Principal Relacions Tracy Nelson

Tracy Nelson

Tracy Nelson SolterEdat 57 anys Zodíac Escorpí Relacions 3 en total Nens 2 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Actualment, Tracy Nelson està soltera.

Relacions

Tracy Nelson estava casada anteriorment amb William R. Moses(1987 - 1997).



mary j blige nou nòvio

Tracy Nelson ha tingut relacions amb Chris Clark(1999 - 2001)i James Intveld.

Sobre

Tracy Nelson és una actriu nord-americana de 57 anys. Nascuda Tracy Kristine Nelson el 25 d'octubre de 1963 a Santa Mònica, Califòrnia, EUA i educada a la Harvard-Westlake School de Los Angels (1981), és famosa per Square Pegs. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Tracy Nelson ha participat en 7 enfrontaments en pantalla, inclòs Charlie Schlatter Diagnòstic Assassinat (1993), John Schneider a Highway Heartbreaker (1992), Jon Caliri a Clavilles quadrades (1982), Linden Ashby a El rival (2006)i Markus Flanagan a Cap fill meu (1993).



grace jones marit atila altaunbay

Tracy Nelson és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Tracy Nelson. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat111 anys, 11 mesos--
Cites22 anys1 any-
total311 anys, 11 mesos4 anys, 7 mesos2 anys

Detalls

NomTracy
Segon nomKristine
Cognom de solteraNelson
Nom complet al naixementTracy Kristine Nelson
Nom alternatiuTracy Kristine Nelson, Tracy Nelson
Edat57 anys
Aniversari25 d'octubre de 1963
Lloc de naixementSanta Monica, Califòrnia, EUA
Alçada168 cm (5 '6')
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutThe Buckley School, Harvard-Westlake School a Los Angels (1981)
UniversitatBard College a l'estat de Nova York per a dansa i història europea
Text d’ocupacióActriu, escriptora
OcupacióActriu
Reclama famaClavilles quadrades
Any (s) actiu (s)1968 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Talent JKA
Aprovació de la marcaVa ser l’amfitrió del vídeo de Massatge de l’embaràs de wombsong
PareRicky Nelson
MareKristin Nelson
GermàMatthew Nelson, Gunnar Nelson, Sam Nelson
Membre de la famíliaMark Harmon: oncle, oncle de David Nelson, Kelly Harmon- tia, Tom Harmon - avi, Elise Knox- àvia, Ozzie Nelson- avi, Harriet Nelson- avi
AmicDrake Bell

Tracy Kristine Nelson (nascuda el 25 d'octubre de 1963) és una actriu, ballarina i escriptora nord-americana. D’una llarga línia d’animadors, és filla del músic Ricky Nelson i de l’actriu i pintora Kristin Nelson.



Més informació sobre Tracy Nelson Menys sobre Tracy Nelson

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Chris ClarkRelació199920012 anys
2William R. MosesCasat1986Desembre de 199711 anys
1James IntveldDesconegut -
#3

Chris Clark

1999 - 2001

Chris Clark i Tracy Nelson es van separar el 200 ...[veure parella] William R. Moses #2

William R. Moses

1986 - 1997

William R. Moses i Tracy Nelson es van divorciar ...[veure parella] James Intveld #1

James Intveld

James Intveld i Tracy Nelson estaven en una relació ...[veure parella] #3

Chris Clark

1999 - 2001

Chris Clark i Tracy Nelson van ser del 1999 al 2001.

madison pettis michael porter jr
Relació 2 anys Nens 1 nen veure relació #2

William R. Moses

1986 - 1997

William R. Moses i Tracy Nelson van estar casats durant 10 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el 1986 i es van casar el 25 de juliol de 1987. 10 anys després es van divorciar el 17 de desembre de 1997.

Relació 11 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 61% Nens 1 nen veure relació #1

James Intveld

James Intveld i Tracy Nelson van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Edatel 72%'> Compatibilitat 43% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Tracy Nelson57 EscorpíActriu
Nord-americà
Chris Clark- Músic
William R. Moses61 Escorpíactor
Nord-americà
James Intveld61 Escorpíactor
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Remington ElizabethDona11 d’agost de 199228 anys William R. Moses
EliesHome22 d’agost de 200119 anys Chris Clark

Galeria de fotos

Tracy Nelson La mainadera - Fran Drescher La mainadera - Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Sempre que sóc famós2019Theda BaraPel·lícula
La madrastra equivocada2019Dr. HarrisTV Movie
Casament de Nadal2019Senyora RussellTV Movie
L’amic incorrecte2018La senyora NelsonPel·lícula
Pel·lícula familiar sense títol2016Senyora PritchettPel·lícula
L’atzar d’Emma2016Director MathesonPel·lícula
El nen equivocat2016JoyceTV Movie
L’última nota2016SisPel·lícula
Una obsessió fatal2015Christie RyanPel·lícula
L’11è2015CynthiaPel·lícula
El meu germanastre és un vampir!?!2013DenisePel·lícula
Oposicions polars2008JennaTV Movie
Un avi per Nadal2007Marie O'RileyTV Movie
El rival2006Alice MillerTV Movie
Miracle a Sage Creek2005AdriannePel·lícula
A Killer Upstairs2005Sandra NowlinTV Movie
El seu cònjuge perfecte2004Lisa DorianTV Movie
Sort muda2003Kelly JordanPel·lícula
Abelles assassines!2002Audrey HarrisTV Movie
Encara dempeus2002Elise LarkinPrograma de televisió
Ullals2001Parcs AliatsPel·lícula
Inici de la història de terror2000Linda ParkinsonPel·lícula
La mainadera perfecta2000Andrea McBride, Nikki HarcourtPel·lícula
L’inquilí perfecte2000RaquelPel·lícula
La parada d'autobús2000Pel · lícula curta
La promesa1999Lisa MilesTV Movie
La trucada nocturna1998Beth NeedhamPel·lícula
Will & Grace1998AlisonPrograma de televisió
Tocat pel mal1997Clara DevlinTV Movie
Per l’esperança1996Annie AltmanTV Movie
7è Cel1996PaulinePrograma de televisió
Ray Alexander: un menú per l'assassinat1995Donna CollaTV Movie
Llei de Burke1994Eve BakerPrograma de televisió
Tocat per un àngel1994Lisa MagdalenoPrograma de televisió
Ray Alexander: un gust per la justícia1994Donna CollaTV Movie
Cap fill meu1993TammyTV Movie
Una Lliga pròpia1993Evelyn GardnerPrograma de televisió
Diagnòstic Assassinat1993Kristie LoftonPrograma de televisió
Snowy River: La saga McGregor1993Ruth WhitneyPrograma de televisió
La mainadera1993Mary RuthPrograma de televisió
Perry Mason: el cas del Romeu temerari1992Charley AdamsTV Movie
Melrose Place1992Meredith ParkerPrograma de televisió
Highway Heartbreaker1992AnnieTV Movie
Misteris del pare Dowling1989Mary Catherine Ignatius, la germana Stephanie 'Steve' Oskowski, la germana Steve OskowskiPrograma de televisió
Seinfeld1989JanetPrograma de televisió
Murphy Brown1988LisaPrograma de televisió
Confessió fatal: un misteri del pare Dowling1987La germana Stephanie 'Steve' OskowskiTV Movie
Si és dimarts, encara deu ser Bèlgica1987Randi WainwrightTV Movie
Aquesta nit és la nit1987Jamie DaviesTV Movie
Inici1987Susan CostiganTV Movie
A baix i a fora a Beverly Hills1986Jenny WhitemanPel·lícula
El secret de Kate1986Pedaç ReedTV Movie
Els plaers1986Annie BentonTV Movie
Matlock1986Jessie MorganPrograma de televisió
Fàbrica de Comèdia1985MichellePrograma de televisió
Els amants de la Maria1984JoaniePel·lícula
Especial CBS Schoolbreak1984LoriPrograma de televisió
Purpurina1984Angela TiminiPrograma de televisió
hotel1983Isabel DarbyPrograma de televisió
Els llaços familiars1982Deena, Deena MarxPrograma de televisió
Clavilles quadrades1982Jennifer DiNuccioPrograma de televisió
Sant en un altre lloc1982Jennifer MilbournePrograma de televisió
El vaixell de l’amor1977SandyPrograma de televisió
El vostre, el meu i el nostre1968Germaine BeardsleyPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Tracy Nelson i Charlie SchlatterCharlie Schlatter
    • Diagnòstic Assassinat
      1993
    [veure coincidència]
  • John Schneider
    • Highway Heartbreaker
      1992
    [veure coincidència]
  • Tracy Nelson i Jon CaliriJon Caliri
    • Clavilles quadrades
      1982
    [veure coincidència]
  • Tracy Nelson i Linden AshbyLinden Ashby
    • El rival
      2006
    [veure coincidència]
  • Tracy Nelson i Markus FlanaganMarkus Flanagan
    • Cap fill meu
      1993
    [veure coincidència]
  • Tracy Nelson i Michael J. FoxMichael J. Fox
    • Els llaços familiars
      1982
    [veure coincidència]
  • Michael Riley
    • El seu cònjuge perfecte
      2004
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Genevieve Hegney
Genevieve Hegney
28 de maig de 2021 ... Notícies de Genevieve Hegney, xafarderies, fotos de Genevieve Hegney, biografia, llista de xicots de Genevieve Hegney 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Genevieve Hegney. Història de cites de Genevieve Hegney, 2021, 2020, llista de relacions de Genevieve Hegney.
Elly Koot
Elly Koot
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Elly Koot, xafarderies, fotos d'Elly Koot, biografia, llista de núvies d'Elly Koot 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Elly Koot. Historial de cites d'Elly Koot, 2021, 2020, llista de relacions d'Elly Koot.
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne
Tatuatges de Lil Wayne valorats pels fans de la sexy estrella i el body art. Lil Wayne és un artista i productor de hip hop que va publicar la seva llista de vendes de platí.
Draghixa
Draghixa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Draghixa, xafarderies, fotos de Draghixa, biografia, llista de xicots de Draghixa 2016. Història de la relació. Llista de relacions Draghixa. Història de cites de Draghixa, 2021, 2020, llista de relacions de Draghixa.
Ethan Cutkosky
Ethan Cutkosky
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Ethan Cutkosky, xafarderies, fotos d'Ethan Cutkosky, biografia, llista de núvies d'Ethan Cutkosky 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Ethan Cutkosky. Història de cites d'Ethan Cutkosky, 2021, 2020, llista de relacions d'Ethan Cutkosky.
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Els millors ídols kpop de la Xina, classificats
Aquests són els millors ídols kpop de la Xina ara mateix, alineats per fans de tot arreu. Sense ex-artistes de K-pop com Kris Wu, Victoria i Cao Lu, això és ...
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Els millors àlbums d’Opeth de tots els temps
Opeth és conegut per molts com una de les millors bandes de metall progressiu. Llista dels millors àlbums d’Opeth, incloses les imatges d’art de l’àlbum si estan disponibles. Aquests ...