Principal Relacions Haley Joel Osment

Haley Joel Osment

Haley Joel Osment SolterRang 4030 0Edat de 33 anys Zodiac Àries Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Haley Joel Osment actualment és soltera.

Relacions

Es diu que Haley Joel Osment s’ha connectat amb Mae Whitman(2002).



Sobre

Haley Joel Osment és un actor nord-americà de 33 anys. Nascut el 10 d'abril de 1988 a Los Angeles, CA, és famós per The Sixth Sense, Kingdom Hearts. El seu signe del zodíac és Àries.

Haley Joel Osment ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Lily Collins Extremadament pervers, impactantment malvat i vil (2019).

Haley Joel Osment és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors infantils nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Haley Joel Osment. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Rumorós1---
total1--

Detalls

NomHaley
Segon nomJoel
CognomOsment
Nom complet al naixementHaley Joel Osment
Edat33 anys
Aniversari10 d'abril de 1988
Lloc de naixementLos Angeles, CA
Alçada5 '8' (173 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutFlintridge Preparatory School., La Canada, CA (2006)
UniversitatNYU`s Tisch School of the Arts
Text d’ocupacióactor
Ocupacióactor
Reclama famaEl sisè sentit, Kingdom Hearts
Any (s) actiu (s)1992 – actualitat
PareEugene Osment (actor)
MareTheresa Osment (professora)
GermanaEmily Osment (actriu)

Haley Joel Osment (nascut el 10 d'abril de 1988) és un actor nord-americà. Després d'una sèrie de papers a la televisió i el cinema durant la dècada de 1990, incloent una part menor a Forrest Gump interpretant al fill del personatge principal (també anomenat Forrest Gump), Osment va guanyar la fama com a actor infantil destacat per la seva interpretació com a La pel·lícula de thriller The Sixth Sense de M. Night Shyamalan, que li va valer una nominació a l'Oscar al millor actor secundari. Posteriorment, va aparèixer en papers principals en diverses pel·lícules de Hollywood de gran perfil, inclosa la de A.I. de Steven Spielberg. Intel·ligència artificial, Pay It Forward de Mimi Leder i Lions de segona mà, al costat de Michael Caine i Robert Duvall. Va interpretar Davis Cable a Last Stand at Saber River al costat de Tom Selleck el 1997. També és àmpliament conegut pel seu treball de veu a la franquícia Kingdom Hearts com a protagonista principal, Sora.

Més informació sobre Haley Joel Osment Menys sobre Haley Joel Osment

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Mae WhitmanTrobada R 20022002-
Mae Whitman #1rumor

Mae Whitman

2002

Mae Whitman i Haley Joel Osment estan separades ...[veure parella] #1

Mae Whitman

2002 (Remor)

Es rumoreja que Mae Whitman es va connectar amb Haley Joel Osment el 2002.



MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 78% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Haley Joel Osment33 Àriesactor
Nord-americà
Mae Whitman32 BessonsActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

The Boys - Temporada 1 - The Innocents (2019) The Boys - Temporada 1 - The Innocents (2019) The Boys - Temporada 1 - The Innocents (2019) Forrest Gump - Haley Joel Osment Forrest Gump - Tom Hanks James Hetfield assisteix a l'estrena de 'Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile' durant el Festival de Cinema de Sundance 2019 al teatre Eccles Center el 26 de gener de 2019 a Park City, U James Hetfield assisteix a l'estrena de 'Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile' durant el Festival de Cinema de Sundance 2019 al teatre Eccles Center el 26 de gener de 2019 a Park City, U Yoga Hosers (2016) Yoga Hosers (2016) Entourage (2015) Entourage (2015) Entourage (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Star Trek: cobertes inferiors2020El tinent O'ConnorPrograma de televisió
Mort d'un telemàrqueting2020Dean, JimPel·lícula
Bon viatge2020SensePel·lícula
Crisàlide2020ThomasPrograma de televisió
Els nois2019MesmerPrograma de televisió
Extremadament pervers, impactantment malvat i vil2019El company de feina de Liz, JerryPel·lícula
Què fem a les ombres2019Topher DelmonicoPrograma de televisió
El diable té un nom2019AlexPel·lícula
El mètode Kominsky2018RobbyPrograma de televisió
El fantasma de Clara2018JoePel·lícula
Ski Master Academy de Rob Riggle2018Gaston LebonePrograma de televisió
Somnàmbul2017WarrenPel·lícula
Home Futur2017El Dr. Cent CamilloPrograma de televisió
Izzy aconsegueix el F * ck a tota la ciutat2017WaltPel·lícula
Oasis2017SevaTV Movie
càrrec2017Danny (veu)Pel·lícula
Protectors de ioga2016Adrien ArcandPel·lícula
Professors2016DamienPrograma de televisió
Gairebé amics2016BenPel·lícula
Dicks suecs2016DavePrograma de televisió
Temps de malson2016JonasTV Movie
Seguici2015Travis McCredlePel·lícula
El món es va rectificar2015CanyaPel·lícula
Jo Ell Ella2015Haley Joel OsmentPel·lícula
Els botins abans de morir2015Alistair St. Barnaby-Bixby-JonesPrograma de televisió
Lab Coats: Life After the Zombie Apocalypse2015HughPrograma de televisió
Silicon Valley2014Keenan FeldspatPrograma de televisió
Els botins de Babilònia2014Winston MorehousePrograma de televisió
Sexe Ed2014EddiePel·lícula
Ullal2014Teddy CraftPel·lícula
Et seguiré cap avall2013erolPel·lícula
Història borratxo2013Kid BlinkPrograma de televisió
Casa Alfa2013Shelby MellmanPrograma de televisió
Pantalons descarats2012Chip HardyPel·lícula
Comèdia Bang! Bang!2012Joey lentPrograma de televisió
Sacks West2011Pel · lícula curta
La propera vegada a Lonny2011GlennPrograma de televisió
Amazònia de Montana2009WomplePel·lícula
Casa dels Gegants2007Robert 'Gar' GartlandPel·lícula
Pare americà!2005Programa de televisió
IGPX: Gran Premi Immortal2005Takeshi JinPrograma de televisió
Pollastre robot2005Kevin Jonas, Tim MurphyPrograma de televisió
Lleons de segona mà2003WalterPel·lícula
El llibre de la selva 22003Mowgli (veu)Pel·lícula
Els óssos del país2002Beary Barrington (veu)Pel·lícula
A.I. Intel · ligència artificial2001DavidPel·lícula
Vores del Senyor2001RomekPel·lícula
Pagar per avançat2000Trevor McKinneyPel·lícula
Edwurd Fudwupper Fibbed Big2000Edwurd Fudwupper (veu)Pel · lícula curta
Buzz Lightyear de Star Command2000MykaPrograma de televisió
Recordaré abril1999Peewee ClaytonPel·lícula
El sisè sentit1999Cole SearPel·lícula
Home de família1999Nen al bany, Leonard, lletra R a Crest AdPrograma de televisió
Curbside1999Tom Terrific (veu)TV Movie
Cabina cap al Canadà1998BobbyTV Movie
El llac1998Dylan HydeckerTV Movie
El rescat del cap vermell1998Andy DorsetTV Movie
Últim estand al riu Sabre1997Davis CableTV Movie
Aliat McBeal1997Eric StallPrograma de televisió
Fals1996Albert FranklinPel·lícula
The Pretendre1996Davey SimpkinsPrograma de televisió
Per a millor o per a pitjor1995DannyPel·lícula
L’espectacle de Jeff Foxworthy1995Matt FoxworthyPrograma de televisió
Cuina de Kevin1995TV Movie
Forrest Gump1994Forrest JuniorPel·lícula
Fruits secs barrejats1994Nen petitPel·lícula
Mentides del cor: la història de Laurie Kellogg1994Kyle (com a Haley Osment)TV Movie
Chicago Hope1994Nathan CacaciPrograma de televisió
Hola Arnold!1994Gammelthorpe arrissatPrograma de televisió
Thunder Alley1994Harry TurnerPrograma de televisió
Tocat per un àngel1994John HenryPrograma de televisió
Els fitxers X.1993Davey James, el jove John 'Kitten' JamesPrograma de televisió
Walker, Texas Ranger1993Lucas SimmsPrograma de televisió
El Larry Sanders Show1992Nen petitPrograma de televisió
ABC TGIF1990Harry TurnerPrograma de televisió
Murphy Brown1988Avery Brown, Avery Brown # 2Programa de televisió
Judy SmallReedPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Lily Collins i Haley Joel OsmentLily Collins
    • Extremadament pervers, impactantment malvat i vil
      2019
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
Uzay Heparı i Zeynep Tunislu
28 de maig de 2021 ... Uzay Heparı i Zeynep Tunuslu, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons sobre desconeguts
Les millors cançons sobre desconeguts
El millor de la música és que podeu escriure una cançó sobre qualsevol cosa, però en aquesta llista hem classificat les millors cançons sobre desconeguts. Moltes cançons són sobre ...
Brendan Fraser i Rachel Weisz
Brendan Fraser i Rachel Weisz
28 de maig de 2021 ... Brendan Fraser i Rachel Weisz, fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia
12 interessants teories dels fans de 'My Hero Academia'
My Hero Academia és un dels anime de Shonen més calents dels darrers temps, per la qual cosa és natural que els fans intentin omplir els forats de la trama que la pròpia sèrie té ...
Els millors trios de R&B de tots els temps
Els millors trios de R&B de tots els temps
A continuació, comptem els millors trios de música R&B. Hi ha molts grups emblemàtics en aquesta llista de trios populars de R&B. Però quina d’aquestes 3 peces ...
Timothy Lincoln Beckwith
Timothy Lincoln Beckwith
28 de maig de 2021 ... Notícies de Timothy Lincoln Beckwith, xafarderies, fotos de Timothy Lincoln Beckwith, biografia, llista de núvies de Timothy Lincoln Beckwith 2016. Història de la relació. Timothy Lincoln Beckw amb llista de relacions. Història de cites de Timothy Lincoln Beckwith, 2021, 2020, llista de relacions de Timothy Lincoln Beckwith.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nolan Gerard Funk, xafarderies, fotos de Nolan Gerard Funk, biografia, llista de núvies de Nolan Gerard Funk 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nolan Gerard Funk. Història de cites de Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, llista de relacions de Nolan Gerard Funk.