Principal Relacions Ken'ichi Matsuyama

Ken'ichi Matsuyama

Ken CasatEdat Zodiac de 36 anys peix Relacions 1 en total Nens 3 nens

Amb qui surt ara mateix?

Kenichi Matsuyama i Koyuki Kato Koyuki Kato i Ken'ichi Matsuyama porten 10 anys casats des del 2011. veure relació

Relacions

Ken'ichi Matsuyama no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Ken'ichi Matsuyama és un actor japonès de 36 anys. Nascut Ken'ichi Matsuyama el 5 de març de 1985 a Mutsu, a la prefectura d'Aomori, Japó, és famós per L a Death Note. El seu signe del zodíac és Peixos.



Ken'ichi Matsuyama és membre de les llistes següents: naixements de 1985, actors japonesos i gent de la prefectura d'Aomori.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ken'ichi Matsuyama. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat112 anys, 3 mesos--
total112 anys, 3 mesos--

Detalls

NomKen'ichi
CognomMatsuyama
Nom complet al naixementKen'ichi Matsuyama
Nom alternatiuMatsuken, Kenichi Matsuyama
Edat36 anys
Aniversari5 de març de 1985
Lloc de naixementMutsu, prefectura d'Aomori, Japó
Alçada5 '10¾' (180 cm)
Pes60 lliures (132 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaLlavis
Signe del zodíacpeix
SexualitatRecte
ReligióBudista
ÈtniaAsiàtic
NacionalitatJaponès
Text d’ocupacióActor / Model
Ocupacióactor
Reclama famaL a Death Note
Any (s) actiu (s)2001 – actualitat
Llocs web oficialshttp://horipro.co.jp/talent/PM026
Membre de la famíliaKoyuki Kato (dona), nom desconegut (fill)

Kenichi Matsuyama (Kenichi Matsuyama, Matsuyama Ken'ichi, nascut el 5 de març de 1985) és un actor japonès.



Més informació sobre Ken'ichi Matsuyama Menys sobre Ken'ichi Matsuyama

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1 Koyuki Kato Casat2009present12 anys
Koyuki Kato #1

Koyuki Kato

2009

Koyuki Kato i Ken'ichi Matsuyama han estat ...[veure parella] #1

Koyuki Kato

2009

Koyuki Kato i Ken'ichi Matsuyama estan casats des de fa deu anys.

Relació 12 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat 19% Nens 3 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ken'ichi Matsuyama 36 peixactor
Japonès
Koyuki Kato 44 SagitariActriu
Japonès

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
sónHome5 de gener de 20129 anys Koyuki Kato
FillaDona10 de gener de 20138 anys Koyuki Kato
sónHome8 de juliol de 20155 anys Koyuki Kato

Galeria de fotos

Death Note: L Change the World Nota de la mort: el cognom Erika Tota Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama com a L a Death Note Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama Ken'ichi Matsuyama

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Valent: Gunjyo Senki2021NobunagaPel·lícula
De Miyamoto a tu2019Kazuo JinboPel·lícula
Promar2019Galo Thymos (veu)Pel·lícula
La Gran Torre Blanca2019Shuji SatomiPrograma de televisió
Promare: Gal-hen2019Galo Thymos (veu)Pel · lícula curta
Promare: Lio-hen2019Galo Thymos (veu)Pel · lícula curta
Tonari no kazoku wa aoku mieru2018Taiki IgarashiPrograma de televisió
De Miyamoto a Tu2018Kazuo JinboPrograma de televisió
Una vida: Itoshiki Hito2017Programa de televisió
Yurigokoro2017YosukePel·lícula
Sekigahara2017Kanetsugu NaoePel·lícula
Ikari2016Tetsuya TashoroPel·lícula
Death Note - Desu nôto: il·lumina el nou món2016LPel·lícula
Chin'yûki: Tarô a Yukaina Nakamatachi2016Pel·lícula
Satoshi: Un moviment per demà2016SatoshiPel·lícula
Deu no Chasuke2015ChasukePel·lícula
No hi ha mono no hi ha mono2015Pel·lícula
L'emperador a l'agost2015Takeo, SasakiPel·lícula
Dokonjô gaeru2015HiroshiPrograma de televisió
Futagashira2015BenzoPrograma de televisió
Llegat de SOMA: Aonoran2015Kojiro MasakadoPel·lícula
Kô haku ga umareta hi2015TV Movie
Ao no ran2015Pel·lícula
Haru wo seotte2014ToruPel·lícula
Buda 22014Pel·lícula
Pàtria2014Pel·lícula
Tôi yakusoku --hoshi ni natta kodomotachi2014TV Movie
Kiyosu kaigi2013Hori HidemasaPel·lícula
Olímpic sense minoshirokin2013Kunio shimazakiPrograma de televisió
Taira no Kiyomori2012Tairano KiyomoriPrograma de televisió
Bunny Drop2011Daikichi KawachiPel·lícula
Gantz: Resposta perfecta2011Masaru KatoPel·lícula
Agafeu el tren 'A'2011Kei komachiPel·lícula
Mai bakku pêji2011Pel·lícula
Un altre Gantz2011Masaru KatoTV Movie
Memòries d’un adolescent amnèsic2010Yûji MiwaPel·lícula
Noruwei no mori2010Toru WatanabePel·lícula
Gantz2010Masaru KatoPel·lícula
99-nen no ai: Japanese Americans2010Programa de televisió
Kamui gaiden2009KamuiPel·lícula
Bare Essence of Life: història d’amor ultra-miracle2009Akito MizukiPel·lícula
Kaiji: Jinsei gyakuten gêmu2009Makoto SaharaPel·lícula
Warau keikan2009Pel·lícula
Zeni geba2009Gamagori Futaro, Nonomura ShinichiPrograma de televisió
Detroit Metal City2008Johannes Krauser II, Sôichi NegishiPel·lícula
L: Canvia el món2008LPel·lícula
Avís de mort2008GelósPrograma de televisió
Blau dofí: Fuji, mou ichido sora e2007Kazuya UemuraPel·lícula
Hito no sekkusu o warauna2007Mirume, estudiantPel·lícula
Gengis Khan: fins als extrems de la terra i el mar2007JochiPel·lícula
Shindô2007Oto KikunaPel·lícula
En direcció sud2007Oficial NiigakiPel·lícula
Tsubaki San jûrô2007Iori IsakaPel·lícula
Sekushî boisu ando robo2007Ichiro Sudo, RoboPrograma de televisió
Avís de mort2006L, RyûzakiPel·lícula
Nota de la mort: el cognom2006L, RyûzakiPel·lícula
Deu nits de somnis2006segment: 'La 10a nit'Pel·lícula
Oyayubi sagashi2006TomohikoPel·lícula
Bonic bell bell2005MakiharaPel·lícula
Nana2005Shin'ichi OkazakiPel·lícula
Yamato2005Katsumi Kamio (15 anys)Pel·lícula
Kasutamu-meido 10.302005TamotuPel·lícula
Furyo shonen no yume2005Pel·lícula
Odaiba bôken'ô SP: Kareshi sensei !!2005Programa de televisió
1 litre de llàgrimes2005Kawamoto YujiPrograma de televisió
The Locker 22004Yôsuke ShinoharaPel·lícula
El gust del te2004Home jove amb samarreta vermellaPel·lícula
Kamachi2004Pel·lícula
Uiningu pasu2004Pel·lícula
Batxillerat Be-Bop2004Jun KawabataTV Movie
Futur brillant2003JunyPel·lícula
Guuzen nimo saiaku na shounen2003Pel·lícula
Perfect Education 4: soterrani secret2003Pel·lícula
Kids War 52003Programa de televisió
Missatge Kotoba ga, urakitteiru2003Programa de televisió
Gokusen2002Ken'ichi MoriPrograma de televisió
Sant JovesJesucristPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

El millor manga ciberpunk de la història
El millor manga ciberpunk de la història
El manga sempre ha tingut avantguarda en ciència ficció i quin subgènere és millor per al manga que el ciberpunk? Per a aquesta llista organitzem ...
Llista d’astronautes famosos
Llista d’astronautes famosos
Aquesta llista d’astronautes famosos inclou fotos, biografies i altra informació quan estigui disponible. Qui són els astronautes més importants de la història de l'espai? Aquests ...
Meagan Camper
Meagan Camper
28 de maig de 2021 ... Notícies de Meagan Camper, xafarderies, fotos de Meagan Camper, biografia, llista de nuvis de Meagan Camper 2016. Història de la relació. Llista de relacions Meagan Camper. Història de cites de Meagan Camper, 2021, 2020, llista de relacions de Meagan Camper.
Carter Jenkins
Carter Jenkins
28 de maig de 2021 ... Notícies de Carter Jenkins, xafarderies, fotos de Carter Jenkins, biografia, llista de núvies de Carter Jenkins 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Carter Jenkins. Història de cites de Carter Jenkins, 2021, 2020, llista de relacions de Carter Jenkins.
Harold Ford
Harold Ford
28 de maig de 2021 ... Notícies de Harold Ford, xafarderies, fotos de Harold Ford, biografia, llista de xicotes de Harold Ford 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Harold Ford. Història de cites de Harold Ford, 2021, 2020, llista de relacions de Harold Ford.
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Una de les preocupacions més grans que tenen els conservacionistes avui en dia és la cada vegada menor població de gats grans a tot el món. Les vostres preocupacions són sens dubte ...
saga Rickmer
saga Rickmer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Saga Rickmer, xafarderies, fotos de Saga Rickmer, biografia, llista de nuvis de Saga Rickmer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Saga Rickmer. Història de cites de Saga Rickmer, 2021, 2020, llista de relacions de Saga Rickmer.