Principal Relacions Taylor Kinney

Taylor Kinney

Taylor Kinney SolterRang 871 375Edat 39 anys Zodíac Càncer Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Taylor Kinney actualment és soltera.

Relacions

Taylor Kinney ha estat compromesa amb Lady Gaga(2015 - 2016).



Taylor Kinney ha tingut una relació amb Brittany Sackett(2010 - 2011).

maisie williams i caspar lee

Sobre

Taylor Kinney és un actor nord-americà de 39 anys. Nascut Taylor Jacks Kinney el 15 de juliol de 1981 a Lancaster, Pennsilvània, EUA, és famós per Luke Gianni a Fashion House, Mason Lockwood a The Vampire Diaries, el tinent Kelly Severide a Chicago Fire, Chicago P.D. i Chicago Med. El seu signe del zodíac és el càncer.

ha ji-won marit

Taylor Kinney ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Nina Dobrev The Vampire Diaries (2009), Cameron Diaz a L’altra dona (2014)i Meghann Fahy a Chicago Fire (2012).



Taylor Kinney és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i models masculines nord-americanes.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Taylor Kinney. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès15 anys--
Cites11 any, 1 mes--
total25 anys3 anys1 any, 1 mes

Detalls

NomTaylor
Segon nomGats
CognomKinney
Nom complet al naixementTaylor Jacks Kinney
Edat39 anys
Aniversari15 de juliol de 1981
Lloc de naixementLancaster, Pennsilvània, EUA
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsVerd
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaUlls
Signe del zodíacCàncer
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutLancaster Mennonite School
UniversitatUniversitat de West Virginia
Text d’ocupacióActor, model
Ocupacióactor
Reclama famaLuke Gianni a Fashion House, Mason Lockwood a The Vampire Diaries, la tinent Kelly Severide a Chicago Fire, Chicago P.D. i Chicago Med
Any (s) actiu (s)2006 – actualitat
Llocs web oficialswww.facebook.com/pages/Taylor-Kinney/150998654614, Taylorkinney.com, http://taylorkinney.com
MarePamela Heisler

Taylor Jacks Kinney (nascut el 15 de juliol de 1981) és un actor i model nord-americà. És conegut per interpretar a Mason Lockwood a The Vampire Diaries, Jared a Zero Dark Thirty, Phil a The Other Woman i la tinent del departament de bombers de Chicago Kelly Severide a Chicago Fire, Chicago P.D. i Chicago Med.



Més informació sobre Taylor Kinney Menys sobre Taylor Kinney

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Lady GagaRelaciójuliol 2011juliol 20165 anys
1Brittany SackettRelacióNovembre de 2010Desembre de 20111 any
Lady Gaga #2

Lady Gaga

2011 - 2016

Lady Gaga i Taylor Kinney es van separar el juliol ...[veure parella] Brittany Sackett #1

Brittany Sackett

2010 - 2011

Brittany Sackett i Taylor Kinney es van separar ...[veure parella] #2

Lady Gaga

2011 - 2016

Lady Gaga i Taylor Kinney van estar compromeses durant 1 any. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se el juliol de 2011. Es van comprometre el 14 de febrer de 2015, però després es van separar el juliol de 2016.

josh leyva i chachi gonzales es trenquen
Relació 5 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 61% veure relació #1

Brittany Sackett

2010 - 2011

Brittany Sackett i Taylor Kinney van ser del 2010 al desembre del 2011.

Relació 1 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Taylor Kinney39 Cànceractor
Nord-americà
Lady Gaga35 ÀriesCantant
Nord-americà
Brittany Sackett- Altres
Nord-americà

Galeria de fotos

El bosc (2016) El bosc (2016) El bosc (2016) El bosc (2016) El bosc (2016) El bosc (2016) El bosc (2016) Rock the Kasbah (2015) Rock the Kasbah (2015) Rock the Kasbah (2015) Rock the Kasbah (2015) Rock the Kasbah (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Nit blava2018JordàniaPel·lícula
Justícia de Chicago2017Kelly SeveridePrograma de televisió
El bosc2016AidenPel·lícula
Rock the Kasbah2015Private BarnesPel·lícula
Consumit2015Eddie TaylorPel·lícula
Chicago Med2015Kelly SeveridePrograma de televisió
L’altra dona2014PhilPel·lícula
Chicago P.D.2014Kelly SeveridePrograma de televisió
Zero Dark Trenta2012Jared - DEVGRUPel·lícula
Menys entre els sants2012JessiePel·lícula
Regles de cites des del meu futur futur2012DavePrograma de televisió
Chicago Fire2012Kelly SeveridePrograma de televisió
Desvergonyit2011Craig HeisnerPrograma de televisió
Kings Breakout2011PerryPrograma de televisió
Un món de Mann2011FrançaTV Movie
Cinc2011TommyTV Movie
Pròdig2011Brad SearcyPel · lícula curta
Scorpio Men a Prozac2010L'amant de maigPel·lícula
Rizzoli & Isles2010Jesse WadePrograma de televisió
Castell2009Darren ThomasPrograma de televisió
The Vampire Diaries2009Mason LockwoodPrograma de televisió
Trauma2009Glenn MorrisonPrograma de televisió
Aire blanc2007FrancPel·lícula
Forn2006Bill JamisonPel·lícula
Casa de la moda2006Luke GianniPrograma de televisió
Què passa amb Brian2006JaredPrograma de televisió
Ossos2005Jimmy FieldsPrograma de televisió
CSI: Nova York2004Jason LockePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Nina Dobrev i Taylor KinneyNina Dobrev
    • The Vampire Diaries
      2009
    [veure coincidència]
  • Taylor Kinney i Cameron DiazCameron Diaz
    • L’altra dona
      2014
    [veure coincidència]
  • Taylor Kinney i Meghann FahyMeghann Fahy
    • Chicago Fire
      2012
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...