Principal Relacions Bartek Kasprzykowski

Bartek Kasprzykowski

Bartek Kasprzykowski CitesEdat de 44 anys Zodiac Taure Relacions 1 en total

Amb qui surt ara mateix?

Bartek Kasprzykowski està sortint amb Tamara Arciuch veure relació

Relacions

Bartek Kasprzykowski no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Bartek Kasprzykowski és un actor polonès de 43 anys nascut el 19 de maig de 1977 a Szczecin, Polònia. El seu signe del zodíac és Taure



Bartek Kasprzykowski és membre de les llistes següents: naixements del 1977, actors polonesos i talons d'actors polonesos.

qui ha datat alex rodriguez

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Bartek Kasprzykowski. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites113 anys, 4 mesos--
total113 anys, 4 mesos--

Detalls

NomBartek
CognomKasprzykowski
Edat44 anys
Aniversari19 de maig de 1977
Lloc de naixementSzczecin, Polònia
Alçada5 '11¾' (182 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatPolonès
Ocupacióactor

Bartłomiej 'Bartek' Kasprzykowski (nascut el 19 de maig de 1977) és un actor polonès. Va participar a Taniec z gwiazdami, la versió polonesa de Ballar amb les estrelles. També va guanyar la quarta edició de Twoja twarz brzmi znajomo, la versió polonesa de Your Face Sounds Familiar.



Més informació sobre Bartek Kasprzykowski Menys sobre Bartek Kasprzykowski

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Tamara ArciuchRelació2008present13 anys
Tamara Arciuch #1

Tamara Arciuch

2008

Bartek Kasprzykowski surt amb Tamara Arciuch ...[veure parella] #1

Tamara Arciuch

2008

Bartek Kasprzykowski i Tamara Arciuch citen des del 2008.

amb qui surt jean luc bilodeau
Relació de 13 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat52%'> Compatibilitat 23% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Bartek Kasprzykowski 44 Taureactor
Polonès
Tamara Arciuch46 ÀriesActriu
Polonès

Galeria de fotos

Michal Zebrowski Michal Zebrowski - VIVA Magazine Pictorial [Polònia] (10 de febrer de 2017) Tamara Arciuch Tamara Arciuch - VIVA Magazine Pictorial [Polònia] (1 de febrer de 2010) Tamara Arciuch Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011) Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011) Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011) Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011) Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011) Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011) Tamara Arciuch - Gala Magazine Pictorial [Polònia] (11 d'abril de 2011)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Estarà bé, amor2020El conestable Gustaw KaburaPrograma de televisió
Una altra vegada2019'Donut'Pel·lícula
39 setmanes i mitja2019Metge E.R.Programa de televisió
Lesniczówka2018Wojtek LipinskiPrograma de televisió
Al ritme del cor2017BrunoPrograma de televisió
El final de l’infinit2016HomePel · lícula curta
Bodo2016ZwirskiPrograma de televisió
Temps d’honor. Pujar2014Antoni KarkowskiPrograma de televisió
No et preocupis per mi2014Andrzej RudzkiPrograma de televisió
Creuant línies2013Eddie BelkaPrograma de televisió
Sospitosos enamorats2013AlbertPel·lícula
Llei d’Àgata2012Karol BandurskiPrograma de televisió
Amics2012PaulPrograma de televisió
Oficial Alex2012Grzegorz SzczerbiakPrograma de televisió
Tothom estima Roman2011RomàPrograma de televisió
hotel 522010CezaryPrograma de televisió
El silenci és or2010JurekPel·lícula
Amor sobre els remans2010Janusz LisowskiPrograma de televisió
Fantasma a la casa2010DentistaPrograma de televisió
Casa a remans2009Dentista Janusz LisowskiPrograma de televisió
Pecador i ric2009Rodzer BlejkPrograma de televisió
Ara o mai!2008Robert OrkiszPrograma de televisió
Temps d’honor2008Antoni Karkowski o Andrew SimpsonPrograma de televisió
Pare Mateu2008Daniel RozenPrograma de televisió
Hania2007JanekPel·lícula
Hola, Hans!2007Hans Klopps, agent J-24Programa de televisió
Ranxo2006Pare Robert, sacerdot RobertPrograma de televisió
Karol: un home que es va convertir en papa2005TV Movie
Magda M.2005Wojciech PlaskaPrograma de televisió
Mainadera2005BartekPrograma de televisió
M’agrada l’amor2000JordiPrograma de televisió
Treball sísif2000Andrzej RadekPel·lícula
No tinguis amor2000Venedor RysiekPel·lícula
Per bé o per mal1999WywrockiPrograma de televisió
Teatre de Televisió1953Charlie, Helver, Lieut. Wlodzimierz SzumigalskiPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...