Principal Relacions Sergio Mayer

Sergio Mayer

El Vostre Horòscop Per Demà

Sergio Mayer és un veterà actor mexicà que ha estat vinculat a diversos noms famosos al llarg de les seves dècades sota el punt de mira. Aquest article explora la història de cites, els matrimonis i la vida familiar de Mayer. Cobreix les seves relacions passades amb l'actriu Barbara Mori, el seu matrimoni amb Isabella Camil i molt més. En perfilar aquests llaços romàntics, així com els seus fills i la seva carrera, la peça proporciona una visió del costat personal de l'ascens de Mayer a la fama de la telenovel·la i més enllà. Des de col·laboracions a la pantalla fins a relacions de la vida real, traça un viatge romàntic subjectiu d'una de les estrelles més reconegudes de Mèxic.








Sergio MayerEdat 55 anys Zodíac Taure Relacions 3 en total Nens 3 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Sergio Mayer és possiblement solter.



Estic en una relació?

Relacions

Sergio Mayer estava casat anteriorment Isabella Camil (2009)and Luisa Fernanda.






Sergio Mayer ha mantingut una relació amb Bárbara Mori(1997 - 2000).



Sobre

Sergio Mayer és un actor mexicà de 54 anys. Nascut Sergio Mayer Breton Izturiz Pinilla el 21 de maig de 1966 a Ciutat de Mèxic, Distrito Federal, Mèxic, és famós per La estampa del escorpion. El seu signe del zodíac és Taure.

Sergio Mayer és membre de les següents llistes: Naixements de 1966, productors de televisió mexicans i Gent de la Ciutat de Mèxic.



Estadística de relacions

TipusTotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat222 anys, 4 mesos11 anys, 2 mesos-
Cites12 anys, 10 mesos--
Total322 anys, 4 mesos8 anys, 4 mesos2 anys, 10 mesos

Detalls

NomSergi
CognomMayer
Nom complet al naixementSergio Mayer Breton Izturiz Pinilla
Nom alternatiuSergio Mayer
Edat55 anys
Aniversari21 de maig de 1966
Lloc de naixementMexico City, Districte Federal, Mexico
Alçada5' 9' (175 cm)
ConstruirAtlètic
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellMarró - Fosc
Signe del zodíacTaure
SexualitatRecte
ÈtniaMultiracial
Nacionalitatmexicà
Text d'OcupacióActor, cantant, presentador, productor
OcupacióActor
Reclama la famaL'estampa de l'escorpí
Any(s) actiu1982 ─ present
AmicJorge Salinas (actor), Jaime Camil (actor)

Sergio Mayer Breton Izturiz Pinilla (nascut el 21 de maig de 1966 a Ciutat de Mèxic) és un actor, cantant i productor mexicà. Està exercint com a diputat federal a la LXIV Legislatura del Congrés mexicà.

datació de francois arnaud i holliday grainger
Més informació sobre Sergio Mayer Menys sobre Sergio Mayer editar

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
3 Isabella Camil Casat1999 -
2Bàrbara MoriRelaciómarç de 1997Gener 20002 anys
1Lluïsa FernandaCasat -
Isabella Camil #3

Isabella Camil

16 2

1999

Sergio Mayer i Isabella Camil han estat mar...[veure parella] Bàrbara Mori #2

Bàrbara Mori

27 7

1997-2000

Sergio Mayer i Barbara Mori es van separar[veure parella] Lluïsa Fernanda #1

Lluïsa Fernanda

3 2

Luisa Fernanda and Sergio Mayer és divorci...[veure parella] #3

Isabella Camil

1999

Sergio Mayer i Isabella Camil fa 12 anys que estan casats. Van estar sortint durant 10 anys després de reunir-se el 1999 i es van casar el 2009.

Relació 22 anys Fonts + Compatibilitat 26% Nens 2 nens 16 2 veure la relació #2

Bàrbara Mori

1997-2000

Sergio Mayer i Bárbara Mori van datar del 1997 al gener del 2000.

Relació 2 anys Fonts 1 Compatibilitat 30% Nens 1 fill 27 7 veure la relació #1

Lluïsa Fernanda

Luisa Fernanda and Sergio Mayer és divorciat.

Fonts + Compatibilitat 33% 3 2 veure la relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Sergio Mayer 55 TaureActor
mexicà
Isabella Camil 52 AquariActriu
mexicà
Bàrbara Mori43 AquariActriu
uruguaià
Lluïsa Fernanda50 SagitariTelenotícies
mexicà

Nens

NomGènereNascutEdatUn altre pare
Camil·laDona Isabella Camil
VictòriaDona Isabella Camil
Sergio Mayer MoriMascle199823 anys Bàrbara Mori

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
The Ballad of Hugo Sánchez2018Rodrigo CarmenaraPrograma de televisió
Confraria2018PauPel·lícula
Cor que menteix2016JoePrograma de televisió
Nosaltres els guapos2016Programa de televisió
Club de Corbs2015CarmenaraPrograma de televisió
La dictadura perfecta2014El presidentPel·lícula
Misteri's2014Juan VarelaPrograma de televisió
Amics distants2014David BretonPel·lícula
Tot inclòs2013Luigi LombardiPrograma de televisió
El diari d?una prostituta2013Ing. Julio MendizabalPel·lícula
Abisme de la passió2012PauPrograma de televisió
Quin bonic amor2012BrunoPrograma de televisió
El Llit2012El jovePel·lícula
Com diu la dita2011Edmundo, Eduardo CastroPrograma de televisió
Addictes2009Ángel BenítezPrograma de televisió
Fins que els diners ens separin2009Johnny Alpino 'El Catrín'Programa de televisió
Juro que t'estimo2008Productor MusicalPrograma de televisió
Un ganxo al cor2008Ferran de la RosaPrograma de televisió
Foc a la sang2007RomàPrograma de televisió
Temps final2007Programa de televisió
La noia més lletja2006Luigi LombardiPrograma de televisió
Veïns2005Maurici, NapoleóPrograma de televisió
Nus2004MichelPel·lícula
Hospital el paisa2004Sr MayerPrograma de televisió
Mentida2004JoelPel·lícula
Fantasies2003Convidat a Festa (uncredited)Pel·lícula
Com al cinema2001DanielPrograma de televisió
El que Callem Les Dones2001LluísPrograma de televisió
Em moro per tu1999RafaelPrograma de televisió
Perla1998NeonatPrograma de televisió
Cerca implacable1998JuliolPel·lícula
Confident de secundària1996ErickPrograma de televisió
On va quedar la boleta1993Sergio (as Garibaldi)Pel·lícula
Pare solter1987SergiPrograma de televisió

Al llarg de la seva llarga carrera a la indústria de l'entreteniment, Sergio Mayer ha captivat el públic tant a la pantalla com fora de la seva història de cites. El seu matrimoni i els seus fills amb l'actriu Isabella Camil van donar una ullada a la seva vida familiar. Mentre que també comparteix un fill amb l'antiga xicota Barbara Mori, demostrant els seus vincles duradors amb les seves parelles anteriors. Les connexions romàntiques de Mayer amb aquestes figures famoses representen només un aspecte intrigant del seu temps en el punt de mira. A mesura que l'actor avança, la seva sèrie de relacions d'alt perfil probablement continuaran despertant l'interès mentre els fans busquen una visió del món personal d'una de les estrelles de telenovel·les més populars de Mèxic.






Articles D'Interès

Compensació Pel Signe Del Zodíac
Sonabilitat C Celebritats

Esbrineu La Compatibilitat Per Signe Del Zodíac

L'Elecció De L'Editor

L'ascens i la caiguda de l'autoritat del codi còmic
L'ascens i la caiguda de l'autoritat del codi còmic
La majoria de les persones que han crescut llegint còmics haurien de familiaritzar-se amb el logotip Autoritzat pel Codi del Còmic a la cantonada de la portada, encara que ...
Noi Pakon i Martijn Krabbé
Noi Pakon i Martijn Krabbé
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Noi Pakon i Martijn Krabbé. Obteniu més informació sobre ...
Federico Dordei
Federico Dordei
28 de maig de 2021 ... Notícies de Federico Dordei, xafarderies, fotos de Federico Dordei, biografia, llista de núvies de Federico Dordei 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Federico Dordei. Història de cites de Federico Dordei, 2021, 2020, llista de relacions de Federico Dordei.
Muriel Gustavo Becker
Muriel Gustavo Becker
28 de maig de 2021 ... Notícies de Muriel Gustavo Becker, xafarderies, fotos de Muriel Gustavo Becker, biografia, llista de núvies de Muriel Gustavo Becker 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Muriel Gustavo Becker. Història de cites de Muriel Gustavo Becker, 2021, 2020, llista de relacions de Muriel Gustavo Becker.
Les noies d’una peça més calentes
Les noies d’una peça més calentes
Hola :) Primer de tot he de dir que One Piece és un dels meus anime preferits de tots els temps, també m'agraden els personatges femenins i per això he fet aquesta llista ...
El millor anime de body swap de la història
El millor anime de body swap de la història
Com que el teu nom està de moda aquests dies, és hora de puntuar el millor anime de body swap de la història. Els bons anime de body swap són Kaiba i Murder Princess, ...
Alfred de Marigny
Alfred de Marigny
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Alfred de Marigny, xafarderies, fotos d'Alfred de Marigny, biografia, llista de núvies d'Alfred de Marigny 2016. Història de la relació. Llista de relacions Alfred de Marigny. Història de cites d'Alfred de Marigny, 2021, 2020, llista de relacions d'Alfred de Marigny.