Principal Relacions Philip Bolden

Philip Bolden

Philip BoldenRang 4317 -207Edat 26 anys Zodiac peix Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Philip Bolden és possiblement solter.

India Westbrook i el seu xicot

Relacions

Philip Bolden ha tingut una relació amb Aleisha Allen.



Sobre

Philip Bolden és un actor nord-americà de 26 anys. Nascut Philip Daniel Bolden el 19 de març de 1995 a Nova Orleans, Louisiana, és famós per Are We There Yet? en una carrera que abasta el 1999–2008 i el 1999–2008; 2018 – actualitat. El seu signe del zodíac és Peixos.

Philip Bolden és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, actors infantils nord-americans i actors de veu nord-americans.

Cameron Dallas té una núvia

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Philip Bolden. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites1---
total1--

Detalls

NomFelip
Segon nomDaniel
CognomLa pilota
Nom complet al naixementPhilip Daniel Bolden
Nom alternatiuPhilip Daniel Bolden
Edat26 anys
Aniversari19 de març de 1995
Lloc de naixementNova Orleans, Louisiana
ConstruirMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacpeix
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaJa hi som?
Any (s) actiu (s)1999 - 2007, 1999-2008, 1999-2008; 2018 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Grup de talents Coast to Coast
Persones preferidesKobe Bryant (Fashion Idol), Shaquille O'neil (Fashion Idol)
Pel·lícules preferidesNutty Professor, Are We There There There ?, Rush Hour Movies
Programes de televisió preferitsNba Live, Mtv
Bandes favoritesChris Brown, Ne-Jo, Akon
Cançons preferidesWith You (Chris Brown) [2008], Closer (Ne-Yo) [2008], Nobody Wanna See Us Together (Akon) [2008]
Llocs preferitsPista de bàsquet
Colors preferitsMarró, groc, blau

Philip Daniel Bolden (nascut el 19 de març de 1995) és un actor nord-americà. El 2005, Bolden va interpretar a Kevin a la pel·lícula Are We There Yet ?, amb Ice Cube i Nia Long, i de nou el 2007, a la seva seqüela Are We Done Yet.

Més informació sobre Philip Bolden Menys sobre Philip Bolden

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Aleisha AllenDesconegut -
Aleisha Allen #1

Aleisha Allen

Aleisha Allen i Philip Bolden estaven en una rel ...[veure parella] #1

Aleisha Allen

Aleisha Allen i Philip Bolden van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edat33%'> Compatibilitat el 58% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Philip Bolden26 peixactor
Nord-americà
Aleisha Allen30 TaureActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden Fons d'escriptori de Revolutions Studios 'Ja estem fets? Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden Philip Bolden

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
L’agència de detectius Dead Girls2018Jed CrosslandPrograma de televisió
Zombi2015HarrisPrograma de televisió
NCIS: Los Angeles2009Marcus BabuPrograma de televisió
Vola’m a la Lluna2008QI (veu)Pel·lícula
Ja ho hem fet?2007Kevin Persons (com a Philip Daniel Bolden)Pel·lícula
Com menjar cucs fregits2006Bradley (com a Philip Daniel Bolden)Pel·lícula
Ja hi som?2005Kevin Kingston (com a Philip Daniel Bolden)Pel·lícula
Vacances familiars Johnson2004Mack, Jr. (com a Philip Daniel Bolden)Pel·lícula
Dona que ets perduda2004Todd, 8 anys (com a Philip Daniel Bolden)Pel·lícula
Play'd: A Hip Hop Story2002Petit JimmyTV Movie
CSI: Miami2002Bryan WoodsPrograma de televisió
L'animal2001Evidence Room Kid (com a Philip Daniel Bolden)Pel·lícula
Segons Jim2001NenPrograma de televisió
La meva dona i els meus fills2001DevonPrograma de televisió
El programa Bernie Mac2001Nen petitPrograma de televisió
El petit Nicky2000Fill (com Philip D. Bolden)Pel·lícula
Malcolm al mig2000Vuit anysPrograma de televisió
Homes misteriosos1999RolandPel·lícula
Els Hughley1998FelipPrograma de televisió
El rei de les reines1998Kirby PalmerPrograma de televisió
3a Roca del Sol1996BenPrograma de televisió
Comèdia sense títolTravis LewisPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

El millor manga ciberpunk de la història
El millor manga ciberpunk de la història
El manga sempre ha tingut avantguarda en ciència ficció i quin subgènere és millor per al manga que el ciberpunk? Per a aquesta llista organitzem ...
Llista d’astronautes famosos
Llista d’astronautes famosos
Aquesta llista d’astronautes famosos inclou fotos, biografies i altra informació quan estigui disponible. Qui són els astronautes més importants de la història de l'espai? Aquests ...
Meagan Camper
Meagan Camper
28 de maig de 2021 ... Notícies de Meagan Camper, xafarderies, fotos de Meagan Camper, biografia, llista de nuvis de Meagan Camper 2016. Història de la relació. Llista de relacions Meagan Camper. Història de cites de Meagan Camper, 2021, 2020, llista de relacions de Meagan Camper.
Carter Jenkins
Carter Jenkins
28 de maig de 2021 ... Notícies de Carter Jenkins, xafarderies, fotos de Carter Jenkins, biografia, llista de núvies de Carter Jenkins 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Carter Jenkins. Història de cites de Carter Jenkins, 2021, 2020, llista de relacions de Carter Jenkins.
Harold Ford
Harold Ford
28 de maig de 2021 ... Notícies de Harold Ford, xafarderies, fotos de Harold Ford, biografia, llista de xicotes de Harold Ford 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Harold Ford. Història de cites de Harold Ford, 2021, 2020, llista de relacions de Harold Ford.
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Una de les preocupacions més grans que tenen els conservacionistes avui en dia és la cada vegada menor població de gats grans a tot el món. Les vostres preocupacions són sens dubte ...
saga Rickmer
saga Rickmer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Saga Rickmer, xafarderies, fotos de Saga Rickmer, biografia, llista de nuvis de Saga Rickmer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Saga Rickmer. Història de cites de Saga Rickmer, 2021, 2020, llista de relacions de Saga Rickmer.