Principal Cites Huntley Ritter

Huntley Ritter

Huntley RitterEdat de 44 anys Zodiac Capricorn

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Huntley Ritter és possiblement solter.

Scott Caan i Kacy Byxbee

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Huntley Ritter.



Sobre

Huntley Ritter és un actor nord-americà de 44 anys. Nascut el 20 de gener de 1977 a Atlanta, Geòrgia, és famós per Bring It On. El seu signe del zodíac és Capricorn.

Huntley Ritter és membre de les llistes següents: productors de cinema nord-americans, actors nord-americans i People from Atlanta, Georgia.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Huntley Ritter. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomHuntley
Cognomcavaller
Edat44 anys
Aniversari20 de gener de 1977
Lloc de naixementAtlanta, Geòrgia
Alçada5 '11' (180 cm)
Signe del zodíacCapricorn
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióEmpresari
Ocupacióactor
Reclama famaPorteu-ho endavant
Any (s) actiu (s)1999 – actualitat
Llocs web oficialshttp://www.virginproduced.com, wwww.staffordmultimedia.com
Més informació sobre Huntley Ritter Menys sobre Huntley Ritter

Galeria de fotos

Jack Lengyel (MATTHEW McCONAUGHEY i president Dedmon (DAVID STRATHAIRN)) s’adreça als jugadors de futbol sèniors supervivents (d’esquerra a dreta) Nate Ruffin (ANTHONY MACKIE), Olson (KEVIN ATKINS) i Linden (HUNTLEY RITTER) a Warner Bros. Pictures i Amunt - Torrance (Kirsten Dunst) Segona fila per l'esquerra - Courtney (Clare Kramer), Missy (Eliza Dushku) Tercera fila - Kasey (Rini Bell), Isis (Gabrielle Union), Big Red (Lindsay Sloane) Inferior - Jan (Nathan West ), Cliff (Jesse Bradford), Darcy (Tsianina Joelson) a

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El tercer clau2007Trey DeontePel·lícula
Conduir2007Bobby MeyerPrograma de televisió
Cor fosc2006Diputat StuPel·lícula
Alba de setembre2006Robert HumphriesPel·lícula
El Genius Club2006Brian MehlmanPel·lícula
Som Marshall2006Randy LindenPel·lícula
L.A. D.J.2004BrentPel·lícula
Darrer stand2003Pfc. AndersonPel · lícula curta
Wishcraft2002CodyPel·lícula
The Wedding Planner2001NuviPel·lícula
L’habitació del malson2001MarlinPrograma de televisió
Porteu-ho endavant2000ElPel·lícula
popular1999Dave FarberPrograma de televisió
Redempció alta1999BullPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.