Principal Relacions Shaun sipos

Shaun sipos

Shaun sipos CitesEdat 39 anys Zodíac Escorpí Relacions 3 en total

Amb qui surt ara mateix?

Lindsey Morgan i Shaun SiposLindsey Morgan està sortint Shaun sipos veure relació

Relacions

Shaun Sipos ha tingut relacions amb Stephanie Fantauzzi (2012 - 2013)i Rachel Sterling(2010 - 2011).

Sobre

Shaun Sipos és un actor canadenc de 39 anys. Nascut el 30 d'octubre de 1981 a Victoria, BC, Canadà, és famós per David Breck a Melrose Place. El seu signe del zodíac és Escorpí.



amb qui estava casada Stephanie Mills

Shaun Sipos ha estat en un enfrontament a la pantalla amb Skyler Shaye Superbabies: Baby Geniuses 2 (2004).

Shaun Sipos és membre de les llistes següents: actors de cinema canadencs, actors de la Columbia Britànica i actors de televisió canadencs.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Shaun Sipos. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites32 anys, 3 mesos1 any, 2 mesos6 mesos, 4 dies
total32 anys, 3 mesos1 any, 2 mesos6 mesos, 4 dies

Detalls

NomShaun
CognomSipos
Nom complet al naixementShaun sipos
Edat39 anys
Aniversari30 d'octubre de 1981
Lloc de naixementVictoria, BC, Canadà
Alçada5 '8' (173 cm)
ConstruirMitjana
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatCanadenc
InstitutSt. Andrew's Regional High School, Victoria, BC
Text d’ocupacióActor, director, escriptor
Ocupacióactor
Reclama famaDavid Breck a Melrose Place
Any (s) actiu (s)2001 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)The Characters Talent Agency (Vancouver), Primary Wave Entertainment (LA)
Llocs web oficialstwitter.com/ssipos?lang=en, www.instagram.com/shaun_sipos/

Shaun Sipos (nascut el 30 d'octubre de 1981) és un actor canadenc, conegut per interpretar a Jack a la sèrie ABC Complete Savages, a Eric Daniels a Life Unexpected, a David Breck a la sèrie The CW Melrose Place, a Aaron Whitmore a The CW's The Vampire Diaries i a Adam Strange al Syry’s Krypton.

Més informació sobre Shaun Sipos Menys sobre Shaun Sipos

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Lindsey MorganRelaciófebrer 2019present2 anys
2 Stephanie Fantauzzi Relaciójuliol 201220136 mesos
1Rachel SterlingRelaciófebrer 2010201111 mesos
Lindsey Morgan #3

Lindsey Morgan

2019

Lindsey Morgan està sortint amb Shaun Sipos ...[veure parella] Stephanie Fantauzzi #2

Stephanie Fantauzzi

2012 - 2013

Stephanie Fantauzzi i Shaun Sipos es van separar ...[veure parella] Rachel Sterling #1

Rachel Sterling

2010 - 2011

Rachel Sterling i Shaun Sipos estan separats ...[veure parella] #3

Lindsey Morgan

2019

Lindsey Morgan i Shaun Sipos estan sortint des del febrer del 2019.

Relació 2 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #2

Stephanie Fantauzzi

2012 - 2013

Stephanie Fantauzzi i Shaun Sipos van ser del 2012 al 2013.



Relació 6 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 56% veure relació #1

Rachel Sterling

2010 - 2011

Rachel Sterling i Shaun Sipos daten del 2010 al 2011.

Relació 11 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 37% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Shaun sipos 39 Escorpíactor
Canadenc
Lindsey Morgan31 peixActriu
Nord-americà
Stephanie Fantauzzi 34 peixActriu
Nord-americà
Rachel Sterling41 EscorpíActriu
Nord-americà

Galeria de fotos

The Vampire Diaries - Shaun Sipos Lindsey Morgan i Shaun Sipos Lindsey Morgan i Shaun Sipos Shaun sipos The New Melrose Place (però no hi ha segona temporada!) The New Melrose Place (però no hi ha segona temporada!) Melrose Place (2009) Melrose Place (2009) Melrose Place (2009) Melrose Place (2009) Melrose Place (2009) Melrose Place (2009)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Insomni2018BradPrograma de televisió
Per l'amor de George2018LlucPel·lícula
Vorera trencada2018ReedPrograma de televisió
Krypton2018Adam StrangePrograma de televisió
La lluna de nadó2017TraçaPel·lícula
El Sandman2017WyattPel·lícula
Matèria fosca2015Devon TaltherdPrograma de televisió
El que queda2014JackPel·lícula
Els Michaels2014Michael BreakstoneTV Movie
Una ràbia de mare2013CalvinTV Movie
Texas Chainsaw 3D2013DarrylPel·lícula
Cor del país2013llegeixPel·lícula
Delictes majors2012Trent MyersPrograma de televisió
Hick2011BlanePel·lícula
Entreu enlloc2011SevaPel·lícula
Vida inesperada2010Eric DanielsPrograma de televisió
Somni perdut2009JoanPel·lícula
Corba de la Terra2009WadePel·lícula
Estoic2009Mitch PalmerPel·lícula
The Vampire Diaries2009Aaron WhitmorePrograma de televisió
Southland2009DwaynePrograma de televisió
Melrose Place2009David BreckPrograma de televisió
Rampage2009Evan DrincePel·lícula
Temporada de retorn2006Culpa a EckermanPel·lícula
El Rancor 22006MichaelPel·lícula
Tauró2006Trevor BoydPrograma de televisió
Superbabies: Baby Geniuses 22004BrandonPel·lícula
Completa Savages2004Jack SavagePrograma de televisió
Destinació final 22003FrankiePel·lícula
Faixa negra2003JulianPrograma de televisió
CSI: Miami2002Gabe Hammond, HellysPrograma de televisió
Potser sóc jo2001Nick GibsonPrograma de televisió
Smallville2001Chloe's Boy ThingPrograma de televisió
Unitat especial 22001Home adolescentPrograma de televisió
CSI: Investigació d’escenes delictives2000Daniel PeidrePrograma de televisió
ÉS1994efectePrograma de televisió
Night RaidersRandyPel·lícula
Gamma exteriorLuke TillersonPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Skyler Shaye
    • Superbabies: Baby Geniuses 2
      2004
    [veure coincidència]

Debats

L'Elecció De L'Editor

Kashmira Cooke
Kashmira Cooke
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kashmira Cooke, xafarderies, fotos de Kashmira Cooke, biografia, llista de xicots de Kashmira Cooke 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kashmira Cooke. Història de cites de Kashmira Cooke, 2021, 2020, llista de relacions de Kashmira Cooke.
Guy Williams i Janice Cooper
Guy Williams i Janice Cooper
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Guy Williams i Janice Cooper. Obteniu més informació sobre ...
Tania Saulnier
Tania Saulnier
28 de maig de 2021 ... Notícies de Tania Saulnier, xafarderies, fotos de Tania Saulnier, biografia, llista de nuvis de Tania Saulnier 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Tania Saulnier. Història de cites de Tania Saulnier, 2021, 2020, llista de relacions de Tania Saulnier.
Barbra Streisand i Don Johnson
Barbra Streisand i Don Johnson
28 de maig de 2021 ... Barbra Streisand i Don Johnson fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Astrid Bergès-Frisbey
Astrid Bergès-Frisbey
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Astrid Bergès-Frisbey, xafarderies, fotos d'Astrid Bergès-Frisbey, biografia, llista de xicots d'Astrid Bergès-Frisbey 2016. Història de la relació. Llista de relacions Astrid Bergès-Frisbey. Història de les cites d'Astrid Bergès-Frisbey, 2021, 2020, llista de relacions d'Astrid Bergès-Frisbey.
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
Bradley Cooper i Suki Waterhouse
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Bradley Cooper i Suki Waterhouse. Obteniu més informació sobre ...
Sonja Kirchberger
Sonja Kirchberger
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sonja Kirchberger, xafarderies, fotos de Sonja Kirchberger, biografia, llista de nuvis de Sonja Kirchberger 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Sonja Kirchberger. Historial de cites de Sonja Kirchberger, 2021, 2020, llista de relacions de Sonja Kirchberger.