Principal Relacions Whitney Cummings

Whitney Cummings

Whitney Cummings SolterRang 590 116Edat 38 anys Zodíac Verge Relacions 3 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Whitney Cummings és actualment soltera.

Relacions

Whitney Cummings ha estat compromesa amb Miles Skinner(2018 - 2020).



Whitney Cummings ha tingut relacions amb Kerry Rhodes(2014)i Peter Berg(2012 - 2013).

Sobre

Whitney Cummings és un còmic nord-americà de 38 anys. Nascuda Whitney Ann Cummings el 4 de setembre de 1982 a Georgetown, Washington, D.C., Estats Units, és famosa per Chelsea Lately, Whitney. El seu signe del zodíac és Verge.

Whitney Cummings és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i productors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Whitney Cummings. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès12 anys--
Cites27 anys, 4 mesos4 anys, 4 mesos1 any, 4 mesos
total37 anys, 4 mesos3 anys, 6 mesos1 any, 4 mesos

Detalls

NomWhitney
Segon nomAnn
CognomCummings
Nom complet al naixementWhitney Ann Cummings
Edat38 anys
Aniversari4 de setembre de 1982
Lloc de naixementGeorgetown, Washington, D.C., Estats Units
Alçada5 '11' (180 cm)
Pes54 lliures (120 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsVerd
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola Episcopal de Sant Andreu, Potomac, MD (2000)
UniversitatEs va graduar Magna Cum Laude a la Universitat de Pennsilvània en tres anys a la Universitat de Carolina del Nord (transferrred)
Text d’ocupacióComediant, actriu, escriptora, productora, directora, podcaster
OcupacióComediant
Reclama famaChelsea Últimament, Whitney
Gènere musical (text)Comèdia d’observació, Comèdia d’insults, Comèdia blava
Any (s) actiu (s)2004 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Creative Artists Agency, Celebrity Talent International, A to Z Entertainment
Bust (polzades)32
Mida de la tassaA
Cintura (polzades)26
Malucs (polzades)33
Mida de la roba4
Mida de la sabata7
Llocs web oficialswww.nndb.com/people/309/000278472/, www.whitneycummings.com/, twitter.com/WhitneyCummings, www.nbc.com/whitney, instagram.com/whitneyacummings, http://www.whitneycummings.com, http://whitneycummings.com

Whitney Ann Cummings (nascuda el 4 de setembre de 1982) és una comediant, actriu, cineasta i podcaster nord-americana. Entre els seus crèdits s’inclouen un àlbum de comèdia, quatre promocions especials, tres Comedy Central Roasts i nombroses sèries de televisió en les quals ha ocupat diversos papers, inclosa productora, directora, showrunner i actriu.

Més informació sobre Whitney Cummings Menys sobre Whitney Cummings

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Miles SkinnerRelació201820202 anys
2Kerry RhodesRelació20142014-
1Peter BergRelacióJuny de 2012octubre 20131 any
#3

Miles Skinner

2018 - 2020

Miles Skinner i Whitney Cummings es van separar ...[veure parella] Kerry Rhodes #2

Kerry Rhodes

2014

Whitney Cummings i Kerry Rhodes estaven en un ...[veure parella] Peter Berg #1

Peter Berg

2012 - 2013

Whitney Cummings i Peter Berg es van separar a ...[veure parella] #3

Miles Skinner

2018 - 2020

Miles Skinner i Whitney Cummings es van comprometre el setembre del 2018, però després es van separar el 2020 després d’un any.



Relació 2 anys veure relació #2

Kerry Rhodes

2014

Whitney Cummings i Kerry Rhodes van tenir una relació entre el 2014 i el 2014.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat98%'> Compatibilitat el 58% veure relació #1

Peter Berg

2012 - 2013

Whitney Cummings i Peter Berg daten de juny de 2012 a octubre de 2013.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 18% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Whitney Cummings38 VergeComediant
Nord-americà
Miles Skinner-
Kerry Rhodes38 LeoFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Peter Berg57 peixactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood Whitney Cummings: vista després de sopar a Craig’s a West Hollywood

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
La llei d'obertura2020Pel·lícula
Inoblidable2017PeròPel·lícula
Estavellant2017Whitney CummingsPrograma de televisió
El cervell femení2017JuliaPel·lícula
Bajillion Dollar Propertie $2016Elizageth MurgheyPrograma de televisió
Molt2016AmandaTV Movie
El timbre de casament2015Holly MunkPel·lícula
El ridícul 62015SusannahPel·lícula
L’espectacle de Jim Gaffigan2015Whitney CummingsPrograma de televisió
Adam ho arruïna tot2015SamanthaPrograma de televisió
Inabastable2014CharlottePrograma de televisió
Maron2013Whitney CummingsPrograma de televisió
3, 2, 1 ... Frankie Go Boom2012ClaudiaPel·lícula
Adeptes al treball2011JulietaPrograma de televisió
Whitney2011WhitneyPrograma de televisió
Alcohòlics amb èxit2010Recepcionista de DenverPel · lícula curta
L'estació2009El meuTV Movie
A la fidelitat2009CindyPel · lícula curta
Parc Grizzly2008Reporter de notíciesPel·lícula
Fet d’Honor2008StephaniePel·lícula
El projecte Tony Rock2008Programa de televisió
Chick Comedy2008Comediant (2009)Programa de televisió
7-10 Dividir2007Whitney la CambreraPel·lícula
Digues que m’estimes2007LouisePrograma de televisió
Vine a la xarxa2007WhitneyPel · lícula curta
Enganxat2006VanessaPel · lícula curta
La vida és curta2006NataliePel · lícula curta
Què passa amb Brian2006SallyPrograma de televisió
Nois de foc2006Cues de cavall PiPel·lícula
EMR2004CyberBunnyLillyPel·lícula
House M.D.2004CourtneyPrograma de televisió
Punk'd2003Agent de campPrograma de televisió
Meitat i meitat2002donaPrograma de televisió
Turbo DatesSandyPrograma de televisió
Sense títol Whitney Cummings / Lee Daniels / Projecte AmazonHazel MillerTV Movie
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...