Principal Relacions Mestre P

Mestre P

Mestre PRang 4303 -409Edat de 54 anys Zodiac Taure Relacions 2 en total Nens
7 nens

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, el mestre P és possiblement solter.

Relacions

El mestre P estava casat anteriorment amb Sonya Miller(1991 - 2014).



El mestre P ha tingut una trobada amb Karrine Steffans(2005).

Sobre

El mestre P és un raper americà de 54 anys. Nascut Percy Robert Miller el 29 d'abril de 1967 a Nova Orleans, Louisiana, Estats Units, és famós pel CEO de No Limit Records en una carrera que abasta des de 1989 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Taure.

El mestre P ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Ashly DelGrosso Ballant amb les estrelles (2005).



El mestre P és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, actors de veu nord-americans i naixements de 1967.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Master P! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat127 anys--
Trobada1---
total227 anys13 anys, 6 mesos-

Detalls

NomMestre
CognomPàg
Nom complet al naixementPercy Robert Miller
Nom alternatiuPercy Miller, P. Miller, Ice Cream Man
Edat54 anys
Aniversari29 d'abril de 1967
Lloc de naixementNova Orleans, Louisiana, Estats Units
Alçada6 '3' (191 cm)
ConstruirGran
Color d'ullsNegre
Color de cabellNegre
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola secundària Warren Easton
UniversitatUniversitat de Houston, Merritt College
Text d’ocupacióRapista, actor, escriptor
OcupacióRaper
Reclama famaCEO de No Limit Records
Gènere musical (text)Hip hop, Hip hop, Southern Hip Hop
Gènere musicalPop, Rap
Any (s) actiu (s)1990 – actualitat, 1989 – actualitat
Estil musicalRap Gangsta, Rap del Sud, Rap Hardcore
Music MoodThuggish, Brash, Sleazy, Rebellious, Party / Celebratory, Druggy, Aggressive, Street-Smart, Rowdy, Stimulant, Confrontational, Menacing, Dure, Scarse, Ambitious, Bravado, Amarg, Confident, Swaggering, Hostile, Producer
InstrumentVeus
Instrument (text)Veus
Segell discogràficNo Limit Forever, No Limit, Priority, In-A-Minute, Solar, EMI, The New No Limit, Universal, Guttar Music, E1 Music, No Limit Forever (actual), No Limit, In-A-Minute, SOLAR, Priority, EMI, The New No Limit, Universal, Guttar Music, E1 Music (former), Take A Stand, E1, Guttar, In A Minute
Actes associatsSnoop Dogg, Mystikal, Silkk the Shocker, C-Murder, Montell Jordan, E-40, Scarface (raper), Romeo Miller, 504 Boyz, Rick Ross, Alley Boy, Tru, Bone Thugs N Harmony, Jermaine Dupri, LL Cool J , Scarface, Mia X, Mo B. Dick, Ugk, Mack 10, Maserati Rome, Bone Thugs-n-Harmony, Lil Jon, Gucci Mane, Kirko Bangz, Fat Trel, Drumma Boy, Solange, Sons of Funk, Young Vee, DMX, Big Daddy Kane, Beats by the Pound, Fiend, Soulja Slim
Talent Agency (per exemple, Modelització)Southfield Village Entertainment
Llocs web oficialsnolimitforeverrecords.com/, myspace.com/masterp, twitter.com/MasterPMiller, www.youtube.com/user/nolimitforeverteam, http://nolimitforeverrecords.com/
Membre de la famíliaPercy Miller (fill), Vercy Miller, Tytyana Miller (filla), Intyliana Miller, Hercy Miller, Itali Miller, Mercy Miller, Cymphonique Miller (filla), Veno Miller, Jamel Cook

Percy Robert Miller, també conegut pel seu nom artístic Master P, és un raper, actor, productor discogràfic, empresari i exjugador de bàsquet nord-americà. És el fundador del segell discogràfic No Limit Records, que es va llançar com a New No Limit Records a través de Universal Records i Koch Records, després de nou com a Guttar Music Entertainment i, actualment, No Limit Forever Records. És el fundador i CEO de P. Miller Enterprises i Better Black Television, que va ser una cadena de televisió en línia de curta durada.



Més informació sobre Master P Menys sobre el mestre P

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Karrine SteffansTrobada20052005-
1Sonya MillerCasat1987201427 anys
Karrine Steffans #2

Karrine Steffans

2005

Karrine Steffans i Master P estan separats ...[veure parella] Sonya Miller #1

Sonya Miller

1987 - 2014

Sonya Miller i Master P es van divorciar el 20 ...[veure parella] #2

Karrine Steffans

2005

Karrine Steffans i Master P van tenir una trobada el 2005.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 74% veure relació #1

Sonya Miller

1987 - 2014

Sonya Miller i Master P es divorcien després d'un matrimoni de 23 anys. Van tenir 7 fills.

Relació 27 anys MesuraResultatZodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat 45% Nens
7 nens
veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Mestre P54 TaureRaper
Nord-americà
Karrine Steffans42 VergeAutor
Nord-americà
Sonya Miller53 Productor de cinema / TV
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Romeo MillerHome19 d'agost de 198931 anys Sonya Miller
VenoHome26 de juliol de 199129 anys Sonya Miller
TytyanaDona15 de juny de 199228 anys Sonya Miller
IntylyanaDona25 de juny de 199327 anys Sonya Miller
CimfònicDona1 d’agost de 199624 anys Sonya Miller
ItàliaDona1 de gener de 199922 anys Sonya Miller
GràciesHome4 de juny de 200317 anys Sonya Miller

Galeria de fotos

Cymphonique Miller Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P Mestre P

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Mai i més2021Home CapPel·lícula
Pista curta dissabte a la nit2021Rex AllenPel·lícula
Voluntat de casa2020Programa de televisió
I Got the Hook Up 22019NegrePel·lícula
Mai escoltat2018JasonPel·lícula
Matant Hasselhoff2017De el ToroPel·lícula
Rei del Sud2017Pel·lícula
Destruction Los Angeles2017Jay JonesTV Movie
Knock Knock Killers2011Pimp PPel·lícula
Baixada i distància2010Entrenador DallasPel·lícula
La gent del porc2009Pel·lícula
Futbol Mama2008Wally (com a P. Miller també conegut com Mestre P)Pel·lícula
Tòxic2008AngelPel·lícula
L’home del correu2008RobPel·lícula
Condemnat2007Al granPel·lícula
Tió P2007Percy Miller (com Percy Miller)Pel·lícula
Pollastre robot2005Amic de NickPrograma de televisió
CSI: Nova York2004Kevin VickPrograma de televisió
Homicidi de Hollywood2003Julius ArmesPel·lícula
Romeo!2003Percy MillerPrograma de televisió
Blau fosc2002ManíacPel·lícula
Indiscutible2002Gat Boyz Rapper 1Pel·lícula
Gambes de crispetes2001cripPel · lícula curta
Desaparegut en seixanta segons2000Johnnie B. (sense acreditar)Pel·lícula
Confinament2000NetejarPel·lícula
Enderrocar2000BradPel·lícula
Àngel fosc2000DuvalierPrograma de televisió
Neci1999Quentin 'Fifty Dollah' WaisePel·lícula
No Demà1999CreadorPel·lícula
I Got the Hook Up1998NegrePel·lícula
El Club de Jugadors1998PaioPel·lícula
Oz1997Curtis BennettPrograma de televisió
Malcolm i Eddie1996Senyor OPrograma de televisió
Moesha1996PaciènciaPrograma de televisió
Late Show amb David Letterman1993Programa de televisió
Angola 1, 2 i 3Robert KingPel·lícula
El Ball de NadalGermà MoorePel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ashly DelGrosso i Master PAshly DelGrosso
    • Ballant amb les estrelles
      2005
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...