Principal Relacions Kian Lawley

Kian Lawley

Kian Lawley CitesRang 4674 -134Edat de 25 anys Zodiac Verge Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Kian Lawley i Meredith MickelsonMeredith Mickelson està sortint amb Kian Lawley veure relació

Relacions

Kian Lawley ha tingut relacions amb Andrea Russett(2013 - 2014)i Jenn McAllister(2011).

John Gibson i Vanna White

Sobre

Kian Lawley és una personalitat nord-americana de 25 anys. Nascut Kian Robert Lawley el 2 de setembre de 1995 a Sioux City, Iowa, Estats Units, és famós per Our 2nd Life en una carrera que abasta el 2010 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Verge.



Kian Lawley ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Zoey Deutch Abans de caure (2017).

Kian Lawley és membre de les llistes següents: naixements de 1995, People from San Clemente, Califòrnia i actors de cinema masculí nord-americà.

hugh laurie i jo green

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Kian Lawley. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites39 anys, 9 mesos5 anys, 4 mesos11 mesos, 4 dies
total39 anys, 9 mesos5 anys, 4 mesos11 mesos, 4 dies

Detalls

NomKian
Segon nomRobert
CognomLawley
Nom complet al naixementKian Robert Lawley
Nom alternatiusuperkian13
Edat25 anys
Aniversari2 de setembre de 1995
Lloc de naixementSioux City, Iowa, Estats Units
Alçada5 '11¾' (182 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióPersonalitat, Youtuber
OcupacióPersonalitat
Reclama famaLa nostra 2a vida
Any (s) actiu (s)2009 – actualitat, 2010 – actualitat
Actes associatsJC Caylen, 100.000 subscriptors, 2012, 1, 000, 2014
AmicRicky Dillon, Connor Franta, Sam Pottorff, Jc Caylen, Trevor Moran
Colors preferitsBlau

Kian Robert Lawley (2 de setembre de 1995) és un YouTuber, cantant i actor nord-americà.

Més informació sobre Kian Lawley Menys sobre Kian Lawley

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Meredith MickelsonRelació2016present5 anys
2Andrea RussettRelaciófebrer 2013201411 mesos
1Jenn McAllisterRelació R Agost de 2011 -
Meredith Mickelson #3

Meredith Mickelson

2016

Meredith Mickelson surt amb Kian Lawley ...[veure parella] Andrea Russett #2

Andrea Russett

2013 - 2014

Andrea Russett i Kian Lawley es van separar en 2 ...[veure parella] Jenn McAllister #1rumor

Jenn McAllister

2011

Es rumora que Jenn McAllister sortiria amb Kian ...[veure parella] #3

Meredith Mickelson

2016

Meredith Mickelson i Kian Lawley estan sortint des del 2016.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat el 82% veure relació #2

Andrea Russett

2013 - 2014

Andrea Russett i Kian Lawley van ser del 23 de febrer de 2013 al 2014.



amb qui està casat damon wayans
Relació 11 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 78% veure relació #1

Jenn McAllister

2011 (Remor)

Es rumoreja que Jenn McAllister s’havia connectat amb Kian Lawley l’agost del 2011.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 88% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Kian Lawley25 VergePersonalitat
Nord-americà
Meredith Mickelson21 CàncerModel
Nord-americà
Andrea Russett25 CàncerMaquilladora
Nord-americà
Jenn McAllister24 CàncerPersonalitat
Nord-americà

Galeria de fotos

Abans de caure (2017) Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley Kian Lawley

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Bessona el meu cor2019JoPrograma de televisió
Festa dels Monstres2018Elliot DawsonPel·lícula
Abans de caure2017Rob CokranPel·lícula
Festa culpable2017JakePrograma de televisió
Zac i Mia2017Zac 13 episodis, 2017-2018Programa de televisió
Amics de pala2016IPel·lícula
Boo! Un Halloween Madea2016Bean BoyPel·lícula
L'escollit2015CameronPel·lícula
AwesomenessTV2013El noi més bonic de les covesPrograma de televisió
Nits amb Platanito2013A si mateixPrograma de televisió
Accés VIP Alexis Joy2011A si mateixPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Zoey Deutch i Kian LawleyZoey Deutch
    • Abans de caure
      2017
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...