nichols G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009).



wyatt oleff té una núvia?

Marlon Wayans és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Marlon Wayans. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat119 anys--
Cites4---
total519 anys3 anys, 9 mesos-

Detalls

NomMarlon
Segon nomLamont
CognomWayans
Nom complet al naixementMarlon Lamont Wayans
Edat48 anys
Aniversari23 de juliol de 1972
Lloc de naixementNova York, Nova York, EUA
Alçada6 '0½' (184 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ReligióTestimoni de Jahovah
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutLa Guardia High School of Music, Art, and Performing Arts, Nova York, Nova York, EUA
UniversitatUniversitat Howard (1990-1992) (abandonada)
Text d’ocupacióActor, model, humorista, productor de cinema, guionista
Ocupacióactor
Reclama famaGermà Wayans
Any (s) actiu (s)1988 – actualitat, 1990 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Socis ICM
Aprovació de la marca(1999) Comercial de televisió Collect 1-800 ATT, finals de la dècada de 1990: teaser comercial per a Kid's WB (amb el germà Shawn Wayans), (2010) Comercial de televisió (veu en off) per a Vitamin Water. amb Romany Malco.
Llocs web oficialstwitter.com/MarlonWayans, instagram.com/marlonwayans, www.whosay.com/marlonlwayans, www.biography.com/people/marlon-wayans-17191548
PareHowell Wayans
MareElvira Wayans
GermàDamon Wayans, Shawn Wayans, Dwayne Wayans, Keenen Ivory Wayans
GermanaKim Wayans, Elvira Wayans, Diedre Wayans, Vonnie Wayans
AmicOmar Epps

Marlon Lamont Wayans (nascut el 23 de juliol de 1972) és un actor, humorista, guionista i productor de cinema nord-americà, començant pel seu paper de vianant a I'm Gonna Git You Sucka el 1988. Col·labora freqüentment amb el seu germà Shawn Wayans, mentre estava a la comèdia de The WB The Wayans Bros i a les pel·lícules còmiques Scary Movie, Scary Movie 2, White Chicks, Little Man i Dance Flick. No obstant això, Wayans va tenir un paper dramàtic en l'aclamat Requiem for a Dream de Darren Aronofsky, que va veure la seva sortida de les comèdies habituals.



Més informació sobre Marlon Wayans Menys sobre Marlon Wayans

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Àngela ZacharyCasat1994201319 anys
4Rozonda 'Chilli' ThomasRelaciójuliol 1992Set 19922 mesos
3Salli Richardson-WhitfieldRelació -
2Tami RomanRelació -
1Simplement JessDesconegut R -
Àngela Zachary #5

Àngela Zachary

1994 - 2013

Angela Zachary i Marlon Wayans es divorciaren ...[veure parella] Rozonda #4

Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda 'Chilli' Thomas i Marlon Wayans sep ...[veure parella] Salli Richardson-Whitfield #3

Salli Richardson-Whitfield

Salli Richardson-Whitfield i Marlon Wayans ...[veure parella] Tami Roman #2

Tami Roman

Tami Roman i Marlon Wayans estan separats ...[veure parella] Simplement Jess #1rumor

Simplement Jess

Simplement es va rumorear que Jess i Marlon Wayans ...[veure parella] #5

Àngela Zachary

1994 - 2013

Angela Zachary i Marlon Wayans es divorcien després d'un matrimoni de 19 anys. Van tenir 2 fills.

Relació 19 anys MesuraResultatZodiac xinés20%Edat98%'> Compatibilitat 30% Nens 2 nens veure relació #4

Rozonda 'Chilli' Thomas

Rozonda 'Chilli' Thomas i Marlon Wayans daten de juliol a setembre de 1992.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 92% veure relació #3

Salli Richardson-Whitfield

Salli Richardson-Whitfield i Marlon Wayans van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés60%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 47% veure relació #2

Tami Roman

Tami Roman i Marlon Wayans van tenir una relació.

Kimberly Williams i Pete Sampras
MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 52% veure relació #1

Simplement Jess

(Remor)

Simplement, es rumoreja que Jess es va connectar amb Marlon Wayans.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Edat44%'> Compatibilitat 41% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Marlon Wayans48 Cànceractor
Nord-americà
Àngela Zachary48 Cònjuge
Nord-americà
Rozonda 'Chilli' Thomas50 peixCantant
Nord-americà
Salli Richardson-Whitfield53 SagitariActriu
Nord-americà
Tami Roman51 ÀriesActriu
Nord-americà
Simplement Jess36 ÀriesModel (adult / glamour)
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Shawn HowellHome200120 anys Àngela Zachary
Arnai ZackaryDona200318 anys Àngela Zachary

Galeria de fotos

Big Boy's Big Brawl: Marlon Wayans Rèquiem per a un somni: Marlon Wayans Rèquiem per a un somni: Marlon Wayans Rèquiem per a un somni: Marlon Wayans Rèquiem per a un somni: Marlon Wayans Rèquiem per a un somni: Marlon Wayans Cinquanta ombres de negre (2016) Cinquanta ombres de negre (2016) Cinquanta ombres de negre (2016) Cinquanta ombres de negre (2016) Cinquanta ombres de negre (2016) Cinquanta ombres de negre (2016)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Respecte2021Ted WhitePel·lícula
A les roques2020DegàPel·lícula
Sextuplets2019Alan, Dawn, RussellPel·lícula
L’aparador de Sherman2019Programa de televisió
Marlon2017Marlon WaynePrograma de televisió
Nua2017Rob AndersonPel·lícula
Cinquanta ombres de negre2016Christian BlackPel·lícula
Animals.2016Ry-RyPrograma de televisió
Una casa encantada 22014MalcolmPel·lícula
La calor2013LevyPel·lícula
Una casa encantada2013MalcolmPel·lícula
Llegit2013DoctorPrograma de televisió
Wayans de segona generació2013Marlon WayansPrograma de televisió
Marmaduke2010Llamp (veu)Pel·lícula
G.I. Joe: The Rise of Cobra2009RipcordPel·lícula
Ball Flick2009Senyor MoodyPel·lícula
Hospital infantil2008Dr. BlackPrograma de televisió
Norbit2007BusterPel·lícula
Darrere del Somriure2006Danny StylesPel·lícula
Homenet2006CalvinPel·lícula
Thugaboo: un miracle al carrer de D-Roc2006Dirty, Money (veu)TV Movie
Thugaboo: Sneaker Madness2006TV Movie
Sis titulacions2006Home sense sostrePrograma de televisió
Els Ladykillers2004Funcionament de MacSamPel·lícula
noies blanques2004Marcus CopelandPel·lícula
Scary Movie 22001ShortyPel·lícula
Calabossos i dracs2000CargolsPel·lícula
Rèquiem per un somni2000Tyrone C. LovePel·lícula
Pel · lícula de por2000ShortyPel·lícula
Sense sentit1998Darryl WitherspoonPel·lícula
El sisè home1997Kenny TylerPel·lícula
No sigueu una amenaça per al sud del centre mentre beveu el suc a la caputxa1996Loc DogPel·lícula
Waynehead1996BlauPrograma de televisió
Feliç per sempre: contes de fades per a cada nen1995Mala BobbyPrograma de televisió
Mr. Show amb Bob i David1995Membre de KKKPrograma de televisió
La caputxa dels pares1995Marlon WayansPrograma de televisió
The Wayans Bros.1995Marlon WilliamsPrograma de televisió
Damunt la vora1994BugalooPel·lícula
Mo 'Money1992Seymour StewartPel·lícula
A Living Color1990DiversosPrograma de televisió
Jo et vaig a fer sucka1988PeatonalPel·lícula
La bèstia, incendis forestals a Fort McMurrayPare TortugaPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Rachel Nichols i Marlon WayansRachel Nichols
    • G.I. Joe: The Rise of Cobra
      2009
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...