Principal Relacions Savannah Chrisley

Savannah Chrisley

Savannah Chrisley SolterEdat 23 anys Zodiac Leo Relacions 4 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Savannah Chrisley és actualment soltera.

Relacions

Savannah Chrisley ha estat compromesa amb Nic Kerdiles(2018 - 2020).



Savannah Chrisley ha tingut relacions amb Luke Kennard(2017)i Blaire Hanks.(2015 - 2017).

Es diu que Savannah Chrisley es va connectar amb Chandler Parsons(2017).

Sobre

Savannah Chrisley és un concursant de televisió de realitat nord-americana de 23 anys. Nascuda en Savannah Faith Chrisley l'11 d'agost de 1997 a Atlanta, Geòrgia, EUA, és famosa per Chrisley Knows Best. El seu signe del zodíac és Leo.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Savannah Chrisley. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès12 anys, 10 mesos--
Cites22 anys1 any, 1 mes3 mesos, 2 dies
Rumorós19 dies--
total42 anys, 10 mesos1 any, 3 mesos9 dies

Detalls

NomSavannah
Segon nomFe
CognomChrisley
Nom complet al naixementSavannah Faith Chrisley
Nom alternatiuSavannah
Edat23 anys
Aniversari11 d’agost de 1997
Lloc de naixementAtlanta, Geòrgia, EUA
Alçada5 '8' (173 cm)
Pes58 kg (127 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Característica distintivaMole just per sobre del llavi superior esquerre, els ulls blaus de Savannah
Signe del zodíacLeo
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
UniversitatUniversitat Lipscomb, Belmont College
Text d’ocupacióPersonalitat de la televisió de la realitat, personalitat de les xarxes socials, actriu, dissenyadora de moda
OcupacióReality TV
Reclama famaChrisley ho sap millor
Aprovació de la marcaTeami Blends, SugarBearHair, Kay Durairaj, Sᴏ Good, Express Smile Atlanta, Lauren Scruggs Kennedy xampú sec, The Home Edit, FabFitFun, Elite Pour La Vie
Bust (polzades)34
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)35
Llocs web oficialstwitter.com/_ItsSavannah_, www.instagram.com/savannahchrisley/
Persones preferidesJustin Bieber
Pel·lícules preferidesTalladega Nights: La balada de Ricky Bobby
Programes de televisió preferitsNashville
Llibres preferitsLa falla a les nostres estrelles de John Green
Menjars preferitsXips i salsa, menjars casolans
Més informació sobre Savannah Chrisley Menys sobre Savannah Chrisley

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
4Nic KerdilesRelacióNovembre de 2017Set 20202 anys
3Luke KennardRelacióMaig de 2017Agost de 20173 mesos
2Chandler ParsonsTrobada R 10 de febrer de 201719 de febrer de 2017<1 month
1Blaire Hanks.Relació201526 de gener de 20172 anys
Nic Kerdiles #4

Nic Kerdiles

2017 - 2020

Nic Kerdiles i Savannah Chrisley es van separar ...[veure parella] Luke Kennard #3

Luke Kennard

2017

Luke Kennard i Savannah Chrisley es van separar ...[veure parella] Chandler Parsons #2rumor

Chandler Parsons

2017

Savannah Chrisley i Chandler Parsons eren r ...[veure parella] Blaire Hanks. #1

Blaire Hanks.

2015 - 2017

Blaire Hanks. i Savannah Chrisley estan separats ...[veure parella] #4

Nic Kerdiles

2017 - 2020

Nic Kerdiles i Savannah Chrisley van estar compromeses durant 1 any. Van sortir durant un any després de reunir-se el novembre de 2017. Es van comprometre el desembre de 2018, però es van separar més tard el 15 de setembre de 2020.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 59% veure relació #3

Luke Kennard

2017

Luke Kennard i Savannah Chrisley van ser de juny a agost de 2017.



Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat 83% veure relació #2

Chandler Parsons

2017 (Remor)

Es diu que Savannah Chrisley es va connectar amb Chandler Parsons el 10 de febrer de 2017.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 45% veure relació #1

Blaire Hanks.

2015 - 2017

Blaire Hanks. i Savannah Chrisley van tenir una relació del 2015 al 26 de gener de 2017.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Edatel 72%'> Compatibilitat el 58% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Savannah Chrisley23 LeoReality TV
Nord-americà
Nic Kerdiles27 CapricornHoquei sobre gel
Nord-americà
Luke Kennard24 CàncerBàsquet
Nord-americà
Chandler Parsons32 EscorpíBàsquet
Nord-americà
Blaire Hanks.28 VergeMúsic country
Nord-americà

Galeria de fotos

Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019 Savannah Chrisley - Beach Photoshoot juny de 2019

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
L’espectacle de varietats a casa2020Programa de televisió
GMA3: Strahan, Sara i Keke2018JoPrograma de televisió
E! Notícies: Daily Pop2017Ella mateixa - ConvidadaPrograma de televisió
Steve2017JoPrograma de televisió
Sharknado 4: The 4th Awakens2016Savannah ChrisleyTV Movie
Hollywood Today Live2015Ella mateixaPrograma de televisió
Chrisley ho sap millor2014JoPrograma de televisió
El Real2013JoPrograma de televisió
Hollywood Game Night2013Jugador de celebritats pròpiesPrograma de televisió
Llar i família2012JoPrograma de televisió
Steve Harvey2012Ella mateixaPrograma de televisió
Accés diari2010JoPrograma de televisió
Dolors reials2009Ella mateixaPrograma de televisió
El xou de Wendy Williams2008JoPrograma de televisió
La vista1997JoPrograma de televisió
E! En directe des de la catifa vermella1995Ella mateixa: convidat del compte enrerePrograma de televisió
Extra amb Billy Bush1994JoPrograma de televisió
E! Notícies1991AutoconvidatPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...