Principal Relacions Ryan Gosling

Ryan Gosling

Ryan Gosling CompromèsRang 71 -7Edat de 40 anys Zodiac Escorpí Relacions 10 en total Nens 2 nens

Amb qui surt ara mateix?

Ryan Gosling i Eva MendesRyan Gosling i Eva Mendes es van comprometre l'octubre del 2016. veure relació

Relacions

Ryan Gosling ha tingut relacions amb Christina Hendricks(2014), Kat Dennings(2009 - 2010), Rachel McAdams(2004 - 2008), Sandra Bullock(2001 - 2002)i Casey LaBow.

Ryan Gosling ha tingut una trobada amb Blake Lively(2010).



Es rumoreja que Ryan Gosling es va connectar amb Olivia Wilde(2011), Jaime Murray(2009)i Famke Janssen(2004).

Sobre

Ryan Gosling és un actor canadenc de 40 anys. Nascut Ryan Thomas Gosling el 12 de novembre de 1980 a Cornwall, Ontario, Canadà i educat a Cornwall Collegiate and Vocational School, és famós per Murder by Numbers, The Notebook, Half Nelson en una carrera que abasta el 2007 fins a l'actualitat. El seu signe del zodíac és Escorpí.

Ryan Gosling ha participat en 9 enfrontaments en pantalla, inclosa Ana de Armas Blade Runner 2049 (2017), Mackenzie Davis a Blade Runner 2049 (2017), Rachel McAdams a La llibreta (2004), Claire Foy a Primer Home (2018)i Emma Stone a Banda de gàngsters (2013).



Ryan Gosling és membre de les llistes següents: Millor actor musical o de comèdia Guanyadors del Globus d'Or (pel·lícula), directors de cinema en anglès i actors de cinema canadencs.

qui és isabel pot sortir

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Ryan Gosling. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Compromès19 anys, 9 mesos--
Cites53 anys, 11 mesos1 any, 2 mesos-
Trobada12 mesos, 1 dia--
Rumorós31 mes, 29 dies19 dies-
total109 anys, 9 mesos1 any, 7 mesos1 mes, 29 dies

Detalls

NomRyan
Segon nomThomas
CognomGosling
Nom complet al naixementRyan Thomas Gosling
Edat40 anys
Aniversari12 de novembre de 1980
Lloc de naixementCornualla, Ontario, Canadà
Alçada6 '1' (185 cm)
ConstruirAthletic
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Característica distintivaPèl ros, ulls blaus de nadó
Signe del zodíacEscorpí
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatCanadenc
InstitutLester B. Pearson High School, Burlington, Ontario, Canadà, Cornwall Collegiate and Vocational School
Text d’ocupacióActor, director, escriptor, productor i músic
Ocupacióactor
Reclama famaAssassinat per números, El quadern, Half Nelson
Gènere musical (text)Rock independent, Folk Rock
Any (s) actiu (s)1993 – actualitat, 2007 – actualitat
Instrument (text)Veu, teclat, guitarra, baix, violoncel
Actes associatsDead Man's Bones, Dead Man's Bones
Talent Agency (per exemple, Modelització)LBI Entertainment
Llocs web oficialsryangoslingonline.com/, twitter.com/RyanGosling
PareThomas Gosling (treballador de la fàbrica de paper)
MareDonna Gosling (secretària)
GermanaBany banyador
Membre de la famíliaMary Yvette Brown (àvia paterna), Joseph Brown (besavi patern), Mary Ann Bélaire Brown (besàvia paterna), Frederick Brown (rebesavi patern), Rose Anna Proulx (rebesàvia paterna)
AmicZach Shields (cofundador de Dead Man's Bones) (músic)
Animals domèsticsGeorge (Dog - Ryan el va rescatar d'una lliura de gos)
Pel·lícules preferidesEast Of Eden
Bandes favoritesChet Baker
Menjars preferitsCalamars regats amb suc de llimona
Colors preferitsPorpra

Ryan Thomas Gosling (nascut el 12 de novembre de 1980) és un actor i músic canadenc. Va començar la seva carrera com a estrella infantil a The Mickey Mouse Club de Disney Channel (1993-1995), i va continuar apareixent en altres programes d'entreteniment familiar, inclòs Are You Afraid of the Dark? (1995) i Goosebumps (1996). El seu primer paper protagonista va ser com a neo-nazi jueu a The Believer (2001), i va continuar protagonitzant diverses pel·lícules independents, incloses Murder by Numbers (2002), The Slaughter Rule (2002) i The United States of Leland (2003).



Té una relació
Més informació sobre Ryan Gosling Menys sobre Ryan Gosling

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
10Christina HendricksDesconegut R 20142014-
9Eva MendesRelacióAgost de 2011present9 anys
8Olivia WildeTrobada R febrer 2011Abril de 20111 mes
7Blake LivelyTrobadaoctubre 2010Desembre de 20102 mesos
6Jaime MurrayTrobada R Desembre de 2009Desembre de 2009-
5Kat DenningsRelació R Agost de 2009Gener de 20105 mesos
4Rachel McAdamsRelacióDesembre de 2004Novembre de 20083 anys
3Famke JanssenTrobada R Novembre de 2004Novembre de 2004-
2Sandra BullockRelaciómar 2001Desembre de 20021 any
1Casey LaBowDesconegut R -
Christina Hendricks #10rumor

Christina Hendricks

2014

Christina Hendricks i Ryan Gosling eren rom ...[veure parella] Eva Mendes #9

Eva Mendes

2011

Ryan Gosling i Eva Mendes es van comprometre amb Oc ...[veure parella] Olivia Wilde #8rumor

Olivia Wilde

2011

Es rumoreja que Olivia Wilde i Ryan Gosling ...[veure parella] Blake Lively #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling i Blake Lively es van separar a De ...[veure parella] Jaime Murray #6rumor

Jaime Murray

2009

Jaime Murray i Ryan Gosling estan separats ...[veure parella] Kat Dennings #5rumor

Kat Dennings

2009 - 2010

Es rumoreja que Kat Dennings i Ryan Gosling ...[veure parella] Rachel McAdams #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling i Rachel McAdams es van separar a ...[veure parella] Famke Janssen #3rumor

Famke Janssen

2004

Ryan Gosling i Famke Janssen estan separats ...[veure parella] Sandra Bullock #2

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock i Ryan Gosling es van separar a ...[veure parella] Casey LaBow #1rumor

Casey LaBow

Es rumoreja que Casey LaBow i Ryan Gosling ...[veure parella] #10

Christina Hendricks

2014 (Remor)

Es rumoreja que Christina Hendricks es va connectar amb Ryan Gosling el 2014.

MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat33%'> Compatibilitat 62% veure relació #9

Eva Mendes

2011

Ryan Gosling i Eva Mendes porten 4 anys compromesos. Van començar a sortir a l’agost del 2011 i després de cinc anys es van dedicar a l’octubre del 2016.

Relació 9 anys MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés1%Alçada73%Edat1%'> Compatibilitat 44% Nens 2 nens veure relació #8

Olivia Wilde

2011 (Remor)

Es diu que Olivia Wilde es va connectar amb Ryan Gosling el febrer de 2011.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac100%Zodiac xinés80%Alçada73%Edatel 72%'> Compatibilitat el 81% veure relació #7

Blake Lively

2010

Ryan Gosling i Blake Lively van tenir una trobada l'octubre del 2010.

Relació 2 mesos MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés100%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 76% veure relació #6

Jaime Murray

2009 (Remor)

Es rumoreja que Jaime Murray es va connectar amb Ryan Gosling el desembre del 2009.

MesuraResultatZodíac80%Zodiac xinés80%Alçada73%Edat33%'> Compatibilitat 67% veure relació #5

Kat Dennings

2009 - 2010 (Rumor)

Es diu que Kat Dennings es va connectar amb Ryan Gosling l'agost del 2009.

tyler jacob moore i emmy rossum
Relació 5 mesos MesuraResultatZodíac40%Zodiac xinés1%Alçada91%Edat69%'> Compatibilitat 50% veure relació #4

Rachel McAdams

2004 - 2008

Ryan Gosling i Rachel McAdams van ser del desembre del 2004 al novembre del 2008.

Relació 3 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat52%'> Compatibilitat 41% veure relació #3

Famke Janssen

2004 (Remor)

Es rumoreja que Ryan Gosling es va connectar amb Famke Janssen el novembre del 2004.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés40%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat el 29% veure relació #2

Sandra Bullock

2001 - 2002

Sandra Bullock i Ryan Gosling van ser del març del 2001 al desembre del 2002.

Relació 1 anys MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés80%Alçada55%Edat1%'> Compatibilitat el 39% veure relació #1

Casey LaBow

(Remor)

Es rumoreja que Casey LaBow es va connectar amb Ryan Gosling.

MesuraResultatZodíac20%Zodiac xinés1%Alçada55%Edat69%'> Compatibilitat 36% veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Ryan Gosling40 Escorpíactor
Canadenc
Christina Hendricks46 TaureActriu
Nord-americà
Eva Mendes47 peixActriu
Nord-americà
Olivia Wilde37 peixActriu
Nord-americà
Blake Lively33 VergeActriu
Nord-americà
Jaime Murray44 CàncerActriu
Britànic
Kat Dennings34 BessonsActriu
Nord-americà
Rachel McAdams42 EscorpíActriu
Canadenc
Famke Janssen55 EscorpíActriu
Holandès
Sandra Bullock56 LeoActriu
Nord-americà
Casey LaBow34 LeoActriu
Nord-americà

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
Esmeralda Estimada GoslingDona12 de setembre de 20146 anys Eva Mendes
Estimada Llegeix GoslingDona29 d'abril de 20165 anys Eva Mendes

Galeria de fotos

Ryan Gosling i Christina Hendricks Ryan Gosling i Christina Hendricks Ryan Gosling i Christina Hendricks Blade Runner 2049 (2017) Ryan Gosling - Revista Levi's Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling La La Land - John Legend La La Land - Ryan Gosling La La Land - Ryan Gosling

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Les meves formes preferides de Julio Torres2019Blue Penguin (veu)TV Movie
Primer Home2018Neil ArmstrongPel·lícula
Blade Runner 20492017'A'Pel·lícula
Cançó a cançó2017BVPel·lícula
The Nice Guys: Word of the Day2017Marxa HolandesaPel · lícula curta
La La Land2016SebastianPel·lícula
Els nois agradables2016Marxa HolandesaPel·lícula
El gran curtmetratge2015Jared VennettPel·lícula
Només perdona Déu2013JulianPel·lícula
Banda de gàngsters2013Sargent. Jerry WootersPel·lícula
L’home gris2012Court GentryPel·lícula
El lloc més enllà dels pins2012LlucPel·lícula
Conduir2011ConductorPel·lícula
Els idus de març2011Stephen MeyersPel·lícula
Amor estúpid boig2011JacobPel·lícula
Toc del mal2011L’home invisiblePel · lícula curta
Nadal borratxo d’història2011Pel · lícula curta
Totes les coses bones2010David MarksPel·lícula
Sant Valentí blau2010DegàPel·lícula
Fractura2007Willy BeachumPel·lícula
Lars i la noia real2007Lars LindstromPel·lícula
Història borratxa2007doneuPrograma de televisió
Mig Nelson2006Dan DunnePel·lícula
Queda’t2005Henry LethamPel·lícula
Encara estic aquí: diaris reals de joves que van viure durant l'holocaust2005Ilya Gerber (veu)TV Movie
La llibreta2004NoèPel·lícula
Els Estats Units de Leland2003Leland P. FitzgeraldPel·lícula
Assassinat per números2002Richard HaywoodPel·lícula
La regla de la matança2002Roy ChutneyPel·lícula
El creient2001Danny BalintPel·lícula
Recordeu els Titans2000Alan BosleyPel·lícula
Els increïbles1999JoshTV Movie
Res massa bo per a un vaquer1998TommyTV Movie
Jove Hèrcules1998HèrculesPrograma de televisió
Breaker High1997Sean HanlonPrograma de televisió
Frankenstein i jo1996KennyPel·lícula
Flash Forward1996Scott StuckeyPrograma de televisió
Factor PSI: Cròniques del paranormal1996AdamPrograma de televisió
Les aventures de Shirley Holmes1996siguinPrograma de televisió
Pell de gallina1995Greg BanksPrograma de televisió
Hèrcules: els viatges llegendaris1995ZylusPrograma de televisió
Kung Fu: La llegenda continua1993KevinPrograma de televisió
Llest o no1993Matt KalinskyPrograma de televisió
Tens por de la foscor?1990Jamie LearyPrograma de televisió
Avonlea1990Bret McNultyPrograma de televisió
Projecte Ave MariaPel·lícula
Home llopPel·lícula
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Ana d'Armes and Ryan GoslingAna de Armas
    • Blade Runner 2049
      2017
    [veure coincidència]
  • Mackenzie Davis i Ryan GoslingMackenzie Davis
    • Blade Runner 2049
      2017
    [veure coincidència]
  • Rachel McAdams i Ryan GoslingRachel McAdams
    • La llibreta
      2004
    [veure coincidència]
  • Ryan Gosling i Claire FoyClaire Foy
    • Primer Home
      2018
    [veure coincidència]
  • Ryan Gosling i Emma StoneEmma Stone
    • La La Land
      2016
    [+2 més]
  • Ryan Gosling i Eva MendesEva Mendes
    • El lloc més enllà dels pins
      2012
    [veure coincidència]
  • Ryan Gosling i Kirsten DunstKirsten Dunst
    • Totes les coses bones
      2010
    [veure coincidència]
  • Ryan Gosling i Michelle WilliamsMichelle Williams
    • Sant Valentí blau
      2010
    [veure coincidència]
  • Ryan Gosling i Sandra BullockSandra Bullock
    • Assassinat per números
      2002
    [veure coincidència]
Més coincidències en pantalla de Ryan Gosling Menys enfrontaments a la pantalla de Ryan Gosling

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Jane White està malalta i torçada
Jane White està malalta i torçada
28 de maig de 2021 ... Notícies de Jane White Is Sick & Twisted, xafarderies, fotos de Jane White Is Sick & Twisted, biografia, llista de socis de Jane White Is Sick & Twisted 2016. Història de la relació. La llista de relacions de Jane White Is Sick & Twisted. Història de cites de Jane White Is Sick & Twisted, 2021, 2020, llista de les relacions de Jane White Is Sick & Twisted.
Terrence Howard i Taraji P. Henson
Terrence Howard i Taraji P. Henson
28 de maig de 2021 ... Terrence Howard i Taraji P. Henson: fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Mary Hignett
Mary Hignett
28 de maig de 2021 ... Notícies de Mary Hignett, xafarderies, fotos de Mary Hignett, biografia, llista de nuvis de Mary Hignett 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Mary Hignett. Història de cites de Mary Hignett, 2021, 2020, llista de relacions de Mary Hignett.
Manuella Papatakis
Manuella Papatakis
28 de maig de 2021 ... Notícies de Manuella Papatakis, xafarderies, fotos de Manuella Papatakis, biografia, llista de nuvis de Manuella Papatakis 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Manuella Papatakis. Història de cites de Manuella Papatakis, 2021, 2020, llista de relacions de Manuella Papatakis.
Spencer Daniels
Spencer Daniels
28 de maig de 2021 ... Notícies de Spencer Daniels, xafarderies, fotos de Spencer Daniels, biografia, llista de núvies de Spencer Daniels 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Spencer Daniels. Història de cites de Spencer Daniels, 2021, 2020, llista de relacions de Spencer Daniels.
Kylie Minogue
Kylie Minogue
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kylie Minogue, xafarderies, fotos de Kylie Minogue, biografia, llista de xicots de Kylie Minogue 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kylie Minogue. Història de cites de Kylie Minogue, 2021, 2020, llista de relacions de Kylie Minogue.
Kim So-eun
Kim So-eun
28 de maig de 2021 ... Notícies de Kim So-eun, xafarderies, fotos de Kim So-eun, biografia, llista de xicots de Kim So-eun 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Kim So-eun. Història de cites de Kim So-eun, 2021, 2020, llista de relacions de Kim So-eun.