Principal Cites Terrence 'T.C.' Carson

Terrence 'T.C.' Carson

TerrènciaEdat 62 anys Zodíac Escorpí

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Terrence 'T.C.' Carson és possiblement solter.

Relacions

No tenim registres de relacions passades per a Terrence 'T.C.' Carson.



amb qui surt ara kaley cuoco

Sobre

Terrence 'T.C.' Carson és un actor nord-americà de 62 anys. Nascut Terrence Connor Carson el 19 de novembre de 1958 a Chicago, Illinois, EUA, és famós per Viure solter en una carrera que abasta 1993 –actualitat i 1989–. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Terrence 'T.C.' Carson ha participat en dos enfrontaments en pantalla, inclosa Lisa Arrindell Livin 'Large! (1991)i Cree Summer in Viure soltera (1993).

Terrence 'T.C.' Carson és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de televisió nord-americans i actors de veu nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Terrence 'T.C.' Carson! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

amb qui surt Daniel Radcliffe

Detalls

NomTerrència
Segon nomConnor
CognomCarson
Nom complet al naixementTerrence Connor Carson
Nom alternatiuTerrence T.C. Carson, Terrence 'T.C.' Carson, Terrence Carson, T.C. Carson, T. C. Carson
Edat62 anys
Aniversari19 de novembre de 1958
Lloc de naixementChicago, Illinois, EUA
ConstruirMitjana
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacEscorpí
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActor, cantant, actor de veu
Ocupacióactor
Reclama famaViure soltera
Any (s) actiu (s)1993 - actualitat, 1993 – actualitat, 1989 – actualitat
Llocs web oficialshttp://tccarson.com/, http://www.tccarson.com

Terrence Connor Carson (nascut el 19 de novembre de 1958) és un cantant nord-americà i actor d'escena, veu i televisió. És conegut sobretot per interpretar a Kyle Barker a la sitcom FOX Living Single i expressar Mace Windu a Star Wars: The Clone Wars. També és conegut pel seu paper de veu de llarga durada com Kratos a la sèrie de videojocs God of War des del 2005 fins al 2013.

Més informació sobre Terrence 'T.C.' Carson Menys sobre Terrence 'T.C.' Carson

Galeria de fotos

Terrence 'T.C.' Carson Terrence 'T.C.' Carson Terrence 'T.C.' Carson Terrence 'T.C.' Carson Terrence 'T.C.' Carson Terrence 'T.C.' Carson Terrence Carson Terrence Carson Terrence Carson Terrence Carson Terrence Carson Terrence Carson

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Liam White: La vida oblidable de Liam White2021Liam Sr.Pel·lícula
La mirada2021Pel · lícula curta
The Gaze: No Homo2020Buddy Dupois, parePrograma de televisió
Última trucada2019Arthur PaynePrograma de televisió
L’oncle Drew2018Client (com a TC Carson)Pel·lícula
Monedes per Nadal2018HankTV Movie
Maons2018Dr. Robert WeldonPel·lícula
El Quad2017Programa de televisió
Llamp Negre2017EldridgePrograma de televisió
Fulla verda2016ReggiePrograma de televisió
Estrella2016Jeff MorganPrograma de televisió
Stan contra el mal2016Dr. EdmondsPrograma de televisió
Com Superman va derrotar el KKK2015NarradorTV Movie
Klatch de cafè2015JonathanPel·lícula
Mal jutge2014El jutge Marcus PittPrograma de televisió
Entremaliat i agradable2014Morris (com a T.C. Carson)TV Movie
Marcat2013IssacTV Movie
Nashville2012AntonPrograma de televisió
Temps en familia2012FranciscoPrograma de televisió
Individual a l’ATL2011Oficinista (com a Terrance Carson)Pel·lícula
La vida i els temps de Tim2008Músic de jazzPrograma de televisió
Star Wars: The Clone Wars2008Membre del Consell, Cultista, Mace WinduPrograma de televisió
El mentalista2008Joe ReyesPrograma de televisió
Què és l’amor2007KwamePel·lícula
En conflicte amb Kismet2007DoctorPel · lícula curta
Afro Samurai2007Germà # 4, Sword Master, SwordmasterPrograma de televisió
Polly i Marie2007BartoloméTV Movie
Destinació final 22003Eugene Dix (com a T.C. Carson)Pel·lícula
Una història de detectius2003Clarence (versió anglesa, veu, com T. C. Carson)Pel · lícula curta
Star Wars: Clone Wars2003General Or Dassyne, Mace Windu, Saesee TinPrograma de televisió
Meitat i meitat2002Kyle BarkerPrograma de televisió
Proximitat2001Yaskin (com a T. C. Carson)Pel·lícula
U-5712000Eddie (com a T.C. Carson)Pel·lícula
Perdut a Oz2000Vance McCarverTV Movie
Clifford, el gran gos vermell2000Cap de Bombers Campbell, Samuel, VarisPrograma de televisió
Nature Boy2000Nat King Cole (com a T.C. Carson)TV Movie
El seu amant casat1999El. RawlinsPel·lícula
Relaxa't ... És només sexe1998Buzz Wagner (com a T.C. Carson)Pel·lícula
Relacionat amb les colles1997Manny LandrewPel·lícula
Feliç per sempre: contes de fades per a cada nen1995ArbrePrograma de televisió
La vida amb Louie1995Gus, Sr. Jensen, Norton JensenPrograma de televisió
L’aranya Itsy Bitsy1994Programa de televisió
Key West1993Abednego 'JoJo' Nabuli, Abednigo 'JoJo' NabuliPrograma de televisió
Viure soltera1993Kyle BarkerPrograma de televisió
Livin 'Large!1991Dexter JacksonPel·lícula
Rugrats1990Oficial DanPrograma de televisió
Un coratge de la mare: la història de Mary Thomas1989TV Movie
HuntherEl jutge RobertsPel·lícula
Free to FallEl dubtePel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Lisa Arrindell
    • Livin 'Large!
      1991
    [veure coincidència]
  • creu Summer
    • Viure soltera
      1993
    [veure coincidència]

Articles D'Interès