Principal Relacions Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift Llarg terminiRang 10 0Edat de 31 anys Zodiac Sagitari Relacions 10 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Taylor Swift i Joe AlwynJoe Alwyn i Taylor Swift mantenen una relació a llarg termini des del 28 de setembre de 2016. veure relació

Relacions

Taylor Swift ha tingut relacions amb Tom Hiddleston(2016), Calvin Harris(2015 - 2016), Harry Styles(2012 - 2013), Conor Kennedy(2012), Jake Gyllenhaal(2010 - 2011), John Mayer(2009 - 2010), Taylor Lautner(2009), Joe Jonas(2008)i Daniel Sharman(0001).

qui és una cita amb la paret de Travis

Sobre

Taylor Swift és una cantant nord-americana de 31 anys. Nascuda Taylor Alison Swift el 13 de desembre de 1989 a West Reading, Pennsilvània, EUA, és famosa per Tim McGraw, Teardrops On My Guitar, en una carrera que abasta el 2006 –actual i el 2003–. El seu signe del zodíac és Sagitari.



Taylor Swift ha participat en 15 enfrontaments en pantalla, inclòs Justin Gaston Taylor Swift: història d’amor (2008), Taylor Lautner a dia de Sant Valentí (2010), Clayton Collins a Taylor Swift: Tim McGraw (2006), Dianna Agron a Com vaig conèixer a la teva mare (2005)i Justin Sandy a Taylor Swift: Picture to Burn (2008).

Taylor Swift és membre de les llistes següents: guanyadors del premi Emmy, actors de cinema nord-americans i cantants nord-americanes.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Taylor Swift. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites102021 anys, 8 mesos202 anys, 12 mesos2 mesos, 1 dia
total102021 anys, 8 mesos202 anys, 12 mesos2 mesos, 1 dia

Detalls

NomTaylor
Segon nomAlison
CognomRàpid
Nom complet al naixementTaylor Alison Swift
Nom alternatiuTay, T-Swizzle, Tay-Tay, Taylor Alison Swift, Taylor Swift, Nils Sjöberg
Edat31 anys
Aniversari13 de desembre de 1989
Lloc de naixementWest Reading, Pennsilvània, EUA
Alçada5 '10' (178 cm)
Pes119 lliures (54 kg)
ConstrueixPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Característica distintivaCabells rossos, llavis vermells
Signe del zodíacSagitari
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola secundària Hendersonville
Text d’ocupacióCantautor, productor discogràfic, guitarrista, actriu
OcupacióCantant
Reclama famaTim McGraw, Teardrops On My Guitar
Gènere musical (text)Pop, Country, Country (principis), Rock, Pop Rock, Country Pop, Synth-Pop, folk, indie, alternatiu
Gènere musicalPaís
Any (s) actiu (s)2004 – actualitat, 2006 – actualitat, 2003 – actualitat
Estil musicalCountry contemporani, Country-Pop
Music MoodSeriós, sentimental, càlid, exuberant, reflexiu, suau, dolç, juganer, amable / amb bon caràcter, angoixat
InstrumentGuitarra, veu
Instrument (text)Veu, guitarra, banjo, piano, ukelele, bateria
Segell discogràficBig Machine, RCA, Republic, UMG, Taylor Swift Productions, Inc., Taylor Swift Productions
Actes associatsTim McGraw, Ed Sheeran, Jack Antonoff, Aaron Dessner, Liz Rose, Bon Iver
Aprovació de la marcaVerizon Wireless ’Mobile Music Campaign (2007), (2010) Anuncis de televisió: càmera digital Panorama de Sony
Bust (polzades)34
Mida de la tassaA
Cintura (polzades)24
Malucs (polzades)33
Llocs web oficialshttp://taylorswift.com, twitter.com/taylorswift13, www.instagram.com/taylorswift, dmoztools.net/Arts/Music/Styles/C/Country/Bands_and_Artists/S/Swift%2C_Taylor/, www.allmovie.com / artist / taylor-swift-p612488, https://www.taylorswift.com/, www.taylorswift.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/taylor_swift
PareScott Swift
MareAndrea Finlay Swift
GermàAustin Swift
AmicJaime King, Selena Gomez, Este Haim, Gigi Hadid, Lorde, Karlie Kloss, Ed Sheeran, Cara Delevingne, Sam Smith, Emma Stone, Lena Dunham, Hailee Steinfeld, Lily Aldridge, Martha Hunt, Ellie Goulding, Danielle Haim, Alana Haim, Nick Jonas, Serayah, Justin Timberlake, Bailee Madison, Hayley Williams, Ariana Grande, Ruby Rose, Blake Lively, Uzo Aduba, Dakota Johnson, Suki Waterhouse, Ryan Reynolds
Persones associadesScott Borchetta (president de l’etiqueta), Tree Paine (publicista)
Animals domèsticsMeredith Gray (gat femení), Olivia Benson (gat femení), Benjamin Button (gat masculí)
Pel·lícules preferidesLove Actually [2003]
Programes de televisió preferitsGrey's Anatomy [2005], Law & Order: Special Victims Unit [1999], Friends [1994], Orange Is The New Black [2013], CSI: Crime Scene Investigation [2000]
Cançons preferidesEl que et fa bell ': una direcció
Llocs preferitsNova York, Nashville, Los Angeles
Colors preferitsxarxa

Taylor Alison Swift (13 de desembre de 1989) és una cantautora nord-americana. El seu lirisme narratiu, que sovint s’inspira en la seva vida personal, ha rebut una àmplia lloança crítica i cobertura mediàtica.

Més informació sobre Taylor Swift Menys sobre Taylor Swift

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
10Joe AlwynRelacióSet 2016Set 2016-
9Tom HiddlestonRelacióJuny de 2016Agost 20162 mesos
8Calvin HarrisRelaciómar 2015Maig de 20161 any
7Harry StylesRelacióSet 2012Gener de 20134 mesos
6Conor KennedyRelaciójuliol 2012Set 20122 mesos
5Jake GyllenhaalRelacióMaig de 2010mar 201110 mesos
4John MayerRelacióDesembre de 2009mar 20103 mesos
3Taylor LautnerRelacióset 2009Desembre de 20093 mesos
2Joe JonasRelacióJuny de 2008octubre 20084 mesos
1Daniel SharmanDesconegut R 00010001-
Joe Alwyn #10

Joe Alwyn

2016

Joe Alwyn i Taylor Swift han estat en un ...[veure parella] Tom Hiddleston #9

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston i Taylor Swift es van separar a ...[veure parella] Calvin Harris #8

Calvin Harris

2015 - 2016

Taylor Swift i Calvin Harris es van separar a M ...[veure parella] Harry Styles #7

Harry Styles

2012 - 2013

Harry Styles i Taylor Swift es van separar a Ja ...[veure parella] Conor Kennedy #6

Conor Kennedy

2012

Conor Kennedy i Taylor Swift es van separar a S ...[veure parella] Jake Gyllenhaal #5

Jake Gyllenhaal

2010 - 2011

Taylor Swift i Jake Gyllenhaal es van separar a ...[veure parella] John Mayer #4

John Mayer

2009 - 2010

Taylor Swift i John Mayer es van separar el març ...[veure parella] Taylor Lautner #3

Taylor Lautner

2009

Taylor Swift i Taylor Lautner es van separar a ...[veure parella] Joe Jonas #2

Joe Jonas

2008

Taylor Swift i Joe Jonas es van separar el 2 d'octubre ...[veure parella] Daniel Sharman #1rumor

Daniel Sharman

0001

Es rumoreja que Daniel Sharman i Taylor Swift ...[veure parella] #10

Joe Alwyn

2016

Joe Alwyn i Taylor Swift van tenir una relació del setembre del 2016 al setembre del 2016.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 32% veure relació #9

Tom Hiddleston

2016

Tom Hiddleston i Taylor Swift van ser de juny a agost de 2016.



Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 81% veure relació #8

Calvin Harris

2015 - 2016

Taylor Swift i Calvin Harris van ser del 6 de març del 2015 al maig del 2016.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat 51% veure relació #7

Harry Styles

2012 - 2013

Harry Styles i Taylor Swift van ser del setembre del 2012 al gener del 2013.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 52% veure relació #6

Conor Kennedy

2012

Conor Kennedy i Taylor Swift van ser de juliol a setembre de 2012.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 47% veure relació #5

Jake Gyllenhaal

2010 - 2011

Taylor Swift i Jake Gyllenhaal van ser de maig de 2010 a març de 2011.

Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 66% veure relació #4

John Mayer

2009 - 2010

Taylor Swift i John Mayer van ser del desembre del 2009 al març del 2010.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #3

Taylor Lautner

2009

Taylor Swift i Taylor Lautner van ser de setembre a desembre de 2009.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada37%Edat52%'> Compatibilitat 57% veure relació #2

Joe Jonas

2008

Taylor Swift i Joe Jonas van ser de juny a octubre de 2008.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés1%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat el 54% veure relació #1

Daniel Sharman

0001 (Remor)

Es rumoreja que Daniel Sharman es va connectar amb Taylor Swift el 0001.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat84%'> Compatibilitat 45% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Taylor Swift31 SagitariCantant
Nord-americà
Joe Alwyn30 peixactor
Anglès
Tom Hiddleston40 Aquariactor
Anglès
Calvin Harris37 CapricornMúsic electrònic
Escocès
Harry Styles27 AquariCantant
Britànic
Conor Kennedy26 LeoSocialitat
Nord-americà
Jake Gyllenhaal40 Sagitariactor
Nord-americà
John Mayer43 lliuraMúsic
Nord-americà
Taylor Lautner29 Aquariactor
Nord-americà
Joe Jonas31 LeoCantant
Nord-americà
Daniel Sharman35 Taureactor
Britànic

Galeria de fotos

Taylor Swift - Companyia oficial de gràfics (abril de 2021) Taylor Swift Taylor Swift Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials Taylor Swift: xarxes socials

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Gats2019BombalurinaPel·lícula
El Dador2014RomaníPel·lícula
El Lorax2012Audrey (veu)Pel·lícula
Nova noia2011ElainePrograma de televisió
dia de Sant Valentí2010FeliciaPel·lícula
Premis MTV Movie 20092009Estudiant de Forks High School - Cold Open SkitPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Haley JonesPrograma de televisió

Enfrontaments en pantalla

  • Justin Gaston i Taylor SwiftJustin Gaston
    • Taylor Swift: història d’amor
      2008
    [veure coincidència]
  • Taylor Lautner i Taylor SwiftTaylor Lautner
    • dia de Sant Valentí
      2010
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Clayton CollinsClayton Collins
    • Taylor Swift: Tim McGraw
      2006
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Dianna AgronDianna Agron
    • Hola, Dolly!
      1969
    [+1 més]
  • Taylor Swift i Justin SandyJustin Sandy
    • Taylor Swift: Picture to Burn
      2008
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Lucas TillLucas Till
    • Taylor Swift: Tu pertanys a mi
      2009
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Noah MillsNoah Mills
    • Taylor Swift: Mai no tornem a estar junts
      2012
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Reeve CarneyReeve Carney
    • Taylor Swift: Sabia que eres un problema
      2012
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Scott EastwoodScott Eastwood
    • Taylor Swift: somnis més salvatges
      2015
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Sean OSean O'Pry
    • Taylor Swift: espai en blanc
      2014
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Stephen CollettiStephen Colletti
    • Taylor Swift: cavall blanc
      2008
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Tyler HiltonTyler Hilton
    • Taylor Swift: Llàgrimes a la meva guitarra
      2007
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Vladimir PerrinVladimir Perrin
    • Taylor Swift: Comença de nou
      2012
    [veure coincidència]
  • Taylor Swift i Zach GilfordZach Gilford
    • Taylor Swift: la nostra
      2011
    [veure coincidència]
  • Zac Efron i Taylor SwiftZac Efron
    • El Lorax
      2012
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Taylor Swift Menys enfrontaments en pantalla de Taylor Swift

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.