Principal Relacions Trisha Paytas

Trisha Paytas

Trisha Paytas CompromèsRang 552 -107Edat de 33 anys Zodiac Taure Relacions 11 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Trisha Paytas i Moses HacmonMoses Hacmon i Trisha Paytas es van comprometre el desembre de 2020. veure relació

Relacions

Trisha Paytas ha tingut relacions amb Jason Nash(2017 - 2019), Sean van der Wilt(2015 - 2016), Roger Bart(2013 - 2015)i Anthony Michael Hall(2008 - 2013).

Trisha Paytas ha tingut trobades amb Aaron Carter(2016), Nic Nemeth(2016), Crispin Glover(2013), Dale DaBone(2009), Phil Varone(2007)i David Lipper(2006 - 2007).



Sobre

Trisha Paytas és una actriu nord-americana de 33 anys. Nascuda Trisha Kay Paytas el 8 de maig de 1988 a Riverside, Califòrnia, EUA, és famosa per America's Got Talent, My Strange Addiction, Youtube Channel 'blndsundoll4mj. El seu signe del zodíac és Taure.

victoria justice reeve carney split

Trisha Paytas forma part de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors d'Illinois i participants en sèries de televisió de realitat nord-americana.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Trisha Paytas. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès11 any, 4 mesos--
Cites45 anys, 7 mesos2 anys, 7 mesos1 any
Trobada61 any2 mesos-
total115 anys, 7 mesos1 any, 1 mes1 any

Detalls

NomTrisha
Segon nomKay
CognomPaytas
Nom complet al naixementTrisha Kay Paytas
Nom alternatiuTrish, blndsundoll4mj
Edat33 anys
Aniversari8 de maig de 1988
Lloc de naixementRiverside, Califòrnia, EUA
Alçada5 '3' (160 cm)
Pes190 lliures (86 kg)
ConstrueixVoluptuós
Color d'ullsBlau
Color de cabellRossa tenyida
Característica distintivaCabells rossos platí, figura voluptuosa
Signe del zodíacTaure
Sexualitatbisexual
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu, model, Youtuber
OcupacióActriu
Reclama famaAmerica's Got Talent, My Strange Addiction, canal de YouTube 'blndsundoll4mj
Gènere musical (text)Pop, Pop Rock, Electropop, Dansa, Vlog, podcast, música
Any (s) actiu (s)2006 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficTrisha Paytas Music, independent
Actes associatsSean Van Der Wilt, informació de YouTube, Shane Dawson, Jason Nash, David Dobrik i The Vlog Squad, 100.000 subscriptors, 2012, 1, 000, 2014, h3h3
Llocs web oficialstwitter.com/trishapaytas, www.youtube.com/user/blndsundoll4mj, www.facebook.com/OfficialTrishaPaytas, instagram.com/trishapaytas, plus.google.com/100441680429892662688/about, https://youtube.com/user/ blndsundoll4mj, https://youtube.com/user/TrishasLife, http://onlytrish.com
PareFrank Paytas
MareLenna Paytas
GermàNick Paytas
GermanaKalli Metz (mitja germana)
Membre de la famíliaBrittany Paytas (cunyada)
AmicShane Dawson, Lisa Schwartz, Shanna Malcolm, Kat Sketch, Gigi Gorgeous, Drew Monson, Jason Horton, Nikki Limo, Steve Greene, Joey Graceffa, Daniel Christopher Preda, Channon Rose, Sean van der Wilt
Persones preferidesRick Moranis, Shane Dawson, Drew Monson
Llocs preferitsSugarfina, Sweet Lady Jane, Dave & Buster's
Menjars preferitsPastís, llaminadures, magdalenes, pizza de Domino
Colors preferitsRosa

Trisha Kay Paytas (nascuda el 8 de maig de 1988) és una personalitat dels mitjans de comunicació nord-americana, youtuber, model i cantant. Nascuda a Riverside, Califòrnia, Paytas es va criar a Illinois abans de traslladar-se a Los Angeles quan era adolescent. Després de mudar-se, es va convertir en una stripper i va començar a actuar de costat, principalment com a extra. Va aparèixer en diversos vídeos musicals per a artistes com Eminem, Amy Winehouse i The All-American Rejects. El 2006, Paytas va crear blndsundoll4mj, un canal de vlog de YouTube orientat a l’estil de vida, i el 2014 va crear un canal complementari, TrishasLife, més tard Trisha Paytas, que presentava vídeos de vlog més personals. Després de l'èxit de diversos vídeos virals, Paytas va obtenir un gran nombre de seguidors al seu canal principal. A maig de 2020, va acumular aproximadament 4,88 milions de subscriptors i aproximadament 1.700 milions de visualitzacions de per vida. Recentment, Paytas també s’ha popularitzat a l’aplicació de xarxes socials TikTok.

Més informació sobre Trisha Paytas Menys sobre Trisha Paytas

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
11Moses HacmonRelació2020present1 any
10Jason NashRelacióDesembre de 2017febrer 20191 any
9Aaron CarterTrobadamar 2016mar 2016-
8Nic NemethTrobada20162016-
7Sean van der WiltRelació3 de desembre de 201510 de desembre de 20161 any
6Crispin GloverTrobadaDesembre de 2013Desembre de 2013-
5Roger BartRelaciómar 2013octubre 20152 anys
4Dóna-li DaBoneTrobada20092009-
3Anthony Michael HallRelació2008Agost de 20135 anys
2Phil VaroneTrobada20072007-
1David LipperTrobada200620071 any
Moses Hacmon #11

Moses Hacmon

2020

Moses Hacmon i Trisha Paytas es van comprometre amb ...[veure parella] Jason Nash #10

Jason Nash

2017 - 2019

Trisha Paytas i Jason Nash es van separar el febrer ...[veure parella] Aaron Carter #9

Aaron Carter

2016

Trisha Paytas i Aaron Carter es van separar el 2 ...[veure parella] Nic Nemeth #8

Nic Nemeth

2016

Trisha Paytas i Nic Nemeth estan separades ...[veure parella] Sean van der Wilt #7

Sean van der Wilt

2015 - 2016

Trisha Paytas i Sean van der Wilt es van separar ...[veure parella] Crispin Glover #6

Crispin Glover

2013

Trisha Paytas i Crispin Glover estan separats ...[veure parella] Roger Bart #5

Roger Bart

2013 - 2015

Trisha Paytas i Roger Bart es van separar el 30 ...[veure parella] Dóna-li DaBone #4

Dóna-li DaBone

2009

Trisha Paytas i Dale DaBone estan separats ...[veure parella] Anthony Michael Hall #3

Anthony Michael Hall

2008 - 2013

Trisha Paytas i Anthony Michael Hall separen ...[veure parella] Phil Varone #2

Phil Varone

2007

Phil Varone i Trisha Paytas estan separats ...[veure parella] David Lipper #1

David Lipper

2006 - 2007

Trisha Paytas i David Lipper es van separar en 2 ...[veure parella] #11

Moses Hacmon

2020

Moses Hacmon i Trisha Paytas han estat compromesos durant dos mesos des que es van comprometre el desembre de 2020.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%'> Compatibilitat 15% veure relació #10

Jason Nash

2017 - 2019

Trisha Paytas i Jason Nash van ser de desembre de 2017 a febrer de 2019.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat13%'> Compatibilitat 27% veure relació #9

Aaron Carter

2016

Trisha Paytas i Aaron Carter van tenir una trobada el març del 2016.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat98%'> Compatibilitat el 58% veure relació #8

Nic Nemeth

2016

Trisha Paytas i Nic Nemeth van tenir una trobada el 2016.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació #7

Sean van der Wilt

2015 - 2016

Trisha Paytas i Sean van der Wilt van ser del 8 de gener al 10 de desembre de 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat69%'> Compatibilitat el 61% veure relació #6

Crispin Glover

2013

Trisha Paytas i Crispin Glover van tenir una trobada el desembre del 2013.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés40%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 39% veure relació #5

Roger Bart

2013 - 2015

Trisha Paytas i Roger Bart van del març del 2013 a l’octubre del 2015.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat el 54% veure relació #4

Dóna-li DaBone

2009

Trisha Paytas i Dale DaBone van tenir una trobada el 2009.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés100%Alçada91%Edat13%'> Compatibilitat el 61% veure relació #3

Anthony Michael Hall

2008 - 2013

Trisha Paytas i Anthony Michael Hall daten del 2008 a l’agost del 2013.

Valeria Golino Benicio de l'bou
Relació 5 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Alçada91%Edat1%'> Compatibilitat 53% veure relació #2

Phil Varone

2007

Phil Varone i Trisha Paytas van tenir una trobada el 2007.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 11% veure relació #1

David Lipper

2006 - 2007

Trisha Paytas i David Lipper van tenir una trobada el 2006.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 59% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Trisha Paytas33 TaureActriu
Nord-americà
Moses Hacmon- Escorpí
Jason Nash48 BessonsPersonalitat
Nord-americà
Aaron Carter33 SagitariCantant
Nord-americà
Nic Nemeth40 LeoLluita
Nord-americà
Sean van der Wilt41 AquariBallarina
Nord-americà
Crispin Glover57 Àriesactor
Nord-americà
Roger Bart58 lliuraactor
Nord-americà
Dóna-li DaBone49 ÀriesEstrella porno
Nord-americà
Anthony Michael Hall53 Àriesactor
Nord-americà
Phil Varone53 lliuraBaterista
Nord-americà
David Lipper47 Aquariactor
Canadenc
Més socis Menys socis

Galeria de fotos

Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas Trisha Paytas

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Reines de sang2019Marmee TrishPrograma de televisió
S’empitjora2016Pel · lícula curta
Vídeo viral 22015TrishaPel · lícula curta
Vlog de David2015Trisha PaytasPrograma de televisió
Vídeo viral2014Trisha PaytasPel · lícula curta
Aigua i energia2013StripperPel·lícula
Arbre genealògic2013Caràcter extremPrograma de televisió
Cop de Beverly Hills2013Buxom Blonde # 2TV Movie
Love Shack de Lola2013DeluxePel·lícula
Passeig de la vergonya2013SallyPrograma de televisió
Wanderlust2012La dona de Davidson (sense acreditar)Pel·lícula
Ocells divertits2012ExtraPel·lícula
Per aconseguir-ho2011Fantasy GirlPel·lícula
G.B.2011Rossa avorridaPel·lícula
Sexe, drogues i Randy Van Stone2011Sex Tape GirlPel·lícula
Més ràpid2010Stripper (sense acreditar)Pel·lícula
Conan2010FutbolistaPrograma de televisió
L’últim home2010TracyPrograma de televisió
Família moderna2009Noia de cirurgia plàsticaPrograma de televisió
Sí senyor2008Convention Goer (sense acreditar)Pel·lícula
Els metges2008Trisha PaytasPrograma de televisió
TV Shane Dawson2008StripperPrograma de televisió
Tim i Eric Awesome Show, gran treball!2007Cita d’EricPrograma de televisió
Mostra més Mostrar menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.