Principal Relacions Ryan Phillippe

Ryan Phillippe

El Vostre Horòscop Per Demà

Ryan PhillippeRang 233 -55Edat 46 anys Zodíac Verge Relacions 11 en total Nens 3 nens

Amb qui surt ara mateix?

Segons els nostres registres, Ryan Phillippe és possiblement solter.








Relacions

Ryan Phillippe estava casat anteriorment amb Reese Witherspoon(1999 - 2008).



Ryan Phillippe ha estat compromès amb Paulina Slagter(2015 - 2016).






Ryan Phillippe ha tingut relacions amb Elsie Hewitt(2017), Amanda Seyfried(2010 - 2011), Alexis Knapp(2010)i Abbie Cornish(2007 - 2010).



Ryan Phillippe ha tingut trobades amb Ashley Greene(2013), Rihanna(2011 - 2012), Jessica White(2010), Lindsay Lohan(2010)i Nikki Reed(2007).

Sobre

Ryan Phillippe és un actor nord-americà de 46 anys. Nascut Ryan Matthew Phillippe el 10 de setembre de 1974 a New Castle, Delaware, EUA, és famós per Sé el que vas fer l'estiu passat, Little Boy Blue i Cruel Intentions. El seu signe del zodíac és Virgo.



Ryan Phillippe ha participat en 11 enfrontaments en pantalla, inclosa Angelina Jolie Jugant de cor (1998), Claire Danes a Igby baixa (2002), Joe Fiske a Una vida per viure (1968), Reese Witherspoon a Intencions cruels (1999)i Abbie Cornish a Parar perdues (2008).

Ryan Phillippe és membre de les llistes següents: actors de cinema nord-americans, productors de cinema nord-americans i actors de televisió nord-americans.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ryan Phillippe. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat111 anys, 3 mesos--
Compromès15 anys, 1 mes--
Cites43 anys1 any3 mesos, 1 dia
Trobada54 mesos, 2 dies24 dies-
total1111 anys, 3 mesos1 any, 10 mesos3 mesos, 1 dia

Detalls

NomRyan
Segon nomMateu
CognomPhillippe
Nom complet al naixementRyan Matthew Phillippe
Edat46 anys
Aniversari10 de setembre de 1974
Lloc de naixementNew Castle, Delaware, EUA
Alçada5 '9' (175 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Característica distintivaEls seus cabells rossos naturalment arrissats
Signe del zodíacVerge
SexualitatRecte
Religiócristià
ÈtniaBlanc
NacionalitatNord-americà
InstitutNew Castle Baptist Academy, DE (1992)
Text d’ocupacióActor, director i productor
Ocupacióactor
Reclama famaSé el que vas fer l’estiu passat, Blue Boy i intencions cruels.
Any (s) actiu (s)1992 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)The Schiff Company, Llc
Aprovació de la marcaAnunci de televisió per a Nintendo (1991)
Llocs web oficialsphillippe-online.com/, www.matthew-ryan-phillippe.com/, twitter.com/ryanphillippe
PareRichard Phillippe (El seu pare és tècnic químic)
MareSusan Phillippe (La seva mare treballa en atenció pre i post-natal)
GermanaKirsten Phillippe, Lindsay Phillippe i Katelyn Phillippe
Membre de la famíliaDiacona Reese Phillippe (fill), Ava Phillippe (filla), Kai (filla)
AmicBreckin Meyer, JD Harmeyer, Seth Green, David E. Siegal, David E. Siegel
Animals domèsticsFrank Sinatra (Dog - Bulldog americà), Chi Chi Rodriguez (Dog - Chihuahua), Coco Channel (Dog - Bulldog francès)

Matthew Ryan Phillippe (Estats Units, 10 de setembre de 1974) és un actor nord-americà. Després d’aparèixer com a Billy Douglas a la telenovel·la One Life to Live, va arribar a la fama a finals dels anys noranta amb papers protagonistes d’una sèrie de pel·lícules, incloent I Know What You Did Last Summer, Cruel Intentions i 54. Als anys 2000, va aparèixer en diverses pel·lícules, incloses Gosford Park (2001), Crash (2004), Flags of Our Fathers (2006), Breach (2007), Stop-Loss (2008), MacGruber (2010) i The Lincoln Lawyer (2011) . El 2010, Phillippe va actuar com a fotògraf guanyador del premi Pulitzer Greg Marinovich a The Bang Bang Club. Va protagonitzar el paper principal de Bob Lee Swagger al thriller del drama USA Network, Shooter.

Més informació sobre Ryan Phillippe Menys sobre Ryan Phillippe

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
11Elsie HewittRelacióAbril de 2017juliol 20173 mesos
10Ashley GreeneTrobadamar 2013mar 2013-
9RihannaTrobadaDesembre de 2011Abril de 20124 mesos
8Paulina SlagterRelacióoctubre 2011Novembre de 20165 anys
7Amanda SeyfriedRelacióoctubre 2010Maig de 20117 mesos
6Alexis KnappRelacióMaig de 2010octubre 20105 mesos
5Jessica WhiteTrobadaAbril de 2010Abril de 2010-
4Lindsay LohanTrobadafebrer 2010febrer 2010-
3Nikki ReedTrobadafebrer 2007febrer 2007-
2Abbie CornishRelaciófebrer 2007febrer 20103 anys
1Reese WitherspoonCasatmar 1997Juny de 200811 anys
Elsie Hewitt #11

Elsie Hewitt

2017

Elsie Hewitt i Ryan Phillippe es van separar a ...[veure parella] Ashley Greene #10

Ashley Greene

2013

Ashley Greene i Ryan Phillippe estan separats ...[veure parella] Rihanna #9

Rihanna

2011 - 2012

Rihanna i Ryan Phillippe es van separar el 2 d'abril ...[veure parella] Paulina Slagter #8

Paulina Slagter

2011 - 2016

Paulina Slagter i Ryan Phillippe es van separar ...[veure parella] Amanda Seyfried #7

Amanda Seyfried

2010 - 2011

Amanda Seyfried i Ryan Phillippe es van separar ...[veure parella] Alexis Knapp #6

Alexis Knapp

2010

Alexis Knapp i Ryan Phillippe es van separar a ...[veure parella] Jessica White #5

Jessica White

2010

Jessica White i Ryan Phillippe estan separats ...[veure parella] Lindsay Lohan #4

Lindsay Lohan

2010

Ryan Phillippe i Lindsay Lohan estan separats ...[veure parella] Nikki Reed #3

Nikki Reed

2007

Ryan Phillippe i Nikki Reed estan separats ...[veure parella] Abbie Cornish #2

Abbie Cornish

2007 - 2010

Abbie Cornish i Ryan Phillippe es van separar a ...[veure parella] Reese Witherspoon #1

Reese Witherspoon

1997 - 2008

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon van ser div ...[veure parella] #11

Elsie Hewitt

2017

Elsie Hewitt i Ryan Phillippe van ser d’abril a juliol del 2017.

Relació 3 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat1%'> Compatibilitat 35% veure relació #10

Ashley Greene

2013

Ashley Greene i Ryan Phillippe van tenir una trobada el març del 2013.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés20%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #9

Rihanna

2011 - 2012

Rihanna i Ryan Phillippe van tenir una trobada el desembre del 2011.

Relació 4 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 70% veure relació #8

Paulina Slagter

2011 - 2016

Paulina Slagter i Ryan Phillippe van estar compromesos durant deu mesos. Van sortir durant 4 anys després de reunir-se l'octubre de 2011. Es van comprometre el 25 de desembre de 2015, però després es van separar el novembre de 2016.

Relació 5 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 52% veure relació #7

Amanda Seyfried

2010 - 2011

Amanda Seyfried i Ryan Phillippe daten d’octubre de 2010 a maig de 2011.

Relació 7 mesos MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat44%'> Compatibilitat 35% veure relació #6

Alexis Knapp

2010

Alexis Knapp i Ryan Phillippe van datar de maig a octubre de 2010.

Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat13%'> Compatibilitat 32% Nens 1 nen veure relació #5

Jessica White

2010

Jessica White i Ryan Phillippe van tenir una trobada l'abril del 2010.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada37%Edat44%'> Compatibilitat 30% veure relació #4

Lindsay Lohan

2010

Ryan Phillippe i Lindsay Lohan van tenir una trobada el febrer del 2010.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 50% veure relació #3

Nikki Reed

2007

Ryan Phillippe i Nikki Reed van tenir una trobada el febrer del 2007.

MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat44%'> Compatibilitat 75% veure relació #2

Abbie Cornish

2007 - 2010

Abbie Cornish i Ryan Phillippe van ser del febrer del 2007 al febrer del 2010.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat el 66% veure relació #1

Reese Witherspoon

1997 - 2008

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon van estar casats durant 8 anys. Van sortir durant un any després de reunir-se el març de 1997. Després de 6 mesos de compromís, es van casar el 5 de juny de 1999. 8 anys després es van separar el 30 d'octubre de 2006 i es van divorciar el 5 d'octubre de 2007.

Relació 11 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés100%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat el 89% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ryan Phillippe46 Vergeactor
Nord-americà
Elsie Hewitt25 peixModel (adult / glamour)
Nord-americà
Ashley Greene34 peixActriu
Nord-americà
Rihanna33 peixCantant
Barbadès
Paulina Slagter30 TaureModel
Nord-americà
Amanda Seyfried35 SagitariActriu
Nord-americà
Alexis Knapp31 LeoActriu
Nord-americà
Jessica White36 BessonsModel
Nord-americà
Lindsay Lohan34 CàncerActriu
Nord-americà
Nikki Reed33 TaureActriu
Nord-americà
Abbie Cornish38 LeoActriu
Australià
Reese Witherspoon45 ÀriesActriu
Nord-americà
Més socis Menys socis

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Ava ElizabethDona9 de setembre de 199921 anys Reese Witherspoon
Diaca ReeseHome23 d’octubre de 200317 anys Reese Witherspoon
KaiDona1 de juliol de 20119 anys Alexis Knapp

Galeria de fotos

Ryan Phillippe i Reese Witherspoon - 12a edició dels premis Screen Actors Guild - Sala de premsa (2006) Ryan Phillippe i Reese Witherspoon - 12a edició dels premis Screen Actors Guild - Arribades (2006) Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe - La vuitena edició dels premis Screen Actors Guild (2002) Reese Whiterspoon i Ryan Phillipe - La vuitena edició dels premis Screen Actors Guild (2002) Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe - La vuitena edició dels premis Screen Actors Guild (2002) Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe - La vuitena edició dels premis Screen Actors Guild (2002) Reese Whiterspoon i Ryan Phillippe - La vuitena edició dels premis Screen Actors Guild (2002) Reese Whiterspoon i Ryan Philippe - La vuitena edició dels premis Screen Actors Guild (2002) Reese Witherspoon i Ryan Phillippe - La 63a edició dels Golden Globe Awards - Arribades (2006) Reese Witherspoon i Ryan Phillippe - La 63a edició dels Golden Globe Awards - Arribades (2006) Reese Witherspoon i Ryan Phillippe - La 63a edició dels Golden Globe Awards - Arribades (2006) Reese Witherspoon i Ryan Phillippe - La 63a edició dels Golden Globe Awards - Arribades (2006)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
El so de Filadèlfia2020CharleyPel·lícula
Big Sky2020Cody HoytPrograma de televisió
El 2n2020Major Vic DavisPel·lícula
Senyora del senyoriu2020Tanner WadsworthPel·lícula
Rostits històrics2019Juli CèsarPrograma de televisió
Viu (II)2019Mark EscherPel·lícula
Famós enamorat2017Ryan PhillippePrograma de televisió
Wish Upon2017Jonathan ShannonPel·lícula
Tirador2016Bob Lee SwaggerPrograma de televisió
El Cercle2016VictorPel · lícula curta
Secrets i mentides2015Ben CrawfordPrograma de televisió
Agafa l'infern2014Reagan PearcePel·lícula
Recupera2014StevenPel·lícula
Recta A.2013ScottPel·lícula
Brooklyn Nine-Nine2013miltonPrograma de televisió
Història borratxa2013Benjamin HayesPrograma de televisió
Venjança per Jolly!2012BachmeierPel·lícula
Home al treball2012Ryan PhillippePrograma de televisió
L’advocat de Lincoln2011Louis RouletPel·lícula
Configuració2011Vincent LongPel·lícula
El Club Bang Bang2010Greg MarinovichPel·lícula
MacGruber2010PiperPel·lícula
Fingir temps2010Noi guapoPrograma de televisió
Tlatelolco: Mèxic 682009Pel·lícula
Franklyn2008David, PreeftPel·lícula
Parar perdues2008Brandon KingPel·lícula
Incompliment2007Eric O'NeillPel·lícula
Danys2007Channing McClarenPrograma de televisió
Cinc dits2006MartijnPel·lícula
Banderes dels nostres pares2006John 'Doc' BradleyPel·lícula
Chaos2005Shane DekkerPel·lícula
Pollastre robot2005George Taylor, Reggie MantlePrograma de televisió
Xoc2004Oficial Hanson (com Ryan Phillipe)Pel·lícula
L’I Inside2003Simon Cable (com Ryan Phillipe)Pel·lícula
Igby baixa2002OliverPel·lícula
Antimonopoli2001Milo HoffmanPel·lícula
Parc Gosford2001Henry DentonPel·lícula
Home de la companyia2000PetrovPel·lícula
El camí de l’arma2000Senyor ParkerPel·lícula
Intencions cruels1999Sebastian ValmontPel·lícula
541998Shane O'SheaPel·lícula
Casolà1998Harlan DykstraPel·lícula
Jugant de cor1998KeenanPel·lícula
Will & Grace1998Ryan PhillippePrograma de televisió
Sé el que vau fer l'estiu passat1997Barry CoxPel·lícula
Invasor1997Soldat RyanPel·lícula
Little Boy Blue1997Danny Knight, Jimmy WestPel·lícula
Enlloc1997ShadPel·lícula
Rei del Turó1997WallyPrograma de televisió
Esquirol blanc1996Gil MartinPel·lícula
Temps ben passat1996Kenny MarksTV Movie
Marea Carmesí1995Marí GrattamPel·lícula
Invasió mortal: el malson de l’abella assassina1995Tom RedmanTV Movie
Els límits exteriors1995Russell 'Rusty' DobsonPrograma de televisió
Un misteri de Perry Mason: el cas del governador de ganyotes1994Robert FowlerTV Movie
Chicago Hope1994David HolgrenPrograma de televisió
En direcció sud1994De l'PorterPrograma de televisió
Els secrets de l’èxit del llac1993Guisat AtkinsPrograma de televisió
WWE Raw1993El tinent Dixon PiperPrograma de televisió
Matlock1986MichaelPrograma de televisió
Una vida per viure1968Billy DouglasPrograma de televisió
American MurdererAgent especial Lance LeisingPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Angelina Jolie i Ryan PhillippeAngelina Jolie
    • Jugant de cor
      1998
    [veure coincidència]
  • Claire Danes i Ryan PhillippeClaire Danes
    • Igby baixa
      2002
    [veure coincidència]
  • Joe Fiske
    • Una vida per viure
      1968
    [veure coincidència]
  • Reese Witherspoon i Ryan PhillippeReese Witherspoon
    • Intencions cruels
      1999
    [veure coincidència]
  • Ryan Phillippe i Abbie CornishAbbie Cornish
    • Parar perdues
      2008
    [veure coincidència]
  • Ryan Phillippe i Claire ForlaniClaire Forlani
    • Antimonopoli
      2001
    [veure coincidència]
  • Ryan Phillippe i Neve CampbellNeve Campbell
    • 54
      1998
    [veure coincidència]
  • Ryan Phillippe i Rachael CookRachael Leigh Cook
    • Antimonopoli
      2001
    [veure coincidència]
  • Ryan Phillippe i Salma HayekSalma Hayek
    • 54
      1998
    [veure coincidència]
  • Ryan Phillippe i Selma BlairSelma Blair
    • Intencions cruels
      1999
    [veure coincidència]
  • Sarah Gellar i Ryan PhillippeSarah Michelle Gellar
    • Intencions cruels
      1999
    [+1 més]
Més coincidències en pantalla de Ryan Phillippe Menys enfrontaments a la pantalla de Ryan Phillippe





Articles D'Interès

Compensació Pel Signe Del Zodíac
Sonabilitat C Celebritats

Esbrineu La Compatibilitat Per Signe Del Zodíac

L'Elecció De L'Editor

Evan Ellingson
Evan Ellingson
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Evan Ellingson, xafarderies, fotos d'Evan Ellingson, biografia, llista de núvies d'Evan Ellingson 2016. Història de la relació. Llista de relacions d'Evan Ellingson. Història de cites d'Evan Ellingson, 2021, 2020, llista de relacions d'Evan Ellingson.
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023
Horòscop diari del càncer per al dimarts, 5 de setembre de 2023, no faries ni diries algunes coses a la teva vida si algunes persones no en formessin part. Mostra gratitud a aquests
Nora Salinas i Mauricio Becker
Nora Salinas i Mauricio Becker
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Nora Salinas i Mauricio Becker. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb Queen al títol
Les millors cançons amb Queen al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb Queen al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb Queen al seu nom independentment de ...
Les millors pel·lícules de Jang Dong Gun
Les millors pel·lícules de Jang Dong Gun
Llista de les millors pel·lícules de Jang Dong Gun, amb tràilers de pel·lícules disponibles, classificades de millor a pitjor. Les pel·lícules més recaptadores de Jang Dong-gun tenen moltes ...
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023
Horòscop setmanal d'Aquari del 14 al 20 d'agost de 2023, aquest quadrat estressant de Venus i Urà està a punt de tornar-se encara més estressant amb el Sol que s'uneix a la imatge. Tu tens
Paul Teutul Jr.
Paul Teutul Jr.
28 de maig de 2021 ... Notícies de Paul Teutul Jr., xafarderies, fotos de Paul Teutul Jr., biografia, llista de núvies de Paul Teutul Jr. 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Paul Teutul Jr. Història de cites de Paul Teutul Jr., 2021, 2020, llista de relacions de Paul Teutul Jr.