Principal Relacions Tyler Blackburn

Tyler Blackburn

Tyler BlackburnRang 999 -29Edat de 34 anys Zodiac lliura Relacions 2 en total

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Tyler Blackburn és possiblement solter.

Relacions

Tyler Blackburn ha tingut relacions amb Ashley Benson(2013 - 2016)i Heather Catania(2013).



amb qui està casat Lindsey Buckingham

Sobre

Tyler Blackburn és un actor nord-americà de 34 anys. Nascut Tyler Jordon Blackburn el 12 d'octubre de 1986 a Burbank, Califòrnia, EUA, és famós per Ian a Days of Our Lives, Caleb Rivers a Pretty Little Liars en una carrera que abasta el 2002 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.

Tyler Blackburn ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclosa Ashley Benson Boniques i petites mentideres (2010), Troian Bellisario a Boniques i petites mentideres (2010)i Janel Parrish a Boniques i petites mentideres (2010).

Tyler Blackburn és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Tyler Blackburn. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites23 anys, 6 mesos1 any, 9 mesos-
total23 anys, 6 mesos1 any, 9 mesos-

Detalls

NomTyler
Segon nomJordon
CognomCremat
Nom complet al naixementTyler Jordon Blackburn
Nom alternatiuTy, Tyler Jordon Blackburn, Tyler Blackburn
Edat34 anys
Aniversari12 d'octubre de 1986
Lloc de naixementBurbank, Califòrnia, EUA
Alçada5 '10½' (179 cm)
Pes71 lliures (156 lliures)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Característica distintivaUlls magnífics foscos, somriure sexy
Signe del zodíaclliura
Sexualitatbisexual
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActor, cantant
Ocupacióactor
Reclama famaIan a Days of Our Lives, Caleb Rivers a Pretty Little Liars
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat, 2002 – actualitat
Instrument (text)Veu, guitarra
Llocs web oficialsinstagram.com/tylerjblackburn, twitter.com/tylerjblackburn
MareKim Blackburn
GermàCarson Blackburn
AmicAshley Benson, Lucy Hale, Troian Bellisario, Shay Mitchell, Keegan Allen, Ian Harding, Janel Parrish, Drew Van Acker, Anabel Englund
Persones associadesAshley Benson
Pel·lícules preferidesLa llibreta
Programes de televisió preferitsPicat
Bandes favoritesLes claus negres
Menjars preferitsSushi
Accessoris preferitsCabell llarg

Tyler Jordon Blackburn (nascut el 12 d'octubre de 1986) és un actor, cantant i model nord-americà. És conegut sobretot per interpretar Caleb Rivers a l'èxit de la sèrie Freeform Pretty Little Liars i al seu derivat, Ravenswood. Actualment protagonitza Alex Manes a la sèrie The CW Roswell, Nou Mèxic (2019-actualitat).

Més informació sobre Tyler Blackburn Menys sobre Tyler Blackburn

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2Ashley BensonRelació R Abril de 2013octubre 20163 anys
1Heather CatàniaRelació R 20132013-
Ashley Benson #2rumor

Ashley Benson

2013 - 2016

Tyler Blackburn i Ashley Benson eren rumors ...[veure parella] Heather Catània #1rumor

Heather Catània

2013

Heather Catania i Tyler Blackburn estan separats ...[veure parella] #2

Ashley Benson

2013 - 2016 (Rumor)

Es rumora que Tyler Blackburn es va connectar amb Ashley Benson l’abril de 2013.



Relació 3 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 65% veure relació #1

Heather Catània

2013 (Remor)

Es rumoreja que Heather Catania es va connectar amb Tyler Blackburn el 2013.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Edat98%'> Compatibilitat 55% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Tyler Blackburn34 lliuraactor
Nord-americà
Ashley Benson31 SagitariActriu
Nord-americà
Heather Catània34 Aquaricàsting Director
Nord-americà

Galeria de fotos

Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010) Pretty Little Liars (2010)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Roswell, Nou Mèxic2019Alex ManesPrograma de televisió
Encapsulat: Sang a l’aigua2019Brad CavanaghTV Movie
Encantat2018ViralisPrograma de televisió
Tot el que necessites és amor?2016Ryan MorrisPel·lícula
Hola de nou2015JackPel·lícula
Ravenswood2013Rius CalebPrograma de televisió
Tu i jo2013El jove WilliamPel · lícula curta
Peach Pruna Pera2011Jesse PrattPel·lícula
Nou món valent2011John LitchfieldTV Movie
Wendy2011PerePrograma de televisió
Boniques i petites mentideres2010Rius CalebPrograma de televisió
Gegantí2010echoPrograma de televisió
El tutor de Tudor2010TobyPel · lícula curta
Rockville, CA.2009SpencerPrograma de televisió
Parent més proper2008Estudiant francèsPel·lícula
The Doers of Coming Deeds2006Solly KatzPel · lícula curta
Implacable2004NathanPrograma de televisió
Cas fred2003Foster, Jeff FeldmanPrograma de televisió
Dies de les nostres vides1965IanPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ashley Benson i Tyler BlackburnAshley Benson
    • Boniques i petites mentideres
      2010
    [veure coincidència]
  • Troian Bellisario i Tyler BlackburnTroian Bellisario
    • Boniques i petites mentideres
      2010
    [veure coincidència]
  • Tyler Blackburn i Janel ParrishJanel Parrish
    • Boniques i petites mentideres
      2010
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...