Principal Relacions Shemar Moore

Shemar Moore

Shemar Moore SolterRang 127 37Edat de 51 anys Zodiac Àries Relacions 15 en total

Amb qui surt ara mateix?

Actualment, Shemar Moore està soltera.

Relacions

Shemar Moore ha tingut relacions amb Anabelle Acosta(2018 - 2019), Shawna Gordon(2014 - 2015), Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)(2014), Lauriane Gilliéron(2007), Kimberly Elise(2004 - 2005), Ashley Scott(2002 - 2003), Sharlene Royer(2000), Halle Berry(1996 - 1998), Lela Rochon(1996), Toni Braxton(1994 - 1995)i Vivica A. Fox.



Shemar Moore ha tingut trobades amb Victoria Rowell(2006), Gabrielle Richens(2006), Nia Long i Bobbie Phillips(1993 - 1994).

Sobre

Shemar Moore és un actor nord-americà de 51 anys. Nascut Shemar Franklin Moore el 20 d'abril de 1970 a Oakland, Califòrnia, Estats Units, és famós per The Young and the Restless. El seu signe del zodíac és Àries.

Shemar Moore ha participat en 8 enfrontaments en pantalla, inclosa Alexia Robinson Els joves i els inquiets (1973), Jennifer Gatti a Els joves i els inquiets (1973), Kimberly Elise a Diari d’una dona negra negre (2005), Michelle Stafford a Els joves i els inquiets (1973)i Michelle Thomas a Els joves i els inquiets (1973).



Shemar Moore és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, actors de Califòrnia i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Shemar Moore. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites111 any, 8 mesos7 mesos, 3 dies1 mes, 1 dia
Trobada41 any3 mesos, 1 dia-
total151 any, 8 mesos6 mesos1 mes, 1 dia

Detalls

NomShemar
Segon nomFranklin
CognomMoore
Nom complet al naixementShemar Franklin Moore
Nom alternatiuShemar Franklin Moore
Edat51 anys
Aniversari20 d'abril de 1970
Lloc de naixementOakland, Califòrnia, Estats Units
Alçada6 '1' (185 cm)
Pes88 lliures (195 lliures)
ConstrueixAthletic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacÀries
SexualitatRecte
ReligióNascut de nou cristià
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutEscola secundària Henry M. Gunn a Palo Alto, Califòrnia: classe de 1988
UniversitatSanta Clara University, USA
Text d’ocupacióActor, model, director
Ocupacióactor
Reclama famaEls joves i els inquiets
Any (s) actiu (s)1994 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)DNA Model Management (Nova York), Innovative Artists (L.A.)
Aprovació de la marca(2003) Anunci de televisió: Old Navy
Mida de la sabata12
Llocs web oficialswww.dnamodels.com/celebrity/shemar-moore/portfolio#/page/1, shemarmoore.com/, twitter.com/shemarmoore, www.facebook.com/shemarmoore, instagram.com/shemarfmoore, www.nndb.com/ people / 001 / 000.103.689 /

Shemar Franklin Moore (nascut el 20 d'abril de 1970) és un actor i ex-model nord-americà. Els seus papers destacats són el de Malcolm Winters a The Young and the Restless del 1994 al 2005, Derek Morgan a Criminal Minds de CBS del 2005 al 2016 i com a tercer presentador permanent de Soul Train del 1999 al 2003. Del 2002 al 2003 va ser habitual de la sèrie de televisió Birds of Prey. El 2017 es va convertir en el líder de la sèrie de televisió S.W.A.T. Moore ha guanyat vuit NAACP Image Awards i el 2000 Daytime Emmy Award com a actor secundari destacat en una sèrie dramàtica pel seu paper a The Young and the Restless. També va ser nominat al People's Choice Award pel seu paper a Criminal Minds.



Més informació sobre Shemar Moore Menys sobre Shemar Moore

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
15Anabelle AcostaRelacióGener de 2018Gener de 20191 any
14Shawna GordonRelació201420151 any
13Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Relació20142014-
12Lauriane GilliéronRelació20072007-
11Victoria RowellTrobada20062006-
10Gabrielle RichensTrobada20062006-
9Kimberly EliseRelaciójuliol 2004octubre 20051 any
8Ashley ScottRelacióoctubre 2002Set 200311 mesos
7Sharlene RoyerRelació20002000-
6Nia LongTrobada -
5Halle BerryRelacióJuny de 1996febrer 19981 any
4Lela RochonRelacióMaig de 1996Juny de 19961 mes
3Toni BraxtonRelacióNovembre de 1994Maig de 19956 mesos
2Bobbie PhillipsTrobada199319941 any
1Vivica A. FoxDesconegut -
Anabelle Acosta #15

Anabelle Acosta

2018 - 2019

Anabelle Acosta i Shemar Moore estan separades ...[veure parella] Shawna Gordon #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon i Shemar Moore estan separats ...[veure parella] Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) #13

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) i Shemar Moore ...[veure parella] Lauriane Gilliéron #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron i Shemar Moore estan separades ...[veure parella] Victoria Rowell #11

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell i Shemar Moore estan separats ...[veure parella] Gabrielle Richens #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens i Shemar Moore són separats ...[veure parella] Kimberly Elise #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise i Shemar Moore es van separar a ...[veure parella] Ashley Scott #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore i Ashley Scott es van separar a Se ...[veure parella] Sharlene Royer #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer i Shemar Moore estan separades ...[veure parella] Nia Long #6

Nia Long

Shemar Moore i Nia Long estaven en una relació ...[veure parella] Halle Berry #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore i Halle Berry estan separats ...[veure parella] Lela Rochon #4

Lela Rochon

1996

Lela Rochon i Shemar Moore estan separades ...[veure parella] Toni Braxton #3

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton i Shemar Moore es van separar a Ma ...[veure parella] Bobbie Phillips #2

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips i Shemar Moore es van separar a ...[veure parella] Vivica A. Fox #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox i Shemar Moore estaven en una relació ...[veure parella] #15

Anabelle Acosta

2018 - 2019

Anabelle Acosta i Shemar Moore van tenir una relació entre el gener del 2018 i el gener del 2019.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 62% veure relació #14

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon i Shemar Moore van tenir una relació del 2014 al 2015.

amb qui surt alexis bledel
Relació 1 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 24% veure relació #13

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) i Shemar Moore van tenir una relació del 2014 al 2014.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Edat1%'> Compatibilitat 16% veure relació #12

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron i Shemar Moore van sortir el 2007.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat el 74% veure relació #11

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell i Shemar Moore van tenir una trobada el 2006.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 34% veure relació #10

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens i Shemar Moore van tenir una trobada el 2006.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada55%Edatel 72%'> Compatibilitat 67% veure relació #9

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise i Shemar Moore van datar d'agost a octubre de 2005.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 57% veure relació #8

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore i Ashley Scott van ser d’octubre de 2002 a setembre de 2003.

Relació 11 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 41% veure relació #7

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer i Shemar Moore van tenir una relació del 2000 al 2000.

MesuraResultatAlçada73%'> Compatibilitat 18% veure relació #6

Nia Long

Shemar Moore i Nia Long van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés20%Alçada91%Edat98%'> Compatibilitat 62% veure relació #5

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore i Halle Berry van ser del 1997 al febrer del 1998.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 57% veure relació #4

Lela Rochon

1996

Lela Rochon i Shemar Moore van tenir una relació des de maig de 1996 fins a juny de 1996.

Relació 1 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat el 39% veure relació #3

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton i Shemar Moore van ser del novembre del 1994 al maig del 1995.

Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat52%'> Compatibilitat el 61% veure relació #2

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips i Shemar Moore van tenir una trobada el 1993.

niall horan qui va sortir amb qui
Relació 1 anys MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 79% veure relació #1

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox i Shemar Moore van tenir una relació.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 44% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Shemar Moore51 Àriesactor
Nord-americà
Anabelle Acosta34 peixActriu
Nord-americà
Shawna Gordon31 CapricornFutbol
Nord-americà
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)28 peixPersonalitat
Nord-americà
Lauriane Gilliéron36 LeoModel
Suïssa
Victoria Rowell62 TaureActriu
Nord-americà
Gabrielle Richens46 VergeModel (adult / glamour)
Britànic
Kimberly Elise54 ÀriesActriu
Nord-americà
Ashley Scott43 CàncerActriu
Nord-americà
Sharlene Royer- Actriu
Canadenc
Nia Long50 EscorpíActriu
Nord-americà
Halle Berry54 LeoActriu
Nord-americà
Lela Rochon57 ÀriesActriu
Nord-americà
Toni Braxton53 lliuraCantant
Nord-americà
Bobbie Phillips49 AquariActriu
Nord-americà
Vivica A. Fox56 LeoActriu
Nord-americà
Més socis Menys socis

Galeria de fotos

Shemar Moore i Halle Berry als 54 anys dels Golden Globe Awards (1997) Shemar Moore i Halle Berry als 54 anys dels Golden Globe Awards (1997) Shemar Moore i Halle Berry als 54 anys dels Golden Globe Awards (1997) Shemar Moore i Sharlene Royer Shemar Moore i Lela Rochon Shemar Moore i Lela Rochon Shemar Moore i Lela Rochon Shemar Moore i Victoria Rowell Shemar Moore i Ashley Scott Shemar Moore i Ashley Scott Shemar Moore i Ashley Scott Shemar Moore i Ashley Scott

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Regnat dels Supermens2019Cyborg (veu)Pel·lícula
S.W.A.T.2017Daniel 'Fondo' HarrelsonPrograma de televisió
El rebot2016Matthew TaylorPel·lícula
Mata’m, mortal2015Bill the Piano PlayerPel·lícula
Diari d’una dona negra negre2005OrlandoPel·lícula
Ments criminals2005Derek MorganPrograma de televisió
El Seat Filler2004TrentPel·lícula
Errors reversibles2004Collins FarwellTV Movie
Més ecològic2004Ricky JohnsonPel·lícula
Nikki i Nora2004ITV Movie
Perseguint a Alícia2003TV Movie
Aus rapinyaires2002Jesse ReesePrograma de televisió
Meitat i meitat2002Pau amorPrograma de televisió
Els Germans2001Terry WhitePel·lícula
Com casar-se amb un multimilionari: un conte de Nadal2000Jason HuntTV Movie
Box Marley2000Pel·lícula
Celebritat2000ZekeTV Movie
Mantega1998Freddy RolandPel·lícula
La família de Mama Flora1998Lincoln FlemingPrograma de televisió
Pel teu amor1998Dakota CollinsPrograma de televisió
Hav Plenty1997ChrisPel·lícula
Arli $$1996Sammy StiltonPrograma de televisió
Malcolm i Eddie1996TyPrograma de televisió
Moesha1996Earl ThomasPrograma de televisió
El programa Jamie Foxx1996ElisterPrograma de televisió
Chicago Hope1994Bobby BarrettPrograma de televisió
Viure soltera1993Jon marcPrograma de televisió
La mainadera1993Shemar MoorePrograma de televisió
Els joves i els inquiets1973Malcolm WintersPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Alexia Robinson
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Jennifer Gatti
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Shemar Moore i Kimberly EliseKimberly Elise
    • Diari d’una dona negra negre
      2005
    [veure coincidència]
  • Michelle Stafford
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Michelle Thomas
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Siena Goines
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Shemar Moore i Victoria RowellVictoria Rowell
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Tonya Williams
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...