Principal Cites John P. Navin Jr.

John P. Navin Jr.

John P. Navin Jr.Edat 52 anys Zodíac Leo

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, John P. Navin Jr. és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per John P. Navin Jr ..



Sobre

John P. Navin Jr. és un actor nord-americà de 52 anys. Nascut el 24 de juliol de 1968 a Filadèlfia, Pennsilvània, Estats Units, és famós per National Lampoon's Vacation en una carrera que abasta el 1981-1993. El seu signe del zodíac és Leo.

John P. Navin Jr. ha estat en un enfrontament en pantalla amb Mindy Cohn Els fets de la vida (1979).

John P. Navin Jr. forma part de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i naixements del 1968.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de John P. Navin Jr. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Detalls

NomJoan
Segon nomP.
CognomNavin
Edat52 anys
Aniversari24 de juliol de 1968
Lloc de naixementFiladèlfia, Pennsilvània, EUA
ConstrueixMitjana
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacLeo
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaVacances de Lampoon Nacional
Any (s) actiu (s)1981-1993, 1981-1993

John P. Navin Jr. (nascut el 24 de juliol de 1968) és un actor de cinema i televisió nord-americà de Filadèlfia. És ben conegut pels seus papers a la pel·lícula dramàtica Taps de 1981 i a la pel·lícula Losin 'It de 1983, ambdues coprotagonitzades per Tom Cruise. També va protagonitzar National Lampoon's Vacation com a cosí Dale.

Més informació sobre John P. Navin Jr. Menys sobre John P. Navin Jr.

Galeria de fotos

John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr. John P. Navin Jr.

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Classe del 611993BarnettTV Movie
Exploradors1985Parella al Drive-InPel·lícula
L’home més dur del món1984BillyTV Movie
Perdre-ho1983WendellPel·lícula
Vacances de Lampoon Nacional1983Cosí Dóna-liPel·lícula
Jennifer va dormir aquí1983Joey ElliotPrograma de televisió
Ànims1982NoiPrograma de televisió
Culleres de plata1982Episodis de bou 2, 1982-1983Programa de televisió
Aixetes1981Derek MellottPel·lícula
Dóna'm un descans!1981Scotty ShermanPrograma de televisió
Els fets de la vida1979Alfred WebsterPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Mindy Cohn i John P. Navin Jr.Mindy Cohn
    • Els fets de la vida
      1979
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.