Principal Relacions Constantine Maroulis

Constantine Maroulis

Constantine Maroulis SolterEdat del zodíac de 45 anys Verge Relacions 5 en total Nens 1 nen

Amb qui surt ara mateix?

Constantine Maroulis actualment és solter.

Relacions

Constantine Maroulis ha tingut relacions amb Tinsley Mortimer(2009 - 2010), Àngel Reed(2008 - 2011)i Debbie Gibson(2004 - 2005).



Constantine Maroulis ha tingut una trobada amb Cynthia Kirchner(2006).

Es rumoreja que Constantine Maroulis es va connectar amb Kristen Zang(2005).

Sobre

Constantine Maroulis és un cantant grec de 45 anys. Nascut Constantinos Demetrious Maroulis el 17 de setembre de 1975 a Brooklyn, Nova York, EUA, és famós per American Idol. El seu signe del zodíac és Verge.



Lee Dong wook núvia ara

Constantine Maroulis ha participat en dos enfrontaments en pantalla, incloent-hi Lesli Kay L’atrevit i el bell (1987)i Mackenzie Mauzy a L’atrevit i el bell (1987).

Constantine Maroulis és membre de les llistes següents: cantants de rock nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de teatre musical americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Constantine Maroulis! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



que té data de Millie Bobby Brown

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites33 anys1 any, 5 mesos4 mesos
Trobada1---
Rumorós1---
total53 anys10 mesos, 16 dies4 mesos

Detalls

NomConstantí
Segon nomJames
CognomMaroulis
Nom complet al naixementConstantinos Demetrious Maroulis
Nom alternatiuDean, 'Tino, Connie, Deuce
Edat45 anys
Aniversari17 de setembre de 1975
Lloc de naixementBrooklyn, Nova York, EUA
Alçada6 '3' (191 cm)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaPèl llarg i arrissat
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ReligióOrtodox grec
ÈtniaBlanc
NacionalitatGrec
InstitutInstitut Ramapo
UniversitatWilliamsburg, Berklee College of Music, Conservatori de Boston
Text d’ocupacióCantant, músic, actor
OcupacióCantant
Reclama famaIdol americà
Gènere musical (text)Rock
Any (s) actiu (s)2003 – actualitat
Segell discogràficRècords del 6è lloc
Actes associatsPregueu per l’ànima de Betty
Talent Agency (per exemple, Modelització)Agència Atlas Talent
Llocs web oficialsmyspace.com/constantinemaroulis, www.constantinemaroulis.com/, twitter.com/ConstantineM, www.facebook.com/ConstantineMOfficial, www.oninstagram.com/maroulis, http://www.constantinemaroulis.com

Constantine James Maroulis (Washington, 17 de setembre de 1975) és un actor i cantant de rock nord-americà de Wyckoff, Nova Jersey. Va ser el sisè finalista de la quarta temporada de la sèrie de televisió reality American Idol i va rebre una nominació al premi Tony a la millor interpretació d’un actor principal en un musical pel seu paper a Rock of Ages. Va protagonitzar el paper principal de Jekyll i Hyde a Broadway, per la qual va rebre una nominació al premi Drama League per un Distinguished Performance Award.

Més informació sobre Constantine Maroulis Menys sobre Constantine Maroulis

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
5Tinsley MortimerRelacióNovembre de 2009mar 20104 mesos
4Àngel ReedRelació200820113 anys
3Cynthia KirchnerTrobada20062006-
2Christian ZangTrobada R 20052005-
1Debbie GibsonRelació200420051 any
Tinsley Mortimer #5

Tinsley Mortimer

2009 - 2010

Tinsley Mortimer i Constantine Maroulis sep ...[veure parella] Àngel Reed #4

Àngel Reed

2008 - 2011

Angel Reed i Constantine Maroulis es van separar ...[veure parella] Cynthia Kirchner #3

Cynthia Kirchner

2006

Cynthia Kirchner i Constantine Maroulis eren ...[veure parella] Christian Zang #2rumor

Christian Zang

2005

Constantine Maroulis i Kristen Zang eren ru ...[veure parella] Debbie Gibson #1

Debbie Gibson

2004 - 2005

Debbie Gibson i Constantine Maroulis separen ...[veure parella] #5

Tinsley Mortimer

2009 - 2010

Tinsley Mortimer i Constantine Maroulis van ser del novembre del 2009 al març del 2010.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 63% veure relació #4

Àngel Reed

2008 - 2011

Angel Reed i Constantine Maroulis van datar del 2008 al 2011.

Relació 3 anys MesuraResultatAlçada73%'> Compatibilitat 18% Nens 1 nen veure relació #3

Cynthia Kirchner

2006

Cynthia Kirchner i Constantine Maroulis van tenir una trobada el 2006.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 59% veure relació #2

Christian Zang

2005 (Remor)

Es rumoreja que Constantine Maroulis es va connectar amb Kristen Zang el 2005.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat 68% veure relació #1

Debbie Gibson

2004 - 2005

Debbie Gibson i Constantine Maroulis van ser del 2004 al 2005.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 57% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Constantine Maroulis45 VergeCantant
Grec
Tinsley Mortimer45 LeoSocialitat
Nord-americà
Àngel Reed- Actriu
Nord-americà
Cynthia Kirchner34 TaureModel
Nord-americà
Christian Zang46 CàncerModel
Nord-americà
Debbie Gibson50 VergeCantant
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Marlena JamesDona23 de desembre de 201010 anys Àngel Reed

Galeria de fotos

Bad Santa 2 (2016) Bad Santa 2 (2016) Constantine Maroulis Constantine Maroulis Constantine Maroulis Constantine Maroulis Final de la temporada 5 d'American Idol - Arribades Final de la temporada 5 d'American Idol - Arribades Constantine Maroulis Constantine Maroulis Constantine Maroulis Constantine Maroulis

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Desviar-se2020TonyPel · lícula curta
5è districte2019Mark GreenPel·lícula
Atrapat2018StavrosPel·lícula
Psicosi2017Gilles BaptistePel·lícula
Un noi de peu2016CantantPel·lícula
Gatets en una gàbia2015JesúsPrograma de televisió
Mozart a la jungla2014Constantí, ÈdipPrograma de televisió
Senyora secretària2014Bryce ManleyPrograma de televisió
Frozen a Broadway: primera mirada2014Sven el RenPel · lícula curta
Roca de les Edats2012Executiu discogràficPel·lícula
Trencat en l'amor2012AdamPrograma de televisió
Inoblidable2011Chuck Thorton, GermPrograma de televisió
Coneix el meu xicot !!!2010Pel · lícula curta
Professors2008Constantine MaroulisPrograma de televisió
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Seth MoretzPrograma de televisió
L’espectacle d’aquesta nit amb Jay Leno1992DrewPrograma de televisió
Llei i ordre1990Fabio ScaliaPrograma de televisió
L’atrevit i el bell1987Constantí ParrosPrograma de televisió
El llarg passeigPhedonPel·lícula
Crònica d'un assassí en sèrieBradPel·lícula
Porta Roja i LlimonerYianniPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Lesli Kay
    • L’atrevit i el bell
      1987
    [veure coincidència]
  • Mackenzie Mauzy i Constantine MaroulisMackenzie Mauzy
    • L’atrevit i el bell
      1987
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Shyloh Oostwald
Shyloh Oostwald
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shyloh Oostwald, xafarderies, fotos de Shyloh Oostwald, biografia, llista de xicots de Shyloh Oostwald 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shyloh Oostwald. Història de cites de Shyloh Oostwald, 2021, 2020, llista de relacions de Shyloh Oostwald.
Jacqueline Toboni
Jacqueline Toboni
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jacqueline Toboni, xafarderies, fotos de Jacqueline Toboni, biografia, llista de xicots de Jacqueline Toboni 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jacqueline Toboni. Història de cites de Jacqueline Toboni, 2021, 2020, llista de relacions de Jacqueline Toboni.
Jenni Ahola
Jenni Ahola
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jenni Ahola, xafarderies, fotos de Jenni Ahola, biografia, llista de nuvis de Jenni Ahola 2016. Història de la relació. Llista de relacions Jenni Ahola. Història de cites de Jenni Ahola, 2021, 2020, llista de relacions de Jenni Ahola.
Els millors jocs Command & Conquer
Els millors jocs Command & Conquer
Aquí teniu una llista dels millors jocs de Command & Conquer, classificats de millor a pitjor per milers de vots de jugadors. Si creieu que és el videojoc més divertit que hi ha ...
Devlin Elliott i Nathan Lane
Devlin Elliott i Nathan Lane
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Devlin Elliott i Nathan Lane. Obteniu més informació sobre ...
Les millors bandes i artistes celtes
Les millors bandes i artistes celtes
Tot i que hi ha un munt d’artistes celtes fantàstics, alguns són millors que d’altres. Aquesta llista està dirigida als aficionats a la música celta que ...
Agustina Agazzani
Agustina Agazzani
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Agustina Agazzani, xafarderies, fotos d'Agustina Agazzani, biografia, llista de nuvis d'Agustina Agazzani 2016. Història de la relació. Llista de relacions Agustina Agazzani. Història de cites d'Agustina Agazzani, 2021, 2020, llista de relacions d'Agustina Agazzani.