Principal Relacions Meg Ryan

Meg Ryan

Meg RyanRang 649 -34Edat 59 anys Zodíac Escorpí Relacions 6 en total Nens 1 nen

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Meg Ryan és possiblement soltera.

Relacions

Meg Ryan ja estava casada amb Dennis Quaid(1991 - 2001).



Meg Ryan ha estat compromesa amb John Mellencamp(2018 - 2019).

ellen page i joseph gordon levitt

Meg Ryan ha tingut relacions amb John Cusack(2002 - 2003), Russell Crowe(1999 - 2001)i Anthony Edwards(1986 - 1987).

Es rumoreja que Meg Ryan es va connectar amb Matthew Perry(2007).



Sobre

Meg Ryan és una actriu nord-americana de 59 anys. Nascuda Margaret Mary Emily Anne Hyra el 19 de novembre de 1961 a Fairfield, Connecticut i educada a l’escola secundària Bethel, Bethel, CT (1979), és famosa per When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, City of Angels en una carrera que abasta 1981-2016. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Meg Ryan ha participat en 24 enfrontaments en pantalla, inclòs Adam Brody Al país de les dones (2007), Dennis Quaid a Espai interior (1987), Kevin Kline a petó francès (1995), Alec Baldwin a Preludi a un petó (1992)i Andy Garcia a Quan un home estima una dona (1994).

Meg Ryan és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, antics catòlics romans i actors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Meg Ryan. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat114 anys, 2 mesos--
Compromès18 anys, 11 mesos--
Cites31 any, 2 mesos1 any1 any
Rumorós1---
total614 anys, 2 mesos4 anys, 4 mesos1 any

Detalls

NomMeg
Segon nomMary Emily Anne
CognomRyan
Nom complet al naixementMargaret Mary Emily Anne Hyra
Edat59 anys
Aniversari19 de novembre de 1961
Lloc de naixementFairfield, Connecticut
Alçada5 '7' (170 cm)
Pes57 lliures (125 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ReligióBudista
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutChoate Rosemary Hall, Wallingford, CT, Bethel High School, Bethel, CT (1979)
UniversitatPeriodisme, Universitat de Connecticut, Periodisme, Universitat de Nova York (abandonat 1 semestre abans)
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaQuan Harry va conèixer a Sally, sense dormir a Seattle, City of Angels
Any (s) actiu (s)1981 – actualitat, 1981-2016
Bust (polzades)35
Mida de la tassaA
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)35
Mida de la roba6
Mida de la sabata11
Llocs web oficialsmegryaninfo.com/
MareSusan Jordan
GermàAndrew Hyra
GermanaDana Hyra, Annie Hyra

Meg Ryan (nascuda Margaret Mary Emily Hyra; 19 de novembre de 1961) és una actriu i productora nord-americana. Ryan va començar la seva carrera com a actor el 1981 en papers menors abans d'incorporar-se al repartiment de la telenovel·la de la CBS As the World Turns el 1982. Posteriorment, va començar a aparèixer en papers secundaris a pel·lícules a mitjans dels anys vuitanta com a èxit de taquilla Top Gun, assolint el reconeixement en pel·lícules independents com Promised Land (1987) abans de la seva interpretació a la comèdia romàntica dirigida per Rob Reiner When Harry Met Sally ... (1989) li va cridar l'atenció i la seva primera nominació als Globus d'Or.

Més informació sobre Meg Ryan Menys sobre Meg Ryan

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6John MellencampRelacióNovembre de 2010octubre 20198 anys
5Matthew PerryTrobada R 20072007-
4John CusackRelació200220031 any
3Russell CroweRelacióNovembre de 1999Gener de 20011 any
2Dennis QuaidCasatMaig de 1987juliol 200114 anys
1Anthony EdwardsRelació198619871 any
John Mellencamp #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp i Meg Ryan es van separar l'octubre ...[veure parella] Matthew Perry #5rumor

Matthew Perry

2007

Meg Ryan i Matthew Perry estan separats ...[veure parella] John Cusack #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan i John Cusack estan separats ...[veure parella] Russell Crowe #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe i Meg Ryan es van separar el 2 de gener ...[veure parella] Dennis Quaid #2

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan i Dennis Quaid es van divorciar el 16 ...[veure parella] Anthony Edwards #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards i Meg Ryan es van separar el 198 ...[veure parella] #6

John Mellencamp

2010 - 2019

John Mellencamp i Meg Ryan van estar compromesos durant deu mesos. Van sortir durant 4 anys després de reunir-se el novembre de 2010. Van estar compromesos el 8 de novembre de 2018, però més tard es van separar l'octubre de 2019.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #5

Matthew Perry

2007 (Remor)

Es rumoreja que Meg Ryan es va connectar amb Matthew Perry el 2007.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació #4

John Cusack

2002 - 2003

Meg Ryan i John Cusack van tenir una relació del 2002 al 2003.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 47% veure relació #3

Russell Crowe

1999 - 2001

Russell Crowe i Meg Ryan van ser del novembre del 1999 al gener del 2001.

Itatí Cantoral carlos alberto creu
Relació 1 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 37% veure relació #2

Dennis Quaid

1987 - 2001

Meg Ryan i Dennis Quaid van estar casats durant 10 anys. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se el maig de 1987 i es van casar el 14 de febrer de 1991. 10 anys després es van divorciar el 16 de juliol de 2001.

Relació 14 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 41% Nens 1 nen veure relació #1

Anthony Edwards

1986 - 1987

Anthony Edwards i Meg Ryan van ser del 1986 al 1987.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 63% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Meg Ryan59 EscorpíActriu
Nord-americà
John Mellencamp69 lliuraCantant
Nord-americà
Matthew Perry51 Leoactor
Nord-americà
John Cusack54 Cànceractor
Nord-americà
Russell Crowe57 Àriesactor
Neozelandès
Dennis Quaid67 Àriesactor
Nord-americà
Anthony Edwards58 Cànceractor
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Jack HenryHome24 d'abril de 199229 anys Dennis Quaid

Galeria de fotos

Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan - Compres candids a Mollusk Surf Shop a Santa Bàrbara Meg Ryan: surt amb una capa de pèsol verda mentre està a Santa Bàrbara Meg Ryan: surt amb una capa de pèsol verda mentre està a Santa Bàrbara

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Ítaca2015Senyora MacauleyPel·lícula
Fan Girl2015Mary FarrowTV Movie
Com vaig conèixer el teu pare2014NarradorTV Movie
Teràpia web2011Karen SharpePrograma de televisió
Clar de lluna greu2009LouisePel·lícula
El nou xicot de la meva mare2008Martha DurandPel·lícula
El tracte2008Deidre HearnPel·lícula
Les dones2008Mary HainesPel·lícula
Teràpia web2008Karen SharpePrograma de televisió
Al país de les dones2007Sarah HardwickePel·lícula
Contra les cordes2004Jackie KallenPel·lícula
Al tall2003Frannie AveryPel·lícula
Kate i Leopold2001Kate McKayPel·lícula
Penjar2000VigíliaPel·lícula
Prova de la vida2000Alice BowmanPel·lícula
Limiteu el vostre entusiasme2000Meg RyanPrograma de televisió
Ciutat d'àngels1998Doctora Maggie RicePel·lícula
Hurlyburly1998BonniePel·lícula
Tens un correu1998Kathleen KellyPel·lícula
Addicte a l'amor1997MaggiePel·lícula
Anastasia1997Anastasia (veu)Pel·lícula
Coratge sota foc1996Karen WaldenPel·lícula
petó francès1995KatePel·lícula
Restauració1995KatharinePel·lícula
QI1994Catherine BoydPel·lícula
Quan un home estima una dona1994Alice GreenPel·lícula
Carn i os1993Kay DaviesPel·lícula
Sense dormir a Seattle1993Annie ReedPel·lícula
Preludi a un petó1992Rita BoylePel·lícula
Les portes1991Pamela CoursonPel·lícula
Joe contra el volcà1990Angelica, Dedé, PatriciaPel·lícula
Captain Planet and the Planeteers1990Dr. BlightPrograma de televisió
Quan Harry va conèixer a Sally ...1989Sally AlbrightPel·lícula
Els Simpsons1989Dr. SwansonPrograma de televisió
D.O.A.1988Sydney FullerPel·lícula
The Presidio1988Donna CaldwellPel·lícula
Espai interior1987Lydia MaxwellPel·lícula
Terra promesa1987BevPel·lícula
Armat i perillós1986Maggie CavanaughPel·lícula
Top Gun1986CarolePel·lícula
Costat salvatge1985Cally OaksPrograma de televisió
Charles a càrrec1984Meagan Parker, MeganPrograma de televisió
Amityville 3-D1983LisaPel·lícula
Un dels nois1982JanePrograma de televisió
Rics i famosos1981Debby als 18 anysPel·lícula
ABC Afterschool Specials1972DenisePrograma de televisió
Mentre el món gira1956Betsy Montgomery, Betsy StewartPrograma de televisió
Imatge ParísPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Adam Brody i Meg RyanAdam Brody
    • Al país de les dones
      2007
    [veure coincidència]
  • Dennis Quaid i Meg RyanDennis Quaid
    • Carn i os
      1993
    [+2 més]
  • Kevin Kline i Meg RyanKevin Kline
    • petó francès
      1995
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Alec BaldwinAlec Baldwin
    • Preludi a un petó
      1992
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Andy GarciaAndy Garcia
    • Quan un home estima una dona
      1994
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Anthony EdwardsAnthony Edwards
    • Top Gun
      1986
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan and Antonio BanderasAntonio Banderas
    • El nou xicot de la meva mare
      2008
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Billy CrystalBilly Crystal
    • Quan Harry va conèixer a Sally ...
      1989
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Clark GreggClark Gregg
    • Al país de les dones
      2007
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Frank RunyeonFrank Runyeon
    • Mentre el món gira
      1956
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Hugh JackmanHugh Jackman
    • Kate i Leopold
      2001
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i John CusackJohn Cusack
    • Anastasia
      1997
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Kiefer SutherlandKiefer Sutherland
    • Terra promesa
      1987
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Mark HarmonMark Harmon
    • The Presidio
      1988
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Mark RuffaloMark Ruffalo
    • Al tall
      2003
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Matthew BroderickMatthew Broderick
    • Addicte a l'amor
      1997
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Nicolas CageNicolas gàbia
    • Ciutat d'àngels
      1998
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Robert Downey Jr.Robert Downey Jr.
    • Restauració
      1995
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Russell CroweRussell Crowe
    • Prova de la vida
      2000
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Tim RobbinsTim Robbins
    • QI
      1994
    [veure coincidència]
  • Meg Ryan i Tom HanksTom Hanks
    • Tens un correu
      1998
    [+3 més]
  • Meg Ryan i Val KilmerVal Kilmer
    • Les portes
      1991
    [veure coincidència]
  • Scott Bryce i Meg RyanScott Bryce
    • Mentre el món gira
      1956
    [veure coincidència]
  • Timothy Hutton i Meg RyanTimothy Hutton
    • petó francès
      1995
    [+1 més]
Més coincidències en pantalla de Meg Ryan Menys enfrontaments a la pantalla de Meg Ryan

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jane White està malalta i torçada
Jane White està malalta i torçada
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jane White Is Sick & Twisted, xafarderies, fotos de Jane White Is Sick & Twisted, biografia, llista de socis de Jane White Is Sick & Twisted 2016. Història de la relació. La llista de relacions de Jane White Is Sick & Twisted. Història de cites de Jane White Is Sick & Twisted, 2021, 2020, llista de les relacions de Jane White Is Sick & Twisted.
Terrence Howard i Taraji P. Henson
Terrence Howard i Taraji P. Henson
28 de maig de 2021 ... Terrence Howard i Taraji P. Henson: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Mary Hignett
Mary Hignett
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mary Hignett, xafarderies, fotos de Mary Hignett, biografia, llista de nuvis de Mary Hignett 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mary Hignett. Història de cites de Mary Hignett, 2021, 2020, llista de relacions de Mary Hignett.
Manuella Papatakis
Manuella Papatakis
28 de maig de 2021 ... Notícies de Manuella Papatakis, xafarderies, fotos de Manuella Papatakis, biografia, llista de nuvis de Manuella Papatakis 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Manuella Papatakis. Història de cites de Manuella Papatakis, 2021, 2020, llista de relacions de Manuella Papatakis.
Spencer Daniels
Spencer Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Spencer Daniels, xafarderies, fotos de Spencer Daniels, biografia, llista de núvies de Spencer Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Spencer Daniels. Història de cites de Spencer Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Spencer Daniels.
Kylie Minogue
Kylie Minogue
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kylie Minogue, xafarderies, fotos de Kylie Minogue, biografia, llista de xicots de Kylie Minogue 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kylie Minogue. Història de cites de Kylie Minogue, 2021, 2020, llista de relacions de Kylie Minogue.
Kim So-eun
Kim So-eun
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kim So-eun, xafarderies, fotos de Kim So-eun, biografia, llista de xicots de Kim So-eun 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kim So-eun. Història de cites de Kim So-eun, 2021, 2020, llista de relacions de Kim So-eun.