Principal Relacions Talia Shire

Talia Shire

Talia Shire ViduEdat 75 anys Zodiac Taure Relacions 3 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Talia Shire i estan vídues.

Relacions

Talia Shire estava casada anteriorment amb Jack Schwartzman(1980 - 1994)i David Shire(1970 - 1978).



Talia Shire ha tingut una relació amb Roger Corman.

Sobre

Talia Shire és una actriu nord-americana de 75 anys. Nascuda Talia Rose Coppola el 25 d'abril de 1946 a Lake Success, Long Island, Nova York, EUA, és famosa per Connie a The Godfather i Adrian a Rocky Balboa Series. El seu signe zodiacal és Taure.

Talia Shire ha participat en quatre enfrontaments en pantalla, inclòs Eric Keenleyside Fum blau (2007), Gianni Russo a El padrí (1972), John Aprea a Vots de sang: la història d’una dona màfia (1987)i Sylvester Stallone a Rocós (1976).



Talia Shire és membre de les llistes següents: Actors de Nova York, actors de cinema nord-americans i naixements de 1946.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Talia Shire. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat215 anys, 5 mesos12 anys, 2 mesos9 anys
Cites1---
total315 anys, 5 mesos8 anys, 1 mes9 anys

Detalls

NomTalia
Segon nomRosa
CognomComarca
Cognom de solteraCoppola
Nom complet al naixementTalia Rose Coppola
Nom alternatiuTalia Shire, Tally, Talia Rose Coppola, Talia Rose Shire
Edat75 anys
Aniversari25 d'abril de 1946
Lloc de naixementLake Success, Long Island, Nova York, EUA
Alçada163 cm (5 '4')
Pes54 lliures (120 lliures)
ConstruirPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaLes ulleres que portava a 'Rocky' i una mica a 'Rocky V'
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
Religiócatòlic romà
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaConnie a The Godfather i Adrian a Rocky Balboa Series.
Any (s) actiu (s)1968 – actualitat
Llocs web oficialswww.facebook.com/taliashirefans, www.allmovie.com/artist/talia-shire-p65369, www.rottentomatoes.com/celebrity/talia_shire
PareCarmine Coppola
GermàFrancis Ford Coppola, Paulie Panina
Membre de la famíliaRobert Balboa Jr. (Fill)
AmicMickey Goldmill, Tony 'Duke' Evers, Apollo Creed

Talia Rose Shire (nascuda Coppola; nascuda el 25 d'abril de 1946) és una actriu nord-americana més coneguda pels seus papers com Connie Corleone a les pel·lícules de The Godfather i Adrian Balboa a la sèrie Rocky. Pel seu treball a The Godfather Part II i Rocky, Shire va ser nominada a dos premis de l'Acadèmia a la millor actriu de repartiment i a la millor actriu, respectivament, i al premi Globus d'Or a la millor actriu de drama pel seu paper a Rocky.



Més informació sobre Talia Shire Menys sobre Talia Shire

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Jack SchwartzmanCasat197915 de juny de 199415 anys
2David ShireCasat196919789 anys
1Roger CormanRelació -
Jack Schwartzman #3

Jack Schwartzman

1979 - 1994

Talia Shire i Jack Schwartzman es van casar ...[veure parella] David Shire #2

David Shire

1969 - 1978

Talia Shire i David Shire es van divorciar a ...[veure parella] Roger Corman #1

Roger Corman

Roger Corman i Talia Shire estan separats ...[veure parella] #3

Jack Schwartzman

1979 - 1994

Talia Shire i Jack Schwartzman van estar casats durant 13 anys abans que Jack Schwartzman morís, deixant enrere la seva parella i els seus dos fills.

Relació de 15 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edat44%'> Compatibilitat el 61% Nens 2 nens veure relació #2

David Shire

1969 - 1978

Talia Shire i David Shire van estar casats durant 7 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se el 1969 i es van casar el 29 de març de 1970. 7 anys després es van divorciar el 1978.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Edat69%'> Compatibilitat 67% Nens 1 nen veure relació #1

Roger Corman

Roger Corman i Talia Shire van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 49% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Talia Shire75 TaureActriu
Nord-americà
Jack Schwartzman61 CàncerProductor de cinema / TV
Nord-americà
David Shire83 CàncerCompositor
Nord-americà
Roger Corman95 ÀriesProductor de cinema / TV
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Matthew OrlandoHome18 de setembre de 197545 anys David Shire
JasonHome26 de juny de 198040 anys Jack Schwartzman
Robert CoppolaHome24 de desembre de 198238 anys Jack Schwartzman

Galeria de fotos

El Padrí: Part III - Talia Shire El Padrí: Part III - Talia Shire El Padrí: Part III - Talia Shire Talia Shire Talia Shire Rocky Balboa i Adrian Balboa Rocky Balboa i Adrian Balboa Rocky Balboa i Adrian Balboa Rocky Balboa i Adrian Balboa Rocky Balboa i Adrian Balboa Rocky Balboa i Adrian Balboa El padrí (1972)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Pizza amb bales2021Mary PerspirinoPel·lícula
Home Treballador2019Iola ParkesPel·lícula
amb Man2018Carol MinkowPel·lícula
Terra dels somnis2016victòriaPel·lícula
El multimilionari sense llar2016Senyora ManciniPel·lícula
Pizza amb bales2015Mary PerspirinoPel·lícula
Grace i Frankie2015TeddiePrograma de televisió
Romance Brasil2015Ida SternPel·lícula
Guia per al divorci de les nòvies2014Meryl FrumpkisPrograma de televisió
Regne2014Annette KulinaPrograma de televisió
Palo Alto2013Senyora GanemPel·lícula
El retorn de Joe Rich2011glòria NeidermanPel·lícula
Una promesa secreta2009Senyora ManciniPel·lícula
Els deportats2009DinaPel·lícula
Buscant Palladin2008RosarioPel·lícula
Funeral Dim Sum2008ViolaPel·lícula
Home dret2007La mare d'IshboPel·lícula
Fum blau2007Bianca HaleTV Movie
Nadal a Cadillac Jack's2007PegTV Movie
Magrana2005Tia SophiaPel·lícula
I Heart Huckabees2004Senyora SilverPel·lícula
Dunsmore2003Mildred GreenPel·lícula
Arbre genealògic2003PatriciaPel · lícula curta
Besar la núvia2002IrenaPel·lícula
El Shebang sencer2001Comtessa BazinniPel·lícula
La visita2000Marilyn, membre del consell d'administració provisionalPel·lícula
Innocència seduïda1999Martha ChambersPel·lícula
Recollida de Palmer1999Mr. PricePel·lícula
El divorci: un western contemporani1998LaceyPel·lícula
La propietària1998Melanie LeroyPel·lícula
Camí dels somnis1998Ida SternPel·lícula
Puc jugar?1998RobertaPel · lícula curta
River Made to Drown In1997Jaume 's MotherPel·lícula
Ella és tan encantadora1997Propietari de restaurant (sense acreditar)Pel·lícula
Nascut a l'exili1997Donna NolanTV Movie
Res en què creure1996Pel · lícula curta
Caiguda morta1993SamPel·lícula
Puntes Chantilly1993MaggieTV Movie
Per a Richer, per a Poor's1992Millie KatourianTV Movie
llit i esmorzar1991ClairePel·lícula
Cel fred1991Sor MartaPel·lícula
Mark Twain i jo1991Jean ClemensTV Movie
Rocky V1990AdriàPel·lícula
El Padrí: Part III1990Connie Corleone RizziPel·lícula
Històries de Nova York1989Charlotte (segment 'La vida sense Zoe')Pel·lícula
Vots de sang: la història d’una dona màfia1987GinaTV Movie
Biografia1987ActriuPrograma de televisió
Hyper Sapien: gent d’una altra estrella1986El Dr. Tedra RosenPel·lícula
Rad1986Senyora JonesPel·lícula
Rocky IV1985AdriàPel·lícula
Especial CBS Schoolbreak1984Senyora LelandPrograma de televisió
Rocky III1982AdriàPel·lícula
Teatre de Faerie Tale1982Wilma Van WinklePrograma de televisió
Windows1980Emily HollanderPel·lícula
Vells nuvis1979Creuer DiannePel·lícula
Profecia1979MaggiePel·lícula
Rocky II1979AdriàPel·lícula
Papà, no m’agrada així1978Carol AgnelliTV Movie
Mata'm si pots1977Rosalie AsherTV Movie
El padrí: una novel·la per a la televisió1977Connie Corleone RizziPrograma de televisió
Rocós1976AdriàPel·lícula
Home ric, home pobre1976Teresa SantoroPrograma de televisió
Foster i Laurie1975Adelaida LaurieTV Movie
Hospital de metges1975Programa de televisió
El Padrí: Part II1974Connie CorleonePel·lícula
Maxie1973Sandy (com a Tallia Shire)Pel·lícula
El padrí1972ConniePel·lícula
L’home exterior1972Noia maquilladoraPel·lícula
Gas! -O- Es va fer necessari destruir el món per salvar-lo.1971Coralee (com a Tally Coppola)Pel·lícula
La botiga de regalèssia cristiana1971Últim convidat a la festa (com a Talia Coppola)Pel·lícula
L’Horror de Dunwich1970Infermera Cora (com a Talia Coppola)Pel·lícula
El meu món i Benvingut a ell1969Lydia # 3Programa de televisió
Els corredors salvatges1968Juny - Katherine's Friend (com a Talia Coppola)Pel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Eric Keenleyside
    • Fum blau
      2007
    [veure coincidència]
  • Talia Shire i Gianni RussoGianni Russo
    • El padrí
      1972
    [veure coincidència]
  • John Aprea
    • Vots de sang: la història d’una dona màfia
      1987
    [veure coincidència]
  • Talia Shire i Sylvester StalloneSylvester Stallone
    • Rocky II
      1979
    [+4 més]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

El millor manga ciberpunk de la història
El millor manga ciberpunk de la història
El manga sempre ha tingut avantguarda en ciència ficció i quin subgènere és millor per al manga que el ciberpunk? Per a aquesta llista organitzem ...
Llista d’astronautes famosos
Llista d’astronautes famosos
Aquesta llista d’astronautes famosos inclou fotos, biografies i altra informació quan estigui disponible. Qui són els astronautes més importants de la història de l'espai? Aquests ...
Meagan Camper
Meagan Camper
28 de maig de 2021 ... Notícies de Meagan Camper, xafarderies, fotos de Meagan Camper, biografia, llista de nuvis de Meagan Camper 2016. Història de la relació. Llista de relacions Meagan Camper. Història de cites de Meagan Camper, 2021, 2020, llista de relacions de Meagan Camper.
Carter Jenkins
Carter Jenkins
28 de maig de 2021 ... Notícies de Carter Jenkins, xafarderies, fotos de Carter Jenkins, biografia, llista de núvies de Carter Jenkins 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Carter Jenkins. Història de cites de Carter Jenkins, 2021, 2020, llista de relacions de Carter Jenkins.
Harold Ford
Harold Ford
28 de maig de 2021 ... Notícies de Harold Ford, xafarderies, fotos de Harold Ford, biografia, llista de xicotes de Harold Ford 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Harold Ford. Història de cites de Harold Ford, 2021, 2020, llista de relacions de Harold Ford.
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Llista de grans gats extingits, des de la prehistòria fins als nostres dies
Una de les preocupacions més grans que tenen els conservacionistes avui en dia és la cada vegada menor població de gats grans a tot el món. Les vostres preocupacions són sens dubte ...
saga Rickmer
saga Rickmer
28 de maig de 2021 ... Notícies de Saga Rickmer, xafarderies, fotos de Saga Rickmer, biografia, llista de nuvis de Saga Rickmer 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Saga Rickmer. Història de cites de Saga Rickmer, 2021, 2020, llista de relacions de Saga Rickmer.