Principal Relacions Sanaa lathan

Sanaa lathan

Sanaa lathanRang 708 -123Edat de 49 anys Zodiac Verge Relacions 9 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

Segons els nostres registres, Sanaa Lathan és possiblement soltera.

Relacions

Sanaa Lathan ha estat compromesa amb Steve Rifkind(2010 - 2011).



Sanaa Lathan ha tingut relacions amb French Montana(2015 - 2016), Tyrese Gibson(2008 - 2014), Adawale Ogunleye(2007 - 2008), Terrell Owens(2006), Omar Epps(1999 - 2002)i Boris Kodjoe(1993).

Sanaa Lathan ha tingut una trobada amb Wesley Snipes.

Es rumoreja que Sanaa Lathan es va connectar amb Denzel Washington.



Sobre

Sanaa Lathan és una actriu nord-americana de 49 anys. Nascuda com a Sanaa McCoy Lathan el 19 de setembre de 1971 a Nova York, Nova York, és famosa per Love and Basketball. El seu signe del zodíac és Verge.

Sanaa Lathan ha participat en 3 enfrontaments en pantalla, inclòs Denzel Washington Sense temps (2003), Martin Lawrence a La vida (1999)i Simon Baker a Alguna cosa nova (2006).

Sanaa Lathan és membre de les llistes següents: actors de veu nord-americans, persones de la ciutat de Nova York i actors escènics nord-americans.



Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Sanaa Lathan. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès11 any, 9 mesos--
Cites66 anys, 1 mes1 any, 11 mesos10 mesos, 5 dies
Trobada1---
Rumorós1---
total96 anys, 1 mes1 any, 5 mesos10 mesos, 5 dies

Detalls

NomArt
Segon nomMcCoy
Cognom de solteraLathan
Nom complet al naixementSanaa McCoy Lathan
Nom alternatiuSanaa Lathan Denzel
Edat49 anys
Aniversari19 de setembre de 1971
Lloc de naixementNova York, Nova York
Alçada5 '7' (170 cm)
Pes59 kg (130 lliures)
ConstrueixPrim
Color d'ullsMarró - Fosc
Color de cabellNegre
Signe del zodíacVerge
Sexualitatbisexual
ÈtniaMultirracial
NacionalitatNord-americà
InstitutCentre de Ciències i Matemàtiques de Manhattan
UniversitatUniversitat de Califòrnia, Berkeley, llicenciada en anglès, Universitat de Yale, llicenciada en drama
Text d’ocupacióActriu, actor de veu
OcupacióActriu
Reclama famaAmor i bàsquet
Any (s) actiu (s)1996 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)Socis ICM, John Carrabino Management
Bust (polzades)32
Mida de la tassaC
Cintura (polzades)27
Malucs (polzades)35
Mida de la roba4
Mida de la sabata9
Llocs web oficialstwitter.com/justsanaa, www.facebook.com/SanaaLathan, www.nndb.com/people/585/000051432/
PareStan Lathan (productor)
MareEleanor McCoy (actriu / ballarina)
GermàPas (germanastre)
GermanaAriel Lathan, Colette Lathan, Liliane Lathan, (germanastra) (Sanaa Dad's Daughter's)
AmicGabrielle Union, Nia Long, Christina Sibul
Persones associadesChristina Sibul (coproductora)

Sanaa McCoy Lathan (nascuda el 19 de setembre de 1971) és una actriu nord-americana. Com a actriu de veu, del 2009 al 2013, va donar veu a Donna Tubbs a The Cleveland Show i en totes les aparicions simultànies i posteriors de Family Guy. Ha protagonitzat moltes pel·lícules, inclosa The Best Man (1999) i la seva seqüela del 2013, The Best Man Holiday. Els seus altres títols cinematogràfics inclouen Love & Basketball (2000), Brown Sugar (2002), Alien vs. Predator (2004), Something New (2006), The Family That Preys (2008), Contagion (2011) i Now You See Me 2 (2016).

Més informació sobre Sanaa Lathan Menys sobre Sanaa Lathan

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
9Montana francesaRelaciójuliol 2015Maig de 201610 mesos
8Steve RifkindRelaciójuliol 2009Abril de 20111 any
7Tyrese GibsonRelacióoctubre 2008Novembre de 20146 anys
6Adawale OgunleyeRelaciómar 2007Set 20081 any
5Terrell OwensRelació20062006-
4Omar EppsRelació1999mar 20023 anys
3Boris KodjoeRelació19931993-
2Wesley SnipesTrobada -
1Denzel WashingtonTrobada R -
Montana francesa #9

Montana francesa

2015 - 2016

French Montana i Sanaa Lathan es van separar a ...[veure parella] Steve Rifkind #8

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind i Sanaa Lathan es van separar en A ...[veure parella] Tyrese Gibson #7

Tyrese Gibson

2008 - 2014

Tyrese Gibson i Sanaa Lathan es van separar a N ...[veure parella] Adawale Ogunleye #6

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye i Sanaa Lathan es van separar ...[veure parella] Terrell Owens #5

Terrell Owens

2006

Terrell Owens i Sanaa Lathan estan separats ...[veure parella] Omar Epps #4

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan i Omar Epps es van separar el 2 de març ...[veure parella] Boris Kodjoe #3

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe i Sanaa Lathan estan separats ...[veure parella] Wesley Snipes #2

Wesley Snipes

Wesley Snipes i Sanaa Lathan estan separats ...[veure parella] Denzel Washington #1rumor

Denzel Washington

Sanaa Lathan i Denzel Washington eren rumors ...[veure parella] #9

Montana francesa

2015 - 2016

French Montana i Sanaa Lathan van ser del juliol del 2015 al maig del 2016.

Relació 10 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 59% veure relació #8

Steve Rifkind

2009 - 2011

Steve Rifkind i Sanaa Lathan van estar compromesos durant un any. Van sortir durant 7 mesos després de reunir-se el juliol del 2009. Es van comprometre el febrer del 2010, però després es van separar l’abril del 2011.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés100%Edat69%'> Compatibilitat 43% veure relació #7

Tyrese Gibson

2008 - 2014

Tyrese Gibson i Sanaa Lathan van ser de juny de 2012 a novembre de 2014.

Relació 6 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat el 39% veure relació #6

Adawale Ogunleye

2007 - 2008

Adawale Ogunleye i Sanaa Lathan van ser del març del 2007 al setembre del 2008.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 34% veure relació #5

Terrell Owens

2006

Terrell Owens i Sanaa Lathan dataven el 2006.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés60%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat el 61% veure relació #4

Omar Epps

1999 - 2002

Sanaa Lathan i Omar Epps van ser del 1999 al març del 2002.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés60%Alçada55%Edat52%'> Compatibilitat 67% veure relació #3

Boris Kodjoe

1993

Boris Kodjoe i Sanaa Lathan van sortir el 1993.

MesuraResultatZodíac1%Zodiac xinés60%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 47% veure relació #2

Wesley Snipes

Wesley Snipes va tenir una trobada amb Sanaa Lathan.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 71% veure relació #1

Denzel Washington

(Remor)

Es rumoreja que Sanaa Lathan es va connectar amb Denzel Washington.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat13%'> Compatibilitat 47% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Sanaa lathan49 VergeActriu
Nord-americà
Montana francesa36 EscorpíRaper
Marroquí
Steve Rifkind59 peixProductor musical
Nord-americà
Tyrese Gibson42 Capricornactor
Nord-americà
Adawale Ogunleye43 LeoFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Terrell Owens47 SagitariFutbol (nord-americà)
Nord-americà
Omar Epps47 Cànceractor
Nord-americà
Boris Kodjoe48 peixactor
Austríac
Wesley Snipes58 Leoactor
Nord-americà
Denzel Washington66 Capricornactor
Nord-americà

Galeria de fotos

Harley Quinn - Sanaa Lathan El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015) El noi perfecte (2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
La Zona Crepuscular2019Nina HarrisonPrograma de televisió
Fill nadiu2019Trudy ThomasPel·lícula
Harley Quinn2019CatwomanPrograma de televisió
Nappily Ever After2018violetaPel·lícula
Successió2018LisaPrograma de televisió
American Assassin2017Irene KennedyPel·lícula
Tirs disparats2017Ashe AkinoPrograma de televisió
Aproximació al desconegut2016Emily MaddoxPel·lícula
Ara em veus 22016Subdirectora Natalie AustinPel·lícula
El noi perfecte2015LeahPel·lícula
L’afer2014Janelle WilsonPrograma de televisió
El penediment2013Maggie CarterPel·lícula
Les vacances del millor home2013RobynPel·lícula
Contagi2011Aubrey CheeverPel·lícula
Tilda2011Sasha LittTV Movie
Cap2011Mona FredricksPrograma de televisió
Blau Pols2009DianaPel·lícula
Món meravellós2009KhadiPel·lícula
El programa de Cleveland2009Donna TubbsPrograma de televisió
La família que presa2008AndreaPel·lícula
Una pansa al sol2008Beneatha YoungerTV Movie
Alguna cosa nova2006Kenya Denise McQueenPel·lícula
AVP: Alien vs. Predator2004Alexa WoodsPel·lícula
Sense temps2003Ann Merai HarrisonPel·lícula
NIP Tuck2003Michelle LandauPrograma de televisió
Sucre morè2002Sidney 'Syd' ShawPel·lícula
Amor i bàsquet2000Monica WrightPel·lícula
El fumador2000RoxannePel · lícula curta
Actes desapareguts2000Zora BanksTV Movie
Peix gat en salsa de mongeta negra1999NinaPel·lícula
La vida1999MargaridaPel·lícula
El millor home1999RobinPel·lícula
La Fusta1999AlíciaPel·lícula
Home de família1999Cantant de seguretat, Donna Tubbs, FangirlPrograma de televisió
Fulla1998VanessaPel·lícula
LateLine1998Briana GilliamPrograma de televisió
Conduir1997Carolyn BrodyPel·lícula
Miracle al bosc1997Jove LillyTV Movie
Construït per durar1997LindaPrograma de televisió
Moesha1996EbonyPrograma de televisió
A la casa1995CharesePrograma de televisió
NYPD Blue1993Shirley BarishPrograma de televisió
La família importa1989AllisonPrograma de televisió
Amb / InPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Denzel Washington i Sanaa LathanDenzel Washington
    • Sense temps
      2003
    [veure coincidència]
  • Martin Lawrence
    • La vida
      1999
    [veure coincidència]
  • Sanaa Lathan i Simon BakerSimon Baker
    • Alguna cosa nova
      2006
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Charlie Kraslavsky
Charlie Kraslavsky
28 de maig de 2021 ... Notícies de Charlie Kraslavsky, xafarderies, fotos de Charlie Kraslavsky, biografia, llista de núvies de Charlie Kraslavsky 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Charlie Kraslavsky. Història de cites de Charlie Kraslavsky, 2021, 2020, llista de relacions de Charlie Kraslavsky.
Nadia Marcinko
Nadia Marcinko
28 de maig de 2021 ... Notícies de Nadia Marcinko, xafarderies, fotos de Nadia Marcinko, biografia, llista de nuvis de Nadia Marcinko 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Nadia Marcinko. Història de cites de Nadia Marcinko, 2021, 2020, llista de relacions de Nadia Marcinko.
Carla Germaine i Jeremy Kyle
Carla Germaine i Jeremy Kyle
28 de maig de 2021 ... Carla Germaine i Jeremy Kyle: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Quina exactitud va tenir la interpretació de la guerra del Vietnam a Forrest Gump?
Forrest Gump continua sent una pel·lícula divisòria dècades després del seu llançament original. Alguns veuen la pel·lícula com una faula clàssica nord-americana, mentre que altres creuen que Forrest ...
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
David Eigenberg i Chrysti Eigenberg
28 de maig de 2021 ... David Eigenberg i Chrysti Eigenberg fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Armando Montelongo
Armando Montelongo
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Armando Montelongo, xafarderies, fotos d'Armando Montelongo, biografia, llista de núvies d'Armando Montelongo 2016. Història de la relació. Llista de relacions Armando Montelongo. Història de cites d’Armando Montelongo, 2021, 2020, llista de relacions d’Armando Montelongo.
Jamie Deen
Jamie Deen
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jamie Deen, xafarderies, fotos de Jamie Deen, biografia, llista de núvies de Jamie Deen 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Jamie Deen. Història de cites de Jamie Deen, 2021, 2020, llista de relacions de Jamie Deen.