Principal Relacions Alexander Ludwig

Alexander Ludwig

Alexander Ludwig CasatRang 793 55Edat 29 anys Zodíac Taure Relacions 7 en total

Amb qui surt ara mateix?

Alexander Ludwig i Lauren Dear (persona)Lauren Dear (persona) i Alexander Ludwig heu estat casat durant 1 mes des del 4 de gener de 2021. veure relació

Relacions

Alexander Ludwig ha tingut relacions amb Kristy Dinsmore (2017 - 2018), Lindsey Vonn(2016), Nina Dobrev(2014)i AnnaSophia Robb(2008 - 2016).

Es rumoreja que Alexander Ludwig es va connectar amb Nicole Pedra(2012 - 2014)i Vida Rambin (2012).



Sobre

Alexander Ludwig és un actor canadenc de 28 anys. Nascut Alexander Richard Ludwig el 7 de maig de 1992 a Vancouver, Colúmbia Britànica, Canadà, és famós per Seeker: The Dark Is Rising, Bjorn Ironside a Vikings. El seu signe del zodíac és Taure.

Alexander Ludwig ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosos Josefin Asplund dins Víkings (2013), Gaia Weiss a Víkings (2013)i Geòrgia Hirst dins Víkings (2013).

Alexander Ludwig és membre de les llistes següents: actors de cinema canadencs, actors infantils canadencs i People from Vancouver.



quants anys té el lucero de mexico

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil d’Alexander Ludwig. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat12 anys, 4 mesos--
Cites47 anys, 9 mesos2 anys, 2 mesos1 mes
Rumorós21 any, 11 mesos1 any-
total77 anys, 9 mesos1 any, 10 mesos1 mes

Detalls

NomAlexandre
Segon nomRichard
CognomLudwig
Nom complet al naixementAlexander Richard Ludwig
Nom alternatiuXander
Edat29 anys
Aniversari7 de maig de 1992
Lloc de naixementVancouver, Colúmbia Britànica, Canadà
Alçada6 '2' (188 cm)
Pes82 lliures (180 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatCanadenc
InstitutEscola de Collingwood
UniversitatUniversitat del sud de Califòrnia
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaSeeker: The Dark Is Rising, Bjorn Ironside a Vikings
Any (s) actiu (s)2000 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Entreteniment sense títol, Martin Management, ICM, Nigel Meiojas, agent
Llocs web oficialswww.alexanderludwig.com/, twitter.com/alexanderludwig, http://www.alexanderludwig.com
PareHarald h. Ludwig (home de negocis)
MareSharlene Martin (antiga actriu)

Alexander 'Alex' Ludwig (nascut el 7 de maig de 1992) és un actor i cantant canadenc. Primer va començar la seva carrera de petit i després va rebre el reconeixement d’adolescent per haver protagonitzat les pel·lícules The Seeker: The Dark Is Rising (2007) i Race to Witch Mountain (2009). Va guanyar la fama per protagonitzar Cato a The Hunger Games (2012).

Més informació sobre Alexander Ludwig Menys sobre Alexander Ludwig

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
7Lauren Dear (persona)Casat2019present2 anys
6 Kristy Dinsmore Relaciófebrer 2017201811 mesos
5Lindsey VonnRelacióAbril de 2016Maig de 20161 mes
4Nina DobrevRelació R 20142014-
3Nicole StoneTrobada R Agost de 2012juliol 20141 any
2 Vida Rambin Trobada R Gener de 2012mar 20122 mesos
1AnnaSophia RobbRelacióAgost de 2008Maig de 20167 anys
Lauren Dear (persona) #7

Lauren Dear (persona)

2019

Lauren Dear (persona) i Alexander Ludwig tenen ...[veure parella] Kristy Dinsmore #6

Kristy Dinsmore

2017 - 2018

Kristy Dinsmore i Alexander Ludwig són enga ...[veure parella] Lindsey Vonn #5

Lindsey Vonn

2016

Lindsey Vonn i Alexander Ludwig es van separar de ...[veure parella] Nina Dobrev #4rumor

Nina Dobrev

2014

Es diu que Alexander Ludwig sortiria amb Nina ...[veure parella] Nicole Stone #3rumor

Nicole Stone

2012 - 2014

Nicole Pedra i Alexander Ludwig eren soroll ...[veure parella] Vida Rambin #2rumor

Vida Rambin

2012

Rumors sobre Alexander Ludwig i Leven Rambin ...[veure parella] AnnaSophia Robb #1

AnnaSophia Robb

2008 - 2016

Alexander Ludwig i AnnaSophia Robb se separen ...[veure parella] #7

Lauren Dear (persona)

2019

Lauren Dear (persona) i Alexander Ludwig han estat casats durant 1 mes. Després de dos mesos de promesa, es van casar el 4 de gener de 2021.



Relació 2 anys veure relació #6

Kristy Dinsmore

2017 - 2018

Kristy Dinsmore i Alexander Ludwig estan compromesos.

Relació 11 mesos MesuraResultatAlçada91%'> Compatibilitat 23% veure relació #5

Lindsey Vonn

2016

Lindsey Vonn i Alexander Ludwig van datar d’abril a maig de 2016.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació #4

Nina Dobrev

2014 (Remor)

Es rumoreja que Alexander Ludwig es va connectar amb Nina Dobrev el 2014.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat el 66% veure relació #3

Nicole Stone

2012 - 2014 (Rumor)

Es rumoreja que Nicole Pedra es va connectar amb Alexander Ludwig l’agost del 2012.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat el 72% veure relació #2

Vida Rambin

2012 (Remor)

Es rumoreja que Alexander Ludwig es va connectar amb Leven Rambin el gener de 2012.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat el 61% veure relació #1

AnnaSophia Robb

2008 - 2016

Alexander Ludwig i AnnaSophia Robb daten d’agost de 2008 a maig de 2016.

Relació 7 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 62% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Alexander Ludwig 29 Taureactor
Canadenc
Lauren Dear (persona)-
Kristy Dinsmore - Actriu
Canadenc
Lindsey Vonn36 lliuraEsquiar
Nord-americà
Nina Dobrev32 CapricornActriu
Búlgar
Nicole Stone33 CapricornModel
Nord-americà
Vida Rambin 31 TaureActriu
Nord-americà
AnnaSophia Robb27 SagitariActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Alexander Ludwig i Katheryn Winnick - Vikings Battle Axe Training a San Diego Comic Con 2019 Alexander Ludwig i Katheryn Winnick - Vikings Battle Axe Training a San Diego Comic Con 2019 Alexander Ludwig i Katheryn Winnick - Vikings Battle Axe Training a San Diego Comic Con 2019 Alexander Ludwig i Katheryn Winnick - Vikings Battle Axe Training a San Diego Comic Con 2019 Katheryn Winnick i Alexander Ludwig - Vikings Battle Axe Training a San Diego Comic Con 2019 Alexander Ludwig i Katheryn Winnick - Vikings Battle Axe Training a San Diego Comic Con 2019 Alexander Ludwig i Kristy Dinsmore Les noies finals (2015) Les noies finals (2015) Les noies finals (2015) Les noies finals (2015) Les noies finals (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Talons2021Ace SpadePrograma de televisió
Bad Boys for Life2020mandrilPel·lícula
Operació Gota de Nadal2020AndrewPel·lícula
A mig camí2019Roy PearcePel·lícula
Pau2019MartPel·lícula
Noia final2015JamesonPel·lícula
Les noies finals2015Chris BriggsPel·lícula
Carretera negra2015NatePel·lícula
Desviar-se2015Dr. DelucchiPrograma de televisió
Quan el joc s’alça2014Chris RyanPel·lícula
La banda Perry: Gentle on My Mind2014ViatgerPel · lícula curta
Únic supervivent2013Shane PattonPel·lícula
Adults 22013BradenPel·lícula
Víkings2013Bjorn Lothbrok, Bjorn RagnarsonPrograma de televisió
Els jocs de la fam2012CatóPel·lícula
Cursa a la Muntanya de Bruixes2009SethPel·lícula
The Seeker: The Dark Is Rising2007Will StantonPel·lícula
Una cosa que es diu assassinat200612 anys, Kenny als 11TV Movie
Eva i el cavall de foc2005Noi # 2 - KevinPel·lícula
Padrina espantosa: la venjança de Jimmy2005Jimmy (veu)TV Movie
SwingAlexPel·lícula
Dents nocturnsPel·lícula
Mostra més Mostrar menys

Enfrontaments en pantalla

Debats

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.