Principal Relacions Yelba Osorio

Yelba Osorio

Yelba Osorio SolterEdat Zodiac de 52 anys Verge Relacions 1 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Yelba Osorio és actualment soltera.

Relacions

Yelba Osorio estava casada anteriorment amb John Leguizamo(1994 - 1996).



cicely tyson i billy dee williams

Sobre

Yelba Osorio és una actriu nord-americana de 52 anys nascuda el 13 de setembre de 1968 a la ciutat de Nova York, Nova York, EUA. El seu signe del zodíac és Verge

amb qui es troba Mary Lambert

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Yelba Osorio. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat13 anys, 10 mesos--
total13 anys, 10 mesos--

Detalls

NomYelba
Segon nomZoe
Cognom de solteraOsorio
Nom complet al naixementYelba Zoe Osorio
Edat52 anys
Aniversari13 de setembre de 1968
Lloc de naixementNova York, Nova York, EUA
ConstruirPrim
Color d'ullsNegre
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola Secundària Stuyvesant
UniversitatUniversitat de Columbia a Nova York, A.R.T./MXAT Institute for Advanced Theater Training a la Universitat de Harvard
Text d’ocupacióActriu, escriptora, productora
OcupacióActriu
Més informació sobre Yelba Osorio Menys sobre Yelba Osorio

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1John LeguizamoCasat1993Novembre de 19963 anys
John Leguizamo #1

John Leguizamo

1993 - 1996

Yelba Osorio i John Leguizamo es van divorciar ...[veure parella] #1

John Leguizamo

1993 - 1996

Yelba Osorio i John Leguizamo van estar casats durant 2 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 1993 i es van casar el 27 d'agost de 1994. 2 anys després es van divorciar l'1 de novembre de 1996.



Relació 3 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Edatel 72%'> Compatibilitat el 63% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Yelba Osorio 52 VergeActriu
Nord-americà
John Leguizamo56 Cànceractor
Nord-americà

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Valentina 's Tango2007VickyPel·lícula
Calla i fes-me un petó!2004DebbyPel·lícula
Kingpin2003Carmalita PerezPrograma de televisió
Estrelles Frozen2003Dona Del RioPel·lícula
El rei Rikki2002Mare jovePel·lícula
Per a la gent2002Programa de televisió
Hustlas2002LizPel·lícula
Hollywood juliol2001carmelitaPrograma de televisió
La ment de l'home casat2001Programa de televisió
Carretera Dogz2000ChespiPel·lícula
Medicina forta2000Lisa BernsteinPrograma de televisió
En terreny comú1999Reporter de TVPrograma de televisió
Sense sortida1998Mercedes ColonPel·lícula
La plaga1997malàriaPel·lícula
Motí1997Iris (segment 'Caught in the Fever')TV Movie
Fired Up1997CambreraPrograma de televisió
Eslingues i fletxes1996KimPel·lícula
Moesha1996dolorsPrograma de televisió
Tracey assumeix ...1996SubdirectorPrograma de televisió
Casa de Buggin '1995Programa de televisió
Primer temps mort1995GinaPrograma de televisió
Herois locals1995DebbiePrograma de televisió
ÉS1994Maria EchevarriaPrograma de televisió
Camí de Carlito1993Blanc 's Girlfriend (as Yelba Matamoros)Pel·lícula
Diagnòstic Assassinat1993CaseyPrograma de televisió
Walker, Texas Ranger1993Darcy ReynoldsPrograma de televisió
Llei i ordre1990RosaPrograma de televisió
carrer sesam1969YelbaPrograma de televisió
El lament de GriotLupePel · lícula curta
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Shyloh Oostwald
Shyloh Oostwald
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shyloh Oostwald, xafarderies, fotos de Shyloh Oostwald, biografia, llista de xicots de Shyloh Oostwald 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shyloh Oostwald. Història de cites de Shyloh Oostwald, 2021, 2020, llista de relacions de Shyloh Oostwald.
Jacqueline Toboni
Jacqueline Toboni
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jacqueline Toboni, xafarderies, fotos de Jacqueline Toboni, biografia, llista de xicots de Jacqueline Toboni 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jacqueline Toboni. Història de cites de Jacqueline Toboni, 2021, 2020, llista de relacions de Jacqueline Toboni.
Jenni Ahola
Jenni Ahola
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jenni Ahola, xafarderies, fotos de Jenni Ahola, biografia, llista de nuvis de Jenni Ahola 2016. Història de la relació. Llista de relacions Jenni Ahola. Història de cites de Jenni Ahola, 2021, 2020, llista de relacions de Jenni Ahola.
Els millors jocs Command & Conquer
Els millors jocs Command & Conquer
Aquí teniu una llista dels millors jocs de Command & Conquer, classificats de millor a pitjor per milers de vots de jugadors. Si creieu que és el videojoc més divertit que hi ha ...
Devlin Elliott i Nathan Lane
Devlin Elliott i Nathan Lane
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Devlin Elliott i Nathan Lane. Obteniu més informació sobre ...
Les millors bandes i artistes celtes
Les millors bandes i artistes celtes
Tot i que hi ha un munt d’artistes celtes fantàstics, alguns són millors que d’altres. Aquesta llista està dirigida als aficionats a la música celta que ...
Agustina Agazzani
Agustina Agazzani
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Agustina Agazzani, xafarderies, fotos d'Agustina Agazzani, biografia, llista de nuvis d'Agustina Agazzani 2016. Història de la relació. Llista de relacions Agustina Agazzani. Història de cites d'Agustina Agazzani, 2021, 2020, llista de relacions d'Agustina Agazzani.