Principal Relacions Rose McIver

Rose McIver

Rose McIver CitesRang 4249 647Edat 32 anys Zodiac lliura Relacions 2 en total

Amb qui està sortint ara mateix?

George Byrne (fotògraf) i Rose McIverGeorge Byrne (fotògraf) va començar a sortir amb Rose McIver el 2017. veure relació

Relacions

Rose McIver ha tingut relacions amb Benjamin Hoeksema(2005 - 2017).

Sobre

Rose McIver és una actriu neozelandesa de 32 anys. Nascuda Frances Rose McIver el 10 d’octubre de 1988 a Auckland, Nova Zelanda, és famosa per The Lovely Bones. El seu signe del zodíac és Lliura.



Rose McIver ha participat en cinc enfrontaments en pantalla, inclòs Andrew James Allen Els encantadors ossos (2009), Dan Ewing a Power Rangers R.P.M. (2009), Dylan Bruce a Pètals al vent (2014), Will Kemp a Pètals al vent (2014)i Wyatt Nash a Pètals al vent (2014).

Rose McIver és membre de les llistes següents: expatriats de Nova Zelanda als Estats Units, naixements de 1988 i actors infantils de Nova Zelanda.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Rose McIver. iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.



Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Cites212 anys8 anys, 2 mesos4 anys, 4 mesos
total212 anys8 anys, 2 mesos4 anys, 4 mesos

Detalls

NomRosa
CognomMcIver
Nom complet al naixementFrances Rose McIver
Nom alternatiuRosa
Edat32 anys
Aniversari10 d'octubre de 1988
Lloc de naixementAuckland, Nova Zelanda
Alçada5 '3¼' (161 cm)
Pes52 lliures (115 lliures)
ConstrueixMitjana
Color d'ullsavellaner
Color de cabellRos
Característica distintivaCabells rossos i ulls grans
Signe del zodíaclliura
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatNeozelandès
InstitutAvondale College, Auckland, Nova Zelanda (2006)
UniversitatPsicologia i Lingüística, Universitat d'Auckland
Text d’ocupacióActriu
OcupacióActriu
Reclama famaEls encantadors ossos
Any (s) actiu (s)1991 – actualitat
Bust (polzades)34
Mida de la tassaB
Cintura (polzades)25
Malucs (polzades)34
Mida de la roba6
Mida de la sabata6.5
Llocs web oficialshttps://twitter.com/imrosemciver a / wiki / Twitter, www.instagram.com/imrosemciver
PareJohn George Whitfield Mac McIver (fotògraf)
MareAnn McIver (Artista)
GermàPaul McIver (germà gran) (músic i antic actor)
AmicJennifer Morrison

Frances Rose McIver (nascuda el 10 d'octubre de 1988) és una actriu de Nova Zelanda. És coneguda sobretot per la seva actuació com a examinadora mèdica Olivia 'Liv' Moore a la sèrie de comèdies i drames sobrenaturals The CW iZombie (2015-2019). Va rebre un reconeixement per haver protagonitzat Amber Moore a les pel·lícules de comèdia romàntica A Christmas Prince (2017), A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018) i A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Més informació sobre Rose McIver Menys sobre Rose McIver

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
2George Byrne (fotògraf)Relació2017present4 anys
1Benjamin HoeksemaRelació2005201712 anys
George Byrne (fotògraf) #2

George Byrne (fotògraf)

2017

George Byrne (fotògraf) va començar a sortir amb Ro ...[veure parella] Benjamin Hoeksema #1

Benjamin Hoeksema

2005 - 2017

Benjamin Hoeksema i Rose McIver es van separar de ...[veure parella] #2

George Byrne (fotògraf)

2017

George Byrne (fotògraf) i Rose McIver estan sortint des del 2017.

Relació 4 anys MesuraResultatZodíac20%'> Compatibilitat 5% veure relació #1

Benjamin Hoeksema

2005 - 2017

Benjamin Hoeksema i Rose McIver van ser del 2008 al 2017.



Relació 12 anys veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Rose McIver32 lliuraActriu
Neozelandès
George Byrne (fotògraf)- Càncer
Benjamin Hoeksema- Arquitecte

Galeria de fotos

Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver Rose McIver

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Distància antisocial2021Maria (2021)Programa de televisió
Despert2020AdriennePrograma de televisió
El canvi de princesa: torna a canviar2020Reina ambrePel·lícula
Narcisos2019RosaPel·lícula
Un príncep de Nadal: el nadó real2019Reina ambrePel·lícula
Propi de Brampton2018Rachel KinleyPel·lícula
Un príncep de Nadal: les noces reials2018AmbrePel·lícula
Ho sento2017ElizabethPrograma de televisió
Un munt de polles2017JohnnyPrograma de televisió
Un príncep de Nadal2017AmbrePel·lícula
Zombi2015Olivia MoorePrograma de televisió
Mattresside2015SeuPel · lícula curta
covard2015OhpeliaPel · lícula curta
Dragons: Race to the Edge2015AtaliPrograma de televisió
Pètals al vent2014Cathy DollangangerTV Movie
Torna a jugar, Dick2014Horny Mourner, Skank amb AtitudePrograma de televisió
Les respostes2014PaigePel · lícula curta
Etiquetes d'advertència2014JessiePel · lícula curta
Estrella més brillant2013Charlotte CatesPel·lícula
Home cec2013Sammy WaltonPel·lícula
Masters of Sex2013Vivian ScullyPrograma de televisió
Estela d’Amos2013Jane (veu)Pel·lícula
Els Dolors2013Pel·lícula
Escola d’acabat per a nois de Cassandra French2012CassiePrograma de televisió
Super City2011CandicePrograma de televisió
Hi havia una vegada2011campanetaPrograma de televisió
Tangiwai2011Nerissa LoveTV Movie
Situació difícil2010MaybellePel·lícula
Passeig perillós2010ReneePel · lícula curta
Els encantadors ossos2009Lindsey SalmonPel·lícula
Power Rangers R.P.M.2009Summer Landsdown, Yellow Bear RPM RangerPrograma de televisió
Llegenda del Cercador2008AlíciaPrograma de televisió
Johnny Kapahala: Torna a bord2007ValerieTV Movie
Rude Awakenings2007Constance ShortPrograma de televisió
Calçotets2007EmilyPel · lícula curta
Maddigan's Quest2005GarlandaPrograma de televisió
Maiden Travel2004Jenny (com a Rose Mciver)TV Movie
Eddie's Million Dollar Cook-Off2003HannahTV Movie
P.E.T. Detectius2003GenevievePrograma de televisió
Toy Love2002LucyPel·lícula
Assassinat a Greenwich2002Sheila McGuireTV Movie
Ozzie2001CaitlinPel·lícula
Mercy Peak2001Gwyneth CouchPrograma de televisió
CSI: Investigació de l’escena del delicte2000Bridget ByronPrograma de televisió
Volant1998JosiePel · lícula curta
Les dones en topless parlen de la seva vida1997SallyPel·lícula
Hèrcules: els viatges llegendaris1995CabellPrograma de televisió
Riding High1995Billy (1995)Programa de televisió
Xena: princesa guerrera1995DaphnePrograma de televisió
Hèrcules i les dones amazones1994Noia (Hydra)TV Movie
Hèrcules al laberint del minotaure1994CabellTV Movie
Hèrcules als inferns1994CabellTV Movie
El piano1993Angel (com a Rose McIvor)Pel·lícula
Shortland Street1992Holly (1993)Programa de televisió
Fantasmes (TV Movie)SamanthaTV Movie
Mostra més Mostra menys

Enfrontaments en pantalla

  • Rose McIver i Andrew AllenAndrew James Allen
    • Els encantadors ossos
      2009
    [veure coincidència]
  • Rose McIver i Dan EwingI Ewing
    • Power Rangers R.P.M.
      2009
    [veure coincidència]
  • Dylan Bruce
    • Pètals al vent
      2014
    [veure coincidència]
  • Rose McIver i Will KempWill Kemp
    • Pètals al vent
      2014
    [veure coincidència]
  • Wyatt Nash i Rose McIverWyatt Nash
    • Pètals al vent
      2014
    [veure coincidència]

Articles D'Interès

L'Elecció De L'Editor

Susan Downey
Susan Downey
28 de maig de 2021 ... Notícies de Susan Downey, xafarderies, fotos de Susan Downey, biografia, llista de nuvis de Susan Downey 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Susan Downey. Història de cites de Susan Downey, 2021, 2020, llista de relacions de Susan Downey.
Totes les 14 escoles Big Ten
Totes les 14 escoles Big Ten
Aquesta llista de totes les escoles Big Ten mostra quins catorze col·legis i universitats es troben a la conferència Big 10 (confús, no?). Aquests...
Ollie Jackson
Ollie Jackson
28 de maig de 2021 ... Notícies de Ollie Jackson, xafarderies, fotos de Ollie Jackson, biografia, llista de xicotes de Ollie Jackson 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Ollie Jackson. Historial de cites de Ollie Jackson, 2021, 2020, llista de relacions de Ollie Jackson.
Hrithik Roshan i Esha Deol
Hrithik Roshan i Esha Deol
28 de maig de 2021 ... Hrithik Roshan i Esha Deol fotos, notícies i xafarderies. Obteniu més informació sobre ...
Oliver Wnuk
Oliver Wnuk
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Oliver Wnuk, xafarderies, fotos d'Oliver Wnuk, biografia, llista de nòvies d'Oliver Wnuk 2016. Història de la relació. Llista de relacions Oliver Wnuk. Historial de cites d'Oliver Wnuk, 2021, 2020, llista de relacions d'Oliver Wnuk.
Yao Ming i Ye Li
Yao Ming i Ye Li
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Yao Ming i Ye Li. Obteniu més informació sobre ...
Lou Rawls i Nina Malek Inman
Lou Rawls i Nina Malek Inman
28 de maig de 2021 ... fotos, notícies i xafarderies de Lou Rawls i Nina Malek Inman. Obteniu més informació sobre ...