Principal Relacions Stevie J

Stevie J

Stevie J CasatRang 1783 245Edat 47 anys Zodíac Escorpí Relacions 12 en total Nens
5 nens

Amb qui surt ara mateix?

Stevie J i Faith EvansStevie J i Faith Evans han estat casats des de fa dos anys des del 17 de juliol de 2018. veure relació

Relacions

Stevie J ha estat compromès amb Alexandria Martin(2003 - 2005).

Stevie J ha tingut relacions amb Chandra Davis(2016), Joseline Hernandez(2011 - 2018), Khloé Kardashian(2005 - 2006), Vigília(1997 - 2000), Mimi Faust(1997 - 2012), Rhonda Henderson(1993 - 1995), Candice Boyd i Nette Bennett.



Stevie J ha tingut trobades amb Althea Heart i Jhonni Blaze.

Sobre

Stevie J és un productor de música nord-americà de 47 anys. Nascut Steven Aaron Jordan el 2 de novembre de 1973 a Buffalo, Nova York, és famós pel productor fantasma de Puff Daddy als anys 90 en una carrera que abasta el 1995 –actualitat i el 1994–. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Stevie J és membre de les llistes següents: productors de discos nord-americans, cantautors nord-americans i guanyadors del premi Grammy.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Stevie J! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat14 anys, 10 mesos--
Compromès14 anys--
Cites815 anys, 1 mes3 anys, 4 mesos2 mesos, 1 dia
Trobada2---
total1215 anys, 1 mes3 anys2 mesos, 1 dia

Detalls

NomStevie
Segon nomAaron
CognomJordània
Nom complet al naixementSteven Aaron Jordan
Nom alternatiuStevie J
Edat47 anys
Aniversari2 de novembre de 1973
Lloc de naixementBuffalo, Nova York
Alçada168 cm (5 '6')
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Característica distintivaExpressions facials
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaNegre
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióProductor
OcupacióProductor musical
Reclama famaProductor fantasma de Puff Daddy als anys 90
Gènere musical (text)Hip Hop, R&B, Pop
Any (s) actiu (s)1995-actualitat, 1995 – actualitat, 1994 – actualitat
Instrument (text)Piano, veu
Segell discogràficBad Boy Entertainment, Bad Boy, DangerZone, Music Access
Actes associatsJay-Z, Sean Combs, 112, The Notorious B.I.G., Kelly Price, Faith Evans, Jodeci, Lil 'Kim, Ma $ e, Mariah Carey, Eve, Benzino, The Hitmen, Mase
AmicGasolina
Persones associadesDiddy, Mariah Carey, Notorious B.I.G, Joseline Hernandez (dona), 112 (banda), Mary J. Blige

Steven Aaron Jordan (2 de novembre de 1971) és un DJ nord-americà, productor discogràfic i personalitat televisiva. Un dels productors discogràfics amb més èxit de mitjans a finals dels anys noranta, Jordan va guanyar un premi Grammy de 1997 pel seu treball en l'àlbum debut de Puff Daddy No Way Out i va produir per a diversos artistes com Mariah Carey, Tevin Campbell, The Notorious BIG , 112, Jodeci, Faith Evans, Jay-Z i Eve.

Més informació sobre Stevie J Menys sobre Stevie J

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
12Faith EvansCasatjuliol 2016present4 anys
11Chandra DavisRelacióMaig de 2016juliol 20162 mesos
10Joseline HernandezRelacióDesembre de 2011mar 20186 anys
9Khloé KardashianRelació200520061 any
8Alexandria MartinRelació200120054 anys
7VigíliaRelacióNovembre de 1997Agost de 20002 anys
6Mimi FaustRelaciómar 1997Abril de 201215 anys
5Rhonda HendersonRelació199319952 anys
4Althea HeartTrobada -
3Jhonni BlazeTrobada -
2Candice BoydDesconegut -
1Nette BennettDesconegut -
Faith Evans #12

Faith Evans

2016

Stevie J i Faith Evans s’han casat per ...[veure parella] Chandra Davis #11

Chandra Davis

2016

Stevie J i Chandra Davis es van separar el 2 de juliol ...[veure parella] Joseline Hernandez #10

Joseline Hernandez

2011 - 2018

Joseline Hernandez i Stevie J es van separar a ...[veure parella] Khloé Kardashian #9

Khloé Kardashian

2005 - 2006

Khloé Kardashian i Stevie J es van separar en 20 ...[veure parella] Alexandria Martin #8

Alexandria Martin

2001 - 2005

Alexandria Martin i Stevie J es van separar en 2 ...[veure parella] Vigília #7

Vigília

1997 - 2000

Stevie J i Eve es van separar l'agost del 2000 després de ...[veure parella] Mimi Faust #6

Mimi Faust

1997 - 2012

Mimi Faust i Stevie J es van separar l'abril del 2012 ...[veure parella] #5

Rhonda Henderson

1993 - 1995

Rhonda Henderson i Stevie J es van separar el 19 ...[veure parella] Althea Heart #4

Althea Heart

Althea Heart i Stevie J estan separats ...[veure parella] Jhonni Blaze #3

Jhonni Blaze

Jhonni Blaze i Stevie J estaven en una relació ...[veure parella] #2

Candice Boyd

Candice Boyd i Stevie J estaven en una relació ...[veure parella] Nette Bennett #1

Nette Bennett

Nette Bennett i Stevie J estaven en una relació ...[veure parella] #12

Faith Evans

2016

Stevie J i Faith Evans han estat casats des de fa dos anys. Havien sortit 1 any després de reunir-se el juliol de 2016. Després de 4 mesos de compromís, es van casar el 17 de juliol de 2018.



Relació 4 anys MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat 49% veure relació #11

Chandra Davis

2016

Stevie J i Chandra Davis van datar de maig a juliol de 2016.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada37%Edatel 72%'> Compatibilitat 53% veure relació #10

Joseline Hernandez

2011 - 2018

Joseline Hernandez i Stevie J es van casar del 29 de juny del 2013 al març del 2018 (4 anys).

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 30% Nens 1 nen veure relació #9

Khloé Kardashian

2005 - 2006

Khloé Kardashian i Stevie J van datar del 2005 al 2006.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat el 65% veure relació #8

Alexandria Martin

2001 - 2005

Alexandria Martin i Stevie J van estar compromesos durant dos anys. Van sortir durant dos anys després de reunir-se el 2001. Es van comprometre el 2003 però després es van separar el 2005.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Edat98%'> Compatibilitat 45% veure relació #7

Vigília

1997 - 2000

Stevie J i Eve van datar de novembre de 1997 a agost de 2000.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada37%Edatel 72%'> Compatibilitat 33% veure relació #6

Mimi Faust

1997 - 2012

Mimi Faust i Stevie J daten de març de 1997 a abril de 2012.

Relació 15 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés60%Alçada37%Edat52%'> Compatibilitat 62% Nens 1 nen veure relació #5

Rhonda Henderson

1993 - 1995

Rhonda Henderson i Stevie J van datar del 1993 al 1995.

Relació 2 anys Nens 1 nen veure relació #4

Althea Heart

Althea Heart va tenir una trobada amb Stevie J.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Edat69%'> Compatibilitat 32% veure relació #3

Jhonni Blaze

Jhonni Blaze va tenir una trobada amb Stevie J.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 32% veure relació #2

Candice Boyd

Candice Boyd i Stevie J van tenir una relació.

veure relació #1

Nette Bennett

Nette Bennett i Stevie J van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada37%Edat98%'> Compatibilitat el 74% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Stevie J47 EscorpíProductor musical
Nord-americà
Faith Evans47 BessonsCantant
Nord-americà
Chandra Davis43 CapricornActriu
Nord-americà
Joseline Hernandez34 EscorpíReality TV
port Rican
Khloé Kardashian36 CàncerReality TV
Nord-americà
Alexandria Martin48 TaureActriu
Nord-americà
Vigília42 EscorpíRaper
Nord-americà
Mimi Faust50 CapricornReality TV
Nord-americà
Rhonda Henderson-
Althea Heart39 ÀriesCantant
Nord-americà
Jhonni Blaze30 BessonsModel (adult / glamour)
Nord-americà
Candice Boyd-
Nette Bennett49 Taure
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
DorianHome5 d'abril de 199526 anys Rhonda Henderson
StevenHome2 de març de 199724 anys Nette Bennett
SavannahDona24 de novembre de 199822 anys Nette Bennett
Eva Giselle201011 anys Mimi Faust
Bonnie BellaDona28 de desembre de 20164 anys Joseline Hernandez

Galeria de fotos

Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Blac Chyna assisteix a la festa oficial oficial de The Bronner Brothers a Velvet Room de Chamblee, Geòrgia - 3 d'agost de 2014 Stevie J i Faith Evans Stevie J i Faith Evans Stevie J i Faith Evans

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Hood contigua a James Davis2017Programa de televisió
Estrella2016DJ DashPrograma de televisió
Jesús negre2014Petit béisbolPrograma de televisió
Camina per aquest camí2013Programa de televisió
Soul Food2000Membre del grup # 3Programa de televisió

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...