Principal Relacions Sharon Case

Sharon Case

Sharon Case CitesRang 2432 -338Edat Zodiac de 50 anys Aquari Relacions 3 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Sharon Case i Mark GrossmanMark Grossman va començar a sortir amb Sharon Case el setembre de 2019. veure relació

Relacions

Sharon Case anteriorment estava casada amb Sandy Corzine(2007 - 2009).

Sharon Case ha tingut relacions amb Jimmy Wayne(2009 - 2018).



Sobre

Sharon Case és una actriu nord-americana de 50 anys. Nascuda el 9 de febrer de 1971 a Detroit, Michigan, EUA, és famosa per Sharon Newman a The Young and the Restless. El seu signe del zodíac és Aquari.

que té tony romo datat

Sharon Case ha participat en 14 enfrontaments en pantalla, inclòs Billy Miller Els joves i els inquiets (1973), Daniel Brunnemer Hall a Barcelona Els joves i els inquiets (1973), Don Diamont a Els joves i els inquiets (1973), Eric Braeden a Els joves i els inquiets (1973)i Jordi Vilasuso a Els joves i els inquiets (1973).

Sharon Case és membre de les llistes següents: científics americans, actors de televisió nord-americans i naixements de 1971.



amb qui es troba Michael Strahan al juny de 2016

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Sharon Case. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat13 anys, 10 mesos--
Cites28 anys, 3 mesos4 anys, 12 mesos1 any, 9 mesos
total38 anys, 3 mesos4 anys, 7 mesos1 any, 9 mesos

Detalls

NomSharon
CognomCaixa
Nom complet al naixementSharon Case
Edat50 anys
Aniversari9 de febrer de 1971
Lloc de naixementDetroit, Michigan, EUA
Alçada5 '7' (170 cm)
ConstruirPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ReligióCienciologia
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaSharon Newman a The Young and the inquiet
Any (s) actiu (s)1989 – actualitat
Llocs web oficialshttp://www.sharoncasejewelry.com

Sharon Case (nascuda el 9 de febrer de 1971) és una actriu i antiga model nord-americana. Als 17 anys, Case va començar a treballar com a model, traslladant-se breument al Japó, abans de seguir una carrera d’actor. És coneguda sobretot pels seus papers en telenovel·les de televisió diürnes, en les sèries General Hospital i As the World Turns durant les primeres etapes de la seva carrera. El 1994 va entrar al paper de Sharon Newman a la telenovel·la diürna de CBS The Young and the Restless, que encara interpreta. Case, que és considerada l’actriu protagonista de la sèrie, va guanyar el 1999 el Premi Emmy diürn a la millor actriu secundària en una sèrie dramàtica per la seva interpretació.

és leslie jordan en una relació
Més informació sobre Sharon Case Menys sobre Sharon Case

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3Mark GrossmanRelacióSet 2019present1 any
2Jimmy WayneRelacióoctubre 200920188 anys
1Sandy CorzineCasat2006Novembre de 20093 anys
Mark Grossman #3

Mark Grossman

2019

Mark Grossman va començar a sortir amb Sharon Case a S ...[veure parella] Jimmy Wayne #2

Jimmy Wayne

2009 - 2018

Jimmy Wayne i Sharon Case es van separar el 2018 ...[veure parella] Sandy Corzine #1

Sandy Corzine

2006 - 2009

Sandy Corzine i Sharon Case es van divorciar i ...[veure parella] #3

Mark Grossman

2019

Mark Grossman i Sharon Case han sortit des del setembre del 2019.



Relació 1 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 69% veure relació #2

Jimmy Wayne

2009 - 2018

Jimmy Wayne i Sharon Case van ser d’octubre del 2009 al 2018.

Relació 8 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Edat98%'> Compatibilitat 50% veure relació #1

Sandy Corzine

2006 - 2009

Sandy Corzine i Sharon Case van estar casats durant 2 anys. Van sortir 1 any després de reunir-se el 2006 i es van casar el 30 d'abril de 2007. 2 anys després es van divorciar el novembre de 2009.

Relació 3 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Sharon Case50 AquariActriu
Nord-americà
Mark Grossman34 Aquariactor
Jimmy Wayne48 Escorpí
Sandy Corzine-

Galeria de fotos

Sharon Case i Steve Burton Peter Bergman i Sharon Case Peter Bergman i Sharon Case Sharon Case - Television Academy Daytime Peer Group Emmy Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Academy Daytime Peer Group Emmy Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Daytime Peer Group Emmy Group Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Daytime Peer Group Emmy Group Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Daytime Peer Group Emmy Group Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Daytime Peer Group Emmy Group Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Daytime Peer Group Emmy Group Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Daytime Peer Group Emmy Group Celebration a Los Angeles Sharon Case - Television Academy Daytime Peer Group Emmy Celebration a Los Angeles

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Casa del pare2010Miss Hope JensenTV Movie
Pobre Pau2008LisaPrograma de televisió
Repressions2007JaniePel · lícula curta
Carpool Guy2005DaynaPel·lícula
Wentworth2005Emily & Dream EmilyPel · lícula curta
Temps de la teva vida1999Hi ha unaPrograma de televisió
Homes de pit1997Infermera circulantTV Movie
Vall de les Nines1994Anne WellesPrograma de televisió
Immunitat diplomàtica1991Ellen Hickel (com a Sharon L. Case)Pel·lícula
Stalkings de seda1991Bonnie Abagail WestPrograma de televisió
Beverly Hills, 902101990Darla Diller, Darla DillonPrograma de televisió
Parker Lewis no pot perdre1990Donna Sue Horton, JoannePrograma de televisió
Doogie Howser, M.D.1989Rossa # 2Programa de televisió
Ànims1982NúviaPrograma de televisió
Els joves i els inquiets1973Sharon Collins, Sharon Collins Abbott, Sharon Collins NewmanPrograma de televisió
General Hospital1963Dawn Winthrop # 2 (1989-1990)Programa de televisió
Mentre el món gira1956Debbie SimonPrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Billy Miller
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Daniel Brunnemer Hall i Sharon CaseDaniel Brunnemer Hall
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Don Diamont i Sharon CaseDon Diamont
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Eric Braeden i Sharon CaseEric Braeden
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Jordi Vilasuso i Sharon CaseJordi Vilasuso
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Linden Ashby i Sharon CaseLinden Ashby
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Peter Bergman i Sharon CasePeter Bergman
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Rick Hearst
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Sean Patrick Flanery i Sharon CaseSean Patrick Flanery
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Greg Vaughan
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Sharon Case i Joshua MorrowJoshua Morrow
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Kurt McKinney
    • General Hospital
      1963
    [veure coincidència]
  • Sharon Case i Michael MuhneyMichael Muhney
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
  • Sharon Case i Steve BurtonSteve Burton
    • Els joves i els inquiets
      1973
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Sharon Case Menys coincidències en pantalla de Sharon Case

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Matt McGorry
Matt McGorry
28 de maig de 2021 ... Notícies de Matt McGorry, xafarderies, fotos de Matt McGorry, biografia, llista de núvies de Matt McGorry 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Matt McGorry. Historial de cites de Matt McGorry, 2021, 2020, llista de relacions de Matt McGorry.
Nando de Colo
Nando de Colo
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nando de Colo, xafarderies, fotos de Nando de Colo, biografia, llista de núvies de Nando de Colo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Nando de Colo. Història de cites de Nando de Colo, 2021, 2020, llista de relacions de Nando de Colo.
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Belles dones famoses que són molt, molt altes
Aquesta és una llista de les dones altes més boniques del món. Aquesta llista inclou grans models, actrius, esportistes i fins i tot músics. Alguns dels més famosos ...
Els millors models femenins negres
Els millors models femenins negres
Elles són precioses. Ets magnètic. I governen el món de la moda. Els models femenins negres amb més talent es presenten de moltes formes. Alguns agradables ...
Les millors marques de tequila
Les millors marques de tequila
El tequila és una de les begudes més populars del món i un licor que té un gust molt diferent i que s’elabora amb molta cura i temps. La beguda es fa a partir de ...
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Els millors quarterbacks de Florida Gators de la història
Aficionats al futbol universitari, estem convertint els millors quarterbacks de Florida Gators en la història. Inclou tots els quarterbacks inicials de tot Florida Gators ...
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
Charlie Heaton i Akiko Matsuura
28 de maig de 2021 ... Charlie Heaton i Akiko Matsuura fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...