Principal Cites Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen II

Yahya Abdul-Mateen IIEdat de 34 anys Zodiac Càncer

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Yahya Abdul-Mateen II és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades de Yahya Abdul-Mateen II.



Sobre

Yahya Abdul-Mateen II és un actor nord-americà de 34 anys. Nascut el 15 de juliol de 1986 a Nova Orleans, Louisiana, Estats Units, és famós per Aquaman en una carrera que abasta el 2012 i l’actualitat. El seu signe del zodíac és el càncer.

Yahya Abdul-Mateen II és membre de les llistes següents: naixements de 1987, exalumnes de la Universitat de Califòrnia, Berkeley i naixements de 1986.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Yahya Abdul-Mateen II. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Detalls

NomYahya
Segon nomAbdul-Mateen
CognomJo
Nom complet al naixementYahya Abdul-Mateen II
Edat34 anys
Aniversari15 de juliol de 1986
Lloc de naixementNova Orleans, Louisiana, EUA
ConstruirAthletic
Color de cabellNegre
Signe del zodíacCàncer
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActor, productor
Ocupacióactor
Reclama famaAquaman
Any (s) actiu (s)2016-actualitat, 2012-actualitat

Yahya Abdul-Mateen II (nascut el 15 de juliol de 1986) és un arquitecte i actor nord-americà, més conegut per haver interpretat Cadillac a la sèrie de televisió The Get Down, que va protagonitzar les pel·lícules de 2017 Baywatch i The Greatest Showman i va interpretar el Black Manta. a la pel·lícula Aquaman i Cal Abar del DC Extended Universe 2018 de la sèrie de televisió HBO 2019 Watchmen.

Més informació sobre Yahya Abdul-Mateen II Menys sobre Yahya Abdul-Mateen II

Galeria de fotos

Yahya Abdul-Mateen II The Greatest Showman - Yahya Abdul-Mateen II The Greatest Showman (2017) The Greatest Showman (2017) Aquaman Aquaman Aquaman Aquaman Aquaman Aquaman Aquaman Aquaman

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Aquaman 22022Black Manta, David KanePel·lícula
Venedor de caramels2021Anthony McCoyPel·lícula
Matrix 42021Pel·lícula
Premis Globus d’Or 20212021AutopresentadorPrograma de televisió
El judici de Chicago 72020Bobby SealePel·lícula
Tot el dia i una nit2020Big StunnaPel·lícula
Els 72 premis Primetime Emmy2020Guanyador autònomPrograma de televisió
Nosaltres2019Russel Thomas, WeylandPel·lícula
Dolçor al ventre2019SantPel·lícula
Watchmen2019Cal AbarPrograma de televisió
Desus & Mer2019JoPrograma de televisió
Aquaman2018mantaPel·lícula
La desaparició de Sidney Hall2018DuanePel·lícula
Límits2018SergPel·lícula
Primer partit2018DarrelPel·lícula
El més gran espectacle2017W.D. WheelerPel·lícula
Baywatch2017Sargent. EllerbeePel·lícula
El conte de la serventa2017OmarPrograma de televisió
El programa IMDb2017AutoconvidatPrograma de televisió
El Baixar2016CadillacPrograma de televisió
The Late Late Show amb James Corden2015JoPrograma de televisió
The Late Show amb Stephen Colbert2015AutoconvidatPrograma de televisió
Primer pla amb el Hollywood Reporter2015JoPrograma de televisió
Late Night amb Seth Meyers2014AutoconvidatPrograma de televisió
Mirall negre2011KarlPrograma de televisió
Jimmy Kimmel en directe!2003JoPrograma de televisió
Última trucada amb Carson Daly2002JoPrograma de televisió
L’espectacle diari1996JoPrograma de televisió
Entreteniment aquesta nit1981JoPrograma de televisió
Bon dia Amèrica1975AutoconvidatPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jason O'Mara i Paige Turco
Jason O'Mara i Paige Turco
28 de maig de 2021 ... Jason O'Mara i Paige Turco fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Tatjana Blacher
Tatjana Blacher
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tatjana Blacher, xafarderies, fotos de Tatjana Blacher, biografia, llista de nuvis de Tatjana Blacher 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tatjana Blacher. Història de cites de Tatjana Blacher, 2021, 2020, llista de relacions de Tatjana Blacher.
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars en aquest moment
Els jocs de PC més populars del moment, classificats per fans de tot el món. Aquesta llista inclou jocs clàssics i nous, i inclou els jocs de PC més ben jugats.
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
Repartiment complet d’actors / actrius From Dusk Till Dawn
De la llista de repartiments de Dusk Till Dawn, ordenats alfabèticament amb fotos si estan disponibles. Aquesta llista d’actors de From Dusk Till Dawn inclou tots els From From Dusk Till Dawn ...
Barry Newman
Barry Newman
28 de maig de 2021 ... Notícies de Barry Newman, xafarderies, fotos de Barry Newman, biografia, llista de núvies de Barry Newman 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Barry Newman. Història de cites de Barry Newman, 2021, 2020, llista de relacions de Barry Newman.
Tom Keifer
Tom Keifer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tom Keifer, xafarderies, fotos de Tom Keifer, biografia, llista de núvies de Tom Keifer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tom Keifer. Història de cites de Tom Keifer, 2021, 2020, llista de relacions de Tom Keifer.
Sophie Vavasseur
Sophie Vavasseur
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sophie Vavasseur, xafarderies, fotos de Sophie Vavasseur, biografia, llista de nuvis de Sophie Vavasseur 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sophie Vavasseur. Història de cites de Sophie Vavasseur, 2021, 2020, llista de relacions de Sophie Vavasseur.