Principal Relacions Tessa Thompson

Tessa Thompson

Tessa Thompson CitesRang 120 642Edat 37 anys Zodíac lliura Relacions 3 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Tessa Thompson i campiona de LightspeedLightspeed Champion surt amb Tessa Thompson veure relació

Relacions

Tessa Thompson ha tingut relacions amb Janelle Monáe(2018)i Ben Crowley.

Sobre

Tessa Thompson és una actriu nord-americana de 37 anys. Nascuda Tessa Lynn Thompson el 3 d'octubre de 1983 a Los Angeles, Califòrnia, EUA, és famosa per Jackie a Veronica Mars en una carrera que abasta el 2002 i l'actualitat. El seu signe del zodíac és Lliura.



Tessa Thompson ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclòs Michael B. Jordan Credo II (2018), Alexander Skarsgård a Guerra contra tothom (2017), Percy Daggs III a Veronica Mars (2004)i Samantha Streets a Cas fred (2003).

Tessa Thompson és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Tessa Thompson. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites33 anys, 1 mes1 any, 10 mesos2 anys, 4 mesos
total33 anys, 1 mes1 any, 10 mesos2 anys, 4 mesos

Detalls

NomTessa
Segon nomLynn
CognomThompson
Nom complet al naixementTessa Lynn Thompson
Nom alternatiuTessa Thompson, Tessa Lynn Thompson, Tessa Lynne Thompson
Edat37 anys
Aniversari3 d'octubre de 1983
Lloc de naixementLos Angeles, Califòrnia, USA
Alçada163 cm (5 '4')
Pes55 lliures (121 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaPèl llarg i negre
Signe del zodíaclliura
Sexualitatbisexual
Religiócristià
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola Santa Monica
UniversitatCol·legi Santa Mònica
Text d’ocupacióActriu, cantautora
OcupacióActriu
Reclama famaJackie a Veronica Mars
Gènere musical (text)Electro, Ànima
Any (s) actiu (s)2005 – actualitat, 2002 – actualitat
Instrument (text)Veus
Segell discogràficSense signar
Talent Agency (per exemple, Modelització)Greene & Associates Talent Agency
Aprovació de la marcaEUA mòbil (comercial) (2006)
Bust (polzades)34
Cintura (polzades)27
Malucs (polzades)35
Mida de la roba8
Mida de la sabata7.5
Llocs web oficialstwitter.com/tthompsonyes, www.facebook.com/caughtaghost, instagram.com/spankuuuverymuch
PareMarc Anthony Thompson (cantautor)
Membre de la famíliaBobby Ramos (avi) (actor / músic)
Persones preferidesPríncep
Llibres preferitsEl meu amic brillant d’Elena Ferrante

Tessa Lynne Thompson (nascuda el 3 d'octubre de 1983) és una actriu i cantant nord-americana. El seu paper destacat va ser a la pel·lícula independent de Missinaip Damned (2009) de Tina Mabry. Va obtenir més reconeixement per la seva participació en l'activista pels drets civils Diane Nash en el drama històric Selma (2014), cantant del drama esportiu Creed (2015) i la seva seqüela Creed II (2018) i Valkyrie en les pel·lícules de superherois del Marvel Cinematic Univers, començant per Thor: Ragnarok (2017). També ha aparegut a les pel·lícules For Colored Girls (2010), Annihilation (2018), Sorry to Bother You (2018) i Men in Black: International (2019).

Més informació sobre Tessa Thompson Menys sobre Tessa Thompson

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Campió de LightspeedRelacióGener de 2019present2 anys
2Janelle MonáeDesconegut R Abril de 2018Abril de 2018-
1Ben CrowleyRelació -
Campió de Lightspeed #3

Campió de Lightspeed

2019

Lightspeed Champion surt amb Tessa Thompson ...[veure parella] Janelle Monáe #2rumor

Janelle Monáe

2018

Es rumoreja que Janelle Monáe i Tessa Thompson ...[veure parella] Ben Crowley #1

Ben Crowley

Ben Crowley i Tessa Thompson estan separats ...[veure parella] #3

Campió de Lightspeed

2019

Lightspeed Champion i Tessa Thompson han sortit des del gener del 2019.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés60%Edat52%'> Compatibilitat 33% veure relació #2

Janelle Monáe

2018 (Remor)

Es rumoreja que Janelle Monáe es va connectar amb Tessa Thompson l’abril de 2018.



MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés60%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 75% veure relació #1

Ben Crowley

Ben Crowley i Tessa Thompson van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Edat84%'> Compatibilitat el 31% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Tessa Thompson37 lliuraActriu
Nord-americà
Campió de Lightspeed35 CapricornMúsic
Britànic
Janelle Monáe35 SagitariCantant
Nord-americà
Ben Crowley41 peixactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney Tessa Thompson - Compres candids a Sydney

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Thor: Amor i tro2022ValquíriaPel·lícula
Creieu III2022BiancaPel·lícula
Ballesta2021Pel·lícula
L’amor de Sylvie2020Sylvie ParkerPel·lícula
El joc de l’esquerra dreta2020AlíciaPrograma de televisió
James i el préssec gegant amb Taika i els seus amics2020Tia Esponja, Cuc de terra, AranyaPrograma de televisió
Homes de negre: internacional2019Agent MPel·lícula
Avengers: Endgame2019ValquíriaPel·lícula
La dama i el vagabund2019Lady (veu)Pel·lícula
Passant2019IrenePel·lícula
Entre dues falgueres: la pel·lícula2019Tessa ThompsonPel·lícula
Tuca & Bertie2019SophiePrograma de televisió
Brave Girl Rising2019Nasro (veu)Pel · lícula curta
Aniquilació2018Josie RadekPel·lícula
Furlough2018Nicole StevensPel·lícula
Perdó per molestar-te2018DetroitPel·lícula
Little Woods2018OlliePel·lícula
Credo II2018BiancaPel·lícula
Janelle Monáe: Dirty Computer2018ZenPel·lícula
Thor: Ragnarok2017ValquíriaPel·lícula
Guerra contra tothom2017Jackie HollisPel·lícula
Benvolguts blancs2017Rikki CarterPrograma de televisió
Westworld2016Charlotte HalePrograma de televisió
Creieu2015BiancaPel·lícula
Selma2014Diane NashPel·lícula
Grantham i Rose2014WallisPel·lícula
Benvolguts blancs2014Samantha WhitePel·lícula
BoJack Horseman2014TaneishaPrograma de televisió
Punts d’origen2014RomaníPel · lícula curta
Història borratxo2013Eartha KittPrograma de televisió
Coure2012Sara FreemanPrograma de televisió
666 Park Avenue2012Laurel Harris, Sasha DoranPrograma de televisió
Assassinat al pis 13è2012Nia PalmerPel·lícula
The Prop Is the Girl2012BritànicPel·lícula
Fora del mapa2011SydneyPrograma de televisió
Dakota del Sud2011ChrisPel·lícula
Portlandia2011BaileyPrograma de televisió
Projecte Inner Auto Movie2011MaggiePel·lícula
Rizzoli & Isles2010L’agent de l’FBI Anna FarrellPrograma de televisió
Per a noies de colors2010Nyla, porpraPel·lícula
Detroit 1-8-72010Lauren WashingtonPrograma de televisió
Betwixt2010JennyTV Movie
Cadàver exquisit2010LizPel·lícula
Home negre quotidià2010ClairePel·lícula
Blue Belle2010BlauPrograma de televisió
Mississippi Damned2009Kari PetersonPel·lícula
mental2009Lainey JeffersonPrograma de televisió
Marbres vermells i blaus2009BeccaPel·lícula
Tres rius2009Penèlope KirkellPrograma de televisió
Fes que passi2008DiesPel·lícula
Perifèria2008CaitlinPel·lícula
El contracte humà2008CambreraPel·lícula
Palmeres amagades2007Nikki BarnesPrograma de televisió
La vida2007LizaPrograma de televisió
Pràctica privada2007Zoe SalterPrograma de televisió
Quan un estrany truca2006EscarlataPel·lícula
La iniciació de Sarah2006EsmeTV Movie
Herois2006Rebecca TaylorPrograma de televisió
Grey's Anatomy2005Camille TravisPrograma de televisió
Veronica Mars2004Jackie CookPrograma de televisió
Aquí ve el doctor Tran2003Pel · lícula curta
Cas fred2003Wilhemina 'Billie' DoucettePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Michael B. Jordan i Tessa ThompsonMichael B. Jordan
    • Creieu
      2015
    [+1 més]
  • Tessa Thompson i Alexander SkarsgårdAlexander Skarsgard
    • Guerra contra tothom
      2017
    [veure coincidència]
  • Tessa Thompson i Percy Daggs IIIPercy Daggs III
    • Veronica Mars
      2004
    [veure coincidència]
  • Carrers Samantha
    • Cas fred
      2003
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.