Principal Relacions Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow CasatRang 202 -69Edat de 48 anys Zodiac lliura Relacions 13 en total Nens 2 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Gwyneth Paltrow i Brad FalchukBrad Falchuk i Gwyneth Paltrow han estat casats durant 2 anys des del 29 de setembre de 2018. veure relació

Relacions

Gwyneth Paltrow estava casada anteriorment amb Chris Martin(2003 - 2014).

Gwyneth Paltrow ha estat compromesa amb Brad Pitt(1996 - 1997).



Gwyneth Paltrow ha tingut relacions amb Luke Wilson(2001 - 2002), Chris Heinz(2000 - 2001), Ben Affleck(1997 - 2000), Donovan Leitch Jr.(1993 - 1995)i Robert Sean Leonard(1991 - 1992).

Es diu que Gwyneth Paltrow es va connectar amb el rei Felip d'Espanya(2002), James Purefoy(2002), Bryan Adams(2002), Scott Speedman(1998 - 1999)i Viggo Mortensen(1997).

Sobre

Gwyneth Paltrow és una actriu nord-americana de 48 anys. Nascuda com a Gwyneth Kate Paltrow el 27 de setembre de 1972 a Los Angeles, CA i educada a Crossroads School, Santa Monica, Califòrnia (abandonada), és famosa per Se7en, Shakespeare in Love, Iron Man. en una carrera que abasta 1989-actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.



Gwyneth Paltrow ha participat en 20 enfrontaments en pantalla, inclòs Ben Affleck Rebot (2000), Brad Pitt a Se7en (1995), Daniel Craig a Sílvia (2003), David Schwimmer a El Portador de Palls (1996)i Ethan Hawke a Grans expectatives (1998).

Gwyneth Paltrow és membre de les llistes següents: guanyadors del premi Emmy, actors de cinema nord-americans i cantants nord-americanes.

Anna Popplewell i Sam Caird

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Gwyneth Paltrow. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat211 anys, 5 mesos9 anys, 4 mesos7 anys, 4 mesos
Compromès12 anys, 5 mesos--
Cites52 anys, 11 mesos1 any, 6 mesos10 mesos, 6 dies
Rumorós52 mesos, 1 dia24 dies-
total1311 anys, 5 mesos2 anys, 3 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomGwyneth
Segon nomKate
CognomPaltrow
Nom complet al naixementGwyneth Kate Paltrow
Nom alternatiuGwynnie
Edat48 anys
Aniversari27 de setembre de 1972
Lloc de naixementLos Angeles, CA
Alçada5 '9¼' (176 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRossa tenyida
Característica distintivaEsvelt físic, els cabells més rossos, els ulls blaus
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ReligióJueu
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutThe Spence School, Nova York, Nova York, Crossroads School, Santa Monica, Califòrnia (abandonat)
UniversitatUniversitat de Califòrnia, Santa Bàrbara (abandonada)
Text d’ocupacióActriu, cantant
OcupacióActriu
Reclama famaSe7en, Shakespeare in Love, Iron Man.
Gènere musicalRock, Pop / Rock, Vocal, Escenari i Pantalla
Any (s) actiu (s)1990 – actualitat, 1989 – actualitat
Estil musicalPop / Rock contemporani, Pop vocal, Bandes sonores, Música cinematogràfica, Famosos
Music MoodBrillant, romàntic, estiuenc, dolç, teatral, càlid
Talent Agency (per exemple, Modelització)United Talent Agency
Aprovació de la marcaHugo Boss, Esprit, Www.Actgreen.Com, Christian Dior, Tod's Boutiques (Regne Unit) (2008), Metamorfosi per Tracy, Bean Pole International
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)35
Mida de la roba2
Mida de la sabata9
Llocs web oficialsgwynethpaltrowfan.com, www.gwyneth-paltrow.org, www.facebook.com/GwynethPaltrowOfficial
PareBruce Paltrow (director / productor)
MareBlythe Danner (actriu)
GermàJacob 'Jake' Paltrow
AmicCameron Diaz, Liv Tyler, Stella McCartney, Helena Christensen, Jessica Seinfeld, Madonna, Winona Ryder, Beyonce
Persones associadesChris Martin, Blythe Danner
Llocs preferitslos Angeles
Colors preferitsRosa, vermell
Accessoris preferitsUlleres de sol

Gwyneth Paltrow (nascuda Gwyneth Kate Paltrow; nascuda el 27 de setembre de 1972) és una actriu, cantant, autora i empresària nord-americana. Ha rebut nombrosos reconeixements pel seu treball, inclosos un Oscar, un Globus d’Or i un Premi Emmy Primetime. Les seves pel·lícules han recaptat 3.300 milions de dòlars a la taquilla dels Estats Units i 8.800 milions de dòlars a tot el món.

Més informació sobre Gwyneth Paltrow Menys sobre Gwyneth Paltrow

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
13Brad FalchukCasat2014present7 anys
12Chris MartinCasatoctubre 2002mar 201411 anys
11El rei Felip d'EspanyaTrobada R octubre 2002octubre 2002-
10Bryan AdamsTrobada R 20022002-
9James PurefoyTrobada R 20022002-
8Luke WilsonRelaciómar 2001Gener de 200210 mesos
7Chris HeinzRelació200020011 any
6Scott SpeedmanTrobada R Novembre de 1998Gener de 19992 mesos
5Ben AffleckRelacióNovembre de 1997octubre 20002 anys
4Viggo MortensenTrobada R octubre 1997Desembre de 19972 mesos
3Brad PittRelacióDesembre de 1994Maig de 19972 anys
2Donovan Leitch Jr.Relació199319952 anys
1Robert Sean LeonardRelació199119921 any
Brad Falchuk #13

Brad Falchuk

2014

Brad Falchuk i Gwyneth Paltrow han estat ...[veure parella] Chris Martin #12

Chris Martin

2002 - 2014

Gwyneth Paltrow i Chris Martin es van divorciar ...[veure parella] El rei Felip d'Espanya #11rumor

El rei Felip d'Espanya

2002

El rei Felip d’Espanya i Gwyneth Paltrow són ...[veure parella] Bryan Adams #10rumor

Bryan Adams

2002

Bryan Adams i Gwyneth Paltrow estan separats ...[veure parella] James Purefoy #9rumor

James Purefoy

2002

James Purefoy i Gwyneth Paltrow estan separats ...[veure parella] Luke Wilson #8

Luke Wilson

2001 - 2002

Luke Wilson i Gwyneth Paltrow es van separar a ...[veure parella] Chris Heinz #7

Chris Heinz

2000 - 2001

Chris Heinz i Gwyneth Paltrow es van separar a ...[veure parella] Scott Speedman #6rumor

Scott Speedman

1998 - 1999

Scott Speedman i Gwyneth Paltrow estan separats ...[veure parella] Ben Affleck #5

Ben Affleck

1997 - 2000

Gwyneth Paltrow i Ben Affleck es van separar a ...[veure parella] Viggo Mortensen #4rumor

Viggo Mortensen

1997

Viggo Mortensen i Gwyneth Paltrow eren rumo ...[veure parella] Brad Pitt #3

Brad Pitt

1994 - 1997

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt es van separar a Ma ...[veure parella] Donovan Leitch Jr. #2

Donovan Leitch Jr.

1993 - 1995

Donovan Leitch Jr. i Gwyneth Paltrow separen ...[veure parella] Robert Sean Leonard #1

Robert Sean Leonard

1991 - 1992

Robert Sean Leonard i Gwyneth Paltrow separen ...[veure parella] #13

Brad Falchuk

2014

Brad Falchuk i Gwyneth Paltrow han estat casats des de fa dos anys. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se el 2014. Després de 10 mesos de compromís, es van casar el 29 de setembre de 2018.

Relació 7 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat 55% veure relació #12

Chris Martin

2002 - 2014

Gwyneth Paltrow i Chris Martin van estar casats durant 10 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se l'octubre del 2002 i es van casar el 5 de desembre del 2003. 10 anys després es van divorciar l'abril del 2015.

Relació 11 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 42% Nens 2 nens veure relació #11

El rei Felip d'Espanya

2002 (Remor)

Es diu que el rei Felip d’Espanya s’havia connectat amb Gwyneth Paltrow l’octubre del 2002.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 81% veure relació #10

Bryan Adams

2002 (Remor)

Es rumoreja que Bryan Adams es va connectar amb Gwyneth Paltrow el 2002.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat el 65% veure relació #9

James Purefoy

2002 (Remor)

Es rumoreja que James Purefoy es va connectar amb Gwyneth Paltrow el 2002.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 81% veure relació #8

Luke Wilson

2001 - 2002

Luke Wilson i Gwyneth Paltrow van ser del març del 2001 al gener del 2002.

Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #7

Chris Heinz

2000 - 2001

Chris Heinz i Gwyneth Paltrow van ser del 2000 al 2001.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació #6

Scott Speedman

1998 - 1999 (Rumor)

Es rumoreja que Scott Speedman es va connectar amb Gwyneth Paltrow el novembre de 1998.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 62% veure relació #5

Ben Affleck

1997 - 2000

Gwyneth Paltrow i Ben Affleck van ser de novembre de 1997 a octubre de 2000.

amb qui està sortint David Giuntoli
Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 73% veure relació #4

Viggo Mortensen

1997 (Remor)

Es rumoreja que Viggo Mortensen es va connectar amb Gwyneth Paltrow l'octubre de 1997.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #3

Brad Pitt

1994 - 1997

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt van estar compromesos durant 4 mesos. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el desembre de 1994. Es van comprometre el 20 de desembre de 1996, però després es van separar el maig de 1997.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 81% veure relació #2

Donovan Leitch Jr.

1993 - 1995

Donovan Leitch Jr. i Gwyneth Paltrow van ser del 1993 al 1995.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés60%Edatel 72%'> Compatibilitat el 58% veure relació #1

Robert Sean Leonard

1991 - 1992

Robert Sean Leonard i Gwyneth Paltrow van ser del 1991 al 1992.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Gwyneth Paltrow48 lliuraActriu
Nord-americà
Brad Falchuk50 peixCineasta
Nord-americà
Chris Martin44 peixCantant
Britànic
El rei Felip d'Espanya53 AquariReialesa
Espanyol
Bryan Adams61 EscorpíMúsic
Canadenc
James Purefoy56 Bessonsactor
Britànic
Luke Wilson49 Vergeactor
Nord-americà
Chris Heinz48 peixSocialitat
Nord-americà
Scott Speedman45 Vergeactor
Britànic
Ben Affleck48 Leoactor
Nord-americà
Viggo Mortensen62 lliuraactor
Nord-americà
Brad Pitt57 Sagitariactor
Nord-americà
Donovan Leitch Jr.53 Leoactor
Nord-americà
Robert Sean Leonard52 peixactor
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Apple Blythe AlisonDona14 de maig de 200417 anys Chris Martin
Moses Bruce AnthonyHome8 d'abril de 200615 anys Chris Martin

Galeria de fotos

Gwyneth Paltrow - La 68a edició dels premis anuals de l'Acadèmia (1996) Gwyneth Paltrow - La 68a edició dels premis anuals de l'Acadèmia (1996) Gwyneth Paltrow - La 68a edició dels premis anuals de l'Acadèmia (1996) Gwyneth Paltrow - La 68a edició dels premis anuals de l'Acadèmia (1996) Gwyneth Paltrow - La 68a edició dels premis anuals de l'Acadèmia (1996) Gwyneth Paltrow - La 68a edició dels premis anuals de l'Acadèmia (1996) Gwyneth Paltrow: surt d'una botiga de roba a Santa Mònica Gwyneth Paltrow: surt d'una botiga de roba a Santa Mònica Gwyneth Paltrow: surt d'una botiga de roba a Santa Mònica Gwyneth Paltrow: surt d'una botiga de roba a Santa Mònica Gwyneth Paltrow: surt d'una botiga de roba a Santa Mònica Gwyneth Paltrow: surt d'una botiga de roba a Santa Mònica

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Avengers: Endgame2019Pepper PottsPel·lícula
El polític2019Georgina HobartPrograma de televisió
Una història pren vol2019GwynethPel · lícula curta
Avengers: Infinity War2018Pepper PottsPel·lícula
Spider-Man: Homecoming2017Pepper PottsPel·lícula
Caputxa2016Gwyneth PaltrowPrograma de televisió
Mortdecai2015JohannaPel·lícula
Iron Man Three2013Pepper PottsPel·lícula
Els venjadors2012Pepper PottsPel·lícula
Gràcies per compartir2012FebePel·lícula
La nova normalitat2012AbbyPrograma de televisió
Contagi2011Beth EmhoffPel·lícula
Teràpia web2011Maya GaneshPrograma de televisió
Iron Man 22010Pepper PottsPel·lícula
País fort2010Kelly CanterPel·lícula
Glee2009Holly HollidayPrograma de televisió
Home de ferro2008Pepper PottsPel·lícula
Dos amants2008Michelle RauschPel·lícula
Somni Pashmy2008Gwyneth PaltrowPel · lícula curta
La bona nit2007Dora ShallerPel·lícula
Cèlebre2006Kitty DeanPel·lícula
L’amor i altres desastres2006Hollywood JacksPel·lícula
Córrer amb tisores2006Hope FinchPel·lícula
Prova2005CatalinaPel·lícula
Sky Captain i el món de demà2004Polly PerkinsPel·lícula
Sílvia2003Sylvia PlathPel·lícula
Vista des de la part superior2003Donna JensenPel·lícula
Austin Powers a Goldmember2002Dixie Normous ('Austinpussy'), Gwyneth PaltrowPel·lícula
Possessió2002Maud BaileyPel·lícula
Hal poc profund2001RomaníPel·lícula
La festa de l'aniversari2001Skye DavidsonPel·lícula
Els Tenenbaums Reials2001Margot TenenbaumPel·lícula
Rebot2000Abby JanelloPel·lícula
Duets2000La vidaPel·lícula
Escrivans2000Gwyneth PaltrowPrograma de televisió
dogma1999Dona a l'aeroport (sense acreditar)Pel·lícula
El talentós senyor Ripley1999Marge SherwoodPel·lícula
Un assassinat perfecte1998Emily Bradford TaylorPel·lícula
Grans expectatives1998EstellaPel·lícula
Silenci1998Helen BaringPel·lícula
Shakespeare in Love1998Viola De LessepsPel·lícula
Portes corredisses1998HelenPel·lícula
Emma1996Emma WoodhousePel·lícula
Vuit difícils1996ClementinaPel·lícula
El Portador de Palls1996Julie DeMarcoPel·lícula
Aprenentatge superior1995Estudiant (sense acreditar)Pel·lícula
Jefferson a París1995Patsy JeffersonPel·lícula
Se7en1995TracyPel·lícula
Clar de lluna i Valentino1995Lucy TragerPel·lícula
La senyora Parker i el cercle viciós1994Paula HuntPel·lícula
Carn i os1993GinniePel·lícula
Malícia1993Paula BellPel·lícula
Relacions mortals1993Carol Ann Fagot Applegarth HollandTV Movie
Dubte cruel1992Angela PritchardPrograma de televisió
Ganxo1991Jove WendyPel·lícula
Crida1991RebecaPel·lícula
Alt1989TV Movie
Dissabte nit en directe1975Fifer JamesPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ben Affleck i Gwyneth PaltrowBen Affleck
    • Rebot
      2000
    [veure coincidència]
  • Brad Pitt i Gwyneth PaltrowBrad Pitt
    • Se7en
      1995
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Daniel CraigDaniel Craig
    • Sílvia
      2003
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i David SchwimmerDavid Schwimmer
    • El Portador de Palls
      1996
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Ethan HawkeEthan Hawke
    • Grans expectatives
      1998
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Jack BlackJack Black
    • Hal poc profund
      2001
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Jeremy NorthamJeremy Northam
    • Emma
      1996
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i John HannahJohn Hannah
    • Portes corredisses
      1998
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Johnathon SchaechJohnathon Schaech
    • Silenci
      1998
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Joseph FiennesJoseph Fiennes
    • Shakespeare in Love
      1998
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Luke WilsonLuke Wilson
    • Els Tenenbaums Reials
      2001
    [veure coincidència]
  • Gwyneth Paltrow i Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Vista des de la part superior
      2003
    [+1 més]
  • Gwyneth Paltrow i Robert Downey Jr.Robert Downey Jr.
    • Home de ferro
      2008
    [+2 més]
  • Joaquin Phoenix i Gwyneth PaltrowJoaquin Phoenix
    • Dos amants
      2008
    [veure coincidència]
  • Johnny Depp i Gwyneth PaltrowJohnny Depp
    • Mortdecai
      2015
    [veure coincidència]
  • Jude Law i Gwyneth PaltrowJude Law
    • Sky Captain i el món de demà
      2004
    [+1 més]
  • Marc Blucas i Gwyneth PaltrowMarc Blucas
    • Vista des de la part superior
      2003
    [veure coincidència]
  • Matthew Morrison i Gwyneth PaltrowMatthew Morrison
    • Glee
      2009
    [veure coincidència]
  • Michael Douglas i Gwyneth PaltrowMichael Douglas
    • Un assassinat perfecte
      1998
    [veure coincidència]
  • Viggo Mortensen i Gwyneth PaltrowViggo Mortensen
    • Un assassinat perfecte
      1998
    [veure coincidència]
Més coincidències a la pantalla de Gwyneth Paltrow Menys coincidències a la pantalla de Gwyneth Paltrow

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...