Principal Relacions Kristy Dinsmore

Kristy Dinsmore

Kristy Dinsmore Relacions 1 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Kristy Dinsmore és possiblement soltera.

Relacions

Kristy Dinsmore ha tingut una relació amb Alexander Ludwig (2017 - 2018).



Sobre

Kristy Dinsmore és una actriu canadenca. És famosa per Storm Cell.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Kristy Dinsmore. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites111 mesos, 4 dies--
total111 mesos, 4 dies--

Detalls

NomKristy
Segon nomAlba
CognomDinsmore
Nom complet al naixementKristy Dawn Dinsmore
Nom alternatiuKristy Dawn Dinsmore, Kristy Dinsmore
Lloc de naixementVancouver, Colòmbia Britànica, Canadà
Alçada5 '3' (160 cm)
Pes48 lliures (105 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatCanadenc
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaCèl·lula de tempesta
Llocs web oficialswww.instagram.com/_kristydawndinsmore/?hl=en, www.stage32.com/Kristydinsmore
Més informació sobre Kristy Dinsmore Menys sobre Kristy Dinsmore

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1 Alexander Ludwig Relaciófebrer 2017201811 mesos
Alexander Ludwig #1

Alexander Ludwig

2017 - 2018

Kristy Dinsmore i Alexander Ludwig són enga ...[veure parella] #1

Alexander Ludwig

2017 - 2018

Kristy Dinsmore i Alexander Ludwig estan compromesos.



Relació 11 mesos MesuraResultatAlçada91%'> Compatibilitat 23% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Kristy Dinsmore - Actriu
Canadenc
Alexander Ludwig 29 Taureactor
Canadenc

Galeria de fotos

Alexander Ludwig i Kristy Dinsmore Kristy Dinsmore Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín Kristy Dawn Dinsmore - Premis IFTA de cinema i drama 2018 a Dublín

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El suport2020Larry's One-Night StandPrograma de televisió
Loudermilk2017Cambrera 1 episodi, 2017Programa de televisió
Dividir pals2016Jodi CunningPel · lícula curta
Rush2014Actriu 1 episodi, 2014Programa de televisió
Víkings2013PeròPrograma de televisió
Canalla2013Secretari 1 episodi, 2013Programa de televisió
Mal alimentació2013SheilaPel·lícula
Cèl·lula de tempesta2008Abril joveTV Movie
Sobrenatural2005PresPrograma de televisió

Debats

L'Elecció De L'Editor

Alex Rodriguez
Alex Rodriguez
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Alex Rodriguez, xafarderies, fotos d'Alex Rodriguez, biografia, llista de núvies d'Alex Rodriguez 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Alex Rodriguez. Historial de cites d'Alex Rodriguez, 2021, 2020, llista de relacions d'Alex Rodriguez.
Nadja Uhl
Nadja Uhl
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadja Uhl, xafarderies, fotos de Nadja Uhl, biografia, llista de nuvis de Nadja Uhl 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadja Uhl. Història de cites de Nadja Uhl, 2021, 2020, llista de relacions de Nadja Uhl.
Les millors cançons Feat. Pit bull
Les millors cançons Feat. Pit bull
Aquestes són les millors cançons amb Pitbull. Com a artista en solitari, Pitbull ha guanyat premis (premi Grammy al millor àlbum llatí urbà), ha llançat els deu primers senzills ...
Jon Taffer
Jon Taffer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jon Taffer, xafarderies, fotos de Jon Taffer, biografia, llista de núvies de Jon Taffer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jon Taffer. Història de cites de Jon Taffer, 2021, 2020, llista de relacions de Jon Taffer.
Repartiment complet d'actors i actrius de Teenage Mutant Ninja Turtles
Repartiment complet d'actors i actrius de Teenage Mutant Ninja Turtles
Llista de repartiment de Teenage Mutant Ninja Turtles, ordenada alfabèticament amb fotos quan estigui disponible. Aquesta llista d’actors de Teenage Mutant Ninja Turtles inclou tot ...
Denise Grey
Denise Grey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Denise Gray, xafarderies, fotos de Denise Gray, biografia, llista de xicots de Denise Gray 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Denise Gray. Historial de cites de Denise Grey, 2021, 2020, llista de relacions de Denise Grey.
Krista Allen i Mams Taylor
Krista Allen i Mams Taylor
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Krista Allen i Mams Taylor. Obteniu més informació sobre ...