Principal Relacions Sophina Brown

Sophina Brown

Sophina Brown CasatEdat de 44 anys Zodiac Verge Relacions 1 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Sophina Brown i Henry SimmonsSophina Brown i Henry Simmons porten 10 anys casats des del maig del 2010. veure relació

Relacions

Sophina Brown no ha tingut cap altra relació que coneguem.

Sobre

Sophina Brown és una actriu nord-americana de 44 anys. Nascuda el 18 de setembre de 1976 a Saginaw, al comtat de Saginaw, Michigan, EUA, és famosa per Numb3rs en una carrera que abasta des de 2000 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Verge.



Sophina Brown és membre de les llistes següents: actors de televisió nord-americans, actors de teatre musical nord-americans i actors de Michigan.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Sophina Brown. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat115 anys, 4 mesos--
total115 anys, 4 mesos--

Detalls

NomSophina
CognomMarró
Nom complet al naixementSophina Brown
Nom alternatiuSophina Brown, Sophie
Edat44 anys
Aniversari18 de setembre de 1976
Lloc de naixementSaginaw, comtat de Saginaw, Michigan, EUA
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
UniversitatUniversitat de Michigan
Text d’ocupacióTelevisió, actriu escènica
OcupacióActriu
Reclama famaNumb3rs
Any (s) actiu (s)2000-actualitat, 2000-actualitat

Sophina Brown (nascuda el 18 de setembre de 1976) és una actriu de televisió nord-americana. Va actuar com Raina Troy al drama legal de la CBS Shark del 2006 al 2008, i més tard es va unir al repartiment d'un altre drama de la CBS, Numb3rs, interpretant a Nikki Betancourt del 2008 al 2010.



Més informació sobre Sophina Brown Menys sobre Sophina Brown

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Henry SimmonsCasat2006present15 anys
Henry Simmons #1

Henry Simmons

2006

Sophina Brown i Henry Simmons han estat ...[veure parella] #1

Henry Simmons

2006

Sophina Brown i Henry Simmons porten 10 anys casats. Van sortir 4 anys després de reunir-se el 2006 i es van casar el maig del 2010.

Relació 15 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Edat69%'> Compatibilitat 43% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Sophina Brown44 VergeActriu
Nord-americà
Henry Simmons50 Cànceractor
Nord-americà

Galeria de fotos

Sophina Brown - Publicitat Sophina Brown - Publicitat Castle (2009) Sophina Brown Sophina Brown Sophina Brown Sophina Brown Sophina Brown Sophina Brown

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Anys vint2019Anada B.Programa de televisió
Estació 192018JoycePrograma de televisió
9-1-12018Candace CreedyPrograma de televisió
Sinapsi2015AménPel·lícula
Zoo2015Leanne DucovneyPrograma de televisió
Crit: la sèrie de televisió2015Detectiu Lorraine BrockPrograma de televisió
Dos botons de botons2015SariahPel · lícula curta
Ravenswood2013Terry BeaumontPrograma de televisió
Law & Order: LA2010Julia ChaffeyPrograma de televisió
Castell2009Brooke CarverPrograma de televisió
La bona esposa2009Katrina BishopPrograma de televisió
NCIS: Los Angeles2009Jennifer GrearPrograma de televisió
Perquè jo ho vaig dir2007Matisse, personal de Milly # 1Pel·lícula
Germans i germanes2006Bitsy FairbankPrograma de televisió
Tauró2006Raina TroiaPrograma de televisió
Ossos2005Melanie CarmichaelPrograma de televisió
Compromès2005RobertaPrograma de televisió
Grey's Anatomy2005Joyce WilliamsPrograma de televisió
Numb3rs2005Bianca Styles, Nikki BetancourtPrograma de televisió
Espectacle de Chappelle2003La dona de Clifton, Gina Morris, marePrograma de televisió
NCIS2003Callie DanielsPrograma de televisió
Cop de destral2002Tammi AndersonPrograma de televisió
Sense traça2002Dra. Lydia AdamsPrograma de televisió
L’educació de Max Bickford2001Dona # 1Programa de televisió
Law & Order: Unitat especial de víctimes1999Sra. WilliamsPrograma de televisió
Desconeguts amb Candy1999SydneyPrograma de televisió
Llei i ordre1990DiesPrograma de televisió
Seguiment de la televisió sense títol Cruel IntentionsNaomi DonovanTV Movie
Mostra més Mostra menys

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...