Principal Relacions Cameron Dallas

Cameron Dallas

Cameron Dallas CitesRang 2045 -680Edat del zodíac de 26 anys Verge Relacions 4 en total

Amb qui surt ara mateix?

Cameron Dallas and Madisyn MenchacaMadisyn Menchaca surt amb Cameron Dallas veure relació

Relacions

Cameron Dallas ha tingut relacions amb Hailey Bieber(2016 - 2017).

Es rumoreja que Cameron Dallas es va connectar amb Giorgia Caldarulo(2017)i Chase Carter (model)(2016).



amb qui està sortint els camps sally

Sobre

Cameron Dallas és una personalitat nord-americana de 26 anys. Nascut Cameron Alexander Dallas el 8 de setembre de 1994 a Whittier, Califòrnia, Estats Units, és famós per YouTube, vídeos de Vine, magcon, Chasing Cameron en una carrera que abasta el 2012 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Verge.

Cameron Dallas ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclosa Bella Thorne Granota Regne (2013), Lia Marie Johnson a Expulsat (2014), Olivia Stuck in The Outfield (2015)i Elena Kampouris a Odissea americana (2015).

jo ann harris i clint eastwood

Cameron Dallas és membre de les llistes següents: Participants en sèries de televisió de realitat nord-americana, naixements de 1994 i gent nord-americana d’ascendència mexicana.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Cameron Dallas. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites21 any, 7 mesos1 any, 2 mesos10 mesos, 4 dies
Rumorós2---
total41 any, 7 mesos7 mesos, 15 dies10 mesos, 4 dies

Detalls

NomCameron
Segon nomAlexandre
CognomDallas
Nom complet al naixementCameron Alexander Dallas
Nom alternatiuTaronges
Edat26 anys
Aniversari8 de setembre de 1994
Lloc de naixementWhittier, Califòrnia, Estats Units
Alçada5 '9' (175 cm)
Pes70 kg
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaAspecte bonic
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióEstrella de vídeo web (creador de vídeo de Vinya), actor, cantant, model
OcupacióPersonalitat
Reclama famaYouTube, Vaig venir vídeos, magcon, Chasing Cameron
Any (s) actiu (s)2013 – actualitat, 2012 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)26 MGMT, models IMG - Nova York
Aprovació de la marcaEspai publicitari United XXVI Summer Collection d’Aeropostale el 2014
Mida de la sabata11 (EUA)
MareGina
GermanaSerra Dallas
AmicNash grier
Colors preferitsVerd, blau

Cameron Alexander Dallas (nascut el 8 de setembre de 1994) és un personatge i actor nord-americà conegut sobretot pel seu protagonisme a l'aplicació de vídeo Vine i YouTube. Dallas ha passat a protagonitzar pel·lícules com Expelled i The Outfield.

Més informació sobre Cameron Dallas Menys sobre Cameron Dallas

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Madisyn MenchacaRelacióoctubre 2019present1 any
3Giorgia CaldaruloTrobada R Juny de 2017Juny de 2017-
2Hailey BieberRelacióAgost 2016Juny de 201710 mesos
1Chase Carter (model)Trobada R juliol 2016juliol 2016-
Madisyn Menchaca #4

Madisyn Menchaca

2019

Madisyn Menchaca surt amb Cameron Dallas ...[veure parella] Giorgia Caldarulo #3rumor

Giorgia Caldarulo

2017

Giorgia Caldarulo i Cameron Dallas estan separats ...[veure parella] Hailey Bieber #2

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas i Hailey Bieber es van separar a ...[veure parella] Chase Carter (model) #1rumor

Chase Carter (model)

2016

Chase Carter (model) i Cameron Dallas són ...[veure parella] #4

Madisyn Menchaca

2019

Madisyn Menchaca i Cameron Dallas estan sortint des de l’octubre del 2019.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%'> Compatibilitat 25% veure relació #3

Giorgia Caldarulo

2017 (Remor)

Es rumora que Giorgia Caldarulo es va connectar amb Cameron Dallas el juny del 2017.

czuchry mat i alexis bledel
MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 50% veure relació #2

Hailey Bieber

2016 - 2017

Cameron Dallas i Hailey Bieber van ser de l’agost del 2016 al juny del 2017.

Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 55% veure relació #1

Chase Carter (model)

2016 (Remor)

Es diu que Chase Carter (model) es va connectar amb Cameron Dallas el juliol del 2016.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat 40% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Cameron Dallas26 VergePersonalitat
Nord-americà
Madisyn Menchaca- Taure
Giorgia Caldarulo23 lliuraPersonalitat
Italià
Hailey Bieber24 EscorpíModel
Nord-americà
Chase Carter (model)23 BessonsModel
Bahames

Galeria de fotos

Cameron Dallas and Madisyn Menchaca Cameron Dallas and Madisyn Menchaca Cameron Dallas and Madisyn Menchaca Cameron Dallas and Madisyn Menchaca Cameron Dallas and Madisyn Menchaca Hailey Baldwin i Cameron Dallas Hailey Baldwin i Cameron Dallas Hailey Baldwin i Cameron Dallas Hailey Baldwin i Cameron Dallas Hailey Baldwin i Cameron Dallas Hailey Baldwin i Cameron Dallas Hailey Baldwin i Cameron Dallas

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Chelsea2016A si mateixPrograma de televisió
Harry2016A si mateixPrograma de televisió
Perseguint a Cameron2016A si mateixPrograma de televisió
Odissea americana2015CameronPrograma de televisió
The Late Late Show amb James Corden2015JoPrograma de televisió
The Outfield2015Frankie PaytonPel·lícula
IHeartRadio Music Awards2015A si mateixPrograma de televisió
Premis Billboard Music 20152015A si mateixPrograma de televisió
Teen Choice Awards 20152015Ell mateix - GuanyadorPrograma de televisió
Late Night amb Seth Meyers2014JoPrograma de televisió
Teen Choice Awards 20142014A si mateixPrograma de televisió
Expulsat2014Félix O'neilPel·lícula
Granota Regne2013Freddie (veu)Pel·lícula
Viu amb Kelly i Ryan1988AutoconvidatPrograma de televisió
Bon dia Amèrica1975JoPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Cameron Dallas i Bella Thornebella Thorne
    • Granota Regne
      2013
    [veure coincidència]
  • Cameron Dallas i Lia Marie JohnsonLia marie johnson
    • Expulsat
      2014
    [veure coincidència]
  • Cameron Dallas i Olivia StuckOlivia Stuck
    • The Outfield
      2015
    [veure coincidència]
  • Elena Kampouris i Cameron DallasElena Kampouris
    • Odissea americana
      2015
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.