Principal Relacions Rosanna Pansino

Rosanna Pansino

El Vostre Horòscop Per Demà

Rosanna Pansino Llarg terminiEdat de 35 anys Zodiac Bessons Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Rosanna Pansino i Mike LamondMike Lamond manté una relació a llarg termini amb Rosanna Pansino veure relació

Relacions

Rosanna Pansino ha tingut relacions amb Josh Sussman.








Sobre

Rosanna Pansino és una actriu nord-americana de 35 anys. Nascuda el 10 de juny de 1985 a Seattle, Washington, EUA, és famosa per Youtube Show 'Nerdy Nummies. El seu signe del zodíac és Bessons.



Rosanna Pansino és membre de les llistes següents: memes a Internet, naixements de 1985 i naixements de 1984.






amb qui es troba austin mahone ara mateix

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Rosanna Pansino. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites29 anys, 4 mesos4 anys, 8 mesos-
total29 anys, 4 mesos4 anys, 8 mesos-

Detalls

NomRosanna
CognomPansino
Nom complet al naixementRosanna Pansino
Nom alternatiuRo, Rosanna Pansino
Edat35 anys
Aniversari10 de juny de 1985
Lloc de naixementSeattle, Washington, EUA
Alçada4 '10' (147 cm)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaSomriure dolç
Signe del zodíacBessons
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu, forner, Youtuber
OcupacióActriu
Reclama famaPrograma de Youtube 'Nerdy Nummies
Any (s) actiu (s)2009 – actualitat
Llocs web oficialswww.youtube.com/user/RosannaPansino, plus.google.com/u/0/+RosannaPansino/videos, www.facebook.com/rosannapansino, twitter.com/RosannaPansino, instagram.com/rosannapansino/, rosannapansino.com/ , http://rosannapansino.com
AmicMike Lamond, Brooke 'Dodger' Leigh Lawson
Animals domèsticsGaleta (gos), nabiu (gos)

Rosanna Pansino (nascuda el 8 de juny de 1985) és una YouTuber, forner, actriu, cantant i autora nord-americana. El 2010, Pansino va iniciar la sèrie de cuina Nerdy Nummies, que s’ha convertit en un dels espectacles de cuina més coneguts de YouTube. Pansino ha guanyat un Streamy Award, a més de ser nominat per cinc més.

Més informació sobre Rosanna Pansino Menys sobre Rosanna Pansino

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Mike LamondRelació20122012-
1Josh SussmanDesconegut -
Mike Lamond #2

Mike Lamond

2012

Mike Lamond manté una relació a llarg termini sense ...[veure parella] Josh Sussman #1

Josh Sussman

Rosanna Pansino i Josh Sussman estaven en una re ...[veure parella] #2

Mike Lamond

2012

Mike Lamond i Rosanna Pansino van tenir una relació del 2012 al 2012.



MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat52%'> Compatibilitat el 61% veure relació #1

Josh Sussman

Rosanna Pansino i Josh Sussman van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés60%Alçada91%Edat84%'> Compatibilitat el 64% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Rosanna Pansino35 BessonsActriu
Nord-americà
Mike Lamond34 TaurePersonalitat
Nord-americà
Josh Sussman37 Capricornactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino Rosanna Pansino

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Ryan's Mystery Playdate2019Rosanna PansinoPrograma de televisió
Un atracament amb Markiplier2019CientíficTV Movie
Podríeu sobreviure a les pel·lícules?2018Alien Clone, Immortan RoPrograma de televisió
Bizaardvark2016Rosanna PansinoPrograma de televisió
Mala Internet2016Xef SarahPrograma de televisió
Escapa de la nit2016The Jetsetter, The SocialitePrograma de televisió
Bloodsucka Jones2013HelenaPel·lícula
Quest trencat2013Violeta, violeta, violeta malvadaPrograma de televisió
Emo Dad2013Miss BlissfulPrograma de televisió
Fans d'Amy Alyson2011AhsokaPel·lícula
Contes Husky2011Bruneta MedicPrograma de televisió
La zona Warp2011Harley QuinnPrograma de televisió
Warren el Simi2010Llegiu FinkelbaumPrograma de televisió
Li dec la meva vida a Corbin Bleu2010Ro Boat (sense acreditar)Pel · lícula curta
Terreny Shakey2010Cites Dot Com ParellaPel · lícula curta
Parcs i recreació2009Elf de vacancesPrograma de televisió
Glee2009Animadora CheerioPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000AnimadoraPrograma de televisió
Onyx Monster MysteriesNessiePel·lícula
Mostra més Mostrar menys





Articles D'Interès

Compensació Pel Signe Del Zodíac
Sonabilitat C Celebritats

Esbrineu La Compatibilitat Per Signe Del Zodíac

L'Elecció De L'Editor

Evan Ellingson
Evan Ellingson
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Evan Ellingson, xafarderies, fotos d'Evan Ellingson, biografia, llista de núvies d'Evan Ellingson 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Evan Ellingson. Història de cites d'Evan Ellingson, 2021, 2020, llista de relacions d'Evan Ellingson.
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023, no faries ni diries algunes coses a la teva vida si algunes persones no en formessin part. Mostra gratitud a aquests
Nora Salinas i Mauricio Becker
Nora Salinas i Mauricio Becker
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Nora Salinas i Mauricio Becker. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb Queen al títol
Les millors cançons amb Queen al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb Queen al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb Queen al seu nom independentment de ...
Les millors pel·lícules de Jang Dong Gun
Les millors pel·lícules de Jang Dong Gun
Llista de les millors pel·lícules de Jang Dong Gun, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les pel·lícules més recaptadores de Jang Dong-gun tenen moltes ...
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023, aquest quadrat estressant de Venus i Urà està a punt de tornar-se encara més estressant amb el Sol que s'uneix a la imatge. Tu tens
Paul Teutul Jr.
Paul Teutul Jr.
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paul Teutul Jr., xafarderies, fotos de Paul Teutul Jr., biografia, llista de núvies de Paul Teutul Jr. 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paul Teutul Jr. Història de cites de Paul Teutul Jr., 2021, 2020, llista de relacions de Paul Teutul Jr.