Principal Relacions Scott Speedman

Scott Speedman

Scott Speedman CitesRang 1284 -377Edat de 45 anys Zodiac Verge Relacions 8 en total

Amb qui surt ara mateix?

Scott Speedman i Lindsay Rae HofmannLindsay Rae Hofmann surt amb Scott Speedman veure relació

Relacions

Scott Speedman ha tingut relacions amb Camille De Pazzis(2012 - 2014), Teresa Palmer(2011 - 2012), Ashley Scott(2007 - 2008), Keri Russell(1999 - 2001)i Heather Graham.

Es rumoreja que Scott Speedman es va connectar amb Kristen Wiig(2014)i Gwyneth Paltrow(1998 - 1999).



Sobre

Scott Speedman és un actor britànic de 45 anys. Nascut Robert Scott Speedman l'1 de setembre de 1975 a Londres, Anglaterra, Regne Unit, és famós per Felicity. El seu signe del zodíac és Verge.

Scott Speedman ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclosa Kate Beckinsale Inframón (2003), Sarah Polley a La meva vida sense mi (2003), Keri Russell a Felicitat (1998)i Liv Tyler a Els desconeguts (2008).

Scott Speedman és membre de les llistes següents: antics alumnes de la Neighborhood Playhouse School of the Theatre, nascuts de 1975 i actors de cinema canadencs.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Scott Speedman. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites64 anys, 4 mesos1 any, 8 mesos1 any
Rumorós22 mesos, 1 dia1 mes-
total84 anys, 4 mesos1 any, 3 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomScott
Segon nomScott
CognomSpeedman
Nom complet al naixementRobert Scott Speedman
Edat45 anys
Aniversari1 de setembre de 1975
Lloc de naixementLondres, Anglaterra, Regne Unit
Alçada5 '11' (180 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutEscola secundària Earl Haig
UniversitatUniversitat de Toronto, Universitat de York, Toronto
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaFelicitat
Any (s) actiu (s)1995 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Gary Goddard Agency Ltd.
Aprovació de la marcaApareix als anuncis impresos de Gap per a la col·lecció de la tardor del 2003
Llocs web oficialswww.nndb.com/people/235/000029148/, www.facebook.com/AScottSpeedmanFanpage, scottspeedman.iwarp.com/, www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/scott-speedman/
PareRoy Speedman
MareMary Campbell

Robert Scott Speedman (1 de setembre de 1975) és un actor britànic-canadenc. És conegut per interpretar a Ben Covington a la sèrie de televisió dramàtica Felicity, Lycan-Vampire, híbrid Michael Corvin a les pel·lícules gòtiques de terror de Underworld, i a Barry 'Baz' Blackwell a la sèrie de drama criminal TNT Animal Kingdom. El seu altre treball cinematogràfic inclou Duets, Dark Blue, XXX: State of the Union, The Strangers, Barney's Version i The Vow.

Més informació sobre Scott Speedman Menys sobre Scott Speedman

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
8Lindsay Rae HofmannRelació2017present4 anys
7Kristen WiigTrobada R Set 2014Set 2014-
6Camille De PazzisRelacióoctubre 201220141 any
5Teresa PalmerRelacióGener de 2011Set 20121 any
4Ashley ScottRelaciómar 2007mar 20081 any
3Keri RussellRelació199920012 anys
2Gwyneth PaltrowTrobada R Novembre de 1998Gener de 19992 mesos
1Heather GrahamDesconegut -
Lindsay Rae Hofmann #8

Lindsay Rae Hofmann

2017

Lindsay Rae Hofmann surt amb Scott Speedman ...[veure parella] Kristen Wiig #7rumor

Kristen Wiig

2014

Scott Speedman i Kristen Wiig estan separats ...[veure parella] Camille De Pazzis #6

Camille De Pazzis

2012 - 2014

Camille De Pazzis i Scott Speedman se separen ...[veure parella] Teresa Palmer #5

Teresa Palmer

2011 - 2012

Teresa Palmer i Scott Speedman es van separar a ...[veure parella] Ashley Scott #4

Ashley Scott

2007 - 2008

Scott Speedman i Ashley Scott es van separar a ...[veure parella] Keri Russell #3

Keri Russell

1999 - 2001

Scott Speedman i Keri Russell es van separar a ...[veure parella] Gwyneth Paltrow #2rumor

Gwyneth Paltrow

1998 - 1999

Scott Speedman i Gwyneth Paltrow estan separats ...[veure parella] Heather Graham #1

Heather Graham

Scott Speedman i Heather Graham estaven en un ...[veure parella] #8

Lindsay Rae Hofmann

2017

Lindsay Rae Hofmann i Scott Speedman estan sortint des del 2017.



Relació 4 anys veure relació #7

Kristen Wiig

2014 (Remor)

Es rumoreja que Scott Speedman es va connectar amb Kristen Wiig el setembre de 2014.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat el 66% veure relació #6

Camille De Pazzis

2012 - 2014

Camille De Pazzis i Scott Speedman van ser d’octubre del 2012 al 2014.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Edat69%'> Compatibilitat 52% veure relació #5

Teresa Palmer

2011 - 2012

Teresa Palmer i Scott Speedman van ser del gener del 2011 al setembre del 2012.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #4

Ashley Scott

2007 - 2008

Scott Speedman i Ashley Scott van ser del març del 2007 al març del 2008.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 60% veure relació #3

Keri Russell

1999 - 2001

Scott Speedman i Keri Russell van datar del 1999 al 2001.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació #2

Gwyneth Paltrow

1998 - 1999 (Rumor)

Es rumoreja que Scott Speedman es va connectar amb Gwyneth Paltrow el novembre de 1998.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 62% veure relació #1

Heather Graham

Scott Speedman i Heather Graham van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 57% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Scott Speedman45 Vergeactor
Britànic
Lindsay Rae Hofmann-
Kristen Wiig47 LeoActriu
Nord-americà
Camille De Pazzis36 lliuraActriu
Francès
Teresa Palmer35 peixActriu
Australià
Ashley Scott43 CàncerActriu
Nord-americà
Keri Russell45 ÀriesActriu
Nord-americà
Gwyneth Paltrow48 lliuraActriu
Nord-americà
Heather Graham51 AquariActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Nina Dobrev a Prime Video Blue Room a SXSW a Austin el 03/10/2019 Nina Dobrev a Prime Video Blue Room a SXSW a Austin el 03/10/2019 Nina Dobrev a Prime Video Blue Room a SXSW a Austin el 03/10/2019 Scott Speedman Scott Speedman Camille De Pazzis Camille De Pazzis Camille De Pazzis Camille De Pazzis Teresa Palmer i Scott Speedman Teresa Palmer i Scott Speedman Teresa Palmer i Scott Speedman

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Els mes venuts2021Jack SinclairPel·lícula
Corre aquesta ciutat2019DavidPel·lícula
Vostè2018MateuPrograma de televisió
El monstre2016RoyPel·lícula
Regne animal2016Barry 'Baz' BlackwellPrograma de televisió
Descalç2014Jay WheelerPel·lícula
El Captiu2014Jeffrey CornwallPel·lícula
Fora de la foscor2014Paul HarrimanPel·lícula
Gale d’octubre2014GuillemPel·lícula
Obert2014JonathanTV Movie
El vot2012JeremyPel·lícula
Últim recurs2012XO Sam KendalPrograma de televisió
Els diaris de l’arna2011Senyor DaviesPel·lícula
Ciutadà Gàngster2011Edwin BoydPel·lícula
Versió de Barney2010BoogiePel·lícula
Bons veïns2010SpencerPel·lícula
Els darrers ritus de l’orgull de rescat2009Orgull de rescatPel·lícula
Adoració2008TomPel·lícula
Els desconeguts2008James HoytPel·lícula
Anamorf2007Carl UffnerPel·lícula
Weirdsville2007DexterPel·lícula
Inframón: Evolució2006MichaelPel·lícula
xXx: Estat de la Unió2005Agent Kyle Christopher SteelePel·lícula
Grey's Anatomy2005Dr. Nick MarshPrograma de televisió
El dia 242004TomPel·lícula
La meva vida sense mi2003DonPel·lícula
Inframón2003MichaelPel·lícula
Blau fosc2002Bobby KeoughPel·lícula
Duets2000BillyPel·lícula
Rescatistes: històries de coratge: dues parelles1998Patric (segment 'Marie Taquet')TV Movie
Felicitat1998Ben CovingtonPrograma de televisió
Festa de la cuina1997ScottPel·lícula
Silenci Mort1997Oficial Stevie CardyTV Movie
Cada 9 segons1997GregTV Movie
Què li va passar a Bobby Earl?1997Steve TalbertTV Movie
Ursa Major1997JasonPel · lícula curta
La promesa d’un germà: la història de Dan Jansen1996Andy GablesTV Movie
Mina gegant1996Spanky RiggsTV Movie
Puc obtenir un testimoni?1996Pel · lícula curta
Patrimoni net1995NovellTV Movie
Pell de gallina1995Oficial MadisonPrograma de televisió
Nancy Drew1995Ned NickersonPrograma de televisió
Kung Fu: La llegenda continua1993Cam NillsonPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Kate Beckinsale i Scott SpeedmanKate Beckinsale
    • Inframón
      2003
    [+1 més]
  • Sarah Polley i Scott SpeedmanSarah Polley
    • La meva vida sense mi
      2003
    [veure coincidència]
  • Scott Speedman i Keri RussellKeri Russell
    • Felicitat
      1998
    [veure coincidència]
  • Scott Speedman i Liv TylerLiv Tyler
    • Els desconeguts
      2008
    [veure coincidència]

Articles D'Interès