Principal Relacions John Mellencamp

John Mellencamp

John MellencampRang 3006 -176Edat 69 anys Zodíac lliura Relacions 6 en total Nens
5 nens

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, John Mellencamp és possiblement solter.

Relacions

John Mellencamp estava casat anteriorment amb Elaine Irwin(1992 - 2011), Vicky Granucci(1981 - 1989)i Priscilla Esterline(1969 - 1981).



John Mellencamp ha estat compromès amb Meg Ryan(2018 - 2019).

té Luke Nuings una núvia

John Mellencamp ha tingut una relació amb Christie Brinkley(2015 - 2016).

John Mellencamp ha tingut una trobada amb Mariel Hemingway(1991).



Sobre

John Mellencamp és un cantant nord-americà de 69 anys. Nascut el 7 d'octubre de 1951 a Seymour, Indiana, és famós per Jack And Diane en una carrera que abasta el 1976 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.

John Mellencamp és membre de les llistes següents: cantants de pop nord-americans, cantants de rock americans i guanyadors del premi Grammy.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de John Mellencamp. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat319 anys, 11 mesos14 anys-
Compromès18 anys, 11 mesos--
Cites111 mesos, 5 dies--
Trobada1---
total619 anys, 11 mesos8 anys, 7 mesos11 mesos, 5 dies

Detalls

NomJoan
Segon nomPuma
CognomMellencamp
Nom complet al naixementJohn Mellencamp
Nom alternatiuJohnny Cougar, John Cougar Mellencamp, The Coug, John Cougar
Edat69 anys
Aniversari7 d’octubre de 1951
Lloc de naixementSeymour, Indiana
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutSeymour High School, Seymour, Indiana, Estats Units
UniversitatUniversitat de Vincennes, Vincennes, Indiana, Estats Units
Text d’ocupacióCantant
OcupacióCantant
Reclama famaJack i Diane
Gènere musical (text)Rock, Heartland Rock, Roots Rock, Folk Rock, Hard Rock, Folk, country rock
Any (s) actiu (s)1965 – actualitat, 1976 – actualitat
Instrument (text)Veu, guitarra, harmònica
Segell discogràficMCA, Riva, Mercury, Columbia, Illa, República Universal, Hear, UME, Republic Records, República, Warner
Actes associatsTrash, Mason Brothers, Mitch Ryder, James McMurtry, Me'Shell Ndegeocello, Chuck D, Índia. Arie, Trisha Yearwood, Little Big Town, Joan Baez, Martina McBride, Me'Shell Ndegeocello, Meshell Ndegeocello
Llocs web oficialshttp://www.Mellencamp.com, http://mellencamp.com

John J. Mellencamp (nascut el 7 d'octubre de 1951), anteriorment conegut com Johnny Cougar, John Cougar i John Cougar Mellencamp, és un músic, cantautor, pintor, actor i director de cinema nord-americà. És conegut per la seva popular i popular marca de rock heartland, que posa èmfasi en la instrumentació tradicional. Mellencamp va guanyar fama a la dècada de 1980 mentre 'perfeccionava un estil d'escriptura gairebé sorprenentment senzill' que, a partir del 1982, va donar una sèrie de 10 millors senzills, inclosos 'Hurts So Good', 'Jack & Diane', 'Crumblin' Down ', 'Pink Cases', 'Lonely Ol' Night ',' Small Town ',' ROCK als Estats Units ',' Paper in Fire 'i' Cherry Bomb '. Ha acumulat 22 millors 40 èxits als Estats Units. A més, té el rècord de més temes d’un artista en solitari per assolir el número u a la llista Hot Mainstream Rock Tracks, amb set. Mellencamp ha estat nominat als 13 premis Grammy, guanyant-ne un. El seu darrer àlbum de cançons originals, Sad Clowns & Hillbillies, es va publicar el 28 d’abril de 2017 amb una àmplia aclamació de la crítica. Mellencamp ha venut més de 30 milions d’àlbums als Estats Units i més de 60 milions a tot el món.

qui és sean combs dating
Més informació sobre John Mellencamp Menys sobre John Mellencamp

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
6Christie BrinkleyRelacióSet 2015Agost 201611 mesos
5Meg RyanRelacióNovembre de 2010octubre 20198 anys
4Elaine IrwinCasatSet 1991Agost de 201119 anys
3Mariel HemingwayTrobada19911991-
2Vicky GranucciCasatAgost de 19807 de juliol de 19898 anys
1Priscilla EsterlineCasatfebrer 1968Abril de 198113 anys
Christie Brinkley #6

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp i Christie Brinkley es separen ...[veure parella] Meg Ryan #5

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp i Meg Ryan es van separar l'octubre ...[veure parella] Elaine Irwin #4

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin i John Mellencamp es divorciaren ...[veure parella] Mariel Hemingway #3

Mariel Hemingway

1991

Mariel Hemingway i John Mellencamp estan separats ...[veure parella] #2

Vicky Granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci i John Mellencamp es van divorciar ...[veure parella] Priscilla Esterline #1

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline i John Mellencamp eren ...[veure parella] #6

Christie Brinkley

2015 - 2016

John Mellencamp i Christie Brinkley van ser de setembre de 2015 a agost de 2016.

Relació 11 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat84%'> Compatibilitat el 56% veure relació #5

Meg Ryan

2010 - 2019

John Mellencamp i Meg Ryan van estar compromesos durant deu mesos. Van sortir durant 4 anys després de reunir-se el novembre de 2010. Van estar compromesos el 8 de novembre de 2018, però més tard es van separar l'octubre de 2019.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #4

Elaine Irwin

1991 - 2011

Elaine Irwin i John Mellencamp van estar casats durant 18 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el setembre de 1991 i es van casar el 5 de setembre de 1992. 18 anys després es van divorciar el 12 d'agost de 2011.

Relació 19 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat13%'> Compatibilitat el 38% Nens 2 nens veure relació #3

Mariel Hemingway

1991

Mariel Hemingway i John Mellencamp van tenir una trobada el 1991.

amb qui surt Ronnie Radke
MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #2

Vicky Granucci

1980 - 1989

Vicky Granucci i John Mellencamp van estar casats durant 8 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se l’agost de 1980 i es van casar el 23 de maig de 1981. Vuit anys després es van divorciar el 7 de juliol de 1989.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Edat69%'> Compatibilitat 62% Nens 2 nens veure relació #1

Priscilla Esterline

1968 - 1981

Priscilla Esterline i John Mellencamp van estar casats durant 12 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el febrer del 1968 i es van casar el 1969. 12 anys després es van divorciar el 1981.

Relació de 13 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Edat84%'> Compatibilitat 26% Nens 1 nen veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
John Mellencamp69 lliuraCantant
Nord-americà
Christie Brinkley67 AquariModel
Nord-americà
Meg Ryan59 EscorpíActriu
Nord-americà
Elaine Irwin51 LeoModel
Nord-americà
Mariel Hemingway59 EscorpíActriu
Nord-americà
Vicky Granucci62 SagitariCònjuge
Nord-americà
Priscilla Esterline57 EscorpíCònjuge
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
JustíciaDona Vicky Granucci
PellHome Elaine Irwin
Spec WildhorseHome Elaine Irwin
MichelleDona4 de desembre de 197050 anys Priscilla Esterline
Teddy JoDona1 de juliol de 198139 anys Vicky Granucci

Galeria de fotos

Falling from Grace - Kay Lenz, John Mellencamp Falling from Grace - Dub Taylor, John Mellencamp Falling from Grace - John Mellencamp, Mariel Hemingway Falling from Grace - John Mellencamp Falling from Grace - John Mellencamp, Mariel Hemingway Rock the Kasbah (2015) John Mellencamp i Meg Ryan John Mellencamp i Meg Ryan John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp John Mellencamp

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Carreteres2016John MellencampPrograma de televisió
Estat mental de l’estrella solitària2002WaynePel·lícula
Després de la imatge2001Joe MacCormackPel·lícula
Madison2001Mike McCormick adult (veu)Pel·lícula
Falling from Grace1992Bud ParksPel·lícula
Top of the Pops1987Programa de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.