Principal Relacions Roma Gasiorowska

Roma Gasiorowska

Roma Gasiorowska CasatEdat de 40 anys Zodiac Aquari Relacions 1 en total Nens 2 nens

Amb qui està sortint ara mateix?

Roma Gasiorowska i Michal ZurawskiMichal Zurawski i Roma Gasiorowska porten 11 anys casats des del 2010. veure relació

Relacions

Roma Gasiorowska no ha tingut cap altra relació que coneixem.

Sobre

Roma Gasiorowska és una actriu polonesa de 40 anys. Nascuda a Roma Gąsiorowska el 29 de gener de 1981 a Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Polònia, és famosa per Suicide Room (2011), My Name Is Ki (2011) i Letters to Santa (2011) en una carrera que abasta el 2004> 2014 ( veu) i 2013> 2013 (productor) i 2013> 2014 (editor) i 2013> 2014 (guionista) i 2013> 2014 (director) i 2005> actual (TV) i 2003> actual (pel·lícules) i 2003> 2009 (teatre ) i 2002> 2004 (aparicions convidades) i 2004> 2004 (videoclip) i 2011> actuals (debut com a dissenyador de moda) i 2015> 2016 (actuacions de cançons) i 2012> actuals (formada escola de teatre 'aktoRstudio') i 2003– present. El seu signe del zodíac és Aquari.



Roma Gasiorowska és membre de les llistes següents: naixements del 1981, actors de cinema polonesos i actors de televisió polonesos.

Contribuir

Ajudeu-nos a construir el nostre perfil de Roma Gasiorowska! iniciar Sessió per afegir informació, imatges i relacions, participar en discussions i obtenir crèdit per les vostres contribucions.

Estadístiques de relació

TipustotalEl més llargMitjanaEl més curt
Casat112 anys, 2 mesos--
total112 anys, 2 mesos--

Detalls

NomRoma
CognomGasiorowska
Cognom de solteraGasiorowska
Nom complet al naixementRoma Gąsiorowska
Nom alternatiuRoma Gąsiorowska, Roma Gasiorowska-Zurawska, Roma_gasiorowska- (instagram), Roma-Gąsiorowska - (facebook)
Edat40 anys
Aniversari29 de gener de 1981
Lloc de naixementBydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Polònia
Alçada168 cm (5 '6')
ConstrueixPrim
Color d'ullsBlau
Color de cabellRos
Característica distintivaCasada el 10 d'abril de 2010> present amb l'actor / director polonès Michal Zurawski., 2011> va dissenyar una col·lecció de roba sota la marca 'Stara bardzo'., Guanyadora del 2011> millor dona femenina> Festival de llargmetratges polonesos a Gdynia> 'Ki '(2011), guanyadora del 2012> millor dona secundària> Festival d'actuació cinematogràfica Tadeusz Szymkowa>' Sala suobójców '(2011), guanyadora del 2011> Millor actriu> Lectors del mensual' FILM '>' Ki '(2011), guanyadora del 2013> Gran premi per actuar a la representació 'Nietoperz albo mój cmentarzyk' dir. Kornéla Mundruczó de TR Warszawa a les 53 Trobades de Teatre Kaliski., Guanyadora del 2013> Premi al millor paper femení secundari pel paper de la representació 'Nietoperz' al 6è Festival Internacional de Teatre 'Divina Comèdia' de Cracòvia., Guanyador del 2005> premi en la categoria d'actor jove: pel paper de Lena a l'obra 'Zimne dziecko' de Mariusz von Mayenburg al PWST de Cracòvia a les XLV Reunions de Teatre Kaliski., Mole a prop de la barbeta esquerra.
Signe del zodíacAquari
SexualitatRecte
ÈtniaBlanc
NacionalitatPolonès
Universitat[2001-05] - (PWST) Escola Superior de Teatre Estatal Ludwik Solski a Cracòvia, Polònia.
Text d’ocupacióActriu, dissenyadora de moda, fundadora de W-arte !, empresària.
OcupacióActriu
Reclama famaSuicide Room (2011), My Name Is Ki (2011) i Cartes a Santa (2011)
Any (s) actiu (s)2003> actual, 2004> 2014 (veu), 2013> 2013 (productor), 2013> 2014 (editor), 2013> 2014 (escriptor), 2013> 2014 (director), 2005> actual (TV), 2003> actual ( pel·lícules), 2003> 2009 (teatre), 2002> 2004 (aparicions convidades), 2004> 2004 (videoclip), 2011> present (debut com a dissenyador de moda), 2015> 2016 (representacions de cançons), 2012> present (format ' escola de teatre aktoRstudio), 2003 – actualitat
Talent Agency (per exemple, Modelització)1> Gaża Agencja Aktorska a Varsòvia, Polònia, 2> www.aktorska.pl/en/, 3> http://www.aktorska.pl/pl/bio.html?id_aktora=329
Aprovació de la marca2012> campanya publicitària de l’Institut Nacional de l’Audiovisual, que promou la digitalització, l’ús compartit i la promoció del patrimoni audiovisual polonès juntament amb Jerzy Zelnik i Sebastian Pawlak., 2013> serveis financers del Bank Śląski ING., 2016> campanya publicitària de Formula Family a la Xarxa de joc (juntament amb Michał Żurawski).
Llocs web oficialswww.instagram.com/roma_gasiorowska/, www.instagram.com/roma_gasiorowska/tagged/, w-arte.pl/, twitter.com/hashtag/romag%C4%85siorowska

Roma Gąsiorowska-Żurawska (Bydgoszcz, 29 de gener de 1981) és una actriu i dissenyadora de moda polonesa. Va interpretar el paper de 'Sylwia' a la pel·lícula Suicide Room. És un dels actors del teatre TR Warszawa. Roma estava interessada a actuar a l’institut, on va crear el seu propi teatre. Es va graduar a l’Acadèmia d’Arts Dramàtiques Ludwik Solski. Com a estudiant, va començar a treballar a Teatr Rozmaitości. Va debutar a la pel·lícula de Jerzy Stuhr 'Pogoda na Jutro'.



Més informació sobre Roma Gasiorowska Menys sobre Roma Gasiorowska

Història de cites

Quadrícula Llista Taula
#SociTipusComençarFinalLlargada
1Michal ZurawskiCasat2009present12 anys
Michal Zurawski #1

Michal Zurawski

2009

Michal Zurawski i Roma Gasiorowska tenen abella ...[veure parella] #1

Michal Zurawski

2009

Michal Zurawski i Roma Gasiorowska porten 11 anys casats.

Relació 12 anys MesuraResultatZodíac60%Zodiac xinés20%Alçada73%Edat84%'> Compatibilitat 59% Nens 2 nens veure relació

Comparació de socis

NomEdatZodíacOcupacióNacionalitat
Roma Gasiorowska 40 AquariActriu
Polonès
Michal Zurawski41 Cànceractor
Polonès

Nens

NomGènereNeixEdatUn altre pare
ClementHome Michal Zurawski
JadwigaDona Michal Zurawski

Galeria de fotos

Olga Boladz - Pictorial de la revista Pani [Polònia] (gener de 2018) Olga Boladz - Pictorial de la revista Pani [Polònia] (gener de 2018) Marta Zmuda Trzebiatowska Malgorzata Kozuchowska - VIVA Magazine Pictorial [Polònia] (9 de febrer de 2017) Roma Gasiorowska Roma Gasiorowska - Pictorial de la revista VIVA [Polònia] (12 de gener de 2017) Roma Gasiorowska - Pictorial de la revista VIVA [Polònia] (12 de gener de 2017) Roma Gasiorowska - Pictorial de la revista VIVA [Polònia] (12 de gener de 2017) Roma Gasiorowska - Pictorial de la revista VIVA [Polònia] (12 de gener de 2017) Roma Gasiorowska - Pictorial de la revista VIVA [Polònia] (12 de gener de 2017) Roma Gasiorowska - Pictorial de la revista VIVA [Polònia] (12 de gener de 2017) Roma Gasiorowska - Revista Skarb Pictorial [Polònia] (març de 2015)

Filmografia

Pel·lículaCursPersonatgeTipus
Fosc, gairebé de nit2019La misèriaPel·lícula
Afortunadament2019Marta PotockaPel·lícula
tiro serca2019Sandra MichalakPrograma de televisió
Un impost sobre l'amor2018AgnèsPel·lícula
Amor!2016AnkaPel·lícula
Varsòvia de nit2015MaigPel·lícula
Cartes a Santa 22015DorisPel·lícula
El Lure2015CoetPel·lícula
Insurrecció de Varsòvia2014(veu)Pel·lícula
Sama slodycz2014Marta setembre episodes, 2014Programa de televisió
Amics2012Llengua MalewskaPrograma de televisió
Oficial Alex2012Maja WirskaPrograma de televisió
Resaca de Wawa2012SandraPel·lícula
Sala del suïcidi2011Sylwia (com a Roma Gasiorowska-Zurawska)Pel·lícula
Cartes a M.2011DorisPel·lícula
Amor i dansa2009Ajudant de RedactorPel·lícula
Zero2009Estrella pornoPel·lícula
La meva sang2009InfermeraPel·lícula
Tatarak2009ConsergePel·lícula
Guerra polonesa-russa2009MagdaPel·lícula
soc teu2009AlíciaPel·lícula
Parlant de nit2008CarolinaPel·lícula
Londinencs2008Mariola Monika Biedrzycka (25 episodis, 2008-2009)Programa de televisió
Pare Mateu2008somnisPrograma de televisió
Pell2007Minyona OlenkaPel·lícula
Cuba Wojewódzki2006JoPrograma de televisió
Karol: un home que es va convertir en papa2005Dona jove a l'obra de 'Teatr Rapsodyczny'TV Movie
Pitbull2005Monika Grochowska (9 episodis, 2007)Programa de televisió
Oda a l'alegria2005Marta (segment 'Warsaw')Pel·lícula
El temps per demà2003Kinga KoziolPel·lícula
Teatre de Televisió1953DarrerePrograma de televisió
Mostra més Mostra menys

Debats

L'Elecció De L'Editor

Lilya Novikova
Lilya Novikova
28 de maig de 2021 ... Notícies de Lilya Novikova, xafarderies, fotos de Lilya Novikova, biografia, llista de nuvis de Lilya Novikova 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Lilya Novikova. Història de cites de Lilya Novikova, 2021, 2020, llista de relacions de Lilya Novikova.
Shôko Nakagawa
Shôko Nakagawa
28 de maig de 2021 ... Notícies de Shôko Nakagawa, xafarderies, fotos de Shôko Nakagawa, biografia, llista de xicots de Shôko Nakagawa 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Shôko Nakagawa. Història de cites de Shôko Nakagawa, 2021, 2020, llista de relacions de Shôko Nakagawa.
Sela Vave
Sela Vave
28 de maig de 2021 ... Notícies de Sela Vave, xafarderies, fotos de Sela Vave, biografia, llista de nuvis de Sela Vave 2016. Història de la relació. Llista de relacions Sela Vave. Història de cites de Sela Vave, 2021, 2020, llista de relacions de Sela Vave.
Lisa Kudrow i Michael Stern
Lisa Kudrow i Michael Stern
28 de maig de 2021 ... Fotos, notícies i xafarderies de Lisa Kudrow i Michael Stern. Obteniu més informació sobre ...
Les millors cançons amb zombie al títol
Les millors cançons amb zombie al títol
Alguna vegada heu pensat en quantes cançons es van escriure amb zombie al títol? Aquesta llista llista les millors cançons amb zombie al seu nom independentment de ...
Giselle Kuri
Giselle Kuri
28 de maig de 2021 ... Notícies de Giselle Kuri, xafarderies, fotos de Giselle Kuri, biografia, llista de nuvis de Giselle Kuri 2016. Història de la relació. Llista de relacions de Giselle Kuri. Història de cites de Giselle Kuri, 2021, 2020, llista de relacions de Giselle Kuri.
Anna Gaylor
Anna Gaylor
28 de maig de 2021 ... Notícies d'Anna Gaylor, xafarderies, fotos d'Anna Gaylor, biografia, llista de nuvis d'Anna Gaylor 2016. Història de la relació. Llista de relacions Anna Gaylor. Història de cites d'Anna Gaylor, 2021, 2020, llista de relacions d'Anna Gaylor.