Principal Relacions Bijou Phillips

Bijou Phillips

Bijou PhillipsRang 951 313Edat 41 anys Zodíac Àries Relacions 13 en total Nens 1 nen

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Bijou Phillips és possiblement solter.

Relacions

Bijou Phillips estava casat anteriorment amb Danny Masterson(2011).



Bijou Phillips ha tingut relacions amb Nick Stahl(2000), Sean Lennon (1999 - 2004), Anthony Kiedis(1998), Elijah Allman(1997), Evan Donant(1995)i York Alec Shackleton.

Bijou Phillips ha tingut trobades amb Maximilan Leroy(2003), Elijah Wood(1999), David Blaine(1998 - 1999), Leonardo DiCaprio (1998)i Jake Fogelnest.

Es diu que Bijou Phillips es va connectar amb Fred Durst.



Sobre

Bijou Phillips és un músic nord-americà de 41 anys. Nascuda a Bijou Lilly Phillips l'1 d'abril de 1980 a Greenwich, Connecticut, EUA, és famosa per Id Rather Eat Glass en una carrera que abasta el 1994 –actualitat i el 1994–2013. El seu signe del zodíac és Àries.

Bill Maher i Arianna Huffington es van casar

Bijou Phillips ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Shane West El que fem és secret (2007).

Bijou Phillips és membre de les llistes següents: científics americans, actors de cinema nord-americans i cantants nord-americanes.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Bijou Phillips. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat115 anys, 10 mesos--
Cites623 anys, 4 mesos4 anys, 9 mesos5 anys, 5 mesos
Trobada53 mesos, 2 dies1 mes1 mes, 29 dies
Rumorós1---
total1323 anys, 4 mesos3 anys, 5 mesos1 mes, 29 dies

Detalls

NomJoia
Segon nomLilly
Cognom de solteraPhillips
Nom complet al naixementBijou Lilly Phillips
Nom alternatiuAbella
Edat41 anys
Aniversari1 d'abril de 1980
Lloc de naixementGreenwich, Connecticut, EUA
Alçada168 cm (5 '6')
ConstrueixPrim
Color d'ullsGris
Color de cabellMarró - Clar
Signe del zodíacÀries
Sexualitatbisexual
ReligióCienciologia
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióCantant, Model
OcupacióMúsic
Reclama famaMés aviat menjaria got
Any (s) actiu (s)1996 – actualitat, 1994 – actualitat, 1994–2013
Talent Agency (per exemple, Modelització)Entreteniment sense títol
Aprovació de la marcaCampanya publicitària de Calvin Klein (1995).
Bust (polzades)34
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)23
Malucs (polzades)33
Mida de la roba6
Mida de la sabata9
Llocs web oficialswww.fashionmodeldirectory.com/models/Bijou_Phillips/, myspace.com/bijouphillips, twitter.com/BijouPhillips, instagram.com/bijouphillips, www.nndb.com/people/980/000047839/
PareJohn Phillips
MareGenevieve Waite
GermanaChynna Phillips (mitja germana) (cantant), Mackenzie Phillips (mitja germana) (actriu)

Bijou Lilly Phillips (nascuda l'1 d'abril de 1980) és una actriu, model, socialista i cantant nord-americana. Filla del músic John Phillips i de Geneviève Waïte, va començar la seva carrera com a model.

d’altres, com més, fan l’àcid
Més informació sobre Bijou Phillips Menys sobre Bijou Phillips

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
13Danny MastersonCasatjuliol 2005 -
12Maximilan LeroyTrobada20032003-
11Nick StahlRelacióSet 2000Set 2000-
10Elijah WoodTrobada19991999-
9 Sean Lennon Relació1999Juny de 20045 anys
8David BlaineTrobadaoctubre 199819993 mesos
7 Leonardo DiCaprio TrobadaGener de 1998mar 19981 mes
6Anthony KiedisRelació19981998-
5Elijah AllmanRelació19971997-
4Evan DonantRelació19951995-
3Jake FogelnestTrobada -
2York Alec ShackletonRelació -
1Fred DurstTrobada R -
Danny Masterson #13

Danny Masterson

2005

Danny Masterson i Bijou Phillips han estat ...[veure parella] Maximilan Leroy #12

Maximilan Leroy

2003

Maximilan Leroy and Bijou Phillips are separa ...[veure parella] Nick Stahl #11

Nick Stahl

2000

Nick Stahl i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] Elijah Wood #10

Elijah Wood

1999

Elijah Wood i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] Sean Lennon #9

Sean Lennon

1999 - 2004

Sean Lennon i Bijou Phillips es van separar en J. ..[veure parella] David Blaine #8

David Blaine

1998 - 1999

David Blaine i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] Leonardo DiCaprio #7

Leonardo DiCaprio

1998

Bijou Phillips i Leonardo DiCaprio se separen ...[veure parella] Anthony Kiedis #6

Anthony Kiedis

1998

Anthony Kiedis i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] Elijah Allman #5

Elijah Allman

1997

Elijah Allman i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] Evan Donant #4

Evan Donant

1995

Evan Dando i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] Jake Fogelnest #3

Jake Fogelnest

Jake Fogelnest i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] York Alec Shackleton #2

York Alec Shackleton

York Alec Shackleton i Bijou Phillips eren ...[veure parella] Fred Durst #1rumor

Fred Durst

Fred Durst i Bijou Phillips estan separats ...[veure parella] #13

Danny Masterson

2005

Danny Masterson i Bijou Phillips estan casats des de fa 9 anys. Van sortir durant 3 anys després de reunir-se el juliol del 2005. Després de 2 anys de compromís, es van casar el 18 d'octubre de 2011.

Relació 15 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 67% Nens 1 nen veure relació #12

Maximilan Leroy

2003

Maximilan Leroy i Bijou Phillips van tenir una trobada el 2003.

veure relació #11

Nick Stahl

2000

Nick Stahl i Bijou Phillips van sortir al setembre del 2000.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 78% veure relació #10

Elijah Wood

1999

Elijah Wood i Bijou Phillips van tenir una trobada el 1999.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat 59% veure relació #9

Sean Lennon

1999 - 2004

Sean Lennon i Bijou Phillips van ser del 1999 al juny del 2004.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat el 82% veure relació #8

David Blaine

1998 - 1999

David Blaine i Bijou Phillips van tenir una trobada l'octubre de 1998.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 86% veure relació #7

Leonardo DiCaprio

1998

Bijou Phillips i Leonardo DiCaprio van tenir una trobada el gener de 1998.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat 46% veure relació #6

Anthony Kiedis

1998

Anthony Kiedis i Bijou Phillips van tenir una relació del 1998 al 1998.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 27% veure relació #5

Elijah Allman

1997

Elijah Allman i Bijou Phillips van sortir el 1997.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 61% veure relació #4

Evan Donant

1995

Evan Dando i Bijou Phillips van tenir una relació del 1995 al 1995.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 64% veure relació #3

Jake Fogelnest

Jake Fogelnest va tenir una trobada amb Bijou Phillips.

amb qui surt Gillian Jacobs
MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat 60% veure relació #2

York Alec Shackleton

York Alec Shackleton i Bijou Phillips van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #1

Fred Durst

(Remor)

Fred Durst va tenir una trobada amb Bijou Phillips.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 70% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Bijou Phillips 41 ÀriesMúsic
Nord-americà
Danny Masterson45 peixactor
Nord-americà
Maximilan Leroy- Altres
Nord-americà
Nick Stahl41 Sagitariactor
Nord-americà
Elijah Wood40 Aquariactor
Nord-americà
Sean Lennon 45 lliuraMúsic
Nord-americà
David Blaine48 ÀriesMag
Nord-americà
Leonardo DiCaprio 46 Escorpíactor
Nord-americà
Anthony Kiedis58 EscorpíCantant
Nord-americà
Elijah Allman44 CàncerMúsic
Nord-americà
Evan Donant54 peixMúsic
Nord-americà
Jake Fogelnest42 peixPersonalitat de la ràdio
Nord-americà
York Alec Shackleton46 LeoDirector
Nord-americà
Fred Durst50 LeoMúsic
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Fianna FrancisDona14 de febrer de 20147 anys Danny Masterson

Galeria de fotos

Nick Stahl i Bijou Phillips Bijou Phillips i Danny Masterson Grand Theft Auto: San Andreas - Bijou Phillips Lauren German com a Beth in Hostel: Part II Lauren German com a Beth in Hostel: Part II Lauren German com a Beth in Hostel: Part II Lauren German com a Beth in Hostel: Part II Bijou Phillips - DT Magazine Pictorial [Espanya] (gener de 2009) Bijou Phillips - DT Magazine Pictorial [Espanya] (gener de 2009) Bijou Phillips - DT Magazine Pictorial [Espanya] (gener de 2009) Bijou Phillips - DT Magazine Pictorial [Espanya] (gener de 2009) Bijou Phillips - DT Magazine Pictorial [Espanya] (gener de 2009)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Limusina Negra2010Erica LongPel·lícula
Aixecant l’esperança2010LucyPrograma de televisió
Hawaii Five-02010Camille TownsendPrograma de televisió
Fets l'un per l'altre2009MarcyPel·lícula
Rosencrantz i Guildenstern són no morts2009Lauren Lamont (sense acreditar)Pel·lícula
El pont a enlloc2009JasperPel·lícula
Despert2009CarysPel·lícula
Estrangulament2008ÚrsulaPel·lícula
Carrers foscos2008CristallPel·lícula
Està viu2008Lenore HarkerPel·lícula
L’art de viatjar2008Christina LaynePel·lícula
Alberg: Part II2007WhitneyPel·lícula
El mag de Gore2007MaggiePel·lícula
El que fem és secret2007Lorna DoomPel·lícula
Gira2007AubreyPel·lícula
Totalment impressionant2006Karelynn (sense acreditar)TV Movie
Estralls2005EmilyPel·lícula
Venin2005TammyPel·lícula
Pancho's Pizza2005Pel · lícula curta
La porta a terra2004AlíciaPel·lícula
Octane2003MotxillerPel·lícula
Bully2001Ali WillisPel·lícula
Sofà ràpid2001TracyPel·lícula
Tart2001Delilah MilfordPel·lícula
Gairebé famós2000estrella StarrPel·lícula
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Li'l 'CherryPrograma de televisió
Negre blanc1999CharliePel·lícula
Sugar Town1999Noia autògrafaPel·lícula
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999dIA és un noblePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Shane West i Bijou PhillipsShane West
    • El que fem és secret
      2007
    [veure coincidència]

Debats

L'Elecció De L'Editor

Frank Iero and Jamia Nestor
Frank Iero and Jamia Nestor
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Frank Iero i Jamia Nestor. Obteniu més informació sobre ...
Frank Beard
Frank Beard
28 de maig de 2021 ... Notícies de Frank Beard, xafarderies, fotos de Frank Beard, biografia, llista de núvies de Frank Beard 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Frank Beard. Història de cites de Frank Beard, 2021, 2020, llista de relacions de Frank Beard.
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Les millors pel·lícules de Steve Carell
Llista de les millors pel·lícules de Steve Carell, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les millors pel·lícules amb ingressos de Steve Carell tenen moltes ...
Paulina Mlynarska
Paulina Mlynarska
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paulina Mlynarska, xafarderies, fotos de Paulina Mlynarska, biografia, llista de nuvis de Paulina Mlynarska 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paulina Mlynarska. Història de cites de Paulina Mlynarska, 2021, 2020, llista de relacions de Paulina Mlynarska.
Les millors cites de cel·la de DBZ
Les millors cites de cel·la de DBZ
'Per últim, però no menys important. Tot el que he imaginat és meu ara. M’he convertit en allò que ningú més no podria aconseguir mai. Sóc perfecte. Probablement sigui el millor ...
Tooske Ragas
Tooske Ragas
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tooske Ragas, xafarderies, fotos de Tooske Ragas, biografia, llista de nuvis de Tooske Ragas 2016. Història de la relació. Llista de relacions Tooske Ragas. Historial de cites de Tooske Ragas, 2021, 2020, llista de relacions de Tooske Ragas.
La sèrie d'anime més trista de la història
La sèrie d'anime més trista de la història
Busqueu un anime trist que us faci plorar? No busqueu més, perquè en aquesta llista classifiquem l’anime més trist de tots els temps. Aquestes sèries ...