Principal Cites Sinead Matthews

Sinead Matthews

Sinead MatthewsEdat de 41 anys

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Sinead Matthews és possiblement solter.

max carver i holland roden

Relacions

No tenim registres de relacions passades per Sinead Matthews.



Sobre

Sinead Matthews és membre de les llistes següents: naixements de 1980, actors de cinema anglesos i actors de televisió anglesos.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Sinead Matthews. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Detalls

NomSinead
CognomMatthews
Aniversari30 de novembre de 1979
Lloc de naixementCoventry, Warwickshire
ConstrueixMitjana
Color d'ullsMarró - Clar
Color de cabellRos
ÈtniaBlanc
NacionalitatBritànic
InstitutCardinal Wiseman Catholic School and Language College
UniversitatCol·legi Stratford-upon-Avon
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu

Sinead Matthews (nascuda el 1980) és una actriu anglesa.



Més informació sobre Sinead Matthews Menys sobre Sinead Matthews

Galeria de fotos

Betsy Kenneth Branagh (esquerra), Sinead Matthews (centre) i Jack Davenport (dreta) protagonitzen la comèdia de rock and roll de Richard Curtis Pirate Radio, un llançament de Focus Features. Galeria de fotos de Ràdio Pirata

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
No estic enamorat2020LenaPel·lícula
Una guia de vida per a assassins en sèrie2019IzzyPel·lícula
Múscul2019SandraPel·lícula
El cotxe incorrecte2019ellaPel · lícula curta
Meduses2018Karen TaylorPel·lícula
Hang Ups2018Alice RossPrograma de televisió
Fart d'això2018JulesPrograma de televisió
Feliç any nou, Colin Burstead2018LaineyPel·lícula
Daphne2017BilliePel·lícula
En la foscor2017Paula DaysPrograma de televisió
Aquesta família2017AnnaPel·lícula
La Corona2016Marcia WilliamsPrograma de televisió
Caleidoscopi2016AbbyPel·lícula
Mare2016Ajudant de sabateriaPel · lícula curta
El sostre2016Assistent de BrooksPel · lícula curta
National Theatre Live: Hedda Gabler2016Senyora ElvstedPel·lícula
Embolcalls2015EmmaPel · lícula curta
Xiclet2015EmmaPrograma de televisió
A l'altra banda del mar2015MarePel · lícula curta
El procés de2015LeniPel·lícula
Senyor Turner2014Queen Victoria (com a Sinéad Matthews)Pel·lícula
Dins del número 92014Sarah NutterPrograma de televisió
El fum2014JuliaPrograma de televisió
Truc de llit2013RaquelPel · lícula curta
Manera d'anar2012DebbiePrograma de televisió
Brindis de Londres2012Mapa de visióPrograma de televisió
Destructors2011SharonPel·lícula
Mirall negre2011SarahPrograma de televisió
Torna Nanny McPhee2010Senyoreta TopseyPel·lícula
Pirate Ràdio2009Senyoreta CPel·lícula
Happy-Go-Lucky2008Alice (com a Sinéad Matthews)Pel·lícula
Enamorat de Bàrbara2008Barbara joveTV Movie
Retallar el greix2008RecepcionistaPel · lícula curta
Dimecres2007LilyaPel · lícula curta
Coses mig trencades2007StephTV Movie
Qui aconsegueix el gos? (Drama ITV)2007Claire EvansTV Movie
Padrí2006violetaTV Movie
Orgull i prejudici2005BetsyPel·lícula
ideal2005JennyPrograma de televisió
Vera Drake2004Very Young Woman (com Sinéad Matthews)Pel·lícula
Sabia que tenia raó2004MariaPrograma de televisió
El joc de la tarda2003Chantelle HughesPrograma de televisió
Prova i retribució1997Rachel BurnsPrograma de televisió
NairnKayPel·lícula
Mostra més Mostrar menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Wonder Womans, els vilans més notoris de la història
Quan es tracta de la galeria de villans de Wonder Woman, es podria argumentar que no són res com Batmans o Supermans. Té Diana un comodí? Què passa amb un Lex ...
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
Els millors jocs d’estratègia de Nintendo DS
La millor estratègia per a Nintendo DS, valorada pels lectors de tot el món. Aquesta llista inclou els millors i millors jocs tàctics llançats.
Der beste Horror-Manga
Der beste Horror-Manga
Hi ha res millor que un bon ensurt? El millor manga de terror presenta històries terrorífiques i un desenvolupament de personatges increïble, mentre que a la meitat t’espanta ...
ESTJs famosos
ESTJs famosos
Molts actors, músics i polítics famosos són considerats ESTJ (Extroverted Sensing Thinking Judging). Els ESTJ són coneguts per ser honestos, eficients i ...
Charles Hedger
Charles Hedger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charles Hedger, xafarderies, fotos de Charles Hedger, biografia, llista de núvies de Charles Hedger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charles Hedger. Historial de cites de Charles Hedger, 2021, 2020, llista de relacions de Charles Hedger.
Boxers professionals masculins famosos
Boxers professionals masculins famosos
Aquesta llista de boxadors professionals masculins famosos inclou biografies i fotos quan estiguin disponibles. Aquesta llista de boxadors professionals masculins conté els més famosos ...
Stormy Daniels
Stormy Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Stormy Daniels, xafarderies, fotos de Stormy Daniels, biografia, llista de nuvis de Stormy Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Stormy Daniels. Història de cites de Stormy Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Stormy Daniels.